Bekende en omstreden islamoloog Tariq Ramadan in verdenking gesteld van twee bijkomende verkrachtingen

Screenshot_227

Tariq Ramadan gisteren bij zijn aankomst in de rechtbank in Parijs.

De Zwitserse islamoloog Tariq Ramadan is in Frankrijk in verdenking gesteld van twee bijkomende verkrachtingen. Dat maakte zijn advocaat bekend na zijn ondervraging in de rechtbank van Parijs. Eerder was de vijftiger al in verdenking gesteld voor twee verkrachtingen, die hij ontkent.

HLN Be.

Sinds februari 2018 staat de 57-jarige Tariq Ramadan onder verdenking van het verkrachten van twee vrouwen in Frankrijk, in 2009 en 2012. Speurders kwamen twee mogelijke bijkomende slachtoffers op het spoor op basis van foto’s die ze hadden gevonden op de computer van de islamoloog.

De politie kon de twee vrouwen, die in 2015 en 2016 slachtoffer zouden zijn geworden van Ramadan, in februari ondervragen. Een van hen heeft zich ondertussen ook burgerlijke partij gesteld in het dossier.

Ramadan werd op 16 november 2018 vrijgelaten, maar mag Frankrijk niet verlaten. Zijn advocaat klaagt aan dat men de vijftiger “koste wat het kost en tegen het bewijs in” wil vervolgen. Volgens hem zijn de getuigenissen van de vrouwen leugens.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bekende en omstreden islamoloog Tariq Ramadan in verdenking gesteld van twee bijkomende verkrachtingen

 1. Joseph Sleeckx zegt:

  Wat zou Karin Armstrong daar van vinden? Tariq Ramadan is en was voor vele Gutmenscen het levende bewijs dat de islam zich wel kon aanpassen en integreren in de westerse normen.Waarschijnlijk zal die islamknuffelende non zeggen dat dit niets te maken heeft met de islam zelf want dat is immers de perfecte godsdienst.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Ach het verbaasd me niks. Moslimbroederschap. Vrouwen zijn dieren. Dat zit in die rot koppen en dat blijft er in zitten.Altijd van vader op zoon. Heb er genoeg over gelezen. Zelfs VN diplomaten weten nog niet half wat er allemaal gaande is in veel van die arabische gezinnen. Expats en al die idioten als Ploumen ach laat ook maar. Dat hele MIdden_Oosten aan de kant zetten en alles van met salafisme of connecties met het moslimbroederschap dient het land uitgesodemietert te worden en keihard aangepakt. Ik zie het hier niet gebeuren met dat tuig in Den Haag. Daar zijn ze in Den Haag te achterlijk voor. Zoals het nu gaat worden we keihard geislamiseerd. Geen vrouw die straks nog veilig is als dit zo doorgaat.

  Geliked door 4 people

 3. ronjaspers zegt:

  Verkrachting is liefde volgens extreem links.

  Geliked door 2 people

 4. andre zegt:

  Dus de islam verkoper is nu ineens Zwitser? Links in Nederland vindt meneer Tariq fantastisch en ziet de islam verkoper als een echte bruggenbouwer maar ook als een echt links mens is het een soort spons dat geld opneemt als water. Lekker houden daar in Frankrijk.

  Geliked door 5 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Pietersen zegt:

  Altijd een gluiperd geweest deze zogenaamde ‘islamgeleerde’ met zijn leugenpraatjes op tv en internationale forums. Nooit rechtstreeks antwoord geven op vragen die ongemakkelijk zijn. Dat is de stiel van dit soort geleerden.
  Blijkt nu gewoon een gefrustreerde idioot die niet met vrouwen kan omgaan en tot verkrachting overgaat.

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Taric Rammeldam bij zijn arrestatie……hoe durven zij…mij iets ten laste leggen…..van verkrachting is geen sprake…. ik vond dat een mooie vrouw ….maar ze zei ….neen …..heeft in het westen dan helemaal geen begrip van Islaaam kultuur

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/afspraak-artsen-geen-hersteloperatie-maagdenvlies-meer-in-nederland~abc714c2/

  Afspraak artsen: geen hersteloperatie maagdenvlies meer in Nederland

  UpdateOperaties die ervoor moeten zorgen dat meisjes maagd lijken in hun huwelijksnacht, zijn voortaan in Nederland taboe. Artsen hebben afgesproken zulke maagdenvlieshersteloperaties niet meer uit te voeren. Blijkt dat toch te gebeuren, dan dreigt het kabinet met een verbod.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Landen met de hoogste discriminatie van vrouwen.
  Het ergst in vooral het midden-oosten en afrika (de mensen die we hier binnenhalen)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s