VIDEO: Thierry Baudet sloopt CETA in anderhalf uur!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Thierry Baudet sloopt CETA in anderhalf uur!

 1. Tistochwat zegt:

  Daar verwijst Robert Jensen ook naar, in de Jensen Show, aflevering 105.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Baudet heeft wel een punt.

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Die Rob Jette wat een onbenul 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮.

  Geliked door 3 people

 4. boorzalf zegt:

  ( Past niet bij dit onderwerp, maar toch interessant om het te bekijken)
  Een goede reden om te stoppen met ontwikkelingshulp, NL betaald zo’n 5 miljard aan de wereld bank voor ontwikkelingshulp. En zie wat daar mee gebeurd, ZIE 7:35. En zo blijft de armoede in stand. Kijk verder en zie de echte touwtjestrekkers achter de EU.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Zie: 2:43, De Nederlandse Bank.

   Geliked door 2 people

   • Rensk. zegt:

    Ik vraag me dan wel weer af als ik bovenstaande videa bekijk hoe het zit met UK, die zich af gaat scheiden van de EU. Als de Rothchilds zo machtig zijn en de agenda beheren (EU/VN etc) en de de geldstromen van de UK kunnen beheren en controleren, dan vraag ik me af welke rol Boris Johnson dan heeft en gaat vervullen

    Like

 5. Guus Werkenda zegt:

  Als je als machtshebbers met monopolie op geweld de soevereiniteit van het land van de oorspronkelijke bevolking moedwillig verkwanselt, in de uitverkoop doet, het referendum afgeschaft waar dan niet per referendum over gestemd kan worden, ben je eigenlijk dan niet lid van een criminele organisatie en zou elke rechtgeaarde Nederlander dan niet alleen het recht hebben maar bovendien ook de plicht (N.B.!!!) om deze volks- en landverraders te “impeachen” ( op z’n zachtst gezegd) ??? Die hele vernederlandse politieke inteeltbende, daarvan denk ik, heb ik niet iets gelezen of een plaatje gezien van een teiltje… En jawel, die webpagina is op dozijnen archieven opgeslagen on over de globe verspreid! Immers, communisten rusten nooit… Edoch, waren ze niet zo dom, waren ze nooit communist geworden maar hoed u voor de linkmiegels die willens en wetens het volk een oor aannaaien of omleggen zoals in Rusland, 70 miljoen door dat rooie tuig om zeep geholpen! het kaliber ferkel, rompui, verrotte, verhofvijver(B), druncker, macaroni, smorrebrot, tusk, sanders, kandelaar(Z.A. Knight of Malta, net zoals [weggejorist]) etc.En daar zou dus iets tegenover moeten staan! Of zijn de neerlandici het er niet mee eens en zou er moeten staan: “En daar zou dus iets tegenovermoetenstaan! ”
  Dan heb je dus wel weer een mooi scrabblewoord cq. Scrabble-woord.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Als u uw reactie terugleest kunt u er dan zelf nog iets van breien ?
   Leuk natuurlijk om politici een bijnaam te geven maar als de meerderheid niet valt te herkennen schiet het zijn doel voorbij

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Maar wie kan het geduld opbrengen om daar anderhalf uur naar te kijken en luisteren, sterker nog; hoeveel van de Tweede Kamer konden dat geduld opbrengen?
  Maakten hun mobieltjes weer eens overuren, zijn ze uitgebreid naar het toilet gegaan, of wellicht naar de koffiekamer ?
  Wat zegt u, daar worden ze voor betaald ? Ja dat klopt, maar overdrijven is ook een kunst, daarbij is Baudet niet echt een spreker die zijn luisteraars kan boeien, daarvoor gaat het allemaal te traag en met veel te veel eh’s, teveel stiltes ook waarbij hij het laat voorkomen alsof hij even moet nadenken.
  Dat nadenken moet je thuis doen en een speech zet je eerst op papier.
  Wat dat soort dingen aangaat kan hij nog heel wat van Geert Wilders leren die met zijn metaforen vriend en vijand laat glimlachen en boeit. Als hij aan het woord komt gaat iedereen even rechtop zitten, zelfs als het onderwerp niet echt hun specialiteit is.
  Iedereen zit op het puntje van zijn stoel, zal hij weer iets zeggen dat niet door de beugel kan, maakt hij weer iemand onsterfelijk belachelijk (hoi Job !)

