Laten we stoppen

Screenshot_253

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de verschrikkelijke amokloop door een duidelijk geestesgestoorde in Hanau is er in ons land een mateloze campagne aan de gang, die aan hysterie, gemeenheid en verwoestende lust om andersdenkenden te vernederen en zwart te maken zijn weerga in de geschiedenis van Duitsland niet kent. Hij wordt bespoedigd door vertegenwoordigers en representanten van alle gevestigde partijen, te beginnen met bondskanselier Angela Merkel en president Frank-Walter Steinmeier, die opnieuw hun hoge politieke ambten voor dagelijkse politieke loopgravengevechten misbruiken, via landelijke, regionale en lokale politici van de CDU/CSU, SPD, Groenen, Die Linke en de FDP, tot aan de laagste regionale en lokale niveaus toe, waarin blijkbaar iedereen vindt om als op bevel dezelfde verdraaide duiding van de dingen te moeten herhalen.

Junge Freiheit

De campagne wordt aangewakkerd en versterkt door volgzame mediavertegenwoordigers, die in de echokamers van eenzijdig bezette talkshows en tendentieuze commentaren de door de politiek uitgegeven leuzen verveelvoudigen; van twijfelachtige spelers zoals Jakob Augstein of de publiekrechtelijke tv-entertainer Jan Böhmermann, die naar het schijnt het moment gekomen zien voor de algemene aanval op ongewenste politici en ongemakkelijke concurrenten in onafhankelijke media.

Moedwillige verdraaiing

Het vonnis stond blijkbaar vast voordat men een blik op de feiten had geworpen: de amokloop van de waanzinnige van Hanau zou een “racistisch en rechts-extremistisch” gemotiveerde terreurdaad zijn en de verantwoordelijkheid daarvoor zou toegeschoven moeten worden naar diegenen die men al lang graag uit de democratische discussie zou willen verwijderen: de AfD als grootste oppositiepartij tegen de “grote coalitie” en de links-groene mainstream, en al die kritische mensen in onafhankelijke media die zich hiertegen verzetten.

Dit narratief wordt niet alleen niet gedekt door de feiten, het is juist gebaseerd op een ignorante of moedwillige verdraaiing van de feiten. Dezelfde stemmen die anders altijd bij de hand zijn om zonder naar de oorzaken te vragen een in naam van een “islamistische” ideologie moordende terrorist spontaan tot psychisch gestoorde individuele dader te verklaren, maken van een daadwerkelijke psychopaat zonder aarzelen en zonder de geringste twijfel toe te laten een “rechts-extreme terrorist”.

Rechts-extreem terrorisme bestaat, net zoals er links-extremistisch en “islamistisch” terrorisme bestaat, en de rechtsstaat moet zich daarmee, net zoals met elke andere vorm van terreur of politiek geweld, bezighouden. De amokloop van Hanau is daarvoor echter juist geen klassiek voorbeeld.

Na alles wat men over de dader van Hanau weet, ging het om een in hoge mate geestesgestoorde, paranoïde psychopaat, die zich sinds zijn geboorte vervolgd voelt door stemmen en geheime diensten die zich in zijn hoofd hadden genesteld, die over sinistere machten en onderaardse duivel-aanbidders fantaseert, die een wereldheerschappij zouden uitoefenen, die hem, het miskende genie, eigenlijk zou moeten toekomen.

Binnen dit waansysteem, dat hij in elkaar geknutseld heeft en afleidt van zijn waanzin, uit Tobias Rathjen, de amokloper van Hanau, ook afstotende racistische en mens-verachtende opvattingen. Dit verband is voor een ieder die dat wil gemakkelijk te onderzoeken.

Verdachtmakingen vergiftigen het politieke klimaat

Het in beangstigende gelijke tred voorgedragen politiek-mediale narratief verabsoluteert echter in doorzichtige bedoeling dit deelaspect en verdraait iedere poging om naar het geheel van de feiten te kijken, om een “rechts-extreme terreur” te “bagatelliseren”, waarop men zich als duiding onomstotelijk heeft vastgelegd, en zodoende tot verder “schuldbewijs”.

Dat lijkt op zich al een gesloten waansysteem om de zonder enig bewijs voorgedragen bewering te ondersteunen dat de daad door AfD geïnspireerd zou zijn. Het zijn verdachtmakingen zoals deze die het politieke klimaat in ons land vergiftigen en de samenleving splijten door iedere rationele behandeling hyper moraliserend neer te slaan.

De gevolgen zijn dramatisch. Het internet stroomt over van haat – van haat van diegenen die zich door dit narratief aangemoedigd zien om in de “strijd tegen rechts” nu pas goed alle remmen los te laten. Velen zien zichzelf daardoor zelfs gemachtigd om eigen rechter te spelen. Opnieuw vinden er verfaanslagen en overvallen plaats op aan de schandpaal genagelde personen zoals Erika Steinbach. God moge verhoeden dat er geen ergere dingen gebeuren.

