Er is geen sprake van gezond verstand bij dit kabinet!

Screenshot_272

(Door: “Elise Nijmegen”)

Huishoudens gaan 5,2% meer betalen aan gemeentelijke belastingen. In 6 gemeenten stijgt de afvalstoffenheffing met 50%, met aan kop Etten-Leur met een stijging van 64%. Het verbranden van restafval schijnt één van de oorzaken te zijn (klimaatbeleid). Maar ik denk dat de gemeentes, die miljoenentekorten hebben omdat ze opdraaien voor de kosten van de immigranten aangeleverd door de overheid, proberen gaten te dichten die niet te dichten zijn…
https://jdreport.com

Dit onderstaande bericht is te gek voor woorden, al heb ik een soortgelijk bericht ook eens uit Zweden in één van mijn columns gezet. Ik vind dit zo, ik zoek naar woorden, bizar is nog te zacht uitgedrukt, triest en schandelijk ook…

Ouderen in een verzorgingstehuis in Rosmalen dreigen letterlijk en figuurlijk in de kou te worden gezet door de leiding van de zorginstelling. Voor “het milieu” draait de leiding de verwarming uit en op geschokte reacties zegt de leiding “dat de ouderen maar een fleece-dekentje moeten komen halen”. De “dekentjes” worden op zeven locaties uitgedeeld en verder moeten de gepensioneerde, volgens diegenen die het nu nog voor het zeggen hebben, “niet zeuren” en meewerken. Zelf gaan ze na hun dienst naar een goed verwarmd huis…
https://jdreport.com

Onderstaand artikel leert ons dat “Smart City-planners” bevestigen dat Bluetooth- en Wifi- apparaten gegevens verzenden, zelfs wanneer ze niet verbonden zijn.
https://telegra.ph

De “klimaatagenda” van de VN heeft zijn uitwerking op de EU, die op haar beurt het politieke kartel in Nederland dicteert. De hele klimaathysterie, de zogenaamde noodsituatie die niet bestaat, is een verdienmodel. Uw geld wordt herverdeeld naar de multinationals en de afstammelingen van de Club van Rome.

Volgens de NASA is koolstofdioxide een koelgas, zo hebben nieuwe onderzoeken aangetoond. Nieuwe metingen hebben aangetoond, zo zegt NASA, dat koolstofdioxide functioneert als een koelmiddel in de atmosfeer van de aarde.

Na het lezen van onderstaand artikel, waarin vele onderzoekers en professoren zich uitlaten over deze klimaatwaanzin, bent u vast ook overtuigd van het feit dat diegenen die het beleid maken aangaande het klimaat serieus niet in het bezit zijn van een greintje gezond verstand.
https://megachirottera.blogspot.com

Nog zo’n, in mijn ogen krankzinnig, plan is dat we als Nederland van het gas af moeten… Het is te bizar voor woorden, gewoon wetende dat je in Duitsland subsidie krijgt als je gas wilt afnemen, maar misschien heeft het te maken met de gaspijpleiding die vanuit Rusland naar Europa gaat…

Al die zogenaamde niet te recyclen en kinderslavernij bevorderende duurzame en “groene” plannen, zoals windmolens (lekken SF6 gas), elektrische auto’s en zonnepanelen, zijn helemaal niet zo duurzaam als wordt gezegd, net zoals de berekeningen van het RIVM nogal “wazig” zijn… Desalniettemin wil het kabinet, omdat Nederland nu eenmaal getekend heeft voor Agenda 21 van de Verenigde Naties, het bijbehorende beleid, ondersteund door de EU, doorzetten.

In onderstaand artikel leest u hoe het gas de overbelasting van de elektriciteit door zonnepanelen en windmolens moet opvangen, wat betekent dat we eigenlijk per saldo meer gas gaan gebruiken…
www.ninefornews.nl

Zoals zoveel Europeanen, dat is een groot verschil met EU-burgers, willen de Griekse bewoners hun leven terug! Het leven dat niet elke dag opnieuw wreed werd verstoord door immigranten die door de EU en de VN hier zijn neergezet door middel van een hervestigingsprogramma. De Griekse eilandbewoners zijn het zat en hebben overal posters opgehangen waarop staat: “We willen ons leven terug!!! We willen onze eilanden terug!!!” In Moira, het grootste kamp op het eiland Lesbos, zitten momenteel 19.000 immigranten en het is een faciliteit voor 2840 mensen. Ik snap persoonlijk niet waarom deze duizenden mensen niet teruggebracht zijn naar hun geboorteland…. Het is allemaal goed georganiseerd en te bizar voor woorden…
www.gatestoneinstitute.org

