Viktor Orbán: “Migratie is een georganiseerde invasie”

Screenshot_249

Peter Pellegrini (Slowakije, links) en Viktor Orbán (Hongarije).

(Vertaling: E.J. Bron)

 Ontmoeting tussen ministers-presidenten van Slowakije en Hongarije

Gisteren ontmoetten de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en zijn Slowaakse collega Peter Pellegrini elkaar aan de Hongaarse zuidgrens. Orbán bekritiseerde opnieuw de door Merkel te verantwoorden mislukte vluchtelingen- en migratiepolitiek.

Die Freie Welt

Hongarije en Slowakije behoren tot de landen die door de weer toenemende migratiegolf op de Balkan-route rechtstreeks getroffen zullen worden respectievelijk al zijn. De Hongaarse minister-president Viktor Orbán en zijn Slowaakse collega Peter Pellegrini bezochten samen de zuidelijke Hongaarse grens met Servië. Daar heeft Hongarije de beveiliging van de landsgrens nogmaals verhoogd om illegale grensoverschrijdingen grotendeels te verhinderen. Het aantal gepoogde illegale binnenkomsten zou weer dramatisch zijn toegenomen, aldus Orbán. Als Hongarije zich hier niet tegen bewapend zou hebben, dan zouden de ongeveer 100.000 op weg bevindende migranten door zijn land verder via Slowakije naar Midden-Europa trekken.

Vluchtelingen, zoals graag benadrukt wordt door Merkel en andere politici zou hij, Orbán, nauwelijks kunnen herkennen onder de opgepakte personen. 95% van hen, aldus de Hongaarse minister-president tijdens een persconferentie n.a.v. het bezoek, zouden “mannen in militaire leeftijd” zijn. Om dat te zeggen, zou weliswaar verboden zijn in Europa, “maar het gaat om een georganiseerde invasie”.

De migranten zouden ondersteund worden door organisaties, die weliswaar over zichzelf beweren NGO´s te zijn, in feite echter net zo handelen als groepen mensensmokkelaars. Deze organisaties zouden over aanzienlijke financiële bronnen en aanzienlijke logistieke vaardigheden beschikken. Deze criminele activiteiten zouden er ook de reden voor zijn waarom hij enkele van hen hun werkzaamheid in Hongarije verboden zou hebben respectievelijk de verantwoordelijke autoriteiten zou hebben verzocht om ondersteuning bij het onderzoek naar die activiteiten.

Soros heeft de belangrijkste Europese vestiging van een van zijn stichtingen na het bekend worden van de komende onderzoeken door de Hongaarse autoriteiten in een bliksemactie van Boedapest naar Berlijn laten verplaatsen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Slowakije, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Viktor Orbán: “Migratie is een georganiseerde invasie”

 1. hebnk zegt:

  iedereen ziet dat dit immigratie beleid alleen tot chaos en financiele ondergang , burgeroorlog ed zal leiden , behalve de regering en de EU , die zijn doof en blind

  Like

  • LUCIA zegt:

   Dat is ook de bedoeling.. zoveel mogelijk groepen tegen mekaar opzetten, een engels spreekwoord luidt;; United we stand divided we fall/ Met verenigde krachten winnen wij, verdeeld verliezen wij. Gisteren las ik onderstaand stuk en dat zegt alles waarom het niet om vluchtelingen gaat maar dat doelbewust landen worden uitgezocht om ze kapot te maken;

   Uit een artikel 11 redenen om een huis in Portugal te kopen.web-site secondhomeexpo.be

   Er wonen zo´n 10-11 miljoen mensen in Portugal. Dat betekent dat er veel ruimte is. Het minimumloon is laag, dus vertrekken veel (vnl. jongeren) naar het buitenland om daar te gaan werken. Asielzoekers vinden Portugal geen aantrekkelijk vestigingsland. Ze zijn er weliswaar veilig en welkom, maar vinden er geen luxe
   I rest my case.

   Geliked door 2 people

 2. M. zegt:

  Migratie van deze omvang is een oorlogshandeling waar de regering verantwoordelijk voor gesteld zou moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Over out-kicken gesproken…
  https://studio040.nl/nieuws/artikel/kick-out-zwarte-piet-in-actie-tijdens-carnaval

  Kick Out Zwarte Piet in actie tijdens carnaval
  De actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) komt in actie tegen racisme tijdens carnaval in Eindhoven.

  De groep maakt zich zorgen over racistische uitingen die hun inspiratie vinden rondom het coronavirus en blackface.

  Ook roept de actiegroep carnavalsvierders op om racistische uitingen te registreren. “We zullen het materiaal wat we verzamelen aanleveren bij de anti-discriminatie bureaus in de steden en bij de Gemeente als er in desbetreffende plaats waar we een melding van ontvangen geen anti-discriminatie bureau gevestigd is.”

  Like

 4. koddebeier zegt:

  100% eens, de bezetting door de islam van Europa is in volle gang !
  Politici die hand en spandiensten verlenen zijn collaborateurs en landverraders(ters)

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/21/islamic-state-supporting-woman-admits-to-st-pauls-cathedral-bomb-plot/

  Islamic State Supporting Woman Admits to St. Paul’s Cathedral Bomb Plot

  LONDON (AP) – A British woman who supported the Islamic State group pleaded guilty Friday to plotting to bomb St. Paul’s Cathedral in London.

  Safiyya Amira Shaikh, 36, from Middlesex in southeast England, admitted to the preparation of terrorist acts and dissemination of terrorist publications. She spoke at a hearing at Central London Criminal Court
  Prosecutors said Shaikh made contact with someone who could prepare explosives and went on a reconnaissance trip to scope out the historic site.
  She also shared terrorist documents through groups using the Telegram messaging app between August 2019 and October 2019.

  Nl
  Vrouw, supporter is van isis, bekent het beramen van bomaanslag bij de kathedraal van St. Paul

  LONDEN (AP) – Een Britse vrouw die de groep van de Islamitische Staat steunde, pleitte vrijdag schuldig aan het beramen om de St. Paul’s Cathedral in Londen te bombarderen.

  Safiyya Amira Shaikh, 36, uit Middlesex in het zuidoosten van Engeland, gaf toe dat terroristische handelingen werden voorbereid en dat terroristische publicaties werden verspreid. Ze sprak tijdens een hoorzitting in Central London Criminal Court
  Aanklagers zeiden dat Shaikh contact had gelegd met iemand die explosieven kon bereiden en op verkenningsreis ging om de historische locatie te verkennen.
  Ze heeft ook terroristische documenten gedeeld via groepen met behulp van de Telegram-berichtenapp tussen augustus 2019 en oktober 2019.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  De islamitische invasie is bedoeld voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeanen.Dit alles voor een N.W.O.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s