Islamcollaboratie . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamcollaboratie . . .

 1. Lucky zegt:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/directeur-aivd-waarschuwt-voor-salafistische-aanjagers~b2178f43/

  Directeur AIVD waarschuwt voor ‘salafistische aanjagers’

  In Nederland ontstaat ‘een tweede generatie salafistische aanjagers’ die op lange termijn ‘een serieuze bedreiging’ vormt voor de Nederlandse rechtsstaat. Die aanjagers van de fundamentalistisch-islamitische stroming streven naar een ‘parallelle samenleving’ waarin de Nederlandse wetgeving niet

  Volgens de AIVD-directeur zijn de maatschappelijke zorgen over de ongewenste beïnvloeding vanuit moskeeën terecht. De invloed van de tweede generatie salafisten zou groeiende zijn. ‘Ze schrijven en spreken goed Nederlands’, aldus Schoof. ‘Ze weten hoe ze binnen de bandbreedte van de Nederlandse rechtsstaat moeten bewegen. Op sociale media overheersen ze, mede door de buitenlandse financiering.’ Ook zouden de aanjagers gematigde moslims onder druk zetten in hun geloofsbeleving.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De Multiculturele Droomwens van de huidige politiek is de reden van de Europese burgeroorlog, de economische ondermijning is de oorzaak, en de smeulende lont in het kruitvat is de ongelimiteerde import van ongeleide en licht-ontvlambare AZC-projectielen, een klein ongeluk is het begin van een grote demonstratie die in ernstige ongeregeldheden zal ontaarden…de guerrillaoorlog woed al jaren in Europa, maar de signalen worden echter in alle toonaarden al ontkent en verzwegen.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Nou die parallelle samenleving is uiteindelijk niet de bedoeling. Hun bedoeling is de gehele samenleving waar de nederlandse wetgeving niet meer geldt, amar de sharia.

  Wat er nu gaande is, is precies het verloop van de nazieideologie. Mensen raken gehersenspoelt net als tussen 1930en 1940. Kregen constant te horen dat Joden slecht zijn. Mensen, die wat minder ontwikkkeld zijn zijn daar gevoelig voor en zo raakten hele kuddes Duitsers volledig afgestompt en interesseerden ze zich niet meer in politiek. DeStaat zal het wel weten in hun beperkte hoofden Ook totaal geen interesse bij wat er toen met de Joden gebeurde. Ik zie nu precies hetzelfde gebeuren. De Staat zal het wel weten als je kijkt hoe er gestemd word. Nu krijgen we constant te horen dat Islam vrede is. Allebei is het een hersenspoeling. Het verloop zal het zelfde zijn als in nazi Duitsland. Op een iets andere wijze weliswaar, maar het enorem schadelijke effect is exact hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wat. men. ‘islam’. noemt is onder die. naam. doodgewoon. Parasiteren op andere volkeren, vandaar … die ijver om op. vreemde volken door invallen , onderdrukkigen, en slachtparitijen, te kunnen parasiteren. Op de keper beschouwd is de. ‘onderklasse’. meestal. analfabeet, en bedelarm, …….dus vandaar die ijverigheid. om. ., oh ja, voorheen trokken er sprookjesvertellers van dorp naar dorp…….waarschijnlijk wordt ze nu verteld : zich altijd als zieligerd te gedragen, als. ‘slachtoffer.’…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 4. LUCIALUCIALUCIA zegt:

  Goh, dat heeft Pim Fortuin ook gesteld jaren geleden, wat is er gebeurd,ak hij is gedemoniseerd door zijn eigen landgenoten en in politieke opdracht vermoord en Geert Wilders heeft dit ook al jaren gezegd zijn eigen landgenoten demoniseren hem nog steeds en er loopt al een jarenlange rechtszaak. Weet u hoe ik dit soort landgenoten noem vuile NSBérs en matennaaiers, helaas gaat het om een behoorlijk, politiek geëngageerd, aantal

  Like

 5. Lucky zegt:

  Grove incompetentie of mocro-mol bij het OM?

  https://www.geenstijl.nl/5151916/om-prutsers-delen-opnieuw-foto-kroongetuige-uit/

  OM-prutsers delen opnieuw foto kroongetuige uit
  Met zulke magistraten heb je geen misdadigers meer nodig

  Kroongetuige zijn in Nederland is echt een feestje. Eerst schieten ze je broer dood. Dan je advocaat. Dan krijgt je nieuwe advocaat geen beveiliging. En ondertussen doen ze bij het Openbaar Ministerie er alles aan om ervoor te zorgen dat de zwakbegaafde huurmoordenaars die achter je aan zitten beschikken over de meest recente foto’s. Het OM heeft OPNIEUW foto’s van de kroongetuige in het Marengo-proces in het strafdossier gestopt. En het is niet eens de eerste keer OPNIEUW, maar de tweede keer OPNIEUW.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk, de bes having stort in…

  https://voiceofeurope.com/2020/02/ifop-survey-more-than-half-of-french-people-think-civilization-will-collapse/

  Ifop Survey: More than half of French people think civilization will collapse
  Ifop Onderzoek: Meer dan de helft van de Fransen denkt dat de beschaving zal instorten

  A recent survey conducted by Ifop has revealed the more than half of French people believe that civilization as we know it will collapse in the coming decades, proving that the French are indeed a pessimistic people.

