Trump waarschuwt: Europa is zijn cultuur aan het verliezen door immigratie

Screenshot_239

De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft gewaarschuwd dat Europa zijn cultuur aan het verliezen is.

Het binnenhalen van miljoenen migranten van vreemde culturen heeft de “Fabriek van Europa” voorgoed veranderd. “En niet op een positieve manier!”, aldus Trump.

“Ik denk dat het doodzonde is.” vertelde hij aan The Sun. “Tenzij jullie snel handelen zal het nooit meer worden bij jullie zoals voorheen. En dat bedoel ik niet op een positieve manier. Het toelaten van miljoenen vluchtelingen naar Europa is zeer ZEER triest.” aldus Donald Trump.

Gesprek op radio met The Sun: www.thesun.co.uk

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Donald Trump, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Overheid, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Trump waarschuwt: Europa is zijn cultuur aan het verliezen door immigratie

 1. Rensk. zegt:

  Met dit marionettenkabinet van de EU snel handelen? Bovendien is de agenda van de EU multi culti met zo laag mogelijk opgeleide mensen.

  Die uitgezakte vieze dikke varkens imam, ik meen dat ie over meid sprak. Eerst zei hij als een meid weggegeven word door de vader en later hoorde ik m zeggen als de dochter weggegeven word door de vader dan maken wij uit of dat een burgelijk of islamitisch huwelijk is. Kan het niet meer terugvinden, omdat er steeds korte stukjes op internet staan. Misschien dat ik het niet goed gehoord heb, maar ik dacht toch echt dat ik die soepjurk dat hoorde zeggen. Zal ook wel zo over zn eigen dochter praten. Griezels

  Nou in ieder geval duidelijk toch. Kabinet kan alvast wel opbokken, want extreme Islam gaat de dienst uitmaken als het marionettenkabinet niet snel gaat handelen. Hun wet geldt en niet die van Nederland. Nou snel handelen, dat zie ik niet gebeuren, als ik zie hoe die commissie met de bek vol tanden staat bij dat soort islamieten. En dan hoor je een cda -er dat de boeren nette taal moeten blijven spreken. Lachen als je maar nette taal blijft spreken terwijl je langzaam aan de afgrond in geduwd word. Daaraan zie je hoe ver die lui in Den Haag van de realiteit afstaan. Je mag stiekem zijn, ja mag de boel belazeren, je mag graaien, je mag mensen manipuleren, je mag alles zolang je maar nette woorden gebruikt. Dat zijn de grote kuttekoppen in Den Haag. Ik kan netjes spreken, maar doe het niet naar jullie toe. Vieze lui dat jullie zijn. Te vies om aan te pakken. Varkens staan hoger in rang bij mij, Vele malen hoger

  Geliked door 2 people

 2. Ronald B zegt:

  Dat doen wij ook niet, dat doen de linkse eigenzakkenvullende zgn. politici!!! Wij willen dat ook niet, maar het gebeurt gewoon….Iedere asielzoeker is geen asielzoeker, maar een gelukszoeker! Ze zijn allemaal stuk voor stuk door VELE VEILIGE LANDEN GEREISD!!!
  Stem bij de volgende verkiezingen voor PVV of FvD!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Jammer dat wij nie een man zoals Trump hebben,hier zitten we opgescheept met een stelletje loopjongens van Soros ,die voor een schijtbedrag dr eigen moeder nog zouden verkopen .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de politici verraden het volk zowel in de EU als landelijk !

  Like

 5. eurorist zegt:

  Een goed punt, wat.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Het volk weet dit al jaren maar doet niks BLA BLA en het blijft stil, ben benieuwt hoe de boeren volgen jaar gaan stemmen weer CDA die hun laat vallen als een baksteen.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De POTUS weet zeker niet dat we al die vluchtelingen terugsturen na vier jaren hier te hebben gewerkt……..met een levenslange WW-uitkering en recht op kinderbijslag op de koop toe.
  Want onze politici zijn toch zeker niet gek……………….

  Like

 8. In het Misdadige Luilekkerlandje van Mark Rutte zijn “vluchtelingen” beter af dan Ouderen die na 40-45 de boel weer hebben opgebouwd, die 50 jaar gewerkt én belasting betaald hebben! Werd afgelopen weken weer heel duidelijk in div. actualiteitenprogr’s. Hoogbejaarden liggen thuis dood te gaan in hun eigen ontlasting. “Vluchtelingen”, gelukszoekers, lekker GRATIS CHILLEN in de spic/spannoodopvang! De miljoenen die deze week weer werden uitgegeven voor dat ISLAMSJOWPROSES / KLUCHT, hadden beter in de Ouderenzorg gestoken kunnen worden! Benieuwd wanneer er hier weer een doorgedraaide toeslaat die zich ook niet langer kan beheersen. Merkel, Rutte en al dat andere EU-TUIG zijn hieraan (in)direct schuldig, hebben bloed aan de klauwen en nog veel meer op hun “geweten”!!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist, ook ik dacht hetzelfde over hoe de ouderen zo slecht behandeld worden, hoorde laatst ook een verhaal van een vrouw , verder gezond die een scheur had in haar retina/netvlies maar omdat ze 68 was. wilden ze haar niet opereren, opgezocht kan prima, dus die mevrouw wordt gewoon straks blind ongelooflijk he en alles wat binnen komt vallen, krijgt alle medische behandelingen.. gratis.
   Ik denk ook dat daar het medicijnentekort vandaan komt, al die lulverhalen ten spijt die we daar iedere keer over horen en het wordt alleen maar erger , niet minder.

