De toekomst wordt met de dag duisterder, helaas

Screenshot_269

(Door: “bozeoudeman”)

De geschiedenis herhaalt zich op meerdere manieren. Zoals de media en de politiek nu bezig zijn, zo begonnen ze ook om Fortuyn te laten elimineren door een linkse gek: het doel heiligt bij dit soort mensen alle middelen. Dat burgeroorlog voor de deur staat, kan deze gestoorde idioten geen barst schelen.

Dat dagelijks Europeanen door misdadigers uit Afrika en islamlanden worden verkracht en vermoord, wordt door dit soort in alle toonaarden ontkend. Hun heilige doel moet worden bereikt. Het kan hen geen barst schelen wie of hoeveel onschuldige mensen daarvoor moeten worden geofferd.

Het zijn onmensen, die geen enkele consideratie hebben met wie dan ook die anders denkt of die hun heilig doel niet ziet zitten. Verder bestaat hun groep uit collaborateurs en veel geldgeile schooiers die door een omvolking te laten plaatsvinden er financieel beter van worden of denken te worden.

Types als ooit Chris van Veen, dat soort. Het soort dat verantwoordelijk is voor al deze ellende, omdat zij Nederlandse werknemers niet genoeg wilden betalen. Het hier halen van mensen uit bergdorpjes uit Marokko of Turkije was financieel zeer gunstig voor hen en hun nieuwe soort VOC’s.

Of was het allemaal al besloten in die jaren 60/70, toen een onduidelijk groepje besloot tot iets volkomen idioots als GEZINSHERENIGING. Daarmee startte de omvolking, die toen al door de EU fascisten gewenst was?

Net zoals de nazi’s de SA gebruikte om domme linkse mensen aan hun kant te krijgen, zien we dat nu opnieuw gebeuren met domme linkse mensen die klakkeloos de lijn die de EU heeft uitgestippeld volgen en zo als blinden hun eigen ondergang bespoedigen.

Zolang die meute zich laat bespelen en indoctrineren door een valshartige pers en dictatoriale politici zal er niets veranderen, het zal enkel erger worden. Razzia’s zullen volgen en de kampen weer opgericht om daar realisten ‘om te turnen’. Iedereen weet wat dat in werkelijkheid inhoudt.

Daarom worden idioten zoals deze waarschijnlijk schizofrene man uit Hanau losgelaten, waardoor de pers en politiek een stok heeft om realisten en nationalisten te slaan. En geslagen zullen we worden door de fascisten van Merkel, Timmermans en Verhofstadt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op De toekomst wordt met de dag duisterder, helaas

 1. Jean zegt:

  Blijkbaar gaan ogen moeilijk open….
  Kijk even achterom en stel vast, “van zodra die groene linkse rotzooi in beeld is gekomen gaat het met een rot vaart richting afgrond met onze veiligheid, identiteit, gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen en onafhankelijkheid”.
  NOOIT of te NIMMER zal ik ooit een stem geven aan die groene linkse verraders resp. verraders van onze westerse seculiere samenleving gebaseerd op geweldloosheid en respect voor meisjes resp. vrouwen.

  Geliked door 4 people

 2. top of flop zegt:

  Volledig mee eens, ook ik heb deze geschiedschrijving waargenomen.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Interessant artikel over GB (overigens ook op NL van toepassing)

  Grootste minderheidsgroepering in GB zijn …….Polen. Maar die zijn niet interessant voor de ‘elite’ want aan hardwerkenden die niet janken en jammeren valt geen geld aan te verdienen.

  The use and abuse of ethnic minorities
  Why Western elites love some minorities more than others.
  ….
  No one particularly benefits from identifying and enumerating hundreds of thousands of hard-working, well-assimilated Poles. But there’s a lot of money (and even more political capital) to be earned on the backs of BAMEs. And so, in Britain, BAME’s [Black, Asian, and minority ethnic] the game. Look abroad, and it becomes clear that BAME is just a name that British elites give to the people they want to groom for long-term dependence.

  https://www.spiked-online.com/2020/02/21/the-use-and-abuse-of-ethnic-minorities/

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Alle bewijzen liggen op tafel dat de aanslag pleger van Hanau een eenzame schizofrene paranoïde persoon was die al vanaf zijn vroege jeugd leed aan wanen en hallucinaties. Een beklagenswaardig persoon. Mensen met schizofrenie zullen altijd bij leven maatschappelijke gebeurtenissen of zaken waarop de maatschappelijke focus ligt opnemen in hun patholgisch denken. Een schizofreen in de middeleeuwen zal ontegenzeggelijk het bestaan van heksen onderdeel hebben gemaakt van zijn waanbelevingen en hallucinaties. Zo zijn godsdienst wanen in alle varianten en in alle tijden vaak onderdeel van schizofrene belevenissen. Iedereen die werkzaam is in de psychiatrie weet dat. Elke tijd geeft weer zijn specifieke schizofrene uitingsvormen. De inhoud van de schizofrenie gedachten en wanen verandert met de tijd maar de symptomen zoals angst, hallucinatie, afsluiting van de wereld, verwaarlozing, bizar gedrag en het gebruik van geweld op zichzelf of de omgeving blijft gelijk door de eeuwen heen. De eenzame en inmiddels dode stumpert uit Hanau wordt nu op een schandalig wijze geïnstrumentaliseerd door de heersende politieke kaste willens en wetens dat hun doel is het uitschakelen van een ander politiek geluid. Terwijl elke moslim terrorist uit reflex en politieke noodzaak het stempel verward opgelegd krijgt (om de islam te ontzien) zal elke psychisch gestoorde die de islam of zijn aanhangers belaagd het stempel extreem rechts opgeplakt krijgen en zullen alle populisten hiervoor verantwoordelijk worden gemaakt. Gelukkig hebben de linksen geen last hiervan als een linksextremist een kantoorpand van de AFD opblaast.

