Rusland zal de Europese beschaving redden

Screenshot_173

(Door: Juliaan van Acker)

Dit Europa inspireert niemand en van enig charisma kan geen sprake zijn

De Europese Unie streeft naar politieke, economische, sociale en culturele eenheid. Dit is tot mislukken gedoemd. De twee belangrijkste oorzaken zijn het gebrek aan identiteit en het ontbreken van militaire macht. De identiteit die wordt voorgespiegeld heeft geen fundament. Het gaat om de universele rechten van de mens. Die zijn gekaapt door activisten die strijden voor gendergelijkheid en de rechten van minderheden en de LGHBT-groep. Deze activisten staan vijandig tegenover het gezin en het christelijk fundament van de Europese beschaving. De universele rechten van de mens is een religie zonder fundament. Wie het luidst schreeuwt, bepaalt wat we moeten geloven. Pedofielen en incestplegers hebben vooralsnog hun rechten niet opgeëist, zodat deze minderheidsgroepen nog steeds worden gediscrimineerd. Er is een Europees Hof voor de Rechten van de Mens, net alsof de morele gedragsregels bij meerderheid van stemmen bepaald kunnen worden. Moraal is een kwestie van juridische spitsvondigheden en bureaucratie geworden. Dit Europa inspireert niemand en van enig charisma kan geen sprake zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Christendom, Europa, EUSSR, Nationalisme, Patriottisme, Rusland. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rusland zal de Europese beschaving redden

 1. Jean zegt:

  Die EU bende is een bedreiging ėn gevaar voor onze veiligheid, eigenheid en identiteit dus hoogdringend tijd die bende te verdrijven en alles afnemen wat ze bij elkaar gestolen hebben, de grenzen te sluiten en enkel vreemdelingen toelaten die een toegevoegde waarde leveren, ze een document ondertekenen waarin ze verklaren zich voor 100% te zullen aanpassen aan onze normen en waarden en onze seculiere wetten respecteren.
  Uiteraard moet dadelijk die levensbedreigende waanzin islam verboden en verdreven worden want die waanzin is een bedreiging voor onze veiligheid.

  Geliked door 5 people

 2. Kuu zegt:

  Rusland Europa redden? Dat wordt ook gezegd in “Oorlog en Vrede” van Tolstoj.
  “De Engelsen zijn niet geinteresseerd in de Ziel van Europa, maar in handel. Wij moeten Europa redden” (vrij vertaald).

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  OMG, Putain redt Europa, hoe verzin je het.

  Vermoord door de bende van Putin:
  ANNA POLITKOVSKAYA
  MIKHAIL BEKETOV
  ANASTASIA BABUROVA
  OLEG KASHIN
  KHADZHIMURAD KAMALOV
  ARKADY BABCHENKO

  BORIS NEMTSOV

  Geliked door 1 persoon

  • eurorist zegt:

   Vergeet niet 298 mensen (waaronder 240 westerlingen, waaronder 211 Europeanen, waaronder alleen al 193 Nederlanders) aan boord van de MH17.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    ??? Oh, u gaat er voetstoots van uit dat het toestel werd neergehaald door de Russen? Daar wordt toch echt zéér verschillend over gedacht!

    Geliked door 1 persoon

   • eurorist zegt:

    Nee, ik neem aan dat de Marsmannetjes het gedaan hebben. Het proces begint volgende maand in Den Haag. Het zal ons uiteindelijk vertellen – als niet de ecte waarheid, dan wat we allemaal als de waarheid moeten aannemen. Zul je het dan geloven?

    Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het leest geleerd en doordacht. Het is echter wishfull thinking. Voordat we op een punt aankomen om de hulp van Rusland in te roepen zullen de bewoners van de ‘no go zones’ de wapens opnemen en de autochtone ‘ongewapende’ bevolking aanvallen. Wees ervan overtuigd dat er in die wijken ruim voldoende wapens aanwezig zullen zijn. Als het geen vuurwapens zijn dan zullen de uit de kluiten gewassen keukenmessen dienst doen.
  Het wordt niet eens een burgeroorlog want dat zou alleen kunnen als de autochtonen ook wapens zouden hebben.
  Het wordt een eerloze massaslachting. Tenzij de autochtonen wakker worden en zorgen ook wapens te gaan gebruiken.

