Lidmaatschappen van dictatoriale instituten moeten opgezegd worden!

Screenshot_189

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Frankrijk, Zweden en Duitsland is het chaos en een burgeroorlog lijkt niet ver weg, omdat de gewelddadige immigranten niet willen integreren, zo zegt voormalig hoofd van de Zweedse vrachtwagenbouwer Scania. De Denen hebben extra middelen ingezet om de islamitische criminelen met bommen, die uit Zweden komen, te weren. Op dit moment worden politiebureaus aangevallen door moslims, hebben ze controle in No-Go zones en worden ze door het zwakke politieke beleid niet aangepakt… Een lang, maar interessant, artikel dat de chaos vertelt.

De terecht bezorgde realistische burgers, door politici en de MSM ook wel extreemrechtse mensen genoemd, worden gediscrimineerd om hun mening en dat patroon zien we overal in de wereld waar het mondiale ideologische gedachtegoed wordt geïmplementeerd. Maar gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en zien in dat we moeten opstaan voor onze vrijheid en de westerse normen en waarden.
https://indignatie.nl

Onze vissers zijn, net zoals de boeren en de bouwers, het slachtoffer van de mondiale “verduurzaamheidsagenda” die wordt aangestuurd door de Verenigde Naties. Vissers moeten wijken voor de plannen die eigenlijk, alles in ogenschouw genomen, helemaal niet duurzaam zijn en zeer slecht voor het milieu.

Er is weer een akkoord gesloten dat zegt dat het kabinet € 200 miljoen uittrekt voor een herindeling in de Noordzee die vol moet worden gebouwd met windmolens. De trillingen van deze windmolens, nog afgezien van het SF6 gas dat ze lekken en ze niet recyclebaar zijn, zijn zeer schadelijk voor het onderwaterleven in de zee, maar economische belangen en de mondiale agenda moeten, ondanks de effecten op mens en dier, gewoon doorgaan… € 119 miljoen hiervan gaat naar het uitkopen van vissers die willen stoppen, en het “verduurzamen” van de overgebleven visserij…
https://jdreport.com

De EU dicteert het politieke kartel, dat slaafs alle dictatoriale EU-regels opvolgt, nu als gevolg van nieuwe EU-regels. Door de MDR regel (Medical Devise Regulation, ingangsdatum 26 mei) dreigt er een tekort aan medische hulpmiddelen. Honderden producten moeten de komende jaren worden herkeurd, terwijl het aantal  keuringsinstanties is gedaald van 55 naar 9. Centralisatie.
https://jdreport.com

Turkije en Qatar financieren de islamisering in Nederland en willen de islamitische sharia wetgeving in Nederland, zo zegt Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Dat is iets wat de realist allang had ontdekt en dat dit kan, is mijns inziens te wijten aan het wanbeleid van het anti-Nederlandse politieke kartel.
https://jdreport.com

Het zo gepromote HPV-vaccin, voortkomend uit mondiaal beleid, is op zijn minst gezegd dubieus, zo laat onderstaand artikel weten. In een buitenlands artikel las ik dat het wel eens het grootste medische schandaal ooit kan worden, maar dat terzijde. Onderzoekers van de universiteiten van Newcastle en Queen Mary hebben nog eens goed gekeken naar 12 studies die de effectiviteit van de twee vaccins, Gardasil en Cervarix, beschrijven. Ze vonden onvoldoende gegevens om duidelijk te concluderen dat het HPV-vaccin de hoogwaardige abnormale cel-veranderingen voorkomt, met andere woorden: er is geen bewijs gevonden dat bewijst dat het vaccin werkt.

Verder nog: In het UK was er zelfs een dramatische stijging van het aantal gevallen van baarmoederhalskanker bij vrouwen rond de 20. Een verhoging van maar liefst 54% in het afgelopen decennium.
https://jdreport.com

De gevaren van 5G worden door politici en beleidsmakers weggewuifd, omdat economische belangen in deze tijden belangrijker schijnen te zijn dan de gezondheid van de mens. En dat, terwijl vele wetenschappers over de hele wereld de nationale en internationale politici gevraagd hebben om de uitrol van het gevaarlijke 5G te stoppen, onderbouwd met vele peer-revieuwde onderzoeken, omdat er geen enkel bewijs bestaat dat 5G veilig is.

Nu zal in Scheveningen, zo laat onderstaand bericht weten, net zoals Wuhan in China, het 5G “testbed” worden in Nederland. De Noord boulevard en het Zwarte Pad in Scheveningen worden gebruikt voor experimenten met het 5G netwerk, dat met het oog op de “Smart-city strategie”. Zo zijn er lantaarnpalen in Scheveningen uitgerust met een bewegingssensor en beveiligingscamera’s.
https://jdreport.com

Ik hoop dat het andere lantaarnpalen zijn dan in Gateshead…
https://youtu.be

De symptomen van het Corona-virus zo schijnt, zijn hetzelfde als die van 5G…
https://youtu.be

De Ierse en Duitse bevolking, net zoals alle andere bevolkingen in “open grenzen” landen in Europa, willen verandering. Ze zijn het beleid dat vanuit de VN komt en door de EU wordt doorgegeven naar de lidstaten meer dan zat. Ons, de Europese bevolking, is niets gevraagd en zonder onze toestemming wordt ons Europa overspoeld met niet-westerse mensen die vanuit het hervestigingsprogramma van de EU en de VN nu in Europa worden geplaatst. Zodat er een nieuw, minder intelligent, ras ontstaat dat geen binding heeft met nationale tradities.

