“Nazi’s raus!”

Screenshot_246

(Door: “bozeoudeman”)

“Extreemrechts moet worden opgeruimd, nazi’s raus!”, schreeuwen duizenden, wellicht grotendeels uit heel Duitsland opgetrommelde nieuwe fascisten van de Antifa na een moordpartij door een via de pers direct als “extreemrechts” gekwalificeerde dwaas, die in een ander geval door diezelfde pers enkel een “verwarde man” was genoemd.

Je kunt je afvragen wie achter zo iemand zit. Wie heeft baat bij dit soort daden? In ieder geval niet al die mensen die de terugkeer naar een normale maatschappij voor zichzelf en hun kinderen wensen. Een maatschappij, waarin eenieder redelijk vrij was/is zich te bewegen zoals die wenst en waarin vrouwen zonder te worden aangerand en verkracht op straat kunnen zijn.

Een maatschappij, waarin mensen niet iedere dag het risico lopen om een mes in de rug te krijgen of voor een aanstormende trein te worden gedonderd door een dan in dat geval enkel “verwarde man”. Of van een roltrap te worden afgetrapt, omdat iemand blank is. Met andere woorden; een maatschappij die er was voordat de gek Merkel in 2015 met haar idiotie startte.

Eigenlijk is een moordpartij zoals die net heeft plaatsgevonden enkel in het belang van dictators als Merkel en Timmermans, die weer vol op hun dictatoriale orgel kunnen gaan met het aanjagen bij mensen van angst om vervolgens die angst te gebruiken voor hun politieke wandaden.

De door hen gecontroleerde pers speelt hen hierbij in de hand door breeduit, soms  op voorpagina’s, te schreeuwen over “extreemrechts” dat gestopt moet worden, maar tegelijkertijd de vele duizenden aanslagen wereldwijd met bijna één miljoen doden en gewonden veroorzaakt door de “andere kant” blijft bagatelliseren en bijna consequent afdoet als “daden van verwarde personen”.

Dit gedrag van dit soort politici en een pers die door dit soort politici “gekocht lijkt”, zal leiden tot een geweldexplosie in de nabije toekomst die dan niet meer te controleren is. Dit soort domme, door machtswellust beheerste, politici als Merkel en Timmermans en een bijna enkel “links” gekleurde pers zal in de toekomst door hun dom eenzijdig handelen en blijven wegkijken van alle door hen geschapen problemen in geschiedenisboeken beschreven worden als dé aanjagers van een genocide die de wereld nog nooit eerder had gekend.

En dit alles, naast corruptie, enkel en alleen omdat “links” niet wenst te luisteren, niet wenst te zien, niet wenst te horen wat overduidelijk allemaal aanwezig is. Kritiek? Geen kritiek! Daar kunnen die “linkse” politieke mensjes niet tegen. We zullen, om de woorden van Samsom te herhalen, in de toekomst gaan zien “hoe geweldig links voor ons allen bezig is geweest”: Genocide! Wanneer wordt links eens volwassen en houdt het op de obstinate puber uit te hangen!?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Nazi’s raus!”

 1. delamontagne zegt:

  De Hoge Raad van Moslims in Duitsland eist de benoeming van een Regeringscommissaris tegen de vijandigheid gericht tegen moslims.

  Abdessamad El Yazidi, de Secreetaris Generaal van de moslim Raad in Duitsland, herhaalt de eis van dit instituut om de veiligheid van islam-instellingen en plaatsen van gebed van de moslims, veilig te stellen.
  Dit met onmiddellijke ingang, WANT HET GEVAAR IS REEËL….
  / /
  “Het Duitse Parlement is geïnfiltreerd door fascistische partijen wier enige doel is het verspreiden van HAAT.
  Het feit dat toespraken van groeperingen uit extreem Rechts onder een of andere vorm worden herhaald door politici van partijen die sinds lang democratische partijen zijn, wordt door steeds meer moslims in Duitsland met angst bekeken.

  Daarom eist de Algemeen Secretaris van deze Raad de benoeming van een regeringscommissaris om het Islamitische leven in Duitsland te beschermen tegen de vijandigheid van Duitsers, want er is veel ongerustheid en een gevoel van afwezigheid van de noodzakelijke veiligheid voor de Duitse moslims en hun instellingen.

