West-Europa kan bij het sharia-vuilnis gezet worden

Screenshot_247

(Door: “Balkanske priče”)

“Opnieuw wordt Europa door een islamitische invasie bedreigd. Via massa-immigratie hebben talloze moslims het continent overspoeld. Met als doel Europa te koloniseren en er een soort Eurabië van te maken. In sommige wijken van onze grote steden zijn al getto’s gevormd, waar de islamisering langzaam maar zeker oprukt”, schrijft de Belgische politicus Filip Dewinter. Fortuyn schreef in 1997 een boek met de niets verhullende titel ‘Tegen de islamisering van onze cultuur”. Dit boek veroorzaakte aardig wat ophef in Nederland. Zo waarschuwde hij dat “de islam, met name via de in Nederland wonende moslims, een bedreiging vormt voor essentiële Nederlandse normen en waarden. De islam stelt zich zo vijandig tegen de westerse en in feite tegen elke beschaving op dat culturele, politieke en militaire conflicten onvermijdelijk zijn.”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

9 reacties op West-Europa kan bij het sharia-vuilnis gezet worden

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Er is versimpeling nodig om de massa in te laten zien wat er aan de hand is:
  De mens heeft geen macht over het klimaat. Maatregelen die beïnvloeding van het klimaat beogen zijn zinloos en schaden alleen de financiële belangen van de bevolking.
  CO2 is nodig voor het goed functioneren van de natuur. Blootstelling van mensen aan hoge concentraties onvermengde CO2 dient vermeden te worden.
  Stikstof is een bedreiging voor enkele speciale plantensoorten. Blootstelling van mensen aan hoge concentraties onvermengde stikstof dient vermeden te worden.
  De islam is een gevaar voor de mensheid. Het is geen religie (geloof) maar een politiek systeem gericht op het onderdrukken van de mensheid. De islam verschuilt zich achter verzonnen religieuze uitingen om de mensheid te laten geloven dat men met een religie te maken heeft. Allah bestaat niet maar is verzonnen door de zogenaamde profeet Mohammed.
  Socialisme is een systeem om publieke activiteiten te financieren met geld dat afgepakt wordt van andere mensen.
  Onderwijs en gezondheidszorg dienen gratis te zijn en gefinancierd te worden uit belastingopbrengst. Alle commerciële activiteiten op die terreinen dienen verboden te worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen in Zweden, gruwelijke racistische misdaden ook tegen Zweedse jongens

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Nou wat ontzetten goed verwoord en uiteengezet door zo’n jonge meid ze geeft ook oplossingen aan , hartstikke goed, fit terwijl de politici en de rechters steeds bezig zijn met een excuus politiek, zegt zo’n meid waar het op staat en dat het onaanvaardbaar is. Zeer indrukwekkend, bedankt dat je dit met ons wilde delen.Vind ook dat al die nutteloze gymnastiek vervangen moet worden door gevechtstraining.. moet dusdanig georganiseerd worden door kerkelijke centra , waar je alleen er in komt als je ook het geloof belijdt dus geen moslim boys zo hou je die buiten de deur, want we gaan hun niet ook nog meer leren vechten. Misschien iets voor de SGP want die hebben nog ballen en ruggegraat, die van de christenunie zijn volledig omgesmolten verradersvaluta verworden in het kabinet.

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Islam is enkel een veroveringsideologie met een religieus sausje met leden, waarvan de meesten volkomen schizofreen zijn. Alleen zonen zijn wan waarde en als een vrouw geen zonen gebaard heeft dan maken ze van 1 van de dochters een jongen totdat ze de pubertijd heeft en dan ineens om moet schakelen en trouwen en vervolgens weer kinderen baren. De omgeving en degenen die ervan weten spelen het spel mee. Het kind kan dan naar school als ze geld hebben (meisjes mogen niet naar school, want de schande) en als men geen geld heeft kan het kind (de zogenaamde zoon) werken om het gezin mede te onderhouden. Volkomen geschifte samenlevingen. Denk dat als ik vragen ga stellen aan dat domme mens Ploumen ze nog niet 1 zin heeft gelezen van wat daar in MIdden-Oosten gaande is.