Er is, zo laat onderstaand bericht terecht weten, een nationalistische opmars gaande in Europa van mensen die het politieke wanbeleid, dat voor chaos zorgt en een negatieve financiële teloorgang laat zien, meer dan zat.

De verkiezingen in de verschillende landen in Europa van de laatste tijd, iets dat alleen maar meer zal voorkomen, laten zien dat de rechtse realistische, meer nationalistische partijen in heel Europa aan de winnende hand zijn. Hier in Nederland groeit de PVV door en is zeer waarschijnlijk nu de grootste partij van ons land, in Duitsland krijgt de AFD steeds meer leden, in Frankrijk krijgt de partij van Marine Le Pen steeds meer steun, Matteo Salvini in Italië is ongekend populair, Vlaams Belang in België ook en dat zegt veel.
www.rt.com

Als ik het goed heb begrepen, dan gaan de boeren weer naar Den Haag op 19 februari, en mijns inziens is dat ook hoognodig, aangezien de ministers het één zeggen en het ander doen. Lidmaatschappen komen met verplichtingen, dat weet iedereen, en dus zou het mijns inziens voor Nederland beter zijn als we ons ontdoen van de lidmaatschappen die zorgen voor een dictatoriaal klimaatbeleid waarin de welvaart wordt herverdeeld (Agenda 21) van uw portemonnee naar die van de kapitalisten.

Steun de boeren en kom de straat op, samen kunnen we ons land en onze kinderen behoeden voor een leven zonder vrijheid, een leven waarin maar één mening mag, waar geen zelfredzaamheid meer mag zijn en waar privéland of privéautobezit uit den boze is. Sluit u aan bij de groeiende groep mensen die dit politieke wanbeleid zat zijn en die ons mooie Nederland, met al zijn cultuur, geschiedenis en tradities, door willen geven aan hun kinderen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Lidmaatschappen van dictatoriale instituten moeten opgezegd worden!

 1. Bolle Bart zegt:

  Stel dat de PVV en het FVD een fantastisch resultaat behalen in 2021 van elk 30 zetels. Nou en? Dan staat daar tegenover 90 zetels van politici die allemaal pro Europa zijn met de daarbij behorende immigratie. Vier jaar later (2026) halen PVV en het FVD zelfs een meerderheid! Nou en? Rond de 80 procent van de wetgeving is allang Europees. Met zeer belangrijke onderwerpen zoals immigratie. Om deze wetten te wijzigen zou een tweederde meerderheid nodig zijn. Vier jaar later (2030) halen de twee partijen zelfs de tweederde meerderheid. Nou en? Tegen deze tijd zijn een kleine miljoen buitenlanders Nederland binnengekomen, waaronder zeer veel moslims, en zijn een flink aantal Nederlanders gaan Hemelen. De Nederlandse bevolking neemt al lange tijd af. De einige oplossing zijn grootschalige protesten (zoals de Boeren) en/of een Nexit. Maar zie de meerderheid van de vette en gelukkige Couch Potato’s van Nederlanders maar eens in beweging te krijgen.

  Bolle Bart

  Geliked door 5 people

 2. OphEUffen zegt:

  Met import derde wereld help je deze mensen niet, je wordt zelf de derde wereld. Wie kun je dan nog helpen?

  Geliked door 2 people

 3. Bolle bart zegt:

  De jaartallen moeten zijn 2025 en 2029.

  Like

 4. M. zegt:

  Alles wat het verdomd om te integreren per direct het land uit flikkeren.
  probleem opgelost.

  Like

 5. Perception zegt:

  Monalisa, ja je hebt gelijk.
  Ik vond laats nóg een bericht dat er rond 2002 al 1,2 miljoen buitenlanders in Nederland waren met een dubbele paspoort.
  Helaas kan ik het bericht niet zo gauw terug vinden.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  citaat uit artikel:
  ” dat we moeten opstaan voor onze vrijheid ”
  75 jaar vrijheid heeft ons af laten afzakken tot ‘watjes’. We moeten niet alleen wakker worden maar we moeten ook onze keurige, nette, fatsoenlijke levenshouding afschudden. Als we willen overleven zullen we de gelijke hardheid moeten ontwikkelen als onze vijand. Die vijand is de islam. Deze wordt vertegenwoordigd door moslims. Een ideologie kun je niet fysiek aanvallen. De leidenden onder ons zeggen dat we de islam moeten bestrijden. Dat kan dus niet.
  Dus zullen we de vertegenwoordigers van het kwaad aan moeten pakken. Alle moslims het land uit! Moskeeën met de grond gelijk maken. Autochtonen moeten zich aaneen scharen en ons EIGEN land terugveroveren.
  We zullen moeten beginnen om elkaar de waarheid te zeggen. Namelijk dat we ophouden de islam als een godsdienst te erkennen. Het is een wrede, moorddadige oorlogsideologie. Die past niet in onze samenleving.

  Like

  • Lekke Fietsband zegt:

   @Malsion:
   Foutje, de echte vijand is de mondiale politieke elite in den Haag. Berlijn, Parijs en Brussel. Dat zijn de faciliteerders van alle import ellende, overbevolking en onbeperkte immigratie.

   Like

 7. LUCIA zegt:

  @Lekke Fietsband
  Je hebt gelijk de puppetmasters zijn het probleem dat je allereerst zou moeten aanpakken, dat houdt in de elite, de bankiers, de 1% rijken maar die vuile tering politici , die verraders die verdienen ook een goede afrekening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s