VIDEO Dion Graus (PVV)

 

“U moet luis-te-ren. Mensen luisteren niet, ik heb gister aan zo’n Tupperware-avond-tafel gezeten bij Jinek, luistert ook niemand!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Dion Graus (PVV)

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://cdn-04.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2020/02/image002.jpg?x39923

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/pvv-gaat-volkomen-door-het-lint-na-nieuw-materiaal-over-zaak-wilders-dit-is-bijna-crimineel-schande/

  PVV gaat volkomen door het lint na nieuw materiaal over zaak-Wilders: ‘Dit is bijna crimineel. SCHANDE!’

  De PVV pikt enkele “schokkende nieuwe stukken” rondom de zaak-Wilders niet, zo schrijft de partij furieus in een persbericht dat vanavond laat is verstuurd aan alle media. “SCHANDE!”

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Hij heeft gelijk wat betreft de afhankelijkheid van het buitenland.
  Een voorbeeld; je wil niet weten hoeveel zonneparken in Nederland al van de Chinezen zijn en daar krijgen wij niets voor terug hè.
  Wij lever grond in, waardevolle landbouwgrond voor de Chinezen die aan de andere kant van de wereld leven en schijt hebben aan ons.
  Ons landschap gaat daarmee naar de kloten allemaal omdat het goed is voor de handel.
  En dan nog maar te zwijgen over de eventuele spionagegevoeligheid van software, dat moeten we niet onderschatten.
  Wij hebben dat als Nederland niet nodig.
  Wij hebben alle kennis in huis, maar verkwanselen het.

  Like

 3. hannah zegt:

  wat een onbesnutte vlegel …. laat Wilders zelf maar debatteren …. lijkt me meer zoden aan de dijk te zetten, de praatjes van D. Graus lijken nergens op …. dom ….

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ik moet bekennen da tik zelf ook niet meer luister naar alles wat er uit de Tweede Kamer komt. Geen geduld meer en wetende: de daden zullen wie er ook spreekt uitblijven.

  Gegeven moment ben je zover. Jinek kijk ik af en toe afhankelijk van wie er zit. En op 1 ook af en toe. Gisteren direct uitgezet. Kaag en Hennis zag ik en dus geen interesse. Heb een hekel aan veel gelul en weinig wol. Kort en duidelijk moet voldoen. En dat gebeurd niet. Urenlang dat gezwets pfffffffffffff

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Dion je heb volkomen gelijk, de rest slaapt liever, dan hoeven ze niet na te denken !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja, ik heb zo het gevoel dat we nu allemaal laaiend enthousiast moeten zijn over Dion Graus.
  Helaas, ik ben dat niet en dat terwijl bekend is dat de heer Graus een van de favorieten van Geert Wilders is, waar dat op gestoeld is weet ik niet, zou het wellicht zijn dat ze alletwee uit Limburg komen, kennen ze elkaar uit de kroeg, geen idee.
  Graus begint zijn ‘betoog’ als je het al zo mag noemen met wat gemompel over hoe het debat genoemd zou moeten worden, een beetje ongemakkelijk is het wel, ook de minister kijkt een beetje meewarig lachend en je ziet hem denken “waar gaat dit in godsnaam over”.
  En dan… dan blijkt dat een gedeelte van het debat niet onder zijn maar onder de verantwoording van Harm Beertema vallen.
  Hij probeert nog even een soort van grap te maken over one-night stands maar de grap komt niet over.
  Zijn ‘bijdrage’ aan het debat, zo al aanwezig, is verwaarloosbaar, de interruptie lijkt ook alleen bedoeld om hem uit het evenwicht te brengen en dat lukt aardig, Graus begint een soort van discussie die je in een café verwacht. Dat is ook af te lezen aan het licht geamuseerd toekijken van de Kamerleden.
  Kortom een zeer slecht optreden van het zwakste Kamerlid van de PVV, eentje om snel te vergeten.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2020/02/12/groenlinkser-over-samenwerking-met-fvd-en-pvv-als-ik-voor-een-inclusieve-samenleving-ben-moet-ik-ook-aan-inclusieve-politiek-doen-en-de-verbinding-leggen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Geroyeerde GroenLinkser over samenwerking met FvD en PVV: ‘Als ik voor een inclusieve samenleving ben moet ik ook aan inclusieve politiek doen en verbinding leggen’.

  Zie je wel, ik moet het dóen, wist ik toen. Als ik voor een inclusieve samenleving ben, moet ik ook aan inclusieve politiek doen en de verbinding leggen. Een derde van de kiezers in Limburg heeft bij de laatste verkiezingen op Forum of de PVV gestemd. Ik heb helemaal niets tegen die mensen. Ik ben het wel oneens met hun beelden of idealen, maar waarom zou ik niet in een college kunnen zoeken naar de dingen die ons binden?

  ‘Ik wilde echt proberen die verbinding te leggen en het verschil te maken. En dat doe ik nu ook.

  ‘Misschien is ons model wel democratischer, zeker in vergelijking met een cordon sanitaire waarbinnen totaal verschillende partijen gevangen zitten in een bindende overeenkomst.”

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Die Groen Linkser is m.i. helemaal de weg kwijt. Sinds wanneer moet je met mensen samen werken waarmee je het principieel oneens bent?
   Inclusiviteit ten koste van je eigen principes? Sorry hoor: kwatsch.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s