  BRON:
  Yabiladi ( Marokaans nieuws in het FR… )
  https://www.yabiladi.com/articles/details/89434/marocains-d-allemagne-appellent-proteger-mosquees.html

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Als ik moslim in Duitsland zou zijn dan wist ik het wel : WEGWEZEN en wel z.s.m. terug naar m’n vaderland met al z’n vrijheden, democratische regering enz.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  https://www.trouw.nl/buitenland/merkel-hekelt-het-gif-van-racisme-in-duitsland~b1347f72/?utm_source=link&utm_medium=app&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

  Aanslag Hanau
  Merkel hekelt het ‘gif’ van racisme in Duitsland

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel veroordeelt de zoveelste racistische aanslag in haar land in harde bewoordingen.

  Voor de Duitse bondskanselier Angela Merkel lijdt het geen twijfel hoe de 43-jarige man in Hanau tien anderen en zichzelf doodde tot zijn gruwelijke daden kwam. “Er is veel waaruit blijkt dat de dader handelde uit uiterst rechtse, extremistische, racistische motieven. Uit haat voor mensen met een andere afkomst, een ander geloof of een ander uiterlijk.”

  Trouw, het schoothondje van Merkel en de EU.

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   De AfD wordt nu meer en meer ‘framed’ als de ideologische voorloper van het rechtsterrorisme. Ze zullen blijven zoeken, iets vinden en de AfD verbieden. De mediabewerking van de moordaanslag is absoluut professioneel, ook bij u in NL. (Jeroen Wollaars laat ons horen hoe goed hij Duits spreekt, behalve de lidwoorden.)
   Op dit moment zitten we nog in de mediale fase van verdriet en verontwaardiging, daarna komt de fase van de consequenties. En dat zijn controle en verbod. Omdat verboden goed werken in D. We zijn geen Fransen. Jammer.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Wachteres.
   Merkel IS het gif in Duitsland.
   Mede door haar ongecontroleerde import van dieven, verkrachters, moordenaars en ander tuig met een islamitische ideologie, komt het tot aanslagen als in Hanau, hoe verwerpelijk ook ! Het uitsluiten een 100-duizenden stemmers op andere partijen als de linkse, kán én mag niet blijven doorgaan.
   In Nederland gaat het nét zo, ééns loopt de emmer over en dat is niet de schuld van de PVV of FvD.

   Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Ik wil deze actie niet goed praten maar kan het wel heel goed begrijpen. Dank aan die gek Merkel die deze ellende op haar geweten heeft als zij überhaupt heeft.
  9 moslims vermoordt tegen hoeveel onschuldige Duitsers die uit naam van de islam zijn vermoordt te denken kerstmarkt in Berlijn.
  Ik vind dat de moslims deze actie over zich zelf hebben uitgeroepen.
  Hoe is dat gezegde ook al weer.
  WIE KAATST MOET DE BAL VERWACHTEN.

  Geliked door 4 people

 4. Lucky zegt:


  Merkel de politieke gifmengster, klaagt over het vergif in de gezelschap…

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Tja Merkel krijgt nog meer van zulke actie maar dan ben je meteen een rechtse, extremistische, racist. Er speelt veel meer dit kan je ook in u land verwachten, als je maar lang op een huis moet wachten en je alles word ontzegt in u leven, wat zij wel krijgen, het word nog veel erger.

  Geliked door 3 people

 6. Monalisa zegt:

  bozeoudeman In de media gisteravond is bekend gemaakt dat de man nergens bij hoorde, zijn daad was tegen de buitenlanders gericht, die wel alles krijgen, en hij niet, vandaag zal er nog meer naar buiten komen over de leefwijze van deze man samen met zijn zieke moeder die ook dood is.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Ik geloof gewoon niet dat een man genaamd rechts extremist zijn moeder dood dat past volgens mij niet in rechts!!!
   Van links zoals antifa kan je dit wel verwachten. Ben je niet voor hen dan ben je tegen dus vogelvrij.
   Denk maar aan dat monster volkert vd graaf ja zonder hoofdletters.
   Ander links voorbeeld Kedigem Hans Janmaat.

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Klopt maar dieper hier op in gaan heeft geen zin, het kan ook in u land gebeuren eerder dan u denkt. Volkert van de Graaf was een huisvriend van Jan Pronk van het PvdA, dit had u kunnen lezen op de begraafplaats en het hing met grote borden op zijn huis in Italië

    Like

   • ronjaspers zegt:

    vangie1206j.Extreem links heeft toch ook nog een aanslag gepleegd op minister costeau ?

