Europese top over geld mislukt: “De verschillen waren te groot”

Screenshot_262

De Europese regeringsleiders zijn er niet in geslaagd om een nieuwe begroting op te stellen voor de komende zeven jaar. Na twee dagen vergaderen in Brussel heeft de Belgische voorzitter Michel besloten om de onderhandelingen op te schorten. “We hebben meer tijd nodig om te zien hoe we eruit kunnen komen”, zegt hij.

Wanneer de besprekingen worden hervat, is niet bekend. “Zoals mijn grootmoeder al zei: om te slagen moeten we het blijven proberen”, aldus Michel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, EUSSR. Bookmark de permalink .

12 reacties op Europese top over geld mislukt: “De verschillen waren te groot”

 1. Dr. Heinz zegt:

  Wat een idioten door in Brussel!!!

  We hebben ze niet gekozen, we hebben ze niet nodig, ze zijn overbodig!!
  En we moeten van die EUSSR proleten af, liever gisteren dan morgen!!..

  En nu dan nu…Actie!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Uiteindelijk gaat Rutte echt wel tekenen bij het kruisje.
  Die is niet in zijn eerste leugen gestikt.
  Dit kan hij weer even verkopen voor de toekomstige kiezer,en aan de kamerleden.
  Later zal hij zeggen,beter voor de economie en handelsbelangen etc.
  Die gaat zijn toekomstige baan niet op het spel zetten,deze ruggengraatloze graaier !

  Geliked door 3 people

 3. LUCIA zegt:

  Een beetje toneelspel vrees ik , “de verschillen te groot”, ja dat denken we iedere keer, als er weer zo’n… laten we het eerlijk zeggen… meer ontvangend dan betalend land wordt binnen gehaald. Te meer daar alles hier uitgehold wordt aan sociale verzekeringen, overal tekort aan is behalve Rutte’s leugens, de ouderen hun pensioen zien krimpen zonder hete was en iedereen de schurft in de portemonnee heeft ,,, maar Ratte blijft lachen ook al zinkt het schip

  Like

 4. Rensk. zegt:

  MIslukt. Zo lijkt het in ieder geval als ze eruit komen dat er enorm goed ¨onderhandeld¨is.Ik denk dat de uitkomst allang vast ligt. Poppenkast. Dat stel daar geloof ik allang niet meer. Ingewikeld doen en dan lijkt het net alsof ze enorm gewichtig werk verrichten tijdens de 6 gangen dineetjes.
  Best triest dat zulke lui aan top een heel continent naar de gallemiezen helpen

  Geliked door 2 people

 5. Monalisa zegt:

  Het is u even rust hij tekent gewoon het zijn 4 landen die er tegen zijn wacht maar af.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Men zou haast denken dat de EU-politici in Brussel een combinatie zijn van dieren die totaal niet bij elkaar passen en zelfs niet eens met elkaar kunnen worden gekruist! Zo bracht Disney in 1986 ooit een Amerikaanse tekenfilm uit, genaamd ‘The Wuzzels’, waarin bepaalde dieren een soort gekruiste mutanten waren die soms ook onbedoeld met elkaar overhoop lagen! En ik zal hieronder benoemen om welke dieren dat precies ging:

  1. Bumblelion (Hommelleeuw): Half hommel en half leeuw.

  Bumblelion ziet er meestal uit als een leeuw. Hij is een kort, gedrongen oranje bont wezen met een roze manen, donzige antennes , een leeuwenstaart, kleine insectenvleugels en horizontale bruine strepen op zijn buik.
  Hij woont in een bijenkorf, houdt van sporten, is moedig en heeft een oogje op Butterbear. Er wordt gezegd dat hij het soort is dat “zich [haast] waar engelen bang zijn om te betreden”. Hij en Eleroo zijn de beste vrienden.

  2. Butterbear (Vlinderbeer): Half beer en half vlinder

  Butterbear is meestal een beer van uiterlijk. Ze heeft een gele vacht met een witte buik, grotere vleugels dan de andere Wuzzles en korte antennes met bloemen aan hun uiteinden.
  Ze is een fervent tuinier die zachtaardig en geduldig is ondanks de gekke avonturen van haar vrienden ofschoon ze ook vrij naïef is en dan geregeld in de listen van Crock tuint.

  3. Eleroo (Oliroe): Half olifant en half kangoeroe

  Een van de grotere Wuzzles, Eleroo is paars van kleur, met de lichaamsvorm en de staart van een kangoeroe en de kop, slurf en oren van een olifant. Hij heeft een horizontaal gestreepte buidel ondanks het feit dat de zakjes alleen op vrouwelijke kangoeroes worden gevonden.
  Eleroo heeft veel moeite zich te herinneren wat hij precies in zijn zak opslaat. Hij is lief, maar gevoelig voor ongelukken / rampen en dus erg verstrooid. Hij en Bumblelion zijn de beste vrienden.

