VIDEO Jensen: “Rare Van Rossem”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO Jensen: “Rare Van Rossem”

 1. M. zegt:

  Mensen met een linkse hersenbeschadiging denken dat ze iets verbeteren aan het klimaat door ons land helemaal vol te plempen met windmolens, zonnepanelen en miljoenen accu’s.
  Mensen die hun hersens niet gebruiken maar de tv voor ze laten denken willen graag een torenhoge rekening gaan betalen om mee te helpen ons land tot groot milieuprobleem te maken.
  Omdat u braaf heeft bezuinigd op verbruik kon men steeds de prijs verhogen van het verbruik.
  Waar u voorheen goedkoop de kachel aan had betaald men zich nu scheel per maand om kou te lijden en helemaal niet om het klimaat of milieu te redden, maar gewoon om de bankrekening van woekeraars te vullen.
  Miljoenen mensen een klimaatleugen opdringen waardoor men enorm veel zonnepanelen kan verkopen, het hele wagenpark waardeloos maken door iedereen verplicht in een nieuwe auto te jagen gaat uiteraard helemaal niet over geld verdienen.
  Net als dat iedereen angst aan jagen met ziektes om een wereldwijde afname van vaccins verplicht te maken uiteraard niet over geld gaat maar over uw goede gezondheid.

  Vandaar dat men heel Nederland tot milieuprobleem wil maken en men de grens openhoudt voor virussen en terreur omdat men zo begaan is met uw gezondheid en welzijn???

  Zijn vele Nederlanders echt zo achterlijk of doet men maar alsof en wil men gewoon populair blijven bij de hersenloze massa die op de brede weg van de minste weerstand populair gevonden naar de destructie van zichzelf koerst ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s