  Geliked door 6 people

 5. M. zegt:

  De daders hebben …hoe toevallig ….altijd een handvest waarmee men onwelgevallige geluiden …hoe toevallig….weer kan demoniseren.

  Geliked door 2 people

 6. Denker zegt:

  Wie dit spelletje niet doorziet, waar poco media en politici er alles aan doen om deze idiote daad als ‘extreem-rechts’ te brandmerken, is toch niet van de slimste. Zo heeft deze gestoorde niet alleen zichzelf maar ook zijn moeder vermoord. Waarschijnlijk omdat ze een n*gerin was zeker. Racisme?? Hou toch op.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marinus Hoogedoorn zegt:

  Denker,waarom type je negerin met een *sterretje?Is dat een vies woord geworden?Jullie doen mee aan valse ”politieke correctheid”,Laat je niet op fokken door die dwazen.Hier in Brasil noemen we mijn ega met africaans bloed gewoon een ”negra” en mijn buurman is een ”negro”,en niemand voeld zich beledigd.Ik ook niet wanneer men mij ”aleman,”duitser dus noemt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Creatief goochelen met stikstof…
  https://www.geenstijl.nl/5152049/feynman-en-of-feiten-stikstofmodel-is-drijfzand/

  Feynman en/of Feiten – Stikstofmodel is drijfzand
  We zijn het enige land met een stikstofcrisis

  De presentatie van Mesdag toonde een gigantische denkfout. De commissie Remkes heeft in haar doorrekeningen gekeken naar de neerslag van stikstofoxide en ammoniak in heel Nederland, terwijl alleen Natura2000-gebieden beschermd moeten worden.

  Volgens Remkes is stikstof die de boer op zijn eigen land injecteert en die door zijn eigen planten wordt opgenomen ook milieubelastende uitstoot. Zelfs het deel dat zijn erf niet verlaat, zelfs het deel wat in het schap van de supermarkt terechtkomt. Wat van hun boerenerf afwaait, wordt niet gesaldeerd met wat hun boerenerf opwaait en opgenomen wordt in hun product.

  Alsof die uitglijders niet genoeg zijn, doet de commissie Remkes alsof hun data heilig en feilloos is. Alle nuance ontbreekt. Ze melden zelfs niet dat ze data uit 2016 en 2017 gebruiken, in een grafiek met de titel 2018. Dat geeft een achterhaald beeld vanwege de dalende veestapel en afgedwongen levensgevaarlijke milieumaatregelen zoals afgedekte mestkelders.

  Bovenop dat de gegevens en modellen een projectie zijn van de werkelijkheid met forse beperkingen, matchen ze al jaren slecht met fysieke meetgegevens. Al deze theorie komt niet goed overeen met de praktijk. Dat gaf al de mini-docu Barsten in het ammoniak bastion en dit fantastische hoorcollege meetfouten maken. Een normale empirist gaat dan terug naar de tekentafel.

  Het rekenmodel is sowieso scheef opgezet, waar boerderijen identificeerbaar per koe erin staan, wordt bij de industrie gewerkt met schattingen en gemiddeldes zonder exacte locaties. Alleen de echt zware industrie staat op het juiste adres erin. Bij het opstellen van het model, jaren terug, lag de focus al op de landbouw. Biased. Het maakt nu een directe heksenjacht op boeren mogelijk.

  Bij vliegtuigen is het nog leuker, anderhalve minuut na de start, wanneer het toestel boven de 3000 voet (914 meter) hoogte vliegt, telt haar uitstoot niet meer mee. Als je aanneemt dat een vlucht gemiddeld een paar uur duurt, wordt op die manier 99% van de uitstoot onder het tapijt geveegd, vergeten en verwaarloosd. Terwijl turbinemotoren blijven grossieren in stikstofoxide. (PDF)

  Evenals industrie die een lange of warme schoorsteen gebruikt. Die uitstoot verdwijnt in de rekenmodellen. In de hogere atmosfeer ontstaat niet een dikke laag stikstofoxiden en ammoniak, beide lossen op in regenwater en komen als neerslag ter aarde. Het wordt over een groter oppervlak verspreid, maar als iedereen dat doet, blijft het gemiddelde depositie hetzelfde.

  Helaas blijkt zelfs in juridisch opzicht het paniekvoetbal onnodig. De Europese habitat-richtlijn bevat helemaal geen termijn waarbinnen een Natura2000-gebied beschermd of hersteld moet zijn. De haast is een Nederlands gespeeld feestje. Een vergunning mag gewoon worden verleend als op termijn mitigerende maatregelen goed geborgd en mogelijk blijven.

  Dit zie je ook in onze extreme stikstofnorm, die 140 keer strenger dan in Duitsland, wat de meest bizarre grenseffecten geeft. Er hoort per habitat gekeken te worden wat mogelijk is, wat per Natura2000-gebied een verschillende norm geeft. Doordat Nederland al deze stikstof-ruimte niet pakt, zijn we het enige land met een stikstofcrisis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s