  4. Moosel (Zeeland): Half eland en half zeehond

  Moosel heeft de kop van een eland en het lichaam van een zeehond, hoewel hij ook flippers heeft als een pinniped sport. Moosel, de kleinste Wuzzle, is blauw en paars. Hij heeft een levendige verbeelding, waardoor hij steeds in monsters gelooft.
  Moosel is de jongste van de Wuzzles. Hij en Rhinokey zijn de beste vrienden.

  5. Hoppopotamus (Nijlhaas): Half konijn en half nijlpaard

  Ze wordt Hoppo genoemd door haar vrienden. Hoppo is de grootste Wuzzle. Ze is een nijlpaard met de oren van een konijn, bucktanden en een pluizige staart. Ze heeft een blauwe vacht met een paarse buik, en ze houdt van zingen en acteren.
  Hoppo is een opdringerige veeleisende diva, maar ze kan erg lief zijn. Wanneer echter taaiheid vereist is (vooral in de omgang met de gewone schurk, Crocosaur), is zij de moeilijkste van allemaal. Hoppo is verliefd op Bumblelion, maar Bumblelion heeft zijn hart gevestigd op Butterbear.

  6. Rhinokey (Aperhino): Half neushoorn en half aap

  Rhinokey is meestal aapachtig van uiterlijk. Rhinokey is een Wuzzle met een neushoornachtige snuit met een horizontaal gestripte hoorn, roze vacht en neushoornachtige benen. Hij bevindt zich in een houding die erg veel lijkt op die van een aap.
  Rhinokey is een leuke en vrolijke grapjas. Hij houdt ervan om praktische grappen te spelen die soms nogal uit de hand lopen. Hij kan irritant zijn, maar hij houdt van zijn vrienden. Hij en Moosel zijn de beste vrienden.

  7. Brat (Dwark): Half draak en half everzwijn

  Brat sputtert, huilt, lacht, schreeuwt, gromt en gromt in zijn toespraak, maar Crocosaur begrijpt altijd wat hij zegt. Net als Crocosaur is hij erg lui, vraatzuchtig en heeft hij een grote afkeer van de andere Wuzzles in combinatie met een verlangen om het beste te hebben van wat ze hebben zonder enige inspanning te leveren om het te verwerven.
  Zoals zijn naam al aangeeft, is Brat erg slechtgehumeurd en krijgt hij vaak driftbuien als hij niet zijn zin krijgt. Hij mist ook veel intelligentie en zijn incompetentie ziet zowel zichzelf en Crocosaur vaak het slachtoffer worden van hun eigen apparaten, die op hun beurt af en toe de twee doen uitvallen.

  8. Crock (Krook): Half dinosaurus en half krokodil

  Crock is de vrij forse hoofdschurk van de show en hij draagt meestel een kapiteinspet al staat hij meer als Crocosaur bekend. Crocosaur (in de serie gewoonlijk gewoon Crock genoemd ) is vrij slechtgehumeurd, lui, gemeen, onwetend, een pestkop en doet er alles aan om te krijgen wat hij wil, samen met Brat en Frizard. Hij wil altijd het beste van wat de andere Wuzzles hebben, maar wil niet de moeite nemen om het zelf te verwerven.
  En dat dit de nodige ellende betekend voor hemzelf of de Wuzzels daar zal Crock verder niets uitmaken.

  9. Frizard (Kwakkedis): Half hagedis en half kikker

  Flizard is niet bijzonder intelligent, maar hij bedoelt het goed, is vriendelijker op zijn manier dan Crocosaur of Brat, en relatief toleranter voor de Wuzzles, maar desalniettemin zeer loyaal aan Crocosaur; bij gelegenheden waarbij Crocosaur en Brat uitvallen, is het vaak aan Flizard om dingen tussen hen te proberen te repareren.
  Zijn karakter benadrukt in wezen de tolerantie van anderen met wie men niet bijzonder dicht bij staat, terwijl hij loyaal blijft aan zijn vrienden ongeacht of hun plannen moreel juist zijn of niet. Flizard verschijnt niet in elke aflevering, maar verschijnt slechts sporadisch in de hele serie.

  Als deze gemuteerde dieren nou eens de plaats van de EU-politici inname dan hadden ze vast daar in Brussel de complete tent afgebroken!

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Laten die griezels Michels von der Leijen vetkop Timmermans en verder al die Brusselse potentaten eerst zelf maar gaan flink bezuinigen halen ze makkelijk die 12 miljard binnen.
  Al die volgevreten vetzakken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Dit laat zien dat socialisme een mislukte ideologie is, maar de rooien blijven maar doorgaan met herverdelen van andermans geld.

  Overigens, nu de Britten weg zijn, waarom willen de schooiers nog meer geld? Om hun eigen zakken verder te spekken

  Like

 9. Jan zegt:

  Voor Mark is de top in in zekere zin toch weer gelukt

  Like

 10. Pietersen zegt:

  De rat weet al lang dat het geen struikelpunt voor hem zal worden, maar hij houdt het vuurtje nog even schijnheilig brandend om te gebruiken voor zijn verkiezingsretoriek in dat landje, waar hij lak aan heeft, Nederland.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Ik vraag me zelfs af of de webmaster de tekenfilmserie over ‘The Wuzzels” kent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s