Video: “Nederlandse Moslimbroeders houden term ´islamofobie´ in de media”

 

(Door: Bas Paternotte)

Hebben Amsterdamse Blauwe Moskee in handen – Krijgen geld uit Qatar en Turkije – Willen sharia invoeren

Oud-MIVD’er Ronald Sandee was maandag te gast bij de parlementaire ondervragingscommissie naar ongewenste beïnvloeding. Hem was gevraagd inzicht te verlenen in de rol van de Moslimbroederschap in Nederland. Het werd een ontluisterend college. Ze houden de term ´islamofobie´ in de media, hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen, krijgen geld uit Qatar en Turkije en willen de sharia in Nederland invoeren.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Video: “Nederlandse Moslimbroeders houden term ´islamofobie´ in de media”

 1. dit was al lang bekend, maar de minister verbergt graag deze feiten

  Like

 2. benkok zegt:

  https://tora-yeshua.nl/2020/02/10-parlementsleden-als-slappe-hap-commissie-islamisering/
  Ik heb de slappe hap commissie gevolgd vandaag, zie beknopt verslag met commentaar.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Dit is toch geen nieuws, was reeds langer bekend behalve bij de “minister”.

  Like

 4. Tineke zegt:

  Nou,deze vierschaar die daar vragen stelt en wat zitten te schrijven kost ons ook weer klauwen met geld!
  En wat gaat dat veranderen?
  Helemaal niets!
  Dhr Wilders waarschuwt hier al twaalf jaar voor,maar als hij een motie indient stemmen ze allemaal tegen.
  ja,ook jij Ronald van Raak.
  Niet zeiken als jou vrouw en kinderen het slachtoffer worden dan he?

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Video: “Nederlandse Moslimbroeders houden term ´islamofobie´ in de media” | eunmask

 6. Pietersen zegt:

  Over een x-aantal komt er weer een nieuwe enquete met als vraagstelling : “Hoe komt het dat de islam steeds meer voet aan de grond gekregen heeft ondanks de vele overheidsmaatregelen zoals het terugdringen van de geldstromen door buitenlandse mogendheden.”

  Geen van de ondervraagden heeft zijn nek durven uitsteken terwijl zij echt wel weten hoe erg het intussen al is met de islam in Nederland en onze samenleving bij de wortels wordt aangetast.
  Zodoende krijgt de commissie ook weer geen duidelijk beeld en laat zich willens en wetens met een kluitje in het riet sturen, want ook zij hebben een pak boter op het hoofd, behalve de PVV-er uiteraard.

  Het eindrapport komt dan in de richting van ‘veel landen hebben de financïele steun al stopgezet, er zijn nog wel geldstromen waar wij niet genoeg zicht op hebben maar…(vul maar in), er blijft overigens nog wel e.e.a. onder de radar zoals de Dawah bijeenkomsten en de daaruit voortvloeiende financïen, etc.etc. blabla’, nauwgezet blijven monitoren hetgeen wij voorlopig goed aankunnen al is er wel meer mankracht nodig’.

  Like

 7. Germaans Roosje zegt:

  De moslimbroeders volgen keurig hun boek. Meneer Rutte schijnt geschiedenis gestudeerd te hebben maar juist dat boek heeft hij duidelijk niet gelezen. Bij mij komt de term ‘landverraad’ naar boven. En dan straks met een grote grijns ’75 jaar bevrijding’ vieren terwijl we allang aan dat woestijntuig zijn uitgeleverd. Islamofobie is een term om mensen die wél hun verstand gebruiken te kleineren!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jackholland zegt:

  Hoe je het ook draait of keert de moslim streeft een staatsinrichting na waarbij islam / sharia de basis vormt . Democratie is voor de moslim not- doen . De moslim wenst vanuit zijn geloof gedachtengoed lifestyle niet te leven met een staatsinrichting gebaseerd op democratie. De moslim is dus in principe staatsondermijnend bezig. Dit alleen al is meer dan genoeg rede om moslims de deur te wijzen. Er uit met dit tuig ze willen niet ze mogen niet en ze kunnen niet eeen happy leven leiden in een democratie . Daar komt en daar is kak van . Het is toch hetzelfde als een overtuigde vegetariër te verwelkomen in een schnitzel restaurant die vegetariër blijft tegen wil en dank maar steeds een tafel reserveren en iedere keer ligt hij te zeiken dat hij de schnitzels eigenlijk verafschuwt , blijft maar zeiken dat hij toch vegetarisch wil vreten heeft zwaar commentaar op de schnitzel vreters en heeft maar 1 wens van het schnitzel restaurant een vegetarisch restaurant maken. Nu vraag ik je : zou jij als eigenaar van een schnitzel restaurant deze vegetariër binnen laten en dan ook nog eens naar zijn gezeik gaan luisteren ? nee toch want dan gaat je restaurant naar de kloten zou ieder weldenkend mens zeggen . Behalve in deNederlandse regering daar gaan ze nog begrip tonen voor de moslim / in voorbeeld overtuigd vegetariër. Dan spoor je toch niet?

  Geliked door 2 people

 9. Jackholland zegt:

  Een mooier voorbeeld is een antinudist (moslim) die willens en wetens een jaarplaats reserveert op een nudistencamping ( Nederland) hij weigert naakt rond te lopen en blijft maar zeiken dat de nudisten begrip moeten hebben dat hij zijn kleding aan houdt hij neemt steeds meer antinudisten mee die net als hij maar 1 wens hebben de nudistencamping omzetten naar een normale camping. Wat zou iedere weldenkende campingeigenaar( lees nl-regering ) doen?

  Geliked door 2 people

 10. verwardeman zegt:

  Eruit stampen die drek , helpt dat niet , dan verdelgingskampen op de Veluwe , razia’s – oppakken
  en ABFUHREN .
  Dat is mijn vrije mening / overtuiging .
  Maak kapot wat jou kapot probeert te maken .

  Like

 11. Eppo zegt:

  Wat hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA/VVD/Groen-Links en nog wat Clubs er toch werkelijk hier heen binnen gehaald .
  En geen 1 weet die Zelf binnen gehaalde troep te handelen .
  Elke boerenlul weet dat je die zooi uit Islam landen niet hier heen moet halen.

  Like

 12. M. zegt:

  Wij Nederlandse broeders hebben geen moer nodig met hun islamfobie gelul en nog minder met het pulp waardoor we die benaming opgeplakt krijgen.
  Daar vegen gevoeglijk onze reet mee af.

  Like

 13. Jan zegt:

  Dit is islam

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Dat die hele ondankbare Moslimgemeenschap, die hier zo verwend en vertroeteld zijn en over Nederland de baas willen spelen, voor mijn part het coronavirus krijgen en hierna naar de hel vertrekken! Ze vragen er gewoon ZELF om dat de autochtoonse Nederlanders hen gaan haten met hun akelige opdringerigheid want wie anderen bewust kwaad berokkend en wordt teruggepakt met hierna niet huilie-huilie doen om zo medelijden op te wekken!
  Dat islamtuig is nog veel erger dan aanstellerige en jankende kinderen naar wiens gehuil ik evenmin zal luisteren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s