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Mensen binnen laten en direct gaan pamperen is het meest slechte idee ooit. Komt nooit een geweldig mens uit tevoorschijn. Voor een samenleving uiterst destructief. Dat zijn de idealisten, die dat eisen en idealisten zijn gevaarlijke mensen, omdat ze nooit opgeven en nooit hun ongelijk kunnen zullen bekennen. Een idealist is heel heel zelden een realist.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Goed nieuws,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/maurice-de-hond-meerderheid-nederlanders-staat-positief-tegenover-meeregeren-fvd-en-pvv/

  Maurice de Hond: ‘Meerderheid Nederlanders staat positief tegenover meeregeren FVD en PVV’

  Steeds meer Nederlanders vinden dat we voor politieke samenwerking niet langer alleen naar partijen als de VVD, D66 en CDA moeten kijken. 58 procent van de kiesgerechtigden in Nederland vindt dat er serieus moet worden gekeken naar een politieke samenwerking met het FVD en de PVV.

  Uit een onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat 100 procent van de kiezers van FVD en PVV een voorstander zijn van meeregeren van die partijen. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want we hebben hierbij te maken met de achterban van die twee partijen
  Verrassender is de uitkomst onder VVD’ers en 50Plussers. 66 procent van de VVD’ers ziet wel iets in verkennende gesprekken met het FVD en de PVV om mee te gaan regeren in het volgende kabinet. Maar liefst 69% van de achterban van 50Plus is voor een samenwerking met deze partijen. Onder kiezers van het CDA is dat 58 procent.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Pijnlijk! Hiddema ontmaskert VVD-staatssecretaris Broekers Knol

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.geenstijl.nl/5151952/jesse-klaver-zette-donkergetinte-negroide-negerneger-in-om-thierry-baudet-te-framen/

  Jesse Klaver zette donkergetinte negroïde negerneger in om Thierry Baudet te framen

  GroenLinks-spindokter vroeg aan het toenmalige Turks-Nederlandse Kamerlid om plaats te maken voor ‘een zwart iemand’, zodat Klaver Baudet kon framen tijdens een Baliedebat

  “Het is begin februari 2018. Er staat een debat gepland in een volledig uitverkochte Amsterdamse Balie. Of ik mijn plek in de zaal wilde opgeven. ‘Want [Jesse Klaver] wil dat we een zwart iemand regelen’ (pdf), aldus de rechterhand van de linkse partijleider. ‘Die moet in de zaal zitten zodat hij die achter de hand heeft.’ Achter de hand? Waarom dan? vroeg ik. ‘Hij wil Thierry Baudet kunnen vragen of hij aan een zwarte uitleg wil geven.’ Dat ik dat een heel slecht idee vind, maakt niet uit. ‘De leider heeft al besloten dat hij het beeldend wil maken. Het gaat om het beeld.’ Geïrriteerd geef ik aan dat het een absurd plan is. Dat je racisme niet op deze manier kunt bestrijden. En dat ik mijn plaats in de zaal niet opgeef. Van een vrouwelijk collega-Kamerlid hoor ik later dat zij dan maar haar plekje in de zaal heeft opgegeven.”

  Like

 11. Wachtere zegt:

  https://tpo.nl/2020/02/18/ceta-verdrag-in-tweede-kamer-met-hakken-over-de-sloot/

  CETA-verdrag in Tweede Kamer met hakken over de sloot
  Sigrid Kaag (D66) moet nu de Eerste Kamer nog zien te overtuigen maar die kans is klein

  Like

 12. Lucky zegt:

  Omvolking

  Like

 13. Lucky zegt:

  Van 1000 euro naar 1600 euro per huishouden naar de EU, de bijdrage dus 60% omhoog!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s