Alexander Gauland: Linksen laten hun ware SED-gezicht zien

Screenshot_177

Verkiezing van Ramelow: Linksen willen geheime stemmen “documenteren”!

(Door: “PS”)

De fractievoorzitster van Die Linke in het deelstaatparlement van Thüringen, Hennig-Wellsow, wil bij de komende minister-presidentverkiezingen uitsluiten dat haar kandidaat door stemmen uit de AfD-fractie gekozen wordt. Daarom wil zij dat “de stemmen gedocumenteerd worden”. De voorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland (foto), zegt daar over:

politikstube

“Blijkbaar beschouwen de linksen de mogelijkheid dat onze vrienden in Thüringen daadwerkelijk voor meneer Ramelow zouden kunnen stemmen als dusdanig realistisch, dat zij bereid zijn om openlijk hun ware, antidemocratische gezicht te laten zien.

Vrije en geheime verkiezingen zijn gewoon toch een ergernis voor de linksen. Nu moeten de stemmen maar liever gedocumenteerd worden. Dan kunnen ook de rode frontstrijders van de Antifa na de verkiezing doelgerichter naar de families van de parlementariërs worden gedirigeerd die “verkeerd” of “ongedocumenteerd” gestemd hebben.

De richtlijn van Walter Ulbricht – ´Het moet er democratisch uitzien, maar we moeten alles in de hand hebben´ – heeft voor Die Linke blijkbaar niets aan geldigheid ingeboet.

Echt zorgwekkend is met welke toon van vanzelfsprekendheid zoiets tegenwoordig compleet niet tegengesproken op de publiekrechtelijke omroep geëist kan worden. Het is zeer slecht gesteld met de democratie in ons land.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Alexander Gauland: Linksen laten hun ware SED-gezicht zien

 1. koosv8 zegt:

  Bij ons werd er één afgeschoten want men kon niet tegen hem op. En de plek om dat uit te voeren was toch perfect gekozen . Het LINKSE INSTITUUT, waar de media het volk de berichten voorschotelt die er niet toe doen en de echte nieuws zaken, of LINKS laat liggen, dan wel halve waarheden vertelt. Maar erger is nog , de rechtelijke macht is in de WESTERSE LANDEN DOOD EN DOOD ZIEK.

  Like

 2. Jan Malenstein zegt:

  Tja, de linkse en groene Nazi hordes kloppen steeds nadrukkelijker op de poort.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Susanne Henning-Wellsow komt uit een communistische familie in de DDR die trouw was aan de staat. Haar vader was officier bij de NVA, haar moeder werkte op het ministerie van Binnenlandse Zaken, vaak een synoniem voor de Stasi.
  Wat deze vrouw zegt is zo idioot dat het nu wel goed is. Niemand kan beter bewijzen hoe ondemocratisch het heersende systeem in Thüringen is.
  Bedankt daarvoor.
  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Susanne_Hennig-Wellsow

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel, Adolf 2.0

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s