Oog om oog met factor 10

Screenshot_221

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Laat ik vooropstellen dat ik persoonlijk geweld in elke vorm verafschuw, maar als het nodig is ontkomt u er niet aan. Als zelfverdediging in huis of op straat, ter bescherming van de zwakkeren in de samenleving of ter bescherming van het vaderland.

Ik spreek met regelmaat allerlei mensen uit diverse bevolkingsgroepen en een van mijn recente ontmoetingen leidde tot een interessant gesprek. Ik had een paar jaar geleden al eens met iemand gesproken en had via hem met de persoon ik kwestie afgesproken bij een rustige gelegenheid in Westerpark. Na een paar minuten aan mijn tafeltje gezeten te hebben, kwam er een stevige jonge man opdagen. Keurig gekleed en accentloos Nederlands sprekend. Na wat informele formaliteiten ter kennismaking vertelde hij me na een tijdje over een breed Europees georganiseerde beweging die het beleid van de EU en haar verraderlijke uitvoerende ‘macht’ HELEMAAL zat is. Zij is bereid te strijden voor de vrijheid en de oude (voornamelijk christelijke) normen en waarden van Europa en Europa te beschermen tegen alles wat er door de VN, bepaalde mensenrechtenorganisaties, politieke partijen, omroepen, islamitische organisaties en aanverwante instanties wordt nagestreefd; de totale afbraak van Europa en de globalisering van het continent.

Qua opzet, organisatie en eenheid (idem voor identiteitskleuren) lijkt ze het meest op gemilitariseerde (paramilitaire) bewegingen. Men traint met regelmaat in een van de landen waar ze samenkomsten en feesten organiseert en alhoewel elke beweging een andere nationaliteit en naam heeft, dragen ze allen bij aan hetzelfde gedachtegoed. Het betreft hier zowel Oost- als West-Europese organisaties, die bestaan uit mensen in de leeftijd variërend van 17 tot ruim in de 40. Hieronder kort hun denk- en (heel binnenkort verwachten zijzelf) handelswijze.

Ze zijn met name toegespitst op het overlast gevende en/of criminele gedrag van immigranten en ‘vluchtelingen’ waar van overheidswege hardnekkig niets aan gebeurt, waar keihard over wordt gelogen en/of wat daaromtrent afgedekt en weggemoffeld blijft worden. Het gedachtegoed: orde op zaken stellen.

– Voor elk lastig gevallen westers meisje of vrouw; 10 moslimmeisjes of -vrouwen.
– Voor elke lastig gevallen homoseksueel (met een brede lach; met nadrukkelijke uitzondering voor Rob Jetten en zijn vriendje! LOL!); 10 moslimjongens.
– Voor elke beroofde of lastig gevallen oudere; 10 moslim ouderen.
– Voor elke vermoorde priester; 10 imams
– Voor elke afgebrande kerk; 10 moskeeën
– Voor elk steekincident; 10 x het aantal slachtoffers onder migranten
– Voor elke zich misdragende en NIET per direct uitgezette asielzoeker; 10 asielzoekers van de betreffende opvang.
– Voor elk slachtoffer dat er nog valt door toedoen van de EU en de opzettelijk falende Europese overheden; 10 door hen verantwoordelijk geachte overheidsfunctionarissen.
– Voor elke aanval van groeperingen als Antifa op demonstranten of politici met verstandige intenties; zoveel mogelijk leden van dergelijke groeperingen.

Oog om oog, tand om tand, bloed om bloed. De aanleiding is in de basis afschuwelijk, maar ik begrijp hen volkomen. De overheid doet niets, laat u en uw geliefden middels valse beloftes en volledige afbraak van een voorheen goed functionerend systeem volkomen in de steek en kan of wil vervolgens úw gezondheid en veiligheid niet meer garanderen (ouderenzorg als extreem pijnlijk voorbeeld). Ter  referentie verwijs ik naar het NPO2 programma Zembla van donderdag avond 13 februari.

