Aan Robbie Jetten

Screenshot_203

(Door: Jan Dijkgraaf)

Robbie!

Het werd me allemaal een beetje te veel gisteren.

“We hebben met dit handelsakkoord een goede kans om met de Canadezen te praten over hoe we ook gender een goede plek geven in die internationale handel”, zei je in het debat over het CETA-debat, waarvoor de dinnetjes Kaag van jouw partij en Hennis van D66-light de avond tevoren nog zo uitgebreid reclame mochten maken bij de Staatsomroep.

Kan het imbecieler? How dare you? Hoe durf jij onze bevrijder te vergelijken met het eerste de beste moslimland waar vrouwen als minderwaardige schepsels worden behandeld?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan Robbie Jetten

 1. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ceta-handelsakkoord-met-canada-tekenen-is-zelfdestructief-gedrag/

  CETA handelsakkoord met Canada tekenen is ‘zelfdestructief gedrag’

  ISDS rechtbanken geven bedrijven totale macht
  ‘Grootste probleem met CETA is dat het argument van het wegnemen van handelsbarrières niet waar is. De importtarieven zijn namelijk al verdwenen. Ten tweede krijgen we er rechtbanken (ISDS) voor terug. Als een bedrijf last heeft van een bepaalde regelgeving, kan het de overheid die deze regels invoert, aanklagen.’

  De enige goederen waarbij op dit moment nog wel importtarieven worden gehanteerd zijn goederen waarbij milieu- en diervriendelijkheid standaarden van belang zijn, dus vooral van de landbouw en veeteelt. Voor alle andere goederen zijn de tarieven al weggehaald of zo goed als verdwenen.

  In Canada mogen nog wel groeihormonen in kippen worden gespoten, wat in Europa is verboden en waar Nederland nog strengere regels voor hanteert. Het is nog steeds niet duidelijk wat op de langere termijn het effect van deze groeihormonen op de gezondheid van mensen is.

  De totale economieën van Canada en de EU zijn bij elkaar opgeteld zo’n 18.000 tot 20.000 miljard dollar. De economische impact van het weghalen van die laatste paar tariefjes is daarom minimaal: het BNP van de EU zou er ongeveer € 1,7 tot € 2,1 miljard per jaar door kunnen groeien – een groei die enkel in honderdsten van één procent is uit te drukken. Oftewel: ‘onmeetbaar klein. Voor het geld hoeven we het dus niet te doen.’

  Like

 2. Lucky zegt:

  Wekelijks 600 tot 800 asielzoeker erbij, maar werknemers moeten we uit afrika halen???
  https://www.geenstijl.nl/5151909/nee-doe-maar-niet/

  D66: “Haal arbeiders tijdelijk uit Afrika”
  Laten we het nou gewoon eens omdraaien: we sturen D66 naar Afrika!

  Laten we het drukbevolkte landje Nederland eens compleet over de kling jagen met een heleboel Afrikaanse importwerkers, en dan gaan ze naar een paar jaar weer terug naar hun eigen land. Of zoals een veelgehoorde kreet hier op de redactie luidt: “Haha ja.”

  Want in de praktijk theorie werkt dat zo: we huisvesten die Afrikanen in speciale hotels, echt heel fijne plekken zonder overlast, iedereen die er in de buurt woont is er heel blij mee. De nieuwe Nederlanders krijgen vervolgens een huis en een wasmachine en ze mogen in die hotels dan wonen samen met de hoogopgeleide apothekers uit Aleppo die we toch al hadden, dan kunnen zij allemaal mooi werken om de Somaliërs in de bijstand te onderhouden. Ze hoeven trouwens geen Nederlands te leren, werkgevers leren maar gewoon Afrikaans, dus dat komt goed uit. Als welkomstcadeau krijgen ze een rijbewijs, een fles Poolse wodka en een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde salafistische moskee, en dan laten we ze verder gewoon aan hun lot over, behalve als we ze kunnen helpen met gezinsmigratie natuurlijk, en dan kijken we over een jaar of vijftig wel of ze écht zijn vertrokken en dan kunnen we het tegen die tijd, tijdens een wandeling door Amsterdam Nieuw-West, nog wel eens hebben over de sociale samenhang en de algehele staat van de samenleving.

