Amok van Erfurt met 17 doden is peanuts tegenover het leed van Ramelow

Screenshot_229

(Vertaling: E.J. Bron)

De amokloop van Erfurt, waarbij in 2002 een amokloper in het Gutenberg-gymnasium 17 mensen vermoordde, schijnt peanuts te zijn in vergelijking met het leed dat Bodo Ramelow (Die Linke) op dit moment moet doorstaan.

journalistenwatch

De niet herkozen minister-president van de deelstaat Thüringen (Bodo Ramelow, Die Linke) heeft het niet gemakkelijk. Democratische processen zijn voor een linkse maar moeilijk te verkroppen als ze ongunstig voor hem uitvallen. Dan bespaar je daarna ook niet op dramatische vergelijkingen. Dat men met een ontbrekende coalitiemeerderheid in het parlement gewoon niet meer gekozen wordt, is voor de heer Ramelow erger dan de meest verschrikkelijke amokloop in de Duitse geschiedenis.

In de ochtend van 26 april 2002 werden in het Gutenberg-gymnasium in Erfurt 16 mensen vermoord door een voormalige student, waaronder een secretaresse, twee scholieren en een politieagent. De dader sloeg daarna de hand aan zichzelf.

Dit bloedbad is nog niet zo lang geleden. Het verlies is voor de familieleden van de slachtoffers nog steeds present. Na de amokloop werden bij ongeveer 700 scholieren posttraumatische stoornissen vastgesteld, ongeveer 100 van hen bevonden zich nog een jaar daarna onder behandeling. Tien jaar na de amokloop bevonden zich altijd nog zes getuigen onder psychologische behandeling. Bij deze jongeren zouden “later stoornissen zoals gaten in hun herinnering en extreem vermijdingsgedrag” zijn opgetreden. De ongevallenkas van Thüringen betaalde tot nu toe de verzorgingskosten voor de slachtoffers. Het gaat om een bedrag van € 5,6 miljoen, waarvan € 2,2 miljoen aan pensioenbetalingen, bijvoorbeeld voor nabestaandenpensioenen.

Bodo Ramelow vergelijkt nu de amokloop in Erfurt, die 17 mensenlevens had geëist, daadwerkelijk met zijn niet herverkiezing tot minister-president van Thüringen. Niet alleen Alice Weidel (AfD) vindt dat “ongelooflijk”.

En dit heeft de zielige linkse in het programma “Thüringen Talk” van de ARD serieus gezegd:

“Ik heb moeilijke tijden in Thüringen meegemaakt!”, meldt de politicus van Die Linke verder. “Ik heb het bloedbad in het Gutenberg-gymnasium meegemaakt, maar zoiets wat ik sinds woensdag meemaak, wat mijn familie meemaakt, dat hebben we nog nooit meegemaakt!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Amok van Erfurt met 17 doden is peanuts tegenover het leed van Ramelow

 1. vangie1206j zegt:

  Die linkse griezels hebben net zulke lange tenen als de moslims.
  Beide groepen zijn om het minste gekwetst beledigd en over de rooie.

  Like

 2. Leon Theunisz zegt:

  Links is gelukkig de weg kwijt maar je zal maar familie zijn van een van de slachtoffers

  Like

 3. Astrid zegt:

  Zo’n, vent verdient de titel Arschloch, er komt niets dan stront uit deze narcist.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Als rechts dan zo agressief zou zijn, hoe is het dan godsmogelijk dat hij, na dit gezegd hebbende nog niet aangepakt is op straat.
  En hoe had het er aan toe zijn gegaan, als het andersom had geweest.

  Like

 5. karton zegt:

  Links gaat over lijken, zowel letterlijk als figuurlijk ! Maar dat weten de wel-denkenden toch wel ?!
  Maar het wordt voor hen, links, wel steeds moeilijker om er zónder kleerscheuren vanaf te komen, langzaam maar zeker worden zij van hun “macht” ontdaan, nog lang niet genoeg maar dát komt nog wel.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.bild.de/news/2020/news/hanau-schuesse-tote-tatverdaechtiger-68909822.bild.html

  TERROR-NACHT IN HANAU: MINDESTENS ELF TOTE
  Täter mordete aus
  rechtsradikalen Motiven

  TERROR NACHT IN HANAU: TEN MINSTE 11 DODEN
  De dader moordde uit
  rechtse radicale motieven

  Die Terror-Nacht von Hanau (Hessen). Elf Menschen sind tot. Die Suche nach dem Täter endet erst nach Stunden – er wurde tot in seiner Wohnung gefunden. Nach BILD-Informationen handelt es sich bei dem Schützen von Hanau um Tobias R.

  De terreurnacht van Hanau (Hessen). Elf mensen zijn dood, de zoektocht naar de dader eindigt na uren – hij werd dood in zijn appartement gevonden. Volgens BILD-informatie is Tobias R. de schutter uit Hanau.

  Like

 7. Lucky zegt:

  De dader van de schietpartij in Hanau is duidelijk een verwarde man

  Like

  • Lucky zegt:

   Aha de video al verwijderd…
   Hier is nog een stukje van de oorspronkelijke video te zien:

   De man is duidelijk geestelijk in de war, dus een verwarde man?

   Like

   • Lucky zegt:

    Dit is de verwarde tekst van de video
    https://tpook.nl/2020/02/20/the-complete-psychotic-text-of-the-video-german-hanau-massmurder-tobias-rathjen-43-left-behind/

    “This is my personal message to all Americans. Your country is under control by invisible secret societies. They use unknown evil methods like mind control and hold up a modern system of slavery. If you don’t believe the following, you better wake up quick. In your country exist so called deep underground military bases. In some of them they praise the devil himself. They use torture and kill little children in an unbelievable amount and this happens already for a long period of time. Wake up, this is an form of reality in your country. Turn of the main stream media, they don’t have a clue. The first step is information. Maybe you have to read it or hear it once again to othr sources, but now you know it. The second step is action. Locate these bases, gather masses of people together and storm them. It’s your duty as an American citizen to end this nightmare. Fight now.”

    Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Blijft voor mij dus de vraag (niet echt dus)
  Waarom is hij een rechts extremist en een in het rond stekende moslim een verwarde man.
  Waarom is hij een rechts extremist en een linksig stuk vuil wat een AFD er met een balk probeert dood te slaan een niet te vinden crimineel.
  Laat daar je gedachten maar eens over gaan.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  En nou zijn in Duitsland de rollen omgedraaid naar aanleiding van de rechtsextremist die daar 11 allochtonen in Hanau overhoop heeft geknald en dat was natuurlijk ook te verwachten als je vreemden overbetutteld, verkeerde dingen van hen gedoogd en je eigen volk laat creperen! Dat trouwens die Angela Merkel en haar linkse droeftoeters zo huichelachtig beweren dat daar het racisme in Duitsland zo sterk opkomt (waarbij die van extreem links en de radicale islam NIET wordt meegerekend) is gewoon huichelachtig te noemen omdat zij daar zelf de voedingsbodem voor gaven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s