Eindstand nieuw kinderpardon: 569 kinderen en 502 volwassenen krijgen verblijfsvergunning

Screenshot_199

531 kinderen komen niet in aanmerking

Door het verruimde kinderpardon mogen 569 kinderen alsnog in Nederland blijven. Ook 502 volwassen familieleden hebben een verblijfsvergunning gekregen. Dat laat staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie) weten. Het ruimere kinderpardon was begin vorig jaar een zwaarbevochten compromis. Om in het bestaande pardon in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning, moest iemand actief hebben meegewerkt aan vertrek uit Nederland. In de nieuwe regeling is het genoeg als iemand beschikbaar was.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eindstand nieuw kinderpardon: 569 kinderen en 502 volwassenen krijgen verblijfsvergunning

 1. Rensk. zegt:

  Was verbaasd dat ¨vluchtelingkinderen¨ zwemles krijgen.Een is verdronken en de moeder is treurig. Ze was gekomen om haar kind een goede toekomst te geven. Snap ik. Alleen we kunnen niet de hele wereld opvangen. Kabinet Rutte en alle aanhangers denken van wel. De moeder en het kind zijn dus economische migranten waar de nederlandse belastingbetaler voor zorgen MOET Verplicht door de regering om hun belangen te behartigen.

  Overigens meen ik dat dat de zwemlessen van autochtone kinderen niet meer verzorgd worden door de scholen. Kan het fout hebben, maar ik meen dat ik een keer zoiets gehoord of gelezen had.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   (hier komt een schreeuwerij)
   Het gaat veel verder Rensk, we MOETEN van ze houden, met hun meegaan, hun grollen accepteren. En wat waren en zijn ze aardig in NoordAfrika tegen ons, nu en bij de slavenontvoeringen waarbij wij gemarteld werden (maak de lijst van toen). En als je op de werkplek niet onder hun tirannie wilt werken en je gaat weg, dan ben je een racist, kan mij niets schelen, ik kies voor mijn dagelijkse geluk waar ik mij mee wil omgeven en in wil leven. Wij zijn een egalitaire samenleving die hier geen slavenmarkten hebben gedeugd die zij probeerden aan te leggen.
   Ik ben toch zeker geen hoer die diensten/services verleent. En links/moslim zijn hoerenlopers die bij mij komen om een hoeren dienst, dat ik van ze hou, mij in hen verdiep/religie, en mij aanpas aan hen (daar mijn leven gvdomme mee invul). En wat krijg ik daarvoor als hoer? niets. Dus de hoerenlopers links/moslim zijn ook nog de pimp, en hoerenloper, omdat zij alles krijgen. Hoe durf je het van mij te vragen.