   Like

 9. droevige mof zegt:

  Trump heeft de Amerikaanse ambassadeur in Duitsland, Richard Grenell, benoemd tot opperhoofd van alle Amerikaanse geheime diensten (acting director of national intelligence).
  In zoverre zijn we tevreden. Maar het beste van alles is dat Grenell ambassadeur blijft in Duitsland. Blijkbaar is het noodzakelijk en belangrijk dat hij deze dubbele functie hier en op dit moment (Hanau?) op zich neemt.
  https://nypost.com/2020/02/20/trump-names-richard-grenell-envoy-to-germany-acting-director-of-national-intelligence/

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/02/20/weinigen-beseffen-wat-het-doel-is-van-islam-ik-wil-niet-dat-we-alleen-nog-binnen-een-d66-bandbreedte-mogen-denken/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Weinigen beseffen wat het doel is van islam’ – ‘Ik wil niet dat we alleen nog binnen een D66-bandbreedte mogen denken’.

  “Weinig mensen beseffen wat het doel is van de islam. Namelijk dat Gods wil op aarde wordt uitgevoerd. Overal. Dat betekent: invoering van de sharia, Gods wet.

  Ik maak mee dat politici het verband tussen jihadisme en religie ontkennen. Ik sprak een minister, die zei: ’Als ik dat in het parlement vertel, pleeg ik politieke zelfmoord.’ Religie en terreur mogen niet met elkaar in verband worden gebracht.

  Wij zijn helaas vergeten wat onze waarden zijn. We zijn zo geïndividualiseerd, dat we zelfs negatief staan tegenover onze gemeenschap en tradities, terwijl allochtonen die van hen vaak koesteren.

  Ik deel de analyse dat onze cultuur in verval is geraakt, onder meer doordat er slechts een bepaalde bandbreedte aan gedachten is toegestaan. Dus je verlangt nogal wat als je vraagt naar visie en leiderschap.

  Men moet ook de moed op durven brengen om die gedachtepolitie – die kritiek op de islam praktisch onmogelijk maakt – te weerstaan én de wil om partijpolitieke belangen opzij te zetten. Dat zie ik niet snel gebeuren

  Like

 11. Steven zegt:

  Uiteraard heeft TRUMP hier voor 500% gelijk. Maar ieder normaal denkend mens, en zelfs iemand met uit groep 8 kan zich al bedenken dat die immigratie van miljoenen klaplopers gigantisch verkeerd gaat aflopen in Europa.
  De enige die er positiviteit in zien en denken deze parasieten te kunnen laten integreren en er leuke brave burgers van te maken zijn de LINKSE deugmensen die lijden aan een gigantische hersenafwijking wat normaal denken niet meer mogelijk maakt!
  Maar ja…. héél Europe zal en moet kapot gemaakt worden en het blanke ras zal en moet verdwijnen!
  De werkenden (blanken) zijn straks gevlucht naar een ander land of vermoord en zal als de EU niet uit elkaar valt een derde wereld continent worden waar alleen maar drugs en ellende de boventoon zal voeren.
  Leuk vooruitzicht voor al die zielige kindertjes die nog geboren moeten gaan worden!
  Het enige continent dat zichzelf graag wil opheffen en waar je voor je eigen cultuur niet meer mag opkomen, laat staan iets over zeggen zonder voor racist uitgemaakt te worden. En Soros betaalt maar al te graag mee om u te vervangen voor klaplopers, messentrekker en testosteron-bommen die uw dochters maar al te graag ongevraagd zwanger willen maken!

  Geliked door 1 persoon

 12. M. zegt:

  De politici zijn niet meer dan ‘gastverblijven’ voor de engelen uit de bodemloze put die alle schapen naar de slachtbank moeten leiden.

  De schaapjes mogen van de politici alleen beleefd mekkeren op weg naar de slachtbank.
  Zij die de schaapjes naar de slachtbank mogen leiden van de bezeten politici mogen openlijk brutaal hun racistische taal uitslaan en openlijk schijt aan onze wetten hebben.
  Geen politici als gastverblijf voor de engelen van de bodemloze put zal dat veroordelen en aanpakken.
  Zij dienen allebei dezelfde misleidende agenda tegen de schaapjes welke hun grootste misleider van allemaal ze beveelt.