  Geliked door 2 people

 5. De gekskes hebben nog steeds niet begrepen dat Poetin alleen bezig is voor de zaken die alleen Rusland aan gaan en verder aan de hele wereld alleen het val dood hebben.
  Vertel min maar eens waar Poetin verkeerd bezig is.
  De man doe alles voor eigen bevolking.
  Iets van een Trump 2.0 dus

  Geliked door 2 people

  • eurorist zegt:

   De man doe alles voor eigen bevolking??
   Je maakt zeker een grapje.
   Alles voor eigen bevolking, ja zeker. Hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd en de belastingen vor eigen bevolking verhoogd, heeft in het buitenland (in de VS) 40 miljard dollar+ weg van en vor eigne bevolking opgepot en geparkeerd, zonder adequaat onderwijs, gezondheidszorg en pensioen voor eigen bevolking. om niet te zeggen dat hij een bekende dictator begon te cospeel en imiteren. Trump 2.0? Balls! Stalin 2.0

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Oh, vandaar dat hij zo populair is onder de bevolking. Overigens, die zaken die u opnoemt gelden ook allemaal voor Rutte!

    Geliked door 2 people

   • eurorist zegt:

    “hij zo populair is onder de bevolking” – Dat lijkt alleen maar aan de buitenkant. Wat je op televisie hoort en online leest. Wat er gerapporteerd wordt. Het sleutelwoord wordten “jy net hoort” en “jy net leest”, en “gerapporteerd”, niet “echt zijn/is” . Een helft van deze populariteit wordt door hersenspoeling via onophoudelijke propaganda op de Russiesche televisie opgemaakt. De andere helft wordt gemaakt door het vervalsen van de verkiezingslijsten en de peilingen van de publieke opinie.
    En ja, als de Nederlandse politici (Rutte) en de Nederlandse maistream media wel liegen, waarom denkt je dan dat hun Russische tegenhangers (Poetin en RT) dat niet doen? :-))

    Like

   • Beste Eurorist
    Aan je nickname te zien ben je een groot voorstander van de EU, maar Ik kan me vergissen.
    Je probeert hier uit te leggen dat het met Putin dus feitelijk niet goed zit, je goed recht overigens.
    Maar om dan even te kijken naar de EU waar toch echt alle grootgraaiers bij elkaar zitten wil je het waarschijnlijk niet over hebben.
    Niet alleen dat het grootgraaiers zijn maar waar 250+ grootgraaiers zich ook nog eens dik laten betalen door George Soros om de Europese burgers nog meer naar de kloten te helpen als nu al het geval is.
    In hetzelfde Brussel waar alles in het werk gesteld wordt om onze pensioengelden over te hevelen (zeg maar stelen) naar een zogenaamd Europees fonds zodat er na een minimale 30 % afroming deze 1000 miljard verdeeld kunnen worden over de rest van Europa, waarbij niet gedacht word aan het feit dat dit dus geld is van diegenen die dat geld ingelegd hebben.
    Beste man we hebben hier op deze site al heel veel van het soort linkse trollen gehad van jou kaliber maar die hielden het nooit lang vol, wegens dat ze om de oren geslagen werden met feiten.
    Het zou overigens best kunnen zijn dat Putin 40 miljard heeft weggesluisd naar de eigen rekening.
    Mij is daar overigens niks van bekend maar Ik zou graag een link krijgen naar de plaats waar je die wijsheid vandaan hebt.
    Trouwens ook al ooit gehoord van de EU commissie die per persoon boven op hun meer dan riante salaris 4.500 Euro per maand krijgen als onkostenvergoeding waar geen verantwoording over hoeft te worden afgelegd.
    Hiervan zijn de documenten dus gewoon openbaar van.
    Ik zou zeggen beste Eurorist, ga nog lekker even spelen in je Euro tuintje en ga dan even nadenken wat je nog voor onzinnigs hier kunt posten.
    Mensen als jij zijn voor mij eigenlijk een leuk intermezzo om zo af en toe een glimlach op mijn verweerd gezicht te toveren.

    Geliked door 1 persoon

   • eurorist zegt:

    Beste Henk.
    Bedankt voor jouw persoonlijke bericht.
    > Aan je nickname te zien ben je een groot voorstander van de EU
    Nee.
    > Ik kan me vergissen
    Ja. Presies. Je vergist je wel. Op beide punten.
    (a) Ik ontleen mijn nickname niet aan Euro(pa/pees/peen/ — Ευρώπη, Ευρωπαϊκή) of Euro- noem-maar-op — Ευρω-), maar aan ευροριστα (“goed regenwoud”). Schrijf dit ergens nee, ok? Let op en onthoudhet verschil tussen omega en omicron, alsjeblieft. Bedankt.
    (b) Ik is geen voorstander van de EU.

    > Je probeert hier uit te leggen dat het met Putin dus feitelijk niet goed zit, je goed recht overigens.
    Precies. Alleen dit. En ik probeer hier niets meer uit te leggen. Heb je dat wel gemerkt? Nee? Al de rest is jouw creativiteit. Goed proza, moet ik toegeven.
    Waar in deze blog steunde ik het beleid van de eurocraten? Of zelfs de Europese Unie — om precies te zijn, dat is wat ze het nobele idee van de Gaulle en Adenauer hebben gemaakt? Zoek en citeer mij. Bij voorbaat dank.

