Doorbraak bij migratiecrisis! Europees Hof: ‘Hek-klimmers verspelen recht op asielaanvraag, direct terugsturen’

Screenshot_228

(Door: Wout Willemsen)

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens deed een verrassende uitspraak, die een klap in het gezicht is voor alle hulporganisaties die betrokken zijn bij de migratiecrisis. Spanje mag de ‘hek-klimmers’ van een paar jaar geleden namelijk terugsturen, zónder ze eerst een individuele asielaanvraag te laten doen. ‘Dat recht hebben ze toen verspeeld,’ zeggen de rechters.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Justitie, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

17 reacties op Doorbraak bij migratiecrisis! Europees Hof: ‘Hek-klimmers verspelen recht op asielaanvraag, direct terugsturen’

 1. Cathja zegt:

  En nu wil ik ook graag horen van dat zelfde Hof dat alle bemanningen van die NGO-schepen zich schuldig hebben gemaakt aan mensensmokkel, en dat gevangenisstraf aanstaande is.
  Juist door de hulp van deze mensensmokkelaars, zijn velen op opblaasboten gestapt, omdat ze toch vrij snel gered zouden worden. Dat het ook wel eens fout afliep, en er velen verdronken, dát wordt dan weer in de schoenen geschoven van al diegenen die tegen de immigratie zijn….

  Ik hoop dat het gezonde verstand eindelijk eens gaat werken, en men inziet wat de massa-immigratie met Europa heeft gedaan, en dat dit niets heeft te maken met het beschermen van voor oorlog gevluchte mensen.

  Geliked door 6 people

  • koosv8 zegt:

   Ze willen toch dat ze verzuipen, anders sturen die linkse apen ze toch niet naar Nederland. Er staat hier over een jaar of wat toch 2 à 3 meter water, of meer volgens deze Zelfde idioten. Of is er toch een leugentje in het LINKSE SPEL!!!!!

   Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  We kunnen ze gelijk bij aankomst terug sturen, want volgens de deskundigen zijn van die vluchtelingen ruim 97% economische profiteurs!!
  Ik zeg: DOEN!!!

  Geliked door 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoogste tijd om die uitspraak ook door te trekken naar mensen die met een boot of voor mijn part zwemmend een oversteek wagen, direct terugsturen en geen kans meer op een asielaanvraag.
  Helaas, dat zal wel weer een stap te ver zijn voor de ‘rechters’.

  Geliked door 4 people

 4. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1988815765/immigratie-een-dramatisch-experiment-op-onszelf

  ’Hoogopgeleide kosmopolieten profiteren, arme wijken hebben eronder te lijden’
  Immigratie ’een dramatisch experiment op onszelf’

  Door Wierd Duk
  Updated Gisteren, 20:02
  Gisteren, 19:48 in BINNENLAND

  Onze samenleving is onder invloed van de massa-immigratie ingrijpend veranderd. Het straatbeeld werd kleurrijker, eetgewoontes gevarieerder, de jongerencultuur diverser en de islam meer zichtbaar. Tevens is er sprake van segregatie en radicalisering van moslims. Hoe moeten we omgaan met die ontwikkelingen? Socioloog Ruud Koopmans: ,,Heb zelfvertrouwen. Relativeer niet langer de betekenis van onze cultuur en van onze waarden.”

  ,,Wij voeren een dramatisch en ongeëvenaard experiment uit op onszelf”, zei Murray in een eerder interview, naar aanleiding van de verschijning van zijn boek. ,,We veranderen onze identiteit en onze toekomst, zonder een idee te hebben hoe dit zal uitpakken. En onze leiders weigeren om hierover met ons in debat te gaan. Als je er vragen over stelt, ben je een ‘islamofoob’ of een ‘xenofoob’, terwijl iedereen die de Europese geschiedenis kent en die ziet wat er gebeurt, zal moeten erkennen dat dit experiment alles kan vernietigen.”

  Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   Wanneer zo,n hufter mij beschuldigt van islamofoob of wat dan ook stap ik direct naar de politie en doe aangifte van ernstige discriminatie en belediging aan mijn persoon.
   Mochten die zwartpetten dat weigeren want ik neem dit gesprek op dan zal ik de politie aanklagen wegens ernstige werkweigering ook al omdat de politie betaalt wordt mede door mijn afgedragen belastinggeld.