   In Friesland komen, toen ik daar was in mijn vroege jeugd, veel Duitsers die in mijn oor zou ik zeggen, fluisterden, dat de Duitsers geen kinderen meer willen krijgen. Die mij vertelden over Irlmaier en Stormberger en Prophezeiungen en de elite en Hitler en hoe hun land bestuurd wordt, die ons naar een derde wereldoorlog leidden. Van hen heb ik dat het eerste gehoord. Zij willen hun kinderen daar niet in laten geboren worden en wilden daarom geen kinderen. Daar is geen precedent voor in de wereld, dat een volk niet meer wil bestaan vanwege wat hun wordt aangedaan. En kom niet bij mij dat de Duitsers dat wilden, als je niet het leger in wilde werd je gelijk doodgeschoten. Deense kinderen werden gedwongen mijnen en bommen op te ruimen waarvan het grootste deel het niet overleefde vanwege ontploffingen. En moet ik hier het woord DWANG gaan uitleggen? Iedereen kan een plein vullen met een paar duizend!mensen. Tussen 15 en 25 zijn er in Engeland 5 miljoen vrouwen en boybands vulden pleinen met vrouwen zelfs stadions, maar dat zijn er hooguit een tienduizend(en). Niet iedereen was er vol van. Ook al lijkt dat zo voor het publiek.
   Het zelfde als wij geen kinderen willen baren in grote steden allochtone wijken en wachten totdat wij een beter huis hebben. En vooral de linkse lerares die zit te dwepen al haar tijd met de allochtoontjes. Ik ga geen kind dat laten ondergaan.
   Wel eens gedacht hoe het komt dat een volk zichzelf aan het laten verdwijnen is. Het toparsenaal aan wapens die velen beter was dan de Amerikaanse die de joodse hitler niet heeft gebruikt omdat de duitsers moesten verdwijnen. Ja duitsers kweken die waren zo mooi, maar dan voor het leger en de slacht. Zijn gekweekte leger is nu dood. Wanneer gaan de ogen open wat ZIJ aan het doen zijn. Het Slavische volk zal de wereld overwinnen en het overnemen samen met de Turkse volkeren waar de Arabieren ook toe behoren.
   Eens gezien in Newyork hoe een groep bijelkaar komt in een gebouw om over dingen te praten. Ze noemen zichzelf wit, maar ik zie mijzelf daar niet bij, en heb dan ook geen zin om daar bij te zitten. Nog nooit heeft deze slavisch/magyar/meister/master/meester/mestre/maestro zich verdiept in het Europese volk. Mijn lange conclusie na jaren is dan ook dat zij niet anders kunnen, zij zijn slaaf/meester volk, op deze mentaliteit is het communisme gebouwd. Zij het dogma, wij de rede en egalitair. Zij kunnen alleen zijn wie zij zijn, zij kunnen zich niet verdiepen in de geest hier. Zij hebben nooit een cultuur gemaakt. Je kunt links niet veranderen het is praten tegen de muur.
   Wel eens gedacht waar die oude noordafrikanen slavendrijvers zijn gebleven, die zijn naar Spanje gegaan, alle bossen kaalgemaakt om zo de lokale bevolking te verdrijven, vanaf het moment dat daar de Arabieren waren. Deze moriscos zijn uit Spanje verdreven, waarvan de helft nu in Zuid Frankrijk zit. Weleens afgevraagd wat er is gebeurd met de roodblondharige Gauls en Franken? Veel donker volk nu in Frankrijk en zijn geen Europeanen en die waren er al in de jaren 70, paar honderd jaar, en niet de huidige influxen.

   Vroeger waren de Germanen naar het arabische constantinopel gegaan om te handelen, die vikingen. Ze wilden er nooit blijven want ze vonden dat deze mensen geen humor hadden en ze vonden ze doods. Constantinopel kan wel christelijk zijn gewezen, maar waren orientaals, want Byzantium van koning Byzas was ooit Europees. De Duitsers hebben geen humor en zijn vervangen door de Slaven.

   Al 3000 jaar proberen zij hier te komen, en doen alsof zij ons zijn, maar zij zijn een ander volk. Het woeste donkere zeevolk/turken dat uit zuid Oekraine kwam en 1000vchr de mediterraanse volkeren aanvielen en lieten vallen. Het Griekse rijk is daardoor in verval geraakt en de gouden tijd was over (lees hun egaliteit hun freyadomaine) Zij hebben overzees de grote roodharige bevolking van noord amerika proberen uit te moordden. Zij waren daar eerder dan de indianen. Zij bouwden heuvels net als in noord europa, waarvan velen zijn afgegraven en allen de hunnebedden zijn overgebleven. Wie wint er biologisch fysiek dat zijn degene die het hardste meppen uitdelen.
   De mythen van de nieuwe grieken bevatten ballen afhakken net als de Lappen. De saksen in Engeland 500nchr hakten neuzen en oren af van vrouwen, ik heb er nog nooit van gehoord dat onze buren germanen in de wouden die odin aanbidden dat deden met hun vrouwen, wel van de turken op de russische zuidvlakten.
   Slaven/turken in amerika, rusland (niet noordwest zij zijn zweeds) en zuid en oost europa en ook hier sinds 700/1400 jaren bij een hoofdras komen binnendringen die zichzelf witten/white noemen. wij noemen ons blank.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Wauw… Lot, dat is een heleboel geschiedenis wel interessant overigens, geschiedenis is belangrijk en er komen nu heel veel leugens boven drijven. Het klopt dat veel mensen met rood haar zijn uitgemoord ook door de inquisitie

