‘Islamofobie’ als industrie in Nederland: zo wordt islamkritiek bestempeld als racisme

Screenshot_219

(Door: Roderick Veelo)

‘Elke totalitaire dreiging heeft zijn ‘nuttige idioten’: in naam progressief maar heimelijk verliefd op de militante islam’

De islam in Nederland radicaliseert. Met financiële en personele hulp uit de Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar nemen salafisten en leden van het Moslimbroederschap gematigde moskeeën over. En in een gevaarlijk hoog tempo ook.

Dat weten we mede dankzij onderzoek van Nieuwsuur en NRC Handelsblad. Maar de Tweede Kamer zoekt deze weken – in een aantal hoorzittingen – naar bedragen en meereizend onheil.

De eerste verhoren tonen een rampzalig scenario. Volgens directeur Schoof van de AIVD probeert een nieuwe generatie jonge salafisten in Nederland met professionele methoden grip te krijgen op moskeeën en scholen. Ondersteund door miljoenen oliedollars en imams uit de Golfstaten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op ‘Islamofobie’ als industrie in Nederland: zo wordt islamkritiek bestempeld als racisme

 1. Lucky zegt:

  Christenfobie!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/school-doopt-carnaval-om-tot-verkleedfeest-want-niet-inclusief-genoeg/

  School doopt Carnaval om tot ‘verkleedfeest’, want niet inclusief genoeg

  Jawel hoor, daar gaan we weer. Het probleem waar niemand last van had, wordt opgelost op een manier die iedereen stoort. De openbare basisschool IKC Carrousel in Zevenaar moet perse wél het katholieke Carnaval vieren, maar wil daarbij niemand uitsluiten

  Het feit dat het een openbare school is die een katholiek feest viert, in een regio waar dat gebeurt, en waar iedereen die daar de kinderen heen wil sturen dat vooraf ook kan weten, kan toch geen reden zijn om de naam te veranderen? Welke graftak haalt het in z’n hoofd om hierover te klagen (excl. Amsterdammers)? En nog erger: wie meent hier perse uit voorzorg al maatregelen voor te hebben moeten nemen?

  Like

 2. M. zegt:

  Om racisten te beschermen noemt men de mensen die niet racistisch zijn racisten.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/bizar-antisemitische-incidenten-enorm-gestegen-nog-nooit-zo-hoog-geweest-als-nu/

  Bizar! Antisemitische incidenten enorm gestegen! ‘Nog nooit zo hoog geweest als nu’

  Uit een onderzoek van het CIDI blijkt dat Nederland weer een nieuw record te pakken heeft, helaas wel een uiterst negatief record. 2019 was er grote stijging in antisemitische incidenten, in de dertig jaar dat CIDI hier onderzoek naar doet blijkt dat 2019 ver bovenaan staat. Jodenhaat lijkt weer ‘normaal’ te worden in Nederland….

  182 incidenten, 35 procent meer dan in 2018. Dat de maatschappij verhard is vrij duidelijk, wel is het pijnlijk om te zien dat met de verharding ook een groei in antisemitisme gepaard gaat

  CIDI zelf denkt dat de gemelde incidenten nog maar een fractie zijn van het ware cijfer. Veel mensen gaan tegenwoordig niet eens meer naar de politie, dus het ware cijfer kan nog wel eens flink hoger zijn.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ahaa! Extreminsten heten nu orthodoxen…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/kamer-onderzoek-naar-financiering-moskeeen-maakt-flinke-progressie-marokkaanse-moskeeen-geven-aivd-gelijk-orthodoxie-is-gevaarlijk/

  Kamer-onderzoek naar financiering moskeeën maakt flinke progressie! ‘Marokkaanse moskeeën geven AIVD gelijk, orthodoxie is gevaarlijk!’

  Deze week draait het voornamelijk om het Kamer-onderzoek naar de financiering van moskeeën. Ook in Den Haag zijn ze wakker geworden, de buitenlandse financiering is levensgevaarlijke voor toekomstige – en huidige – generaties. Radicalisering viert hoogtij dagen namelijk. De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland geeft de AIVD helemaal gelijk, financiering van buitenaf is levensgevaarlijk!

  Vicevoorzitter Saïd Bouharrou roept dan ook op dat ouders beter gaan controleren wat hun kinderen te horen en zien krijgen op scholen en moskeeën. De druk is namelijk enorm, orthodoxen hebben inmiddels zo’n prominente rol binnen de gemeenschap dat gematigden gewoon buiten worden gesloten.

  Bouharrou meent dat er zo’n 20 moskeeën zijn die ultra-orthodox zijn en een gigantische invloed hebben. Aan de media en sociale media de taak om keihard tegen deze haatpredikers in te gaan. Volgens Bouharrou kan de overheid dit niet omdat je dan al snel de grondwet overtreedt – namelijk vrijheid van godsdienst.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Anti-semitisme

  Steekpartij Albert Cuypmarkt was wél antisemitisch incident

  Like

 6. Jan zegt:

  ’Wij zijn helaas vergeten wat onze waarden zijn’
  Kenners waarschuwen: ’Weinigen beseffen wat het doel is van de islam’
  author avatar

  Door Wierd Duk

  Orthodoxe moslims die de shariastaat nastreven, kunnen in Nederland op termijn een ’serieuze bedreiging’ vormen, zei het hoofd van de veiligheidsdienst AIVD in het parlement. Islamkenners David Suurland en Machteld Allan waarschuwen. „Wij zijn vergeten wat onze waarden zijn. Zij koesteren die van hen.”
  ……
  Rechtsfilosoof David Suurland (44), gepromoveerd op ’jihadisme en totalitaire bewegingen’, waarschuwt al langer voor de ondermijnende invloed van fundamentalistische moslims. Hij loopt daarbij vaak tegen een muur. „Ik maak mee dat politici het verband tussen jihadisme en religie ontkennen. Ik sprak een minister, die zei: ’Als ik dat in het parlement vertel, pleeg ik politieke zelfmoord.’ Religie en terreur mogen niet met elkaar in verband worden gebracht.”
  ….
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/521265597/kenners-waarschuwen-weinigen-beseffen-wat-het-doel-is-van-de-islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s