Stasi-clowns in Erfurt! Satirische actie van de Identitaire Beweging over het Thüringen-circus

Screenshot_179

(Vertaling: E.J. Bron)

Dinsdagmiddag verkleedden activisten van de Identitaire Beweging (IB) zich als clowns in NVA-uniform en vroegen burgers om aan het Rad van Fortuin te draaien. Die konden daar hun minister-president kiezen – die in ieder geval Bodo Ramelow (Die Linke) heette.

journalistenwatch

Op het Rad van Fortuin stond weliswaar ook Thomas Kemmerich (FDP) als optie, maar boven hem stond met grote rode letters “Nieuwe verkiezingen”. De satirische actie van de Identitaire activisten moet uiteraard gezien worden als kritiek op de links-groen gemanipuleerde minister-presidentverkiezingen in Thüringen.

Toen verleden week woensdag de FDP-kandidaat Thomas Kemmerich in plaats van Bodo Ramelow werd gekozen, ging er een schreeuw van verontwaardiging door het globalistische establishment. Uiteindelijk moest Kemmerich onder druk van de partijleiding en waarschijnlijk onder druk van de links-terroristische Antifa het veld ruimen.

“Het parlementaire bedrijf in Thüringen is verworden tot een circus”, zegt de chef van de Identitaire Beweging, Philip Thaler. “Dit circus willen wij met onze actie op straat laten zien.”Aan alle voorbijgangers die bereid waren aan het rad te draaien, deelden de jonge patriotten Stasi-ordes en Gummibärchen uit.  

Screenshot_180

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Nationalisme, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Stasi-clowns in Erfurt! Satirische actie van de Identitaire Beweging over het Thüringen-circus

 1. karton zegt:

  De links-populisten weten van ellende niet meer wat ze moeten doen om toch maar enige aandacht in de pers te krijgen. Na hun échec in Thüringen gaan ze als clowns de weg op; hierbij geven zij duidelijk aan wie zij “vertegenwoordigen”; n.l. het clowneske linkse deel v.d. Duitse bevolking.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  🙂

  Like

 3. Piet Karbiet zegt:

  Ha ha, geweldige actie. Treurig dat het nodig is.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Terwijl de identitäre beweging nog nooit geweld heeft gebruikt of gepredikt worden ze in de mainstream toch continu (herhaling is de basis van hersenspoeling) vermeld als extreem radicaal rechts die onder bewaking staat van de veiligheidsdiensten. Vooral dat laatste vinden ze altijd belangrijk als afsluiting om te vermelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s