  Het uitwisselen van de duivelskop in het torentje vooral niet serieus nemen.
  Zelfs niet als u het met eigen ogen heeft kunnen zien.
  U kunt tenslotte toch zelf heel duidelijk zien hoe ‘goddelijk’ men bezig met het verneuken van u als naaste.

  Daar waar u lekker onbezorgd liep te gazen in de wei toen men nog een beetje met de Schepper in contact was loopt het schaapje nu overbezorgd,opgejaagd en van zijn weilanden ontdaan richting de slachtbank, die de gastverblijven voor de engelen van de bodemloze put, voor u klaar maken.

  De schapen in de landen die zich laten leiden door de Schepper die grazen nog steeds onbezorgd vers gras in hun weilanden en hoeven niet naar de slachtbank en hebben geen last van leiders welke een gastverblijf kunnen zijn voor de schaapvijandige engelen van de bodemloze put.

  Wie denkt de Schepper niet nodig te hebben zal geestelijk een open huis zijn waarin de engelen van de bodemloze put zich kunnen manifesteren.
  En ze manifesteren zich al zichtbaar in die goddeloze bende die men van het volk heeft gemaakt waarbij ze hun eigen goddeloze ondergang ook nog eens staan te bejubelen als een bezetene.
  Dat is nog maar het begin en peanuts vergeleken bij wat er nog komt waarbij u zonder de beschermende hand van de Schepper alleen geestelijk al aan de waanzin zal breken.
  We vechten niet tegen vlees en bloed.

  U hoeft maar over de Schepper te beginnen en u kunt zien waar de engelen van de bodemloze put hun gastverblijf hebben en zich manifesteren en u met grote haat en ongefundeerde woede zullen bejegenen.

  Ze verstoppen de Schepper achter een lulverhaal van een draaiende bol waarschijnlijk allemaal omdat Hij, die zogenaamd niet bestaat, het niet over een draaiend bolletje heeft gehad.

  Of ze verstoppen Hem achter een lulverhaal van een aap, die zelf maar niet wil evolueren.
  En daarbij ook nog een afwijkend aantal chromosomen heeft.
  Waanzin doet het nou eenmaal goed bij een hoop mensen die weigeren zelf na te denken.

  Iets wat niet bestaat daar hoef je niemand van af te helpen en iets wat niet bestaat hoeft men niet te verstoppen achter lulverhalen die kant noch wal raken maar alleen dienen om het bestaan te maskeren van iets dat zogenaamd niet zou bestaan.

  Ik zou de ark eens gaan bekijken, en de zoutpilaar, en de gevonden grondstoffen die we op aarde niet hebben of de over de hele wereld gevonden en voor de mens verborgen gehouden reuzen van enorme lengte, voor u zich laat vangen in eeuwigdurende ellende daar waar tijd niet bestaat.

  Uw Schepper had het ook al over reuzen vandaar dat men ze graag verborgen houdt voor het grote publiek want men houdt iedereen graag weg van de Schepper die zogenaamd niet zou bestaan maar dat wel allemaal tot op de letter nauwkeurig heeft laten optekenen.
  Ik heb ze gezien met eigen ogen, koppen zo groot als een auto.
  U zou ze eens moeten bekijken en zichzelf eens afvragen waarom men wereldwijd zo’n moeite doet om dat allemaal te verstoppen voor u.

  Poetin weet ook waar hij de terroristen heen moet sturen en dat de paus geen man van God is.
  Die is al net zo achterlijk als mij dat hij niet gelooft van een aap af te stammen die zelf maar geen steek verder komt in de zogenaamde evolutie en of dat de aarde een draaiend bolletje is.
  In 1947 wist men de vorm nog niet eens maar het bolletje was er al.
  Rara pliesiepet.

  Toch knap dat uw haar op een windstille dag op een draaiende bolletje wat meer dan 1000 km/u draait zo netjes blijft zitten.
  Vind u ook niet ?
  Is toch knap ?

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Fabriek van Europa” voorgoed veranderd

  Weefsel van Europa was een betere vertaling geweest.

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘Trump & Johnson die social media gebruiken’ is ‘persvrijheid knevelen’ (inclusief LOL-Godwin)
  Over de journalisten die onder Obama werden bespioneerd en vervolgd natuurlijk weer geen woord

  Na zijn aantreden lanceerde Johnson zijn ‘Peoples PMQ’s’-zittingen waarin hij het publiek informeert door voorgekookte vragen via Facebook zelf te beantwoorden.

  Met deze greep op de politieke journalistiek treedt de Britse premier in de voetsporen van Donald Trump, die zich via Twitter tot het volk richt

  Dat Boris Johnson deze aversie tegen de pers overneemt, is een omineus signaal en een directe bedreiging voor de ONAFHANKELIJKE journalistiek en van onze democratische waarden.”

  https://tpo.nl/2020/02/21/trump-johnson-die-social-media-gebruiken-is-persvrijheid-knevelen-inclusief-lol-godwin/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s