Tientallen zwangere Afrikaanse vrouwen verdwenen uit asielopvang

Screenshot_234

In november en december vorig jaar zijn zeker 25 zwangere asielzoekers uit Afrika verdwenen uit hun opvang in Nederland. Dat meldt het VPRO-onderzoeksprogramma Argos op basis van een alarmeringsbericht van het Expertisecentrum Mensenhandel en Mensensmokkel (EMM).

Uit eigen onderzoek van Argos blijkt dat ook vorige maand wekelijks West-Afrikaanse vrouwen met de noorderzon zijn vertrokken.

Een woordvoerder van de korpsleiding van de politie bevestigt dat het bericht is gestuurd en wel aan de beroepsvereniging van verloskundigen. Vanwege de verdwijning van de vrouwen moeten verloskundigen alert zijn op signalen van mensenhandel. “Is een vrouw bang of heeft iemand anders haar papieren in bezit?”, legt ze uit. De politie hoopt de vrouwen zo weer op de radar te krijgen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, onwetendheid, Overheid, verloedering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Tientallen zwangere Afrikaanse vrouwen verdwenen uit asielopvang

 1. flo zegt:

  Vooral gaan zoeken naar die fokzeugen…..

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  “Zij verblijven hier immers legaal, hebben een verblijfadres en toegang tot alle medische zorg en kraamzorg die nodig is.”

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze negerinnen verdwijnen in de prostitutie netwerken. Mogelijk dat de zwangerschappen speciaal voor dit doel opgeroepen zijn. Een vrouw met kind is weerloos. Ik hou mijn hart vast wat met de baby’s gebeurd. Hier helpt alleen nog bidden. Het opengrenzen volk heeft bloed aan de handen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s