Dat is niet leuk meer: Greta als carnavalskostuum – klimaatactivisten draaien door

Screenshot_291

(Vertaling: E.J. Bron)

Een indianenkostuum kan niet vanwege “Cultural Appropriation” en om je als zigeuner te verkleden is de ergste “discriminatie”. Volgens kostuumproducenten schijnt zich dit jaar een hele bijzondere verkleding te verheugen in grote populariteit: om als klimaat-heilige Greta door de carnavalstijd te dansen. Bij de humorloze klimaat-hysterici komt dat helemaal niet goed over.

journalistenwatch

Of kostuumproducenten in hun aanbieding van een complete Greta Thunberg outfit – bestaande uit een pruik met vlechten en een geel regenjack, de set bevat niet de grimmige Asperger-blik – gerekend hebben op het beledigde geblèr van de sekte van de klimaat-hysterici is niet helemaal duidelijk. Want die vinden het helemaal niet grappig wanneer hun Greta als kostuum “misbruikt” wordt. Greetje zou bespot en de klimaatbeweging niet serieus genomen worden, aldus de verontwaardigde tot van afkeer walgende klimaat-discipelen. De wereld zou aan de rand van de afgrond staan, terwijl carnavalsvierders zich ten koste van een autistisch meisje amuseren, zeggen de woedende klimaat-hysterici.

Ondertussen argumenteren kostuumproducenten dat zij op de vraag van klanten reageren met Greta-kostuums. Als de Thunberg-maskerade in het assortiment zou ontbreken, zou dat er een signaal voor zijn dat de klimaatcrisis de mensen niet bereikt zou hebben, zegt een gevatte aanbieder volgens de website “20 Minuten”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Dat is niet leuk meer: Greta als carnavalskostuum – klimaatactivisten draaien door

 1. Monalisa zegt:

  Deze man https://images4.persgroep.net/rcs/yBLBPlcnbWHA9LqrwdSgoy3kGTs/diocontent/136466910/_fitwidth/763?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.8 zij het al voor de tv dat indianen pakje niet kan ook wil hij het carnaval om zeep brengen wanneer staat Nederland tegen deze man op??

  Liked by 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Ach ja, meneer Airfryer, maar da’s gewoon een oliedomme negert. Die zou eens aan het werk gezet en door de Belastingdienst ge-audit moeten worden. Gewoon stevig op de huid zitten, net zolang tot hij een toontje lager leert zingen en heimwee krijgt naar donker Afrika [waar hij thuis hoort], deze suwarte non-valeur. Hij behoort tot het genre narcisten, die almaar aandacht nodig hebben om te kunnen functioneren en als die uitblijft, dan gaat men treiteren, zeuren, stampvoeten en alles kapot maken wat een ander, die kennelijk wel gelukkig is, lief is. Trek je conclusie, hij is een van de vele narcisten die de wereld kent en die moet je dus nooit hun zin geven, dan is het einde zoek. No-contact [no publicity] zou het beste voor hem en de rest van de wereld zijn. Maar ja, veel mensen zijn nu eenmaal alleen maar gefocused op de buitenwereld, ipv te werken aan het innerlijk. Een goed begin, begint bij jezelf, is aan hem en consorten niet besteed. Het zijn kleinzielige en angstige control freaks die jou wel even willen dicteren hoe je dient te leven. Is Aifryer al bekeerd tot de pislam?

   Liked by 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    No-contact [no publicity] die krijgt hij te veel zelf van de rechterlijk macht in u land, hij zegt we gaan in overleg met onze advocaten?. Wie betaald deze advocaten SOROS
    Een advokaat kost minimaal 380 euro per uur.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Monalisa 23 februari 2020 om 15:48

    Een advokaat kost minimaal 380 euro per uur.

    Ex. 21% btw.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat Dan hebben ze zeker een goede uitkering want bij een advokaat blijft het niet ze rijden ook wat km af in Nederland.

    Like

  • Tineke zegt:

   Nooit !

   Like

 2. Dat wil dus zeggen dat die klimaat jankers inderdaad niks begrijpen van Carnaval.
  Tijdens Carnaval word alles en iedereen op de hak genomen en in het zuiden des lands heeft men daar dan ook geen moeite mee.
  Maar ja als je een zurig klimaatgekkie bent moet je natuurlijk wel laten weten dat je humor niet kunt waarderen

  Liked by 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Een van mijn buren hier in Keulen is Zwartafrikaan, kwam hier als geadopteerd kind, spreekt natuurlijk de Keulse streektaal en is een absolute carnavalsfan. Op donderdag werd hij door jongeren een racist genoemd omdat hij een Zwarte Piet kostuum droeg. Toen hij zei dat hij van nature zwart is, werd dit niet geaccepteerd. Ze zeiden dat hij een racist was tot hij het kostuum uitdeed. Op de vraag welk kostuum was toegestaan, was het antwoord: bij voorkeur geen, zodat er geen verwarring zou ontstaan.
  Hij had een lachbui en riep Aluah Akbar. Het gesprek werd onmiddellijk beëindigd. Absurd toneelstuk.

  Liked by 2 people

 4. Elvi zegt:

  Zou nog meer humor zijn als ze haar het ‘klimaat optimist’ shirt van Jensen hadden aangetrokken;).

  Liked by 5 people

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Mensen weten helemaal niet meer waar Carnaval voor staat. Een aantal wil het zelfs verkleedfeest noemen 😛 Je ligt toch in een bult van het lachen om zulke figuren 🙂 🙂 🙂

  Liked by 3 people

 6. Steven zegt:

  Is het “WAR OR DIVERSITY” shirt al gedrukt?

  Like

 7. boorzalf zegt:

  ooze indiaanus stam veeest guweun deur.🍻🍻🥂

  Like

 8. kampersrene zegt:

  heilige Greta bid voor ons ! en laat het wat minder koud zijn ! warm de aarde een beetje op

  Liked by 1 persoon

 9. Stef zegt:

  De ketel op onze kachel was een moor. En de zwarte kat noemden we moortje.
  De films van Swartzenegger vind ik ook wel aardig. De negers mogen trots zijn dat we ze zo noemen . In West Afrika moemen ze ons oiibo. En dat betekent witte.

  Liked by 2 people

 10. Tineke zegt:

  Mijn overleden kat heet ook Moortje.
  Helemaal zwart met groene ogen.
  En als ik mijn kinderen naar school bracht zongen we,moriaantje zo zwart als roet….
  Tegenwoordig zou je voor minder nog geliquideerd kunnen worden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s