Rekenen kunnen ze niet in Den Haag!

Screenshot_223

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dit kabinet is mijns inziens incapabel en niet in staat om zijn functie als volksvertegenwoordigers van het Nederlandse volk nog langer vast te houden. Vele ideeën die geïmplementeerd worden, zijn slecht voor de gezondheid of de privacy van de burger. Zo ook met 5G, dat supersnel een einde gaat maken aan onze privacy. De regering zegt altijd wel; maak je geen zorgen, uw gegevens zijn veilig in onze handen, maar het probleem is juist dat onze gegevens bij de overheid in verkeerde handen zijn. In deze onderstaande column van Pieter Stuurman leest u er alles over.
https://hetmeestgevaarlijkebijgeloof.nl

5G, dat vele gezondheidsrisico’s kent die door het politieke kartel, uit naam van de mondiale VN-ideologie, ontkend worden. Maar Zwitserland heeft nu als eerste land geweigerd mee te doen aan de uitrol van 5G en heeft de uitrol gestopt voor onbepaalde tijd. De medische vereniging is verontrust over de schade aan het zenuwstelsel en de verhoogde kans op kanker. Hulde aan Zwitserland!

Er is geen enkel bewijs in de wereld dat zegt dat 5G veilig is en er zijn stapels peer-reviewde onderzoeken die concluderen dat 5G schadelijk is voor de gezondheid van mens en dier en een negatief effect heeft op de flora. Nederland zou een voorbeeld aan Zwitserland moeten nemen en de uitrol van 5G per direct moeten stoppen. Stuur onderstaand bericht naar uw gemeente en wijs ze op de gevaren zodat ze de, door de regering dictatoriaal opgelegde, 5G-maatregelen van hun agenda kunnen schrappen!!
www.activistpost.com

Er is al vaker gebleken dat dit kabinet niet bijster goed is in rekenen en nu zijn de huiseigenaren en corporaties de klos. De zogenaamde “vergroening” van huizen kost veel meer dan werd geschat, bepaalde kosten zijn gewoon niet meegenomen in de berekeningen… Het blijft vreemd dat je in Duitsland extra subsidie krijgt als je aan het gas wil en je in Nederland van het gas af moet…
https://jdreport.com

Ook de boeren zijn, alweer, de klos. Ook daar is niet juist gerekend en de uitgekochte boeren stuiten achteraf op mega-hoge kosten. De boer woont er, stopt met zijn bedrijf en wil er blijven wonen. Dan moet de boer de kosten om het bestemmingsplan, van agrarisch naar wonen, zelf betalen, wat neerkomt op zo’n € 30.000,-. Gemeenten kunnen gaan vragen om een bodemonderzoek, dat ook door de boer betaald dient te worden, zo laat onderstaand artikel weten.
https://jdreport.com

De bbp-groei in Nederland neemt af, maar er is, zo laat onderstaand artikel weten, “nog” geen sprake van een recessie… In Duitsland gaat het niet zo goed, de ECB laat andere nationale banken uit de EU inspringen om het land te redden van het faillissement en dat heeft zijn weerslag natuurlijk op Nederland.
www.telegraaf.nl

Het is te bizar voor woorden, krankzinnig gewoon in mijn ogen wat dit kabinet, in opdracht van, doet. Er komen nog steeds honderden mensen per week bij in Nederland, terwijl de opvang al geruime tijd uitpuilt, de huurhuizen zeer beperkt zijn en nu willen ze, in plaats van te stoppen met het opnemen van nog meer uitkeringstrekkers, ze onderbrengen in gymzalen en evenementenhallen. Waanzin!!!
https://jdreport.com

In Duitsland vermoorden de immigranten de nationale bevolking! Staat ons dat hier ook te wachten? Waarom ze de grenzen niet sluiten voor de veiligheid en met het oog op het Corona-virus, ook voor de algemene gezondheid, is mij een raadsel. Onderstaand artikel laat ons weten dat de burgeroorlog al woedt in Duitsland en het geweld, voornamelijk gepleegd door islamieten, teistert de natie.
https://indignatie.nl

Ook wil dit verstandeloze kabinet, dat blijkbaar geen moer geeft om het milieu, nog veel meer, duizenden, windmolens erbij gaan bouwen. Windmolens die SF6 gas lekken, waarvan de trillingen een negatief effect hebben op mens en dier en, zo blijkt, niet echt recyclebaar zijn.
www.technocracy.news

Het is tijd voor een ander kabinet, één dat nog wel in het bezit is van gezond verstand en empathie heeft voor de Nederlandse bevolking! De boeren gaan volgende week weer naar Den Haag, omdat er nog steeds niet naar ze geluisterd wordt en ze de dupe zijn van het politieke wanbeleid dat voortvloeit uit Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties, een agenda die geen privéland en autobezit meer toestaat in de toekomst.

De boeren hebben vele patriotten, nationalisten, anti-EU/globalisten/islam- mensen hoop gegeven met hun acties en persoonlijk hoop ik dat ze doorgaan totdat én de stikstof/PFAS/CO2 waanzin is opgehouden, dit kabinet is ontslagen en we uit de EU zijn. Ik ben er zeker weer bij in Den Haag de 19de. U ook?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rekenen kunnen ze niet in Den Haag!

 1. Tistochwat zegt:

  De EU…

  “One Ring to rule them all.”

  Like

 2. Mary zegt:

  En dat allemaal onder een MP die lijd aan dementie……….

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  KLIMAATWAANZIN of eigenlijk KLIMAATHOOGMOED.
  Voorstanders en tegenstanders geven toe dat de meest drastische KLIMAATMAATREGELEN een zeer miniem verschil uitmaken voor het KLIMAAT.
  0,00000005% of iets in die grootte.
  Ondanks deze ‘wetenschap’ worden toch DRACONISCHE maatregelen voorgesteld en in zekere zin al doorgevoerd.
  Zou het zo zijn dat al die KLIMAATGOEROE’s er van uit gaan dat GOD het restant van de maatregelen wel voor zijn rekening neemt.
  Als atheïst vind ik dat zeer onwaarschijnlijk, sterker nog ik sluit het uit. Dan blijft er maar één verklaring over. De KLIMAATDRAMMERS denken dat ze zelf voor God kunnen spelen.
  Wat een hoogmoed.

  Geliked door 3 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Dit kabinet is mijns inziens incapabel en niet in staat om zijn functie als volksvertegenwoordigers van het Nederlandse volk nog langer vast te houden.”

  Als ik me niet vergis zijn kabinetsleden geen volksvertegenwoordigers. De volksvertegenwoordiging bevindt zich in de Eerste en Tweede Kamer. Het kabinet verricht zijn taken wel in dienst van het volk (de term minister betekent dienaar), maar niet als vertegenwoordigers van datzelfde volk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Iedereen zit te wachten tot 5 minuten voor einde doek en niemand vraagt zich af, of de tent dan nog te redden is.Driekwart doet alsof er niks aan de hand is… ja we hebben foute politici maar die kunnen we weg stemmen en Oh de EU die hebben we nodig voor de handel. Een kwart is in meerdere mate wakker d.w.z. dat ze de repeteerwekker horen maar er iedere keer een klap op geven. De grote vraag is en blijft wie bind de kat de bel aan??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s