Laten we stoppen. Er is een vreselijke misdaad gepleegd. Er werden mensen vermoord, uit het leven en uit de kring van hun vrienden en familie gescheurd. Ik voel mee met de familieleden van de slachtoffers en met de overlevenden, die ik een snelle genezing en heling van hun zielwonden toewens. Elk rechtschapen denkend mens, en ook iedereen die ik in mijn partij ken, voelt dat net zo. Dat is de samenhang die ons allemaal zou moeten verbinden.

We zouden moeten terugkeren naar gezond verstand

Daarentegen is het heel erg en gemeen om de doden en hun familieleden voor actuele politieke bedoelingen te instrumentaliseren en te misbruiken. Om het oprichten van “brandmuren” tegen de concurrent AfD en het daaraan verbonden falen van de eigen partij in de regeringscrisis in Thüringen achteraf te rechtvaardigen, zoals de CDU-voorzitter Annegret Kramp-Karrenbauer; of om opnieuw de observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst van een ongemakkelijke concurrentie- en oppositiepartij te eisen, zoals de secretaris-generaal van de SPD, Lars Klingbeil. Of om kritische en onafhankelijke journalisten zwart te maken en zodoende een aanval te doen op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid.

In plaats daarvan zouden we bij de feiten moeten blijven en de juiste vragen moeten stellen. Hoe kan een overduidelijke psychopaat met vernietigingsfantasieën zo volledig ontsnappen aan de waarneming van zijn omgeving? Hoe is het mogelijk dat zo iemand een nog onlangs verlengde wapenvergunning heeft?

Vooral echter zouden we naar het gezonde verstand moeten terugkeren. Hysterie is een slechte raadgever, ze splijt en vergiftigt. Dringender dan alle protestwakes en morele oordelen heeft onze samenleving de rationele, gelijkberechtigde discussie en politieke concurrentie met respect voor de andersdenkenden nodig.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Laten we stoppen

 1. Rensk. zegt:

  Je gaat bijna denken dat ze deze man express hebben laten lopen in de hoop dat ie uit het dak zal gaan en om het vervolgens te gaan gebruiken voor politieke doeleinden.

  Ik zie die heks Merkel en haar buklaven er wel voor aan. Vieze manier van politiek bedrijven. Geheel volgens de richtlijnen van de DDR Nog even flink aandikken dat het rechtextremisme zo ontzettend gevaarlijk is momenteel in Duitsland, terwijl de meeste aanslagen tot nu toe vanuit de Islamitische hoe zijn gekomen. Geen woord van kritiek daarover door de journalisten aldaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Meine zegt:

   Helaas, kijk en luister goed naar de MSM, Michael Panhuis kwam zeer uitgebreid in het nieuws, met een duidelijke foto dat hij echt wel blank is….
   Toen die werd losgelaten was het gewoon wachten tot er een slachtoffer was, helaas..

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Krankzinnig dat seehofer de moskeeën wil beveiligen. uit die moskeeën komt juist alle kwaad vandaan. De schietpartij in Hanau wordt door de politici direct aangegrepen door te doen wat ze toch van plan waren. Het misdrijf van die psychopaat bestempelen als een uiterst rechtse daad van agressie waar tegen de moslims en hun moskeeën beveiligd moeten worden. duitsland zakt steeds verder weg in een totalitair regiem van linkse geschiften. En europoa zakt mee, inclusief nederland met zijn haags poppentheater.

  Geliked door 7 people

  • guusvelraeds zegt:

   De hyena wordt beschermd tegen het lam.

   Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Scherpschutter.
   Dit is precies wat er bij onze moskee in Selwerd Groningen ook gebeurd.
   Minimaal driemaal daags gaat de politie langs in de moskee om te vragen of er nog misstanden zijn geweest tegen hen.
   Ze voelden zich door ons buurtbewoners bedreigd!!!
   GDVR.
   ZIJ ZIJN DE BEDREIGING, NIET WIJ!
   WIJ hebben vreselijke last van ze en zij schofferen, bedreigen en intimideren onze vrouwen, schoppen onze honden (als ze niet te groot zijn), parkeren en rijden bij ons over de stoepen en moet je aan de kant springen ander rijden ze je plat etc.etc.
   Die tering honden bedreigen ONS.
   Het word tijd dat wij inderdaad maar eens gaan doen waar zij ons van betichten.

   Geliked door 4 people

   • Helena zegt:

    Tja Blaffertje, ze voelen zich onaantastbaar, net als die vetzak die zich Salam noemt en wel even een punt van orde zal maken in ‘ons’ land. Misschien een idee om een paar varkentjes los te laten bij die kazerne na het vrijdagsgebed dat zou lachen zijn! Ik zie ze al rennen door de keuteltjes op die slippertjes …

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    😂😂😂
    Ik ben een beeld denker dus zie is ze al op hun gat glijden in de poep.👍

    Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  “om andersdenkenden te vernederen en zwart te maken zijn weerga in de geschiedenis van Duitsland niet kent”
  Ik ken de geschiedenis van Duitsland niet zo heel goed, maar ik meen me toch iets te herinneren over de jaren ’30 uit de vorige eeuw…

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Als het doel is een politiek tegenstander uit te schakelen dan is elke stok die gevonden wordt bruikbaar. Het machtsmisbruik en de volksmanipulatie van de zittende macht (CDU, SPD, LINKE, GRÜNE en in mindere mate FDP) is niet meer veel verschillend als de manipulatie en het misbruik van overheidsdiensten en gelden in het derde rijk. Het is een kwestie van tijd en de nieuwe Marinus van der Lubbe wordt gevonden.