  Er is maar 1 Islam. En een verlichte Islam zal er niet komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Verder de koppen die het eerst gaan rollen zijn de koppen van degenen, die nu de macht hebben. De gehele Tweede Kamer zal eraan gaan als de Islam nog vastere grond gaat krijgen. Ook degenen, die nu niet meer ¨werkzaam¨ zijn in de politiek. Die lui houden alles bij. Vergeten niets. Helemaal niets Islam tolereren geen macht van ongelovingen en ook niet van ongelovingen, die wel bekeerd zijn, maar niet al moslim geboren. Van Doorn zal het gaan merken. Ook hij moet buigen. Komt ie nog wel achter.

  Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Onderwijs en gezondheidszorg dienen gratis te zijn en gefinancierd te worden uit belastingopbrengst. Alle commerciële activiteiten op die terreinen dienen verboden te worden.”
  Gratis bestaat niet, als iemand iets ‘gratis’ krijgt dan is er een ander die ervoor opdraait.
  Niet af en toe, niet soms maar altijd.

  Like

 5. jackholland zegt:

  We hebben inderdaad versimpeling nodig van het probleem islamisering . De niet pvv/fvd stemmers snappen het gevaar van islam gewoon niet. De groenlinks ,pvda ,d66 sp stemmers zijn nog erger die ontkennen met een stalen smoelwerk het islamgevaar.
  Het gevaar is heel simpel te beschrijven:

  Stel je eens voor dat nederland eeen vijfsterren nudistencamping zou zijn De kampeerders hebben het heerlijk naar hun zijn lopen lekker in hun blote kont maken dankbaar gebruik van de goede luxe voorzieiningen en dragen hun steentje bij aan de camping door kampeergeld te betalen en vrijwiliigers aktiviteiten te ontplooien ,kortom een en al gezelligheid relaxte sfeer respect voor elkaar en samen er de schouders onder zetten om het leven op de nudistencamping zo gezellig comfortabel en aangenaam mogelijk te houden . Dit doen ze al zon 400 jaar.

  Op een gegeven moment staat er een overtuigd anti-nudist aan de camping- poort die vanuit zijn levensovertuiging en cultuur naakt lopen verafschuwt. Hij heeft echter wel in de gaten dat er op de nudistencamping zeer goede voorzieningen zijn en het leven op het naaktlopen na behoorlijk relaxed en luxe is zeker tov van zijn camping waar het een teringzooi is ,altijd ruzie, slechte voorzieningen corruptie enz enz eigenlijk alleen maar ellende is .
  Maar ja ze lopen er in ieder geval niet naakt.

  De directie van de nudistencamping besluit uit medeleven de man toch een plaats te geven op de camping .
  De plaats moet wel gratis zijn want de anti-nudist heeft geen cent te makken (verhuurt nog wel op zijn eigen camping een paar caravans maar dat vertelt hij niet.) de antinudist wordt wel gevraagd mee te werken op de camping dit weigert hij want hij heeft viel pijn in roeg. Zijn vrouw mag ook niet werken want dan ziet ze al die blote mannen dat kan je toch niet van hem de antinudist verlangen. verlangen . De antinudist wil wel lekker luxe douchen op aparte tijden de nudisten moeten zich immers maar aan hem aanpassen hij is toch immers overtuigd antinudist? Dat weten ze toch.?

  Na een tijdje komt zijn broer oom en tante buurman eveneens overtuigde antinudisten ook aan de poort van de nudistencamping Ook zij willen gratis op de nudistencampnig wonen er moet voor hen wel een apart veldje gerealiseerd worden je kan van hen toch niet verlangen dat ze zich tussen de nudisten mengen? Dan willen ze op het veldje gratis eigen sanitair hebben en een gratis clubhuisje waar een voorganger preekt hoe zondig de nudisten wel niet zijn waar ze tussen wonen De voorganger waarschuwt dan ook om nie tmet de nudisten om te gaan want dan wordt je er immers ook 1 van hen. .

