VIDEO Jensen: “Jeugdjournaal bespeelt onze kinderen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Jeugdjournaal bespeelt onze kinderen”

 1. Jules Vismale zegt:

  Toen Marga van Praag en Leonie Jansen het Jeugdjournaal nog presenteerden was het daar tenminste nog leuk en gezellig!

  Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  Als men niet op de PVV of FVD stemt…….dan heeft heeft men nog maar EEN keuze….en dat is links stemmen…..want alle overige partijen zijn linkse indoctrinatiepartijen Dus …of je stemt voor de waarheid PVV of FVD…… of je stemt voor de leugen.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De assimilatie van de jeugd via onderwijs en staatsmedia is een zodanige ‘aanpassing’ aan de linkse indoctrinatie dat de eigen identiteit op de achtergrond raakt…….geheel naar wens van de EU en de elite, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…..gehersenspoelde en geconditioneerde Pavlov-kindertjes.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zwitserland-stelt-5g-voor-onbepaalde-tijd-uit-vanwege-mogelijke-schade-aan-gezondheid/

  Zwitserland stelt 5G voor onbepaalde tijd uit vanwege mogelijke schade aan gezondheid

  Zwitserland, dat voorop loopt bij het invoeren van het omstreden 5G, heeft de uitrol van de nieuwe mobiele frequenties voor onbepaalde tijd opgeschort. De reden is een advies van de Zwitserse Medische Associatie FMH om voorlopig heel voorzichtig te zijn met 5G, omdat er een aantal onbeantwoorde vragen zijn over de mogelijke schade aan het centrale zenuwstelsel en het ontstaan van kanker. Nederland wil in september 2022 de eerste 5G antennes activeren, zoals inmiddels gebruikelijk in ons ‘democratische’ land zonder enige inspraak van de burgers. De frequenties hiervoor moeten volgens EU-regels voor 30 juni dit jaar worden geveild. Aanmelden bij de Nationale Bond Overheidszaken voor een gezamenlijke aansprakelijkheidsstelling is ondanks eerdere deadlines nog steeds mogelijk.

  In tegenstelling tot wat telecomproviders en mainstream media beweren zijn er –met uitzondering van onafhankelijke wetenschappers- geen grootschalige officiële onderzoeken naar 5G verricht. De invoering van de omstreden zeer hoge EM frequenties komen daarom neer op een gigantisch experiment met de volksgezondheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s