  Geliked door 6 people

 5. leo1 zegt:

  Naar mijn mening een Falls Flag gebeuren.

  Duitse regering heeft ook een ( bij justitie reeds bekende ) ” Volkert ” gevonden en benut .

  Eerst het “Umvolken” realiseren en nu dan het “Umdenken ” opdringen !

  En het Duitse volk weer met het bekende schuldgevoel opzadelen.
  Teiltje,,,,, KOTS !!

  Geliked door 2 people

 6. koosv8 zegt:

  Het is niet goed wat er is gebeurd, maar dat is al jaren gaande en dat wordt eigenlijk afgedaan als,,wen er maar aan,, Moorden, verkrachtingen
  Verminkingen, vernielingen, en geestelijke onderdrukking, is meer regel dan uitzondering. Hoe komt dat?………door het linkse socialistische beleid dat al jaren gevoerd word.
  En hoe komt dat? Door dat de Duitsers er ZELF OP STEMMEN !!!! HET ROER MOET OM, EN NIET EEN BEETJE. ZO GAAT HET SCHIP VAN STAAT TEN ONDER, OF VAART DE KLIPPEN OP. EN MERKEL ZAG DAT HET GOED WAS. Net als die andere globalisten in de EU.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Schuld heeft de AfD. Moord op Lübcke? AfD. Aanslagen op Joden? AfD
  Stevo Akkerman weet het

  Je kon erop wachten: de AfD wast de handen in onschuld
  https://www.trouw.nl/opinie/je-kon-erop-wachten-de-afd-wast-de-handen-in-onschuld~bb1506b1/

  Geliked door 1 persoon

 8. henk verhoef zegt:

  Waar zit het gezonde verstand van de doorsnee mens(duitser/nederlander) ???
  DAAR zit toch het probleem
  Als de mens niet nadenkt-
  dan worden het moslims(mossels\gelovige) die niet nadenken maar nalopen of gewoon links/rechts/gristenene met ook oogkleppen
  Maar wat leert de mens toch weinig– want reeds een 2000 jaar zo
  en dan heeft men het ook nog over inteligentie
  Vond die ondervraging van die imams door de tweede kamer leden een beetje paul de leeuw niveau– ontzetten dom en heb nergens verstand van– wel reclame eigen onkunde en kies ons

  En het volk– kijk maar even naar de peilingen– dus verbaast u niet
  \]
  oh u heeft geen tijd– wintersport vakantie- er even uit vanwege de werkdruk

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  De pa van de Hanau-moordenaar is een Groene en van het Duitse volk diende een aanzienlijk deel uitgeroeid te worden. Dus zoontje had het uitroeien van geen vreemde

  ….
  Danach muss die Fein-Säuberung kommen, diese betrifft die restlichen afrikanischen Staaten, Süd- und Mittelamerika, die Karibik und natürlich das eigene Volk. Wobei ich anmerkte, dass nicht jeder der heute einen deutschen Pass besitzt reinrassig und wertvoll ist; eine Halbierung der Bevölkerungszahl kann ich mir vorstellen.“
  ….
  http://www.pi-news.net/2020/02/papa-von-hanau-moerder-tobias-rathjen-ist-ein-gruener/

  Groenen over Duitsland en Duitsers

  Like

  • Rensk. zegt:

   Mijn god dit lees ik voor het eerst. Ik wist al wel dat Claudia Roth niet spoort, maar dat ze dit verkondigd is zo ziek. Ze is nog zieker dan ik al dacht. Niet normaal dit. En er zijn er zoveel van. Eng. Hele enge mensen.

   Als die vader dit ook steeds heeft verkondigd in zijn gezin dan kan ik begrijpen dat het kind verziekt is. Wat moet je jezelf haten als je op een dergelijke partij gaat stemmen. Mensen, die zichzelf haten gaan dat sowieso op anderen projecteren. Doodenge mensen.

   Like

 10. Steven zegt:

  En de wraakactie die hier naar alle waarschijnlijkheid op zal volgen heet weer “verwarde man en verkeerde in een psychose”. Daarom zal de man NIET vervolgd worden…maar we leven uiteraard mee met de nabestaanden van de slachtoffers. De NOS en die andere linkse bende doen het dan weer af met drie woorden en besteden er verder geen aandacht meer aan.
  Maar NUUUU… de hele week in het hoernaal en als eertste behandeld!

