Niet Suhayb Salam, maar Lodewijk Asscher zou zich moeten verantwoorden voor de radicale moskeeën

Screenshot_279

(Door: Prof. Paul Cliteur)

Geestelijk leider van alFitrah stond al met 4-0 voor nog voordat hij iets had gezegd

Nu de verhoren van de parlementaire ondervragingscommissie naar ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen op 20 februari zijn afgerond kan men toch niet anders zeggen dan dat Suhayb Salam, bestuursvoorzitter en geestelijk leider van de Stichting alFitrah, de show heeft gestolen. Dat was natuurlijk mede door zijn beheersing van de Nederlandse taal, maar ook door zijn argumentatie. Eigenlijk voordat hij binnenkwam was het al 4-0 voor Salam. Dat had te maken met de door hem ingestuurde (en, vrees ik, weinig gelezen) position paper.

Die begint zo:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Niet Suhayb Salam, maar Lodewijk Asscher zou zich moeten verantwoorden voor de radicale moskeeën

 1. Monalisa zegt:

  De PvdA heeft een hoop op hun geweten het is begonnen in de jaren 73/74 met Joop den Uyl.

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   Monalisa; En dan te bedenken dat die akelige PvdA een come back aan het maken is en waarschijnlijk volgend jaar bij een nieuw kabinet zal aanschuiven. Wat bezielt de kiezer om deze griezels een nieuwe kans te geven. Doordat de VVD zich bij de rooien heeft aangesloten, zit de mogelijkheid er in dat er in een volgend kabinet een brede coalitie over links komt, en dat de PVV alsmede het FVD gebasht gaan worden. Immers, de complete tweede kamer, uitgezonderd van PVV en FVD is van een radicaal linkse snit. Of het moet zijn dat de PVV en het FVD samen wel 80 kamer-zetels veroveren, iets wat ik ten zeerste betwijfel.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    BigLJohn aan 80 zetles komen ze NOOIT maar de Nederlander is het nivelleren van de PVDA samen met de VVD zeer gauw vergeten. guusvelraeds Gezinshereniging is hierbij het sleutel woord. Klopt hier was niet alleen het PVDA voor verantwoord ook had hij stuin van de VVD en het CDA maar de mens is heel gouw wat vergeten, ik niet.
    In nederland loopt nu al iedereen te klagen zoals de boeren de zorg en nu komt de WOZ er aan iedereen loopt te mopperen in u land alles gaat zeer hard omhoog aan kosten, en wie komt voor de ouderen op NIEMAND. ook Geert niet. de ouderen van nu zijn wel 3,8 miljoen mensen, die een stem uitkunnnen brengen das is een hoop zetels.

    Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    En nu weer een nieuwe roofstreek van dit asociale kabinet pensionado,s die 10% van HUN PENSIOEN WILLEN OPNEMEN om naar het buitenland te vertrekken worden nog eens extra beroofd door sociale zaken fiscus oplopend tot meer dan 50%.
    Wat zijn dat voor mensen in Den Haag.

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Wie neemt extra pensioen op als hij naar het buitenland gaat?? Een gouden handdruk daar woord ook 52% belasting op geheven Gewoon het geld op de Nederlandse bank laten zetten. En over boeken Naar u eigen bankrekening in het land waar u woont. Ik heb hier geen last van. Wand in woon niet 12 maanden in Duitsland maar 7 de rest zijn we aan het rijsen. Nederland kan wel zo veel willen volgens de EU bronnen mag het niet.

    Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Monalisa ik begreep dat ze een nieuwe wet in elkaar aan het flanzen zijn om NOG MEER van de burger te roven voor dat duivelse asiel tuig en voor hun klimaat waanzin.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    De Nederlander laat zich alles afpakken tijd voor een krieg en overnieuw beginnen.

    Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    vangie1206j; Wat dit voort soort mensen in Den Haag zijn ? Dit zijn geen mensen meer ,maar dienaren van de Duivel zoals Graaf Dracula. Hij dronk ten eigen gerieve het bloed van zijn slachtoffers net zo lang tot al het leven er uit was, en zij veranderden in willoze zombies die alles deden wat hij ze opdroeg. Dit laatste is ook het streven van The NWO, c.q. de E.U en haar kompanen. Knoflook, wijwater, een kruis en een spies zullen hier echter niet helpen vrees ik.

    Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Gezinshereniging is hierbij het sleutel woord. Wat daarna gebeurde is geschiedenis.

   Geliked door 2 people

 2. Blaffertje zegt:

  Absoluut waar, maar ook Jetten en Klaver hebben wat uit te leggen ook zij zette de deur wagenwijd open en durfden glashard te beweren dat er geen terroristen mee zouden reizen.
  Maar zagen jullie ook die misselijke kop van die Kuzu trol?
  Die flikker vond het allemaal zeer amusant dat die haatbaard schijt had aan de commissie.

  Geliked door 5 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Magistrale analyse.
  Cliteur is niet per ongeluk ‘PROFESSOR’

  Geliked door 3 people

 4. raider zegt:

  Wat is dit ? geld wat ons land woord binnen gesluisd zonder medeweten van Rutte en de belasting en dan grote moskeeen bouwen al jaren? JA hoor welt rusten ja niemand weet er iets van en wie worden er nog meer van betaald ? Dat kan allemaal in Nederland dat moet ik doen zooo.!

  Geliked door 2 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Klopt!!
  PvdA is Partij Voor De Allochtonen.
  Joop den Uyl is PvdA wilde ze niet uitzetten, maar meer en meer binnen halen.
  Want dat waren en zijn stemmen voor de PvdA, en meer en méér stemmen voor de PvdA is meer en méér macht!!!
  Dus die puinhoop in de maatschappij kunt u verhalen op de linkse zooi, PvdA, D66, SP, GroenLinks, CU, en niet te vergeten VVD.
  Stem: FvD en PVV!!

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Is vrij logisch. Niet de wolf is schuldig aan het verscheuren van de lammeren maar de kloothommel die de deur van de schaapskooi wagenwijd heeft opengezet en de wolf alle ruimte geeft eenmaal binnen dat te doen wat hij van nature heeft meegekregen.

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Ja het was een stel oliedomme figuren en idd ze stonden met de bek vol tanden. Ik vroeg me al af wie in vredesnaam deze commissie samen gesteld heeft. Totaal niet voorbereid en zo vol van zichzelf dat ze dachten dat varken wel even te wassen. Gevaarlijk zulke domme mensen, die het op moeten nemen tegen net zulke gevaarlijke islamieten. Een commissie waarbij duidelijk bleek dat ze niks afweten van de hele Islam. Iedere keer weer kijk je naar totale incompetente mensen. Het verbaast me allang niet meer en de verbijstering is er ook allang niet meer. Je kunt je boos maken, maar ze zitten er en je krijgt ze niet meer weg. kijk maar naar Asscher. Een ongelofelijk stupide blinde muppit. Hij is er niet af te rammen van het pluche. Altijd als er een tijd van welvaart is geweest worden de mensen zwak en te voldaan en begint de hele riedel weer van voor af aan, omdat men nooit iets zal leren van geschiedenis. Het zij zo. Einstein had gelijk. Er zijn twee dingen oneindig: de domheid van de mens en het universum.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Helemaal met je eens vooral het laatste.. oneindige domheid van de mensheid, ook ik erger mij aan het feit dat de PvdA weer groeit onvoorstelbaar en wat weinig mensen beseffen is dat we geen tijd meer hebben als deze verkiezingen weer niks opleveren, dan kunnen we het schudden dan zijn we volledig ondergesneeuwd met problemen die alle aandacht en geld opeisen.
   Jij en ik weten, dat de gemiddelde Nederlander niet uit zijn stoel zal komen en de oudere Nederlanders( boven de zeventig) zelden of nooit PVV of FvD zullen stemmen, die zijn al te lang geïndoctrineerd en de nieuwe doctrine is, dat ze hun kleinkinderen een betere wereld moeten gunnen …die hebben f…g alles wat jij en ik nooit gehad hebben maar het is makkelijk te doen alsof al het geld naar het klimaat toe moet, als jezelf geen cent eraan zal hoeven bij te dragen en de financiële roof plaatsvind bij hun ouders en grootouders,
   Die kinderen zijn tegenwoordig allemaal zo dom als een deur..Bovendien die kutkoters verdienen er ook nog aan om de straat op te gaan tegen ons, dat wordt allemaal door Soros en kornuiten betaald, dat heet verraad uit eigen nest!!

   Like

 8. waarom zijn er 500 moskeen in ons land?

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Zijn er ook 500 kerken in de de islamitische landen??
  Denk het niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s