Finland: Afgewezen asielzoeker onthoofdt linkse vriendin

Screenshot_206

Sanni en Hasan.

(Door: “Danny”)

De moord

In Hämeenlinna in het zuiden van Finland is op maandagavond 20 januari een jonge Finse vrouw vermoord door een illegale vluchteling.

Marko Mäkinen, de commissaris voor het strafrechtelijk onderzoek, meldde dat twee lichamen dood werden aangetroffen in een appartement. Één daarvan was het lichaam van de jonge Sanni Ovaska. Het andere lichaam was van de 27-jarige asielzoeker Hasan Alqina (bron) Dit gebeurde in een woning in de binnenstad van Hämeenlinna op die maandagavond tussen de avond en middernacht. (bron politie Hämeenlinna)

De misdaad werd gemeld bij de politie door een getuige die op dezelfde verdieping woont. Deze persoon zag een plas bloed voor de voordeur van de woning liggen en belde de politie rond 22:30. De politie denkt dat het delict niet lang voordat men het appartement binnenkwam heeft plaatsgevonden. Hasan vermoorde Sanni en pleegde toen, naar alle waarschijnlijkheid, zelfmoord.

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Finland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politie, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Finland: Afgewezen asielzoeker onthoofdt linkse vriendin

 1. andre zegt:

  Finland snapt het………..eindelijk en nu de rest nog. En ik blijf erbij, het maakt niet uit waar maar eigen volk eerst en tief op met links.

  https://sputniknews.com/europe/202002131078301060-deportations-from-finland-skyrocket-by-80/
  https://sputniknews.com/europe/201906111075789516-moroccan-street-children-sweden-adults/

  Like

 2. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/obsessieve-moeder-40-verwoestte-leven-van-kleuterjuf-met-reeks-onterechte-beschuldigingen~a42afcc9/

  Obsessieve moeder (40) (Turkse vrouvw) verwoestte leven van kleuterjuf met reeks onterechte beschuldigingen. Zie VIDEO!

  Een 40-jarige moeder stond gisteren terecht voor het belagen van een kleuterjuf van een school in Antwerpen. Ze had haar ervan beschuldigd haar zoontje van 4,5 jaar te hebben mishandeld. Hoewel de juf dat onmogelijk kon hebben gedaan, bleef de moeder haar lastigvallen en zette ze ook andere ouders tegen haar op. Justitie eiste achttien maanden cel.

  Like

 3. M. zegt:

  Wie achter het vlees aan loopt zal zeker sterven.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ze heeft haar verdiende loon gekregen en ik heb dan ook totaal geen medelijden met die haatmuts.
  Zoek een fatsoenlijke blanke man; daarvan zijn er (nog) meer dan genoeg!

  Geliked door 4 people

 5. flo zegt:

  Weer een links kut die zonodig met een smerige moslim rat moest n..ken minder….

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik had het al gelezen. Wat een domme wijven. Het gaat goed totdat ze iets doen wat tegen de eer en de supramatie van de man verstoot. Hij wilde terug naar Syrië en zij wilde niet mee. Logisch dat toen haar links dolgedraaide hoofd eraf moest. Dit drama heeft een voordeel hij heeft zichzelf ook naar de maagden in het paradijs bevorderd. Je moet er niet aan denken dat dit ongedierte door een D66 rechter met de multiculturele handschoenen veroordeeld gaat worden.

  Geliked door 3 people

 7. Steven zegt:

  Gerechtigheid voor deze dwaas….heb er totaal geen medelijden mee…achterlijk mokkel!

  Geliked door 2 people

 8. Jackholland zegt:

  Oh oh blank vrouwtje wil niet luisteren naar hassan de moslim . Hassan blankvrouwtje dood maken . Wil van allah ies . koeltoer . En die linkse mutsen maar zingen je bent welkom in mijn land . Omg

  Geliked door 3 people

 9. koddebeier zegt:

  Wat vervelend voor die linkse onbenul !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Zoals ik al uit heel wat strips uit de Tina heb gelezen: er waren daarin een hele hoop verderfelijke schurken die allerlei meiden in huis haalden en hen behandelden als hele of halve Assepoesters of hen ongevraagd een luxe leven in de strot duwden en vooral uit eigenbelang, machtslust en hebzucht!
   Maar dat tuig haalde zich hiermee vaak ook de haat van buitenstaanders op hun hals die de terreur van die monsters uiteindelijk zo zat waren dat zij erin slaagden om met hulp van die meisjes de ondergang van het gajes te bewerkstelligen!
   En met die linkse trut daarginder in Finland heb ik ook totaal GEEN medelijden omdat ze meende het beste paard van stal in huis te halen met dat moslimkreng maar met hem op het verkeerde paard wedde en zij uiteindelijk het paard van Troje in huis haalde!

   Geliked door 1 persoon

 10. Wim zegt:

  Wat me altijd blijft verbazen is de ongelofelijke naïviteit van zulke vrouwen. Waarschijnlijk is dat het gevolg van de superbeschermende opvoeding en linkse indoctrinatie van tegenwoordig, waardoor sneeuwvlokjes gekweekt worden, die een “safe space” nodig hebben. Komen ze dan in contact met de werkelijke wereld, die toch wat anders is dan de sprookjeswereld die hun is voorgespiegeld (“alle culturen zijn gelijkwaardig…”), dan zijn ze binnen de kortste keren gesmolten.

  Geliked door 2 people

 11. M. zegt:

  De wereld gaat er enorm op vooruit
  Van Vlieg er eens uit…….. naar Snij er eens op los.

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Tja, als je je met muzelgajes encanailleert verdien je wat je krijgt. Dom dom meisje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s