  Laat ze eerst eens de ECHTE problemen gaan aanpakken i.p.v. direct “racistisch en rechts-extremistisch motief” er altijd bij te halen.
  Iedere week OPSPORING VERZOCHT bekijken geeft al een aardig beeld waarom mensen het allemaal ZAT beginnen te worden omdat er geen REET aan gedaan wordt om die gasten in toom te houden!! In plaats daarvan draaien ze het om en vertellen dan dat je racistisch bent. Wat een debiel volk leeft hier zeg!!

  Geliked door 3 people

 11. Steven zegt:

  Misschien kan de NOS dit ook een week lang op het nieuws laten zien. Want dit zijn gewoon racisten die blanken haten. Daar moet tegen opgetreden worden!

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/na-hanau-gaat-het-dagelijkse-leven-met-migranten-die-moorden-en-verkrachten-gewoon-door/

  Geliked door 1 persoon

 12. Blaffertje zegt:

  Wat in Hanau gebeurt is is, is zonder meer verschrikkelijk, maar wat mij daarentegen mateloos ergert is dat als er vermoord en verkracht uit naam van de islam de berichtgeving véél summierder is, het word terloops even gemeld en dat is het dan wel.
  Ik zou ook graag de uitzendingen van de hoorzittingen over de islamisering in Nederland net zo uitgebreid zien, maar dat gebeurt niet want dat zou te schokkend zijn voor de tere linkse knuffelzieltjes.https://www.geenstijl.nl/search/?keyword=hoorzittingen
  Ze zouden dan zien hoe een onbeschofte, respectloze imam totaal schijt aan ons heeft en ons schoffeert door geen antwoord te geven terwijl hij onder ede staat.
  Ze erkennen onze wet gewoonweg niet, alleen de sharia is voor hen de wet waar ze zich aan willen houden.
  DUS OPZOUTEN NAAR DE WOESTIJN NAAR ISLAMISTAN..
  Maar geloof maar niet dat dit gevolgen heeft voor die kamelenneuker.

  Geliked door 1 persoon

 13. Blaffertje zegt:

  Door het moorden, verkrachten, etc. uit naam van islam en het wen het er maar aan beleid van onze politici, krijg je dat er mensen opstaan net als deze moordenaar omdat mensen als hij er niet meer in geloven dat er verbetering komt.
  Ik zie het als een wanhoopsdaad van die gast en verwacht dat er velen zullen volgen die net als hem doorslaan.
  Dit is allemaal het gevolg van het knuffelbeleid.
  Zachte heelmeesters, stinkende wonden.
  Alleen met harde hand kan dit gekeerd worden en de etterende wond moet worden uitgesneden.

  Like

 14. Jan zegt:

  Turkenzender TRT wakkerd de haat tegen AfD aan

  Like

  • Steven zegt:

   Als de slachtoffers blanken zijn dan zie je dit soort gasten niet (op een enkeling na dan)
   Zo naïef is het volk in het westen nou dat ze dit niet eens door hebben!!

   Like

 15. Sinyo zegt:

  Oog om Oog Tand om Tand.
  De overheid OV oordeelt haar burgers in dit land?
  Het ene oog met die ene tand is “Verward”
  Dát andere oog met die andere tand is “Rechts extremist”
  Schertsvertoning, Poppenkast maakt de situatie benard.
  Die cultuur past hier niet. Of de OV dat al wist.
  OV wat hier gebeurt bescherm ons klinkt het uit onze keel.
  OV citeert vervolgens Toon Hermans: Weet ik veel . . . . . .
  (Toon: Wat ruist door het struikgewas….)

  Like

 16. GT zegt:

  Wel laat ik het zo zeggen, er zullen landen ontstaan met rechts georiënteerde mensen en links georiënteerde mensen, die kant zal het opgaan zie het als een Brexit, dan dieper in de wortel de uitgang van linkse en rechtse mensen zou de beste optie zijn.
  Dan eens kijken wie er economische welvaart zal hebben en zal door ontwikkelen.
  Nu is het een grote ramp, ik waarschuw de Elite blijf uit de vuurlinie wat je komen angstvallig in de buurt! En…. dat het vandaag of morgen los gaat reken er maar op.
  Ik ben al wat ouder, was ik jonger was ik weg uit Europa dit wordt een grote tering zooi!
  Shalom

  Like

 17. Blaffertje zegt:

  “Roep om regulering” kopt de Telegraaf.
  En waar hebben de brave Hendrikken het over?
  “Nieuwkomers uit de Europeese uni”

  Geen woord over die kut islam waar we de meeste ellende mee hebben.👿
  Nu zitten wij ook niet op Polen, Oekraïners e.d. te wachten, maar die werken tenmiste nog, die tering islamieten niet.
  Ze spreken amper Nederlands, erkennen onze wet niet, vreten de staatsruif leeg etc.
  dus volkomen nutteloos.

  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1320980088/experts-debat-nodig-over-immigratie-uit-eu

  Geliked door 1 persoon

 18. Torsten Himmelstoss zegt:

  MESSER-einwanderung..!! (dat wordt niet alleen in Duitsland gemakshalve vergeten).
  Oorzaak: HET moslim broederschap PROJECT

  Like

 19. Horatius zegt:

  Het doel van de linkse politieke elite in Duitsland is de AfD te kwalificeren als een Nazipartij en dus via de Grondwet deze partij te verbieden.
  Deze aanslag van een psychopaat wordt daarom ten volle benut via de linkse media om het volk te hersenspoelen en dit scenario in de praktijk te brengen.