De EU is een dictatoriaal instituut zonder land en zonder bevolking, geleid door narcisten en anderen zonder empathie voor de Europeanen die hun land, identiteit, cultuur en tradities willen behouden. Het geld van de Europeanen wordt gebruikt voor de destructie van Europa en om de feesten, de maandelijkse verhuizing, vlieg- en treinreisjes van de vele EU-parlementariërs en EU-medewerkers te betalen. Mijns inziens is meer dan 90% van de Europeanen ontevreden met het beleid dat uit de EU komt en datzelfde geldt voor de dictatoriale VN. Het draait, zoals u in onderstaand artikel kunt lezen, bij de EU allemaal om geld, seks en macht, al dan niet in een andere volgorde.
https://sta-pal.nl

Minister Wiebes heeft onthuld dat de exploitanten van windmolen-projecten er aan de klimaattafels voor hebben gezorgd dat de rendementen op windmolen-projecten buitensporig hoog en risicovrij zijn…  Het is een exorbitante zelfverrijking van de genoemde bedrijven in het artikel. De negatieve gezondheid- en milieuconsequenties worden genegeerd en ontkend, omdat geld verdienen blijkbaar belangrijker is dan de natuur en de mens.
https://jdreport.com

In Duitsland gaan ze sneller terug in maatregelen die lijken op die van tijden terug en ze hebben nu de regels tegen online haat verscherpt. Online haat, die mijns inziens tegenwoordig gelijk staat aan de mening van de realistisch denkende anti EU-islam-immigratie persoon… En die mening, daar vindt in deze globalistische tijden echt een hetze tegen plaats.
www.dw.com

Geweld van extreemlinks en van islamieten schijnt minder erg te zijn dan geweld gepleegd door rechts. Alsof geweld gepleegd door iemand met een rechtse politieke mening erger is dan iemand met een linkse politieke mening. In beide gevallen gaat het om slachtoffers en mensenlevens en het is allebei net zo erg, alleen wordt geweld door links genegeerd, gebagatelliseerd of weggewuifd en geweld van rechts uitvergroot en herhaald. Dit kabinet, dat de VN-agenda uitvoert, mag van mij vertrekken. De bouwsector ligt stil zonder reden, bouwbedrijven gaan failliet door het politieke wanbeleid, pensioenen worden niet geïndexeerd door politiek wanbeleid, alle sectoren staken door politiek wanbeleid, er zijn meer daklozen en armoede, er is een huizencrisis enz., enz., enz.

Fijn weekend, en voor de mensen die Telegram hebben, nieuws uit binnen- en buitenland, dat u natuurlijk deelt met onwetenden, kunt u vinden op mijn Telegramkanaal: t.me/EliseNijmegen

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Er is geen sprake van gezond verstand bij dit kabinet!

 1. Tistochwat zegt:

  Ik weet al heel lang dat we naar de bliksem gaan; er is niets meer tegen te doen.
  Onze verraderlijke ‘regering’ maakt ons leven met opzet kapot.
  Er is geen sprake van ‘onwetendheid’ bij de ‘elite’.
  Het zijn allemaal duivelsknechten.

  Geliked door 5 people

  • Giny zegt:

   Ben niet van plan om de moed te laten zakken, dat doet Geert ook niet, daarom moeten we hem blijven steunen, dat verdient hij.

   Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Tistochwat.

   “Onze verraderlijke ‘regering’ maakt ons leven met opzet kapot.”

   Met D666 voorop.

   Voltooid leven.
   Ben je er nog niet zat van, praten ze het je wel aan.

   Donorwet.
   Ben je 70 komt een geriater je wel even aan je verstand peuteren dat je beter geen operatie meer kan laten doen want dat heeft dan geen nut meer, maar graag dan wel even een formuliertje invullen om je organen af te staan.

   Verzorgingshuizen vrij maken voor onze geliefde ‘gasten’.

   Je door laten werken tot je dood (scheelt weer pensioen. Dat kan weer naar zo’n aap in een jurk)

   Pil van Drion als je hem graag wil.

   Etc.

   Geliked door 3 people

 2. Elisabeth Langerhorst zegt:

  Vreselijk & Ongelooflijk dat De Nederlanders dit over hun kant laten gaan.
  Een groot aantal huidige Regering leiders (en directeuren) zouden achter slot & grendel moeten vanwege deze Volksverlakkerij en Zelfverrijking….
  Alles door hen aangeschaft sinds hun zittingsperiode zou beslag op gelegd moeten worden 😔😡

  Geliked door 4 people

 3. Lucky zegt:

  De boodschappen zie ik onder mijn vingers snel achter elkaar steeds duurder worden en vaak ook met grote stappen.
  Een voorbeeldje staat hier toevallig voor me, een flesje hansaplast wondspray (witte jodium bestaat ineens niet meer) kostte een paar weken geleden €5.49, inmiddels is het 3 euro duurden geworden en kost €8.49.
  Dit is niet normaal meer.