  Liked by 1 persoon

 3. verwardeman zegt:

  Dit oikofobe Kalergi – kind zal door zijn moSSelvriendjes als eerste van de flat geflikkerd worden ,
  of bengelen aan een hijskraan , mogelijk mag hij – verzachtende omstandigheden want ” vriend ” –
  zelf kiezen !

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen, leugen na leugen….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/leugenaars-enorme-rekenfout-gemaakt-in-klimaatplan-kosten-voor-huiseigenaren-veel-hoger/

  LEUGENAARS: enorme ‘rekenfout’ gemaakt in klimaatplan. Kosten voor huiseigenaren VEEL hoger

  Dit kabinet is werkelijk verrot tot op het bot. Als er ergens over gelogen kán worden doen Rutte en kornuiten dat. Ze zijn gewoon niet in staat om de waarheid te vertellen; zeker niet over onderwerpen die de kiezer aan het hart (of de portemonnee) gaan.

  Het nieuwste voorbeeld wordt vandaag bekend gemaakt door het Algemeen Dagblad. Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) is, aldus de krant, gedwongen toe te geven dat huiseigenaren en woningcorporaties “fors meer geld” kwijt zijn om de idiote klimaatplannen van het kabinet uit te voeren. “Het gaat,” aldus het PBL, “om grote bedragen.”

  Dus, hoeveel hoger kost het onzinnige plan dan? Volgens woningcorporaties vallen de kosten 40 tot 50 procent hoger uit.

  Liked by 2 people

 5. wauso zegt:

  De LIJFSPREUK van ‘onze’ Rob Jetten: Groot in de Politiek geworden door veel te Bukken !!!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Heeft Madame Ollongren misschien geslachtsziekte? Of kan dat niet bij potten? Geen idee. Bij homo´s kan het wel. Verder ben ik zo groen als gras wat dat soort zaken betreft.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het CETA-wurgcontract heeft meer haken en ogen dan de Haagse Linksche Leugenaars ons willen doen beloven, de Nederlandse handel en bevolking is hiermee geheel niet gebaat, echter zijn de verplichtingen en rechten die men de Canadese Multinationals ermee in handen geeft een doodsteek voor onze zelfredzaamheid en voorzienigheid. De economie is met dit ‘akkoord’ verplicht om producten te importeren, zelfs aansprakelijk en te vervolgen(claims) bij het niet nakomen van het ‘Groene’ Trade Dealtje,……..een Boekenclub-dealtje van EU…..je komt er Nooit meer vanaf.!

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Werkelijk tenenkrommend was Kaag op de Staatstelevisie, quasi-intellectueel over haar bril turend zat ze heel rustig en zonder ook maar een moment te blozen te liegen dat ze zwart zag.
  Ook onze voormalige minister van Defensie deed een duit in het zakje, ze is zichtbaar helemaal tot rust gekomen in haar nieuwe baan bij de VN.
  Tegenspraak of kritische vragen waren er niet, het leek soms zelfs alsof ze door de ‘interviewers’ werden aangemoedigd de ene na de andere onwaarheid te vertellen.
  En vergis je niet, het zat heel slim in elkaar, Kaag mocht nog even vertellen over haar eerste dood geboren kindje want ja, je moet wel vooral heel menselijk overkomen natuurlijk.
  Dan lijk je meteen een stuk eerlijker over te komen.
  Eerlijker zou zijn haar gewoon minister van Propaganda te noemen, Joseph Goebbels zou er jaloers op zijn geweest.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het lamlendige zooitje kennende war zichzelf regering durft te noemen zal te welweer zoals altijd tekenen bij het kruisje worden, ondanks een nep debat waarmee we allemaal belazert worden.

  Like

 10. dolphin zegt:

  die rob jetten is het schoolvoorbeeld van linkse naïeve wijven die enkel de voordelen willen horen van de reclame , de lasten mag de rest later mee zitten

  Like

 11. Denniese zegt:

  Robbie jetten is een sodomiet die niet weet wat die zeg wat hij voor één vent net of we na hem luisteren ik niet waarom hebben ze deze kerel in de politiek gedaan het is net een robot die je zelf laat doen op batterijen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s