  Als een moslim een terreurdaad pleegt is het al bij voorbaat ‘een verwarde man op zoek naar zijn identiteit’ en nu zit er blijkbaar een hele politieke agenda achter van een partij die alleen opkomt voor het behoud van de nationale identiteit en de seculiere staat, het Recht op Zelfbeschikking en een faliekant tegenstander is van het omvolkingsproces geregisseerd vanuit Brussel en Straatsburg.

  Hopelijk zal men er niet in slagen om de AfD voorgoed uit te schakelen via volkomen geschifte personen die menen een daad te moeten verrichten om het land te redden door het plegen van zinloze terreuraanslagen en zal het Duitse volk niet in meerderheid in deze val lopen.

  De islam bewust een dominante religie te laten worden in geheel Europa is vragen om moeilijkheden en we importeren de bijbehorende problemen zoals prominent aanwezig in het Midden-Oosten naadloos hier naar toe. Radicale imams maken hier de dienst al uit en worden desondanks niet uitgezet als ongewenste vreemdeling, scholen slaan groot alarm vanwege de harde criminaliteit onder hun leerlingen en de werkeloosheid onder asielzoekers met een permanente verblijfsstatus is gigantisch hoog.

  De asielzoekers blijven Europa binnenstromen via de Balkanroute en staan op de langere termijn garant voor het faillissement van onze verzorgingsstaat, zeker bij het uitbreken van een nieuwe financiële crisis.

  Daarna zijn alle ingrediënten aanwezig voor het uitbreken van een bloedige burgeroorlog want de asielzoekers zullen zeker geen genoegen nemen met sterk korten van hun uitkeringen en diverse toeslagen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Hetze tegen AfD

  Patrick Sensburg, CDU, eist dat ambtenaren uit de AfD vertrekken indien lid, want AfD is NPD is nazi
  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/politiker-legen-oeffentlich-bediensteten-afd-parteiaustritt-nahe-a3163719.html

  SPD’er Lars Klingbeil : JUstitie moet tegen AfD optreden want zij wakkeren terreur aan en bovendien zijn zij racisten, fascisten en nazis
  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/klingbeil-verfassungsschutz-muss-gegen-afd-aktiv-werden-sind-faschisten-rassisten-und-nazis-a3163607.html

  Like

 21. Gerrit zegt:

  Er is door de regering Merkel ook al vol ingezet op de internet controle. Wie “haatberichten” verspreidt krijgt de Politie aan de deur. Dus alle berichtgeving die de zittende macht niet aanstaat wordt aangepakt. Kranten die positief staan tegenover de politiek van de GROKO krijgen financiële ondersteuning. Steinmeier en Heiko Maas mogen onbelemmerd de boel ophitsen.De AFD moet in hun beleving zo snel mogelijk verboden worden. Overigens in de redaktie-commentaren van het Noordhollands Dagblad is er alweer een verwijzing naar de AFD en Wilders naar aanleiding van de Hanau schietpartij.

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Warempel! Het zijn namelijk niet alleen maar de huidige elite of autoriteiten die in Duitsland rumoer en chaos veroorzaken door levensgevaarlijke psychopaten laten rondlopen in deze maatschappij waar ze niets dan ellende aanrichten, hoe sneu ook voor goedwillige burgers!
  Niettemin zal ik daarom wederom aankaarten hoe dan aan het begin van de 20ste eeuw met de meest gevreesde en bloeddorstigste Duitse psychopaat gebeurde en dat is de zeer bekende Peter Kürten uit Düsseldorf:

  10 verdraaide feiten over Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf

  Verleiding, diefstal, bedreigingen, inbraak, inbraak, brandstichting, seksuele aanval, verkrachting, poging tot diefstal, poging tot moord en moord: dit zijn allemaal misdaden die Peter Kürten, ook bekend als de Vampier van Düsseldorf en het Monster van Düsseldorf, uiteindelijk voor zouden worden veroordeeld.
  Verborgen onder zijn zachtaardige gemanierde uiterlijk en zachte houding was hij een duivelse maniak vol lust en seksuele woede. Zijn moorddadige moordpartij zou bijna twee decennia duren, toen Kürten vanaf 1913 in Duitsland terreur verspreidde tot aan zijn gevangenneming in 1930. Kürten was het monster van alle monsters, zonder wroeging of empathie. Hij zou naar believen doden, zelfs op klaarlichte dag, brutaal en met volledige minachting.
  Zijn dwang tot moord was ongeëvenaard. Hoewel de meesten nog nooit van hem hebben gehoord, was Kürten net zo brutaal als elke moderne seriemoordenaar. Een psychiater, Dr. Karl Berg, die Kürten zag en beoordeelde, zou verslag uitbrengen en zeggen: “Kürten is de koning van seksuele delinquenten omdat hij bijna alle perversies in één persoon verenigt.” Hij zei verder: “Dat is het vreselijke: de man Kürten is een raadsel voor mij. Ik kan het niet oplossen. De criminele Fritz Haarman (net als.Kürten een vampier) doodde alleen maar mannen, alleen Landru maar vrouwen, alleen Grossman maar vrouwen, maar Kurten doodde uitsluitend zowel mannen, vrouwen, kinderen en dieren, hij doodde kortom alles wat hij vond op zijn pad!”

