Nederland is diep gezonken – Joden durven geen keppel op en homo’s niet meer elkaars hand te pakken

Screenshot_252

(Door: Jan Roos)

Jan Roos ziet het niet zo positief in voor de vrijheid en tolerantie in Nederland. Het gaat slecht met de veiligheid en tolerantie voor vrouwen, homo’s en Joden. En dat betekent dat ook voor de rest van de samenleving onweer op komst is, aldus de neerslachtige columnist deze week.

Onze Westers samenleving bevat een aantal kanaries in de kolenmijn voor vrijheden en tolerantie. Als het met onze joden, homo’s en vrouwen goed gaat, gaat het met de open maatschappij goed. Als een groep zich niet meer veilig voelt hebben we een probleem. Als ze zich allemaal niet meer veilig voelen hebben we een enorm probleem, maar wel zelf gecreëerd. Want als de eerste kanarie door verstikking op de bodem van het kooitje ligt moet je de mijn verlaten. Moet je daar naar handelen. Als ze alle drie met hun pootjes omhoog liggen ben je er zelf ook geweest en heb je niet naar de eerste waarschuwing geluisterd.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, homofobie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nederland is diep gezonken – Joden durven geen keppel op en homo’s niet meer elkaars hand te pakken

 1. Ach laat Ik het anders stellen.
  Ik haal het in mijn hoofd om tegen een homo of transgender te zeggen dat hij/zij maar naar een dokter of psych moet gaan om te kijken of het probleem te verhelpen is.
  Zeker te weten dat er volgende week een brief op de deurmat licht met de vraag of Ik me op een bepaalde tijd op een politie bureau wil melden.
  Loopt een of andere haatbaard te gillen dat ze die homo’s van een flat af moeten mieteren, schijnt dat een koeltoer kwestie te zijn.
  We zouden hierbij kunnen stellen hoe krom kun je het maken, maar laat Ik de lezers vertellen dat het een gekreéerd krom is door de politiek.
  Daarom, de eerst volgende die hier binnen komt en mij uit gaat leggen dat hij/zij links stemt en mij daarbij nog uit wil leggen dat Ik rechts verkeerd bezig ben zal Ik niet buiten zetten maar die trap Ik er uit.
  Wat mij betreft is de grens van de tolerantie al heel lang gepasseerd.

  Like

 2. Lucky zegt:

  Plús narcostaat

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Vrouw aangehouden met pepperspray. Gelukkig had ze geen flesje Stikstof, PFAS, CO2 of fijnstof bij zich want dan zou het helemaal erg zijn.

  Like

 4. Lilith zegt:

  ….dat de overlast (verkrachting, intimidatie en discriminatie) voor vrouwen niet eens genoemd wordt door Jan Roos geeft al weer aan dat wij altijd onderaan alle lijstjes staan

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Dat heb je met die vuile Qut reptielen aan het bewind, ze meten met zoveel maatlinten dat je er gerust een draaimolen ervan zou kunnen maken. Gewoon de slangen uitroeien hebben we weer een paradijs!!!

  Like

 6. koplampkapot zegt:

  Onlangs heb ik een paar dagen in Rome gelogeerd recht tegenover de grote synagoge. De hele joodse wijk wordt 24 uur per dag intensief bewaakt, de bezoekers aan de sjoel dragen desondanks een baseballcap over hun keppeltje. Als het niet zo triest was zou je het een koddig gezicht kunnen noemen, mannen in kostuum met een petje. Het zou nog triester zijn als ze zelfs niet meer durven te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s