  Langzaam maar zeker kwamen er steeds meer en meer antinudisten op de camping die weigerden ook maar enige inzet te tonen om gezellig ook een een keer in hun blote kont te lopen en iets voor de nudistencamping te betekenen. het enige waar ze fanatiek in zijn is proberen steeds meer invloed op de directie van de campnig te krijgen met als ultiem doel extra privileges zonder tegenprestatie en dat de nudistencampng een gewone camping wordt waar naaktlopen verboden is en waar de antinudisten het voor het zeggen krijgen.

  Spiegel het bovenstaande verhaal maar eens met nederland .
  Als je het verhaal leest verklaar je de nudisten / autochtone nedrlanders toch voor gek? Dat ze hun fijne leven op de nudistencamping/nederland toch zonder slag of stoot overgeven aan de antinudisten/ moslim immigranten.
  Het is onze geloof/levensovertuiging zeggen die moslimimmigranten/antinudisten dus je moet respect hebben .
  Of het nu geloof , levensovertuiging lifestyle of whatever is maakt niet uit. Je hebt een ander geloof levensovertuiging lifestyle die niet wil mag kan mixen met in dit geval de nudisten Dan moet je daar wegblijven en niet gaan profiteren . En anderzijds moeten de nudisten de antinudisten weren op hun camping want het mixt/matcht nl niet en dat is de enige reden , en doe niet krampachtig of dat de antinudisten zich zgn wel willen aanpassen DIT IS NIET HET GEVAL: ZE WILLEN ABSOLUUT NIET IN HUN BLOTE REET LOPEN !!!!!!!!!!!!!! Daar gaat het in het beginsel al mis .
  De moslim wil niet in een democratie wonen hij wil in principe in een shariastaat wonen dus daar gaat het in beginsel al mis .
  Je kan proberen door cursus, opleiding verbinden, multiculureel gezeik de mix/match voor elkaar te krijgen maar het gaat nooit lukken omdat heel simpel als basisbprincipe de antinudist niet in zijn blote reet wil lopen en de moslim niet als een westerling in een vrij democratisch land wil leven waar geen sharia heerst.
  Dus er uit met die moslims niet omdat we ze haten maar omdat het gewoon niet matcht/mixt maak een verplicht terugkeer plan voor de moslims die zich aan hun mosselprincipes blijven houden .
  Stel ze voor de keuze of meedoen met autochtonen of oprotten .

  Laten we ze hun gang gaan dan is er door vermenigvuldiging en extra import van mossels straks een meerderheid aan mossels. Stemmen ze allemaal op de mosselpartij die democratie op een democratische wijzie zal afschaffen.
  dit moeten we met z n allen toch niet willen?
  Zijn wij nu zo stom of angstig ????

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Ik vind dat we ook een proefproces moeten uitlokken over het feit dat mensen hier binnen komen en binnen 6 maanden een huis krijgen en vaak ook volledig ingericht, terwijl eigen mensen al 10+++ jaren wachten, keurig werken, hun belasting afdragen en deze mensen krijgen niks dat kan niet.. eigen volk moet voor… want eigen volk betaald ook al deze flauwekul. en per direct stoppen met deze klote migratie we willen het niet meer laten we van deze zomer een protest zomer maken i.p.v. een voetbalzomer op de bank, dat flikken ze nou al jaren, hebben jullie het nog niet door ..Geef ze brood en spelen!!!dat doen ze nou elk jaar met jullie!!

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Op youtube stond een filmpje van een sjeik die een simpele oplossing had voor het probleem islam.Verwijder de doodstraf voor het verlaten van de islam en de islam bestaat niet meer.Deze sjeik zal wel niet meer leven denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s