  De verdorvenheid en wreedheid van het bloedvergieten van Kurten verbaast psychologen vandaag nog steeds. Hier zijn tien feiten over de brutale seriemoordenaar.

  1. Het verhaal van Peter Kürten begint als al te veel tragische verhalen, met kindermishandeling en seksueel misbruik. Kürten kwam uit een arm gezin in Keulen en hij had een alcoholische vader die Peter en de andere 12 kinderen van het huishouden vaak zou aanvallen en gewelddadig zou aanvallen.
  Peter, zo zou men zeggen, had de ergste slagen van alle Kürten-kinderen. Naast het fysiek slaan van de kinderen, zou de vader van Peter de moeder van Peter voor hen gaan verkrachten. Zijn vader zou op een gegeven moment gevangen worden gezet omdat hij probeerde om de zus van Peter te verkrachten toen ze 13 jaar oud was.
  Het ouderlijk huis van Petrus leek vruchtbare grond om een ​​van de ergste en meest verdorven gekken aller tijden voort te gaan brengen. Zijn familie was zo arm dat vrijwel alle 13 kinderen een appartement met één slaapkamer deelden.

  2. Of hij kwaadaardig werd geboren of gewoon een product van een vreselijke omgeving, de wereld zal het nooit weten, maar Peter Kürten had al vanaf jonge leeftijd criminele en moorddadige neigingen.
  Zijn eerste moorden zouden volgens hem plaatsvinden in 1892 toen hij nog maar negen jaar oud was. Terwijl ze over de Rijn vaarden, duwde Kurten een schoolgenoot van het vlot en in het water. Op dit punt sprong een andere jongen in het water en hij probeerde de verdrinkende jongen te redden, maar Peter hield zijn hoofd onder water en verdronk zo beide jongens. Hun dood werd geregeerd door onopzettelijke verdrinkingen en Kürten werd, onbegrijpelijk genoeg, vrijgesproken van wangedrag.

  3. Peters blootstelling aan zowel fysiek als seksueel geweld als kind had absoluut een impact op hem, omdat hij op jonge leeftijd seksuele perversies zou ontwikkelen. Peter Kürten was al op negenjarige leeftijd een moordenaar van twee personen en hij zou ook seks gaan hebben met dieren.
  Een hondenvanger die in zijn gebouw woonde, was degene die de jonge, beïnvloedbare Kurten introduceerde in bestialiteit. Eerst had Peter alleen seks met honden. Maar naarmate de tijd verstreek, begon hij omgang te hebben met andere dieren, zoals schapen en geiten. Terwijl Peter volwassen werd tot een jonge tiener, begon hij de dieren te steken waarmee hij seks had en ze tijdens geslachtsgemeenschap te doden. Dit zou een diepgaande invloed hebben op wie hij later in het leven zou worden, met zijn moorddadige uitbarsting als gevolg van oncontroleerbare seksuele dwang.
  Peter kon zichzelf niet meer bedwingen en hij moest pijn doen en doden om eruit te komen. Elk van zijn latere moorden zou een seksueel element hebben en het lijkt erop dat voor Kürten seks en geweld, met name met bloed, met elkaar verweven waren.
  Hij zou een mes, bijl, schaar, hamers en vele andere apparaten gebruiken om zijn slachtoffers tijdens geslachtsgemeenschap aan te vallen. Op een bepaald punt in het jonge leven van Peter raakte seks vervormd en vervormd en dat kon niet worden losgemaakt van geweld, waarschijnlijk een gevolg van zijn seksueel gewelddadige jeugd. Kurten zou het gezicht van seksueel sadisme worden.

  4. Na een reeks seksuele aanvallen pleegde Kürten zijn eerste moord als volwassene op 25 mei 1913. Zijn slachtoffer was een meisje van slechts tien jaar oud genaamd Christine Klein in een herberg nabij Keulen waar Kürten wilde gaan inbreken. Nadat Kürten haar had gewurgd en haar seksueel had aangevallen in haar slaapkamer terwijl haar ouders in de bar beneden werkten, sneed Kürten haar keel door.
  Hier is waar het verhaal slechter wordt: de oom van Christine Klein had diezelfde nacht precies ruzie gehad met haar vader, en zei dat hij “iets zou doen dat de vader heel zijn leven zou gaan herinneren.”
  Kürten glipte weg in de nacht, en Christine’s oom, Peter Klein, zou de schuld krijgen. Hij werd aangeklaagd wegens moord (Kürten had namelijk het zakmes achtergelaten waarmee hij Christine had gedood waar de inscripties P. K. op stonden) en uiteindelijk vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Van Kurten wordt gezegd dat hij de zaak nauwlettend heeft gevolgd, waarschijnlijk om redenen van sadistische voldoening. Christine’s moord zou uiteindelijk jarenlang onopgelost blijven.