    > Het zou overigens best kunnen zijn dat Putin 40 miljard heeft weggesluisd naar de eigen rekening.
    Ik ben blij dat je dat niet als leugens onmiddelijk af de drempel weg afwijst, Henk.
    > Mij is daar overigens niks van bekend maar Ik zou graag een link krijgen naar de plaats waar je die wijsheid vandaan hebt.
    Geen problem, beste Henk: https://lmgtfy.com/?q=Putin+%2240+billion%22&pp=1
    Maar een betere selectie bronnen vind je hier: https://www.google.ru/search?newwindow=1&sxsrf=ACYBGNQrVPQCRZEofNHwbx1ozFqh1x5BNw%3A1581608709921&ei=BW9FXpLsN5bolwSTjJrQBA&q=%2240+%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2+%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%22&oq=%2240+%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2+%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%22&gs_l=psy-ab.3…7184.11775..12298…0.0..0.447.2226.0j10j1j1j1……0….1..gws-wiz…….33i299.9IwAcOp6spM&ved=0ahUKEwjSgtDK787nAhUW9IUKHROGBkoQ4dUDCAs&uact=5
    Terloops, je zult Russisch nodig hebben wanneer Poetin de Europese beschaving redt en je zult dan naar de Goelag ergens in Noorwest-Siberië moeten verhuizen. Er waren wel precedenten, je weet. 1939, 1940, 1941-1946.
    Onthoud: лагерь, зона, зэк, барак, нары, пайка, шмон, мент, вертухай. Vergeet deze niet. Je kunt op deze woorden rekenen om te een paar maanden extra overleven.

    > ga nog lekker even spelen in je Euro tuintje en ga dan even nadenken wat je nog voor onzinnigs hier kunt posten
    Henk, weet je wat ECHTE vrijheid is? Het is wanneer iemand je beveelt om jezelf te gaan neuken, en je gaat doen wat je wilt. 🙂 Het is aan de eigenaar van deze blog om te beslissen wie onzinnigen hier post en wie precies de trol is, of hoe?

    Like

 6. eurorist zegt:

  Wlad Poetin moet Juliaan van Acker voor deze artikel de Poesjkin-medaille geven die homoseksueel Hans Boland op 29 augustus 2014 afwees 🙂 En geef hem de titel van een Held van Rusland!

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Dit artikel behelst een opsomming van kwalijke feiten die ons al langere tijd bekend zijn naast een ál te simplistisch rijtje ‘oplossingen’ die nooit en te nimmer plaats zullen vinden.
  Gelukkig zijn er aanwijzingen dat de schrijver van dit artikel dat óók beseft. Maar moet hij ons voorzien van sprookjes en zelfs gruwelsprookjes? Wat hebben we daar aan?

  De E.U.
  -Een te vormen sterk ‘Europees’ leger’ (moet zijn: E.U. leger) zou veel kunnen oplossen volgens Juliaan van Acker….bijvoorbeeld door in te grijpen in het Midden Oosten en Afrika?
  Geloven we dat? Of denken we dat het tegen opstandigen in onze landen zal worden ingezet?

  Dan Rusland.
  -Denken we nu heus dat de Russen zo dom zullen zijn om met atoombommen te gaan gooien?
  -Denken we nu heus dat ‘extreem rechts’ (let op het woordgebruik van de schrijver) ‘de meerderheid zal halen’ ? En dan ‘toenadering tot Rusland’ zal zoeken en ‘hulp van het Russisch leger inroepen’? Die ‘hulpvraag’ klinkt wel héél naïef.

  Een hoop onnodige woorden er om heen maakt deze kernen van het betoog bijna onzichtbaar.
  Ik acht de schrijver (een emeritus van de Nijmeegse Radboud) een door eigen verzinsels begeesterde simplist te zijn geworden. Die zo langzamerhand niet meer weet wat en waarover hij schrijven moet. Hij verzint het toch maar, niet dan?

  Geliked door 1 persoon

  • Ach Ik heb van Acker in het verleden meermaals heftig commentaar gegeven waar nooit enig antwoord op kwam.
   Deze luchtfietser schrijft een artikel wat zijn eigen mening is (overigens hij mag zijn eigen mening spuien) maar er nooit enig verantwoording voor af wil leggen.

   Like

 8. Lucky zegt:

  Schandalig deze video over Scandinavië, dit is etnocide!
  Zo’n filmpje moesten ze eens maken over afrika of azië …… dan waren ze nazi’s..

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Onze vrijheid zal uit het Oosten komen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s