   Like

 5. Blaffertje zegt:

  Ha ha ha.
  En nu het uitvoeren nog.

  Sympathiek idee hoor,maar wanneer hebben die sneuneuzen ooit eens iets van deze maatregelen tot uitvoer gebracht.?
  NEVER!.
  Dat addergebroed raak je nooit meer kwijt, tenzij ze dood gaan.
  Ook al hebben ze geen recht op wat dan ook, terugsturen gebeurt niet, nu niet, nooit niet.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/15/switzerland-thwarts-major-islamic-state-terror-attack/

  Switzerland Thwarts Major Islamic State Terror Attack
  Zwitserland dwarsboomt grote terroristische aanslag door de Islamitische Staat

  According to a new investigation by Swiss media, a cell of jihadists based in Geneva plotted to bomb cisterns full of oil near the city’s airport in a major terror attack.

  The plot, which was set to take place last year before being stopped, revolved largely around a man named Daniel D., who also went by the Islamic name Abu Ilias al-Swisri, a convert to Islam who went on to join the Islamic State terror group two years later, Le Temps reports

  Nl
  Volgens een nieuw onderzoek door Zwitserse media heeft een cel van jihadisten in Genève een plan gemaakt om stortbakken vol olie bij de luchthaven van de stad te bombarderen in een grote terreuraanval.

  Het complot, dat vorig jaar zou plaatsvinden voordat en werd gestopt, draaide grotendeels om een ​​man genaamd Daniel D., die ook de Islamitische naam Abu Ilias al-Swisri heette, een bekeerling tot de Islam die zich bij de Islamitische Staat aansloot terreurgroep twee jaar later, meldt Le Temps

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Zoooooooooo, worden ze daar eindelijk ook wakker ??

  Like

 8. Astrid zegt:

  Eerst zien, dan geloven.

  Like

 9. HENK zegt:

  mensen laat je nix wijs maken , er is gewoon een omvolkingsbeleid , europa zal en moet van de VN een moslimgebied worden. binnen 20 jaar zijn ze in de meerderheid en zit de hele regering vol moslims en hebben wij het nakijken en in het ergste geval verjaagd of vermoord

  Like

 10. Lucky zegt:

  D666
  https://tpook.nl/2020/02/17/leo-lucassen-d66-plan-arbeidsmigranten-is-nog-maar-begin-migranten-moeten-zich-ook-blijvend-kunnen-vestigen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Leo Lucassen: ‘D66-plan arbeidsmigranten is nog maar begin, migranten moeten zich ook blijvend kunnen vestigen’

  “Het D66-plan is een stap in de goede richting, maar de beperking tot vier jaar is onverstandig. Niet alleen creëert het tweedeklas burgers en zal een aantal in de praktijk proberen hun verblijf te verlengen, maar belangrijker is dat er veel voor te zeggen is als degenen die hier aarden zich blijvend kunnen vestigen. De demografische tekorten zijn immers geen tijdelijk fenomeen.

  Het valt dan ook te hopen dat de discussie zich de komende tijd aan de wurggreep van het migratiepessimisme weet te ontworstelen.”

  Like

 11. LUCIA zegt:

  We moeten ageren tegen die politieke clubjes, die dit soort mensen binnen halen zij hebben al jarenlang gekonkeld en het spel gemeen gespeeld.. kijk naar onze ouderen, hoe die lijden en naar mensen die op straat moeten slapen, omdat ze geen betaalbare woning krijgen, schandalig gewoon, misschien verzetten wij ons te netjes.

  Like

  • karton zegt:

   @ LUCIA.
   Inderdaad……………………véél te netjes !!
   Ik bezit de capaciteit niet om “iets” te organiseren zoals bijv. de Boeren wél hebben gedaan en wellicht nog gaan doen !
   Maar het eens zo mooie én rijke Nederland is verworden tot een derde-wereld-land met gewapende scholieren van plm. 12 jaar !!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s