  5. Tegen de tijd dat Kürten de laatste keer werd gearresteerd voor de wreedheden die hij in Duitsland had begaan, was hij bijna 30 keer gevangengezet en constant weer vrijgelaten, hoe gevaarlijk hij ook was.
  Zijn leven van misdaad begon als een kleine dief die voedsel, kleding e.d. buitmaakte of wat hij ook maar wilde stelen. Hij zat voortdurend in en uit gevangenissen en gevangenissen, zonder enige spijt of tekenen van verandering.
  Kürten zou altijd nog bozer uit het strafsysteem komen en klaar zijn om terug te keren naar de samenleving. Zijn geest werd donkerder en donkerder, en gedurende zijn tijd in eenzame opsluiting, achtergelaten met niets anders dan zijn eigen geest, werden zijn fantasieën geïntensiveerd. Seriemoordenaars hebben vaak een levendige verbeelding en fantaseren over de duistere en verdorven acties die ze uiteindelijk uitvoeren, zoals de BTK-moordenaar, die eens in de paar jaar zou doden en de rest van de tijd gewoon zou fantaseren.
  Er was iets aan dat hij volledig geïsoleerd was met zijn seksuele fantasieën die Kürten genoot, en hij zou binnenkort alles doen wat in zijn macht lag om te proberen opgesloten te worden in eenzame opsluiting terwijl hij in de gevangenis zat.

  6. We kunnen Peter Kürten heel goed de originele Ted Bundy noemen, en het zou beslist geen understatement zijn. Kürten had niet alleen geen moeite met het vermoorden van mannen, vrouwen of kinderen, maar hij zou ook zijn nietsvermoedende charme en stalen zenuwen gebruiken om iedereen om hem heen te manipuleren en te controleren.
  Peter steelde vaak wat hij nodig had, kleding, eten, noem maar op. Net als Bundy waren seks en geweld zo intens met elkaar verweven dat ze niet meer gescheiden konden worden. Seks had niets te maken met genegenheid, passie of liefde en alles met macht, controle en geweld.
  Dit type intelligente sociopaat is vaak de figuur van onze ergste nachtmerries – de Ted Bundys, Peter Kurtens en Ed Kempers van de wereld. Deze mannen hebben niet alleen geen geweten meer over het kwetsen of zelfs vermoorden van andere mensen, maar ze komen er ook op af, en in tegenstelling tot de meeste seriemoordenaars, hadden Kürten en de rest een zeer hoog niveau van intelligentie en waren ze in staat om anderen te slim af te zijn en te manoeuvreren en op te gaan in de samenleving en zo dus perfect dat ze lange tijd onopgemerkt bleven als de beruchte seriemoordenaars.

  7. Tussen zijn vele, vele verblijven in gevangenissen, zou Peter Kürten ook in het leger gaan dienen. De Eerste Wereldoorlog brak uit en zijn land riep hem in dienst. Peter gaf echter niets om het militaire leven, om discipline of helemaal niet om anderen. Hij zou uiteindelijk zijn post verlaten (in de loopgraven had hij zelfs net zo goed zijn medesoldaten of geallieerde soldaten hebben kunnen doden op een sadistische wijze!) en het leger verlaten.
  Deze misdaad werd behoorlijk zwaar bestraft en hij werd tot 1921 gevangengezet. Dit maakte de waanzin in Kürten alleen maar woedend en dat stuurde zijn haat voor de mensheid nog dieper in zijn kern.

  8. In 1921, na zijn lange termijn in de gevangenis voor militaire desertie, trouwde Peter Kürten met een voormalige prostituee die gevangen was gezet wegens het vermoorden van haar verloofde! In 1925 kreeg Peter een baan in Düsseldorf en het paar verhuisde.
  Een gruwelijke moordpartij begon toen later in deze Duitse stad. Met een voorliefde voor bloed zou Kürten doorgaan tot het einde van de jaren twintig, samen met diefstal, brandstichting, verkrachting en seksuele aanvallen.
  Peter doodde zijn slachtoffers op verschillende manieren, soms met een hamer, soms met een mes, soms met een bijl en soms wurgend. Zijn moorden waren bijzonder wreed, en met de Duitse kranten die meldden dat hij mogelijk het bloed van zijn slachtoffers had gedronken, werd de bijnaam ‘Vampier van Düsseldorf’ geboren. Het doden van mannen, vrouwen en kinderen en zijn oorlogspad zouden ongehinderd doorgaan. Verbazingwekkend genoeg overleefde een vrouw zijn brute aanvallen die toen door Peter Kürten 24 keer werd neergestoken!