    Like

 7. Lucas zegt:

  Die man was waarschijnlijk zo erg gefrustreerd door dat zijn omgeving “omgevolkt” wordt , dat hij tot deze absurde daad overging. Dat was hetzelfde motief van Brevik en de aanslag in Nieuw Zeeland.
  Zij bereikten er niks mee , wel koren op de molen van links. De politiek en mainstream media kan weer een rondje extreem rechts bashen. Daders van zulke slachtpartijen zijn geestelijk zwaar instabiel en brengen de mensen die de migratie problematiek op een correcte manier proberen aan te kaarten in een slecht daglicht. Links maakt misbruik van zulke gestoorden .

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Lucas.
   “mensen die de migratie problematiek op een correcte manier proberen aan te kaarten””.
   Zélfs als iemand probeert te doen wat u zegt, wordt hij/zij uitgekreten voor “fascist. nazi of racist” door mensen die niet in de gaten hebben dat zij zélf het grootste gevaar voor de gehele maatschappij zijn, of dat nu in Duitsland of Nederland is,
   Links BESTAAT uit zulke gestoorden !!!!

   Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Heeft de dader van de recente aanslag in Dtsland teveel indoctrinatie gekregen van zijn “groene” vader, Hans-Gerd Rathjen, een politicus bij de “Grünen” in Duitland ?
  Hanau: Das Bekenner-Video
  https://19vierundachtzig.com/2020/02/20/hanau-das-bekenner-video/
  / / / /

  Hans-Gerd Rarthjen is de meest linkse peroon op de foto………….

  https://gruene-hanau.de/buendnis-90die-gruenen-stellen-kandidaten-fuer-die-ortsbeiratswahl-in-kesselstadt-auf/?fbclid=IwAR1vdVoba3RmuPoycAJWfm8_6qzK3-rvSSZL4XivCl7J_2Yr8RAfK7jS6xc

  Geliked door 2 people

 9. bezorgde burger zegt:

  Merel is de baas in Duitsland dus eindverantwoordelijk.
  Dat een land de asieldruk niet aan kan, dat groepen tegen elkaar worden opgezet en dat psychisch gestoorden niet door justitie worden gestopt is het resultaat van haar eigen beleid.

  Geliked door 3 people

 10. LUCIA zegt:

  Dit is volgens mij gewoon een manchurian candidate, die moest doen wat ie deed, opdat allerlei radicale en extreme regels in het leven geroepen kunnen worden… door alles waar links een rechts label op wenst te plakken. De juridische aanval op rechts wordt ingezet /geopend .

  Like

 11. Kijk je kunt op die idioot elk plaatje hangen maar als je een beetje goed gekeken had zou je toch alleen maar tot de volgende conclusie kunnen komen.
  De man was gewoon een psychopaat een idioot een klinkklare gek een koekwaus een verknipte een dolle en ga zo nog maar even door.
  Als hij bij zijn geboorte al iemand hoorde zeggen dat hij vanaf dan al in de kijkert gehouden wordt door de geheime diensten, sorry maar dan weet Ik het wel

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder.
   Opvallend wat u zegt.
   Ik dacht n.l. precies hetzelfde ná de aanslagen in Parijs in/op de Bataclan, Charly Hebdo, vrachtauto in Nice, de kerstmarkt in Berlijn, tram in Utrecht, Centraal Station Amsterdam, vliegveld Brussel en véle andere plaatsen in Europa.

   Like

 12. Claudia Millenaar zegt:

  Ik heb dat filmpje van hem gezien, paranoïde en schizofreen is wat ik ervan denk. We hebben nu dus eens een keer te maken met een echte zeer ernstig verwarde man.

  Like

 13. vangie1206j zegt:

  Even iets anders hoe zou men in Duitsland Gereageerd hebben als een fundamentalisch moslim als een waanzinnige bijvoorbeeld in een discotheek zijn wapen had geleegd hoe zullen die overheids zotten dsn gereageerd hebben Ditt is een terroristische daad og een verward persoon?.

  Geliked door 1 persoon

 14. vangie1206j zegt:

  Sorrie te vlug verzonden typ vautjes van een verward persoon.

  Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  De nazi,s zijn socialisten Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij,dus extreem links.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s