  The survey, carried out by Ifop for the Jean Jaurès Foundation, found that 65 percent of French people agreed with the assertion that “civilization, as we know it today, will collapse in the years to come”, L’Aisne Nouvelle reports.

  More than one-third of those surveyed in France believed that such a collapse would occur within the next 20 years.

  Nl
  Uit een recent onderzoek van Ifop is gebleken dat meer dan de helft van de Fransen gelooft dat de beschaving zoals wij die kennen de komende decennia zal instorten, waaruit blijkt dat de Fransen inderdaad een pessimistisch volk zijn.

  Uit het onderzoek, uitgevoerd door Ifop voor de Jean Jaurès Foundation, bleek dat 65 procent van de Fransen het eens was met de bewering dat “de beschaving, zoals we die vandaag kennen, de komende jaren zal instorten”, meldt L’Aisne Nouvelle.

  Meer dan een derde van de ondervraagden in Frankrijk geloofde dat een dergelijke ineenstorting binnen de komende 20 jaar zou plaatsvinden.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Veel sterkte voor die mevrouw uit Geleen!
  https://www.1limburg.nl/getuige-moskee-geleen-doet-aangifte-na-bedreiging

  Getuige moskee Geleen doet aangifte na bedreiging

  Na bedreigingen vanwege haar getuigenis over extremisme bij moskee Al-Houda in Geleen, heeft Hajer Harzi aangifte gedaan

  Kogel
  De bedreigingen kwamen binnen via haar dochter, vertelde ze. Die kreeg filmpjes toegestuurd met opmerkingen als ‘een kogel is zo besteld.’ Ook werd de moslima uitgemaakt voor jood en ongelovige, en kreeg ze via social media allerlei verwensingen over zich heen.

  Salafisme
  Hajer Harzi getuigde woensdag samen met Abdallah Laaouej bij de parlementaire onderzoekscommissie over extremisme en buitenlandse geldstromen bij moskeeën in Nederland. De Geleners verklaarden dat de Al Houna-moskee met geld uit Saoudi Arabië het salafisme propageert, en dat gematigde moslims daar worden geïntimideerd.

  Like

  • Lucky zegt:

   https://www.1limburg.nl/al-houda-moskee-geleen-broeinest-voor-salafisten

   ‘Al Houda moskee Geleen broeinest voor salafisten’

   Harzi en Laaouej kwamen regelmatig in het gebedshuis in Geleen. Toen ze merkten dat de salafistische leer gepropageerd werd, hebben zij de moskee de rug toegekeerd. Gematigde moslims zouden in de moskee door radicale islamieten worden geïntimideerd. “Als je niet de radicale leer aanhangt, ben je volgens de moskee geen echte moslim”, zegt Hajer Harzi. “En als je je westers kleedt, kijken ze je na.”

   Terrorisme
   De Al Houda moskee is al langer in opspraak. In 2017 werd bij een grootscheepse actie van de politie, FIOD en het Openbaar Ministerie een inval gedaan in verband met een witwasonderzoek. De voorzitter en secretaris worden verdacht van witwassen. De vicevoorzitter wordt verdacht van financiering van terrorisme, ronselen van jihadisten en lidmaatschap van een terroristische organisatie. De rechtszaak tegen de bestuursleden begint deze maand.

   Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5021556/imam-wil-meer-steden-moskeeen-bouwen-met-buitenlands-geld

  Komende tien jaar
  Imam wil in alle grote steden moskeeën bouwen met buitenlands geld

  Hoofdimam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee in Amsterdam wil in de komende tien jaar in bijna alle grote steden van Nederland een moskee bouwen met geld uit het buitenland.

  “Het klopt dat de Blauwe Moskee ook betaald is met buitenlands geld, maar wij zijn trots op onze moskee. Het is een succesvolle formule.”

  Geld uit Koeweit
  De hoofdimam zei dat de financiering van de moskeeën van verschillende landen zal komen. Als een van de mogelijke geldschieters noemde hij Koeweit vanwege de ‘goede contacten’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s