  9. Peter doodde met absolute minachting en hij was niet bang om met zijn slachtoffers in het openbaar te worden gezien, soms zelfs met hen een wandeling maken voordat hij hun hoofd met een hamer in elkaar sloeg of met zijn mes neerstak. Met het feit dat hij een hamer en een mes gebruikte, zou echter af en toe een slachtoffer komen dat zijn aanvallen overleefde.
  Hier wordt het verhaal van Peter Kürten heel, heel interessant. Een vrouw genaamd Maria Budlick verhuisde naar Düsseldorf (hoewel de inwoners zodanig in angst leefden voor de Vampier dat ze zelfs hun kinderen niet meer s’avonds de deur uit lieten gaan) op zoek naar werk om te ontsnappen aan de economische ellende veroorzaakt door de Grote Depressie. Blijkbaar wist zij nog niet alles over het bestaan van de seriemoordenaar af die trouwens voor iedereen nog steeds onbekend was in Duitsland al was Maria wel bang voor hem.
  Het was 1930 en bij haar aankomst ontmoette ze een man die haar een verblijfplaats aanbood. Toen de man haar door een steegje probeerde te begeleiden, verzette ze zich, en ze debatteerden, zoals ze zich de kranten herinnerde die over de Vampier stonden en die door de straten rond wandelde. Een tweede man (een vrij knappe kerel overigens) wam opeens aanlopen, hij stopte het meningsverschil en escorteerde de vrouw weg.
  Deze ridder op het witte paard (!?) was echter de man waar ze doodsbang voor was; ze stond oog in oog met niemand minder dan Peter Kürten! Niettemin had ze dat nog steeds niet door en ging ze gewoon met hem mee Na een korte stop bij Kürten’s appartement en een mislukte poging tot verleiding, verkrachtte Peter Maria en verliet hij haar.
  Volgens Kürten zelf bood ze geen enkele weerstand en daarom hoefde hij haar dus niet te doden , iets wat vrij ongebruikelijk voor hem was. In plaats van naar de politie te gaan, besloot Maria de verkrachting geheim te houden. Ze schreef een brief aan een goede vriend van haar, maar in een ongewone wending van het lot werd de brief aan de verkeerde ontvanger bezorgd.
  De ontvanger meldde dit bij de politie, en Maria zou uiteindelijk overeenkomen om hen naar het flatgebouw van Peter te begeleiden, waar ze hem op de trap tegenkwamen. Ze was echter nog steeds niet in staat om Kürten als haar aanvaller te identificeren, overweldigd door een enorme angst.
  Peter ging hierna naar zijn appartement, hij pakte zijn koffers en ontsnapte met zijn vrouw terwijl de politie zich tot Maria richtte in een poging haar aan het praten te krijgen. Toen, in een interessante wending van het lot, wendde Kürten zich tot zijn vrouw, en wetende dat ze het niet alleen zou redden zonder zijn werk als er iets met hem zou gebeuren, verrichtte Peter een bijna ondenkbare (voor hem) daad van onbaatzuchtigheid: hij vertelde haar alles over zijn moordpartijen en om hem aan te geven en het geld te verzamelen dat was aangeboden voor zijn gevangenneming. Hij bekende haar zo dat hij de Vampier was die de politie al die tijd achtervolgde. De vrouw van Peter verplichtte zich, en zijn proces zou een groot spektakel in Duitsland worden.

  10. Het meest huiveringwekkende deel van het Peter Kurten-verhaal zijn waarschijnlijk zijn laatste woorden. Kurten was op 22 april ter dood veroordeeld en zijn executiedag was pas een paar maanden aangekomen op 2 juli 1931. Een gratieverzoek was natuurlijk afgewezen, zelfs door president Paul von Hindenburg die sarcastisch genoeg anderhalf jaar laten zelf een potentiële massamoordenaar aan de macht hielp: Adolf Hitler!
  De dag voor zijn executie bestelde Kürten in de gevangenis als laatste afscheidsmaal een Wiener schnitzel, gebakken aardappels en witte wijn. en daar zat echter geen bloed in wat hij ooit uit zijn slachtoffers had geconsumeerd!
  Voordat Kürten in de Klingelputz-gevangenis van Keulen werd onthoofd door de guillotine liep Peter naar boven en vlak voordat hij zijn hoofd onder de guillotine legde, draaide hij zich om naar de gevangenisarts en zei ijskoud: ‘Vertel het me eens. Nadat mijn hoofd is afgehakt, kan ik dan nog steeds, tenminste een moment, het geluid horen van mijn eigen bloed dat uit de stronk van mijn nek stroomt? Dat zou een genoegen zijn om alle genoegens te beëindigen!”
  En of deze arts, de priester, de aanwezigen en de beul Carl Gröpler dat hebben gehoord dat lijkt de geschiedenis niet te vertellen!

  Niettemin zijn juist de Duitse autoriteiten uit de tijd van Peter Kürten er, gelijk aan de huidige elite, er medeschuldig aan dat zulke gestoorde monsters ongestraft blijven rondlopen! En het ware beter dat zowel Kürten als de huidige psychopaten eens werden losgelaten op de linkse Duitse elite en de moslimextremisten om erachter te komen dat je dit soort maniakken NOOIT kunt bekeren met liefde, blijdschap en aardigheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s