Als het moet, schuwen zij een werkwijze, gelijkwaardig aan bijvoorbeeld de IRA, niet, en sluiten zij aanslagen op Europarlementariërs en politici in de toekomst niet uit. Als de overheid niets doet en steeds meer vernietigt, afschuift en uitstelt, neemt het volk het zelf over. Ziet u mijn bijdrage overigens vooral als waarschuwing voor wat ik om mij heen hoor en zie.

Deze vergelijking vond ik overigens wel treffend: zij zien de EU als de Griekse god Zeus die, als witte stier getransformeerd, Europa verkrachtte, met alles wat er nu binnenkomt en illegaal verdwijnt als de geslachtsziekte die na de verkrachting achterblijft.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oog om oog met factor 10

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in Duitsland
  https://tpo.nl/2020/02/14/extreemrechtse-terreurgroep-in-duitsland-opgepakt/

  Extreemrechtse terreurgroep in Duitsland opgepakt
  Wilden aanslagen plegen op politici, asielzoekers en moslims

  De Duitse autoriteiten hebben leden opgepakt van een rechts-extremistische groep die wordt verdacht van het voorbereiden van aanslagen. Het zou de bedoeling zijn geweest om “politici, asielzoekers en moslims” aan te vallen en zo “burgeroorlogachtige toestanden” te creëren, meldt de Duitse justitie vrijdag.
  De politie deed invallen op dertien locaties, onder meer in Noord-Rijnland-Westfalen, Beieren en Baden-Württemberg.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Ik begrijp de boosheid maar vind dat de mensen die zich op machtsposities bevinden gepakt moeten worden, anders krijg je willekeur net als wat een hoop organisaties als de IRA hebben gedaan, dan brengt geweld alleen nog maar meer en groter geweld voort en dan keuren de straten rood en daar zitten, kun je donder op zeggen veel onschuldige mensen tussen, pak de mensen die echt de macht hebben, de politici de corrupte hogere ambtenaren en de corrupte rechters, kortom saneer alle overheidsapparaten /instanties. en veroordeel ze via een volkstribunaal. De islam bestaat echt niet alleen uit salafisten en terroristen, er zitten ook gewone hardwerkende mensen tussen, die fatsoenlijk zijn en ook bang zijn voor die gasten en al dat geweld niet willen maar ze durven niks te zeggen.Hier is nog een belangrijke link , dit wist ik dus niet;;
  https://www.stopdebankiers.com/eurogendfor-de-gestapo-van-de-europese-unie-dit-is-uw-europa/

  En nogmaals, ik woon zelf in een buurt met veel marokkanen, er zit best gajes tussen( meestal jonge mannen met teveel testosteron en te weinig hersenen) maar ook heel fatsoenlijke mensen, in de loop der jaren ben ik een 3-tal keren mijn pasje en portemonnee met pasjes en geld vergeten, altijd keurig teruggekregen door diezelfde marokkanen. Ik was een keer ziek met behoorlijke koorts en ging in zo’n typische groentewinkel van mijn stokje, ik ben keurig op een stoel gezet, de hele familie om me heen met grote ogen , glas water , glas thee of ik ook wat koekjes of iets te eten wilde of ze iemand moesten bellen, zo lief en bezorgd en geloof me ik maak me erg zorgen over de radicale islam maar ik denk dat ook een heleboel islamieten dat doen. Ze zijn soms islamiet tegen wil en dank als je eruit stapt kunnen ze je doden.. gebeurt ook vaak
  Ik weet dat ik een keer bij zo’n bushalte stond tijdens verkiezingstijd en met zo’n moslima in gesprek raakte, ik had zo’n krantje van de SP bij me als leesvoer, in die tijd stemde ik SP en toen zei ze stemt u SP , ik zei ja en ik zei jij zeker PvdA , ze keek me heel verontwaardigd aan en zei Neen, hoor ik stem op wilders en ik moest lachen omdat ik dacht dat ze een grap maakte . Ze zei mijn hele familie stemt op hem. Ze was bloedje serieus.