    Like

 2. Rensk.
  Rutte weet goed genoeg dat we niet de hele wereld op kunnen vangen maar dat interesseerd deze vuile hond helemaal niks.
  Het enige waar die grafrat aan denkt is zijn volgende baantje.
  Hou het in de gaten meis.
  Op het moment dat wij denken van hem af te zijn vinden we hem terug bij de EU of de VN.
  Let maar op mijn woorden.
  Er zijn hier mensen die de Haagse kliek vergelijken met de Maffia
  Geloof me maar de Maffia zijn kleuters tegenover dat Haagse tuig
  Het Haagse tuig wil namelijk niet met miljoenen pleite maar met honderden miljarden.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   De maffia had, in den beginne, een sociale functie een soort Robin Hood denken. Was een soort belasting van de rijken en herverdeling naar de armen toe, onze belasting doet het omgekeerde. Ik ben het dus helemaal met je eens dat ze erger zijn dan de maffia, overigens ik ben het niet met je eens dat Rutte een hond is, honden zijn trouw en loyaal . Je kunt Rutte een heleboel verwijten maar trouw en loyaliteit zijn begrippen die hij niet kent. de man zou nog zijn moeder verkopen.

   Like

 3. Laura van der Storm zegt:

  Klopt! Kost je als ouder nu 6/700 euro om je kind te leren zwemmen. Bananen republiek!

  Like

  • Lot zegt:

   oh dat wist ik niet, vroeger kostte dat zeg 40 jaar geleden ongeveer 150 gulden. Lijkt mij erg veel in verhouding met toen. En dat was nà de loonstijging 3x begin jaren 70.

   Like

   • Laura van der Storm zegt:

    Vroeger hadden we gewoon school zwemmen. Kostte niets. Maar ja, ik ben 76 dus wel een beetje langer geleden dan 40 jaar :-)). Maar ik zou niet weten waarom dat moest veranderen. We wonen in een waterrijk land en nog steeds een rijk land hoor ik mensen zeggen. Gewoon illegale gelukszoekers terug sturen en het geld besteden aan eigen mensen. Had al 30 jaar geleden moeten gebeuren, maar gebeurt nog steeds niet. |Ik word er zo moe van en denk aan mijn kinderen en kleinkinderen. Waar de 2e kamer over aan het debateren is…de islam invloed, is krankzinnig. Ik ben al 30 jaar op de hoogte en ook heel veel andere mensen in Nederland. Helaas, de politici hechten meer aan het pluche, dan aan hun taak het op te nemen voor hun kiezers. Schande schande schande!!

    Like

 4. vangie1206j zegt:

  Walgelijk walgelijk en nog eens walgelijk wat een ziek ruggegraatloos zooitje zit daar in Den Haag.
  Het enige wat ze kunnen is bakzeil halen door al die buitenlandse leugenachtige drammers.
  En dat linkse schorem ze maar helpen de boel te besodemieteren en wij zoals Wachteres schrijft verplicht meer en meer belasting betalen voor dat tuig want een ander woord kan ik niet bedenken.
  Generaal pardon hier Generaal pardon daar en straks weer een nieuw Generaal pardon maar dan voor terrorristen en andere sadistische moordenaars want dat worden de nieuwe SCHRIJNENDE GEVALLEN.
  Wedden dat ik gelijk heb denk maar aan die terug gehaalde IS snol en dan ook nog betalen om te kwijlen op door ons gefinancierde linkse staats omroep.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Kijk , de nieuwe lichting jihadistjes is binnen en de oudeluitjes kunnen er nog vele bijneuken ,
  maar duizenden hoogopgeleide Joden uit Afrika hier naar toehalen doen ze niet …………..
  Nee , OMDAT die Joden intelligent en opgeleid zijn , ZIEN ze wat voor een kutzooi dit land wordt ,
  die kijken wel uit !

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  Weer 502 uitkeringen en toeslagen en de rest van hun leven aan het staatsinfuus blijven hangen!
  Waarschijnlijk wordt ook het NL rijbewijs betaalt met bijbehorende auto..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s