  Geliked door 3 people

 4. Beetje ‘Wakkere Hollander’ heeft heus wel in de smiezen waar al die GEJATTE MILJARDEN naar toegaan!! Gaan (bijna) allemaal richting De Nieuwe Nederlanders, om ze koest te houden!!!!!!!!!!! Die Kloothommels op Het Binnenhof zijn als de dood voor onrust, plunderingen of nog erger. De Nieuwe Nederlanders zijn niet van die Watjes / Doetjes als Henk en Mien Krulspel. Ik heb van meerdere mensen afstand genomen. Kon hun onnozelheid, apathie etc. niet langer aanzien. Het Land van Onze Voorouders is PLEITE!!

  Geliked door 3 people

 5. Harrie Vaes zegt:

  Waar het op uit draait is…..Gaat het niet goedschiks…..dan maar kwaadschiks…..en die tijd nadert met rasse schreden. De opstand is nabij.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Biomassa…..groene linkse l*lpraat!!!
  Nu te zien na het journaal op npo 1, hele kale vlaktes na bomenkap, hele gebieden natuur verwoest!
  https://www.ad.nl/buitenland/boze-amerikanen-nederlandse-subsidies-voor-biomassa-maken-onze-natuur-kapot~a84b8eed/

  Boze Amerikanen: Nederlandse subsidies voor biomassa maken onze natuur kapot

  Bewoners en natuurbeschermers in het zuiden van de Verenigde Staten zijn woedend op de Nederlandse regering. Ze stellen dat onze miljardensubsidies voor biomassa de Amerikaanse natuur slopen en inwoners ziek maken.
  De Amerikanen roepen de Nederlandse politiek op te stoppen met subsidies voor biomassacentrales. Die wekken energie op door het verbranden van pellets, samengeperste staafjes hout.

  ,,Nederland zou zijn ogen niet moeten sluiten voor de mensenrechtenschendingen die het gevolg zijn van jullie klimaatbeleid”, zegt Katherine Egland van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging NAACP. Andrew Whitehurst van natuurorganisatie Healthy Gulf: ,,Onze natuur wordt in gevaar gebracht, zodat jullie kunnen pronken met jullie klimaatbeleid. Het is oneerlijk.”

  De Amerikanen roepen de Nederlandse politiek op te stoppen met subsidies voor biomassacentrales. Die wekken energie op door het verbranden van pellets, samengeperste staafjes hout.

  ,,Nederland zou zijn ogen niet moeten sluiten voor de mensenrechtenschendingen die het gevolg zijn van jullie klimaatbeleid”, zegt Katherine Egland van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging NAACP. Andrew Whitehurst van natuurorganisatie Healthy Gulf: ,,Onze natuur wordt in gevaar gebracht, zodat jullie kunnen pronken met jullie klimaatbeleid. Het is oneerlijk.”

  Volgens natuurorganisaties brengt de bosbouw die nodig is om de pellets te produceren bossen, rivieren en de leefgebieden van wilde dieren ernstige schade toe. Bewoners van de arme gemeenschappen waar de pelletfabrieken doorgaans in de buurt staan, klagen over ziekmakende giftige stoffen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152049/feynman-en-of-feiten-stikstofmodel-is-drijfzand/

  Feynman en/of Feiten – Stikstofmodel is drijfzand
  We zijn het enige land met een stikstofcrisis

  De presentatie van Mesdag toonde een gigantische denkfout. De commissie Remkes heeft in haar doorrekeningen gekeken naar de neerslag van stikstofoxide en ammoniak in heel Nederland, terwijl alleen Natura2000-gebieden beschermd moeten worden.

  Volgens Remkes is stikstof die de boer op zijn eigen land injecteert en die door zijn eigen planten wordt opgenomen ook milieubelastende uitstoot. Zelfs het deel dat zijn erf niet verlaat, zelfs het deel wat in het schap van de supermarkt terechtkomt. Wat van hun boerenerf afwaait, wordt niet gesaldeerd met wat hun boerenerf opwaait en opgenomen wordt in hun product.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Agenda 2030 Noordzee

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/02/23/horrorherrie-makende-warmtepompen-maken-poepsjieke-gl-d66-stemmende-amsterdamse-plantagebuurt-kapot/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Horrorherrie makende warmtepompen maken poepsjieke GL/D66-stemmende Amsterdamse Plantagebuurt kapot.

  “‘Het was ooit een oase van rust, een droom die werkelijkheid werd toen ik zeven jaar geleden hier naartoe kon verhuizen’, schrijft Botte Jellema, bewoner van de Plantage Middenlaan, op zijn website, waar hij buurtbewoners oproept tot actie. ‘Na jaren van heftige bouwwerkzaamheden bij de hotelburen, leek het paradijsje compleet…’

  Maar toen de installaties kwamen die de temperatuur in de hotels moeten reguleren, was het over met de rust. ‘Lawaai in de tuin, bromtonen in slaapkamers en extra hitte op toch al warme dagen’, aldus Jellema. En hij is niet de enige. ‘Ik weet in ieder geval twee buren die ook last hebben van die bromtoon.’”

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s