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  goed plan heel goed plan ,

  HET IS KLAAR , WE ZIJN KLAAR MET SPITTEN ,,,

  ALLES IS KAPOT , VERNIETIGD, NAAR DE KLOTEN

  DUS DEZE ONDERTUSSEN medeburger van een bananenrepubliek
  is het beu en er schijtziek van …..

  ze hebben moedwillig mijn / ons eens mooiste landje ter wereld helemaal naar de hel gebracht ,,,,

  dus kom maar op , als er al groepen zijn , fijn om te horen

  ik denk dat het makkelijkste is
  om te beginnen met het GROTE TUIG !!
  DUS DE EURO PARLEMENTARIERS
  uiteraard met guy en oom frans voorop
  die nieuwe doos van der Leyen , de bijslaap van Adolfa
  onze eigen landverraders pakweg een 125 130
  de VVD2..0
  UITERAARD DE ONDERTUSSEN TOCH WEL LANGE LIJST
  VAN a tot z
  dus Balkenende, dijsselbloem, hansie ziekenfonds, jorritsma,
  onze alles komt met rente terug volgevreten homo Kees jan de jager
  tot en met gerrit ik steel als de raven Zalm

  dus ik doe mee, goed plan

  kijk als je de OORZAAK IN HET LEVEN WEGHAALT, STORT DE REST VAN HET PLAN
  VANZELF IN ,

  dus eerst de kraan sluiten en dan gaan dweilen , ,,

  of dacht u dat al die asiel zoekers, zonder bed, brood en douche, ineens naar een baan gingen zoeken ??

  DAT DACHT OME BOB DUS NIET, WHAHAHAHA

  dus geen water, geen geld, geen electriciteit, geen voedselbank

  IK WEET ZEKER DAT ZE MET OPTOCHTEN ZULLEN VERDWIJNEN

  dus ik doe mee, kom op drs . vertel vertel, waar , hoe wanneer ,
  wie belt mij,, WIE KAN IK BELLEN ,,,,

  mij kan niks meer gebeuren ,

  ik heb een afschuwelijk geweldig leven gehad ,
  en ik ontken alles, whahahahaha

  dus het heft dus zelf in handen nemen , is beter dan straks dat

  gebonk op mijn buitendeur

  DRS, VERTEL

  OME VLADIMIRICH BOB

  Geliked door 5 people

 4. roheline1 zegt:

  Waar kan ik me aanmelden?

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  Misbruik van onze tolerantie voor intoleranten?
  Het is touwens oa Christenfobie en discriminatie om niet-mozzlims ‘ongelovigen’ te noemen…

  https://nos.nl/artikel/2323716-ruzie-in-verhoorzaal-tweede-kamer-imam-salam-oneens-met-commissie.html

  Ruzie in verhoorzaal Tweede Kamer, imam Salam oneens met commissie

  In de verhoorzaal in de Tweede Kamer is onenigheid ontstaan tussen de parlementaire onderzoekscommissie en bestuurder en imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee in Utrecht. Het verhoor is inmiddels afgerond. “Schijnvertoning. Poppenkast”, waren de laatste woorden van Salam.

  De commissie wilde weten hoe Salam de financiën van de moskee en de koranscholen heeft geregeld. In een vragensessie hierover gaf de commissie aan dat een bepaald antwoord van Salam voldoende was. De commissie stelde een volgende vraag, maar Salam bleef doorpraten

  Regelmatig herhaalde zich de situatie dat de commissie een vraag stelde en Salam daar doorheen bleef praten. Hij zei: “U gaat hier niet de hogere over mij spelen.” Voorzitter Rog schakelde op een gegeven moment de microfoon van Salam uit. Die reageerde boos en zei dat de commissie hem de mond wilde snoeren. Uiteindelijk ging het verhoor toch verder

  De bestuursvoorzitter van alFitrah heeft volgens zijn islamtische principes bezwaar tegen de commissie en het onderzoek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s