Interculturele scholing moet bij politieagenten begrip voor Afrikanen bevorderen

Screenshot_295

(Door: Joshua Hahn – Vertaling: E.J. Bron)

Met de bijeenkomst moeten “wederzijdse voorbehouden” afgebouwd worden

München – Om de omgang met migranten te oefenen, wil de Beierse politie in het vervolg de “Dag van de interculturele competentie” houden. In samenwerking met het Afrika-centrum van de Universiteit Würzburg moeten er o.a. rollenspelen en gesprekken plaatsvinden.

Die Tagesstimme

Asielzoekers en studenten uit Afrika

De Beierse politieagenten in opleiding moeten tijdens genoemde bijeenkomst onder andere met asielzoekers en studenten uit Afrika in gesprek komen.

Gerd Enkling, hoofd van de afdeling opleiding en bijscholing in het presidium van de Beierse parate politie, verklaarde volgens een bericht van de “Junge Freiheit” dat op dit moment politieacties deels op grond van “culturele misverstanden” niet tevredenstellend zouden verlopen.

Met de bijeenkomst zou men aankomende politieagenten er daarom bij willen helpen om zich beter te kunnen verplaatsen in “diegene die tegenover hen staat”.

“We willen een divers beeld van Afrika laten zien”

De literatuurwetenschapper Julien Bobineau van het Afrika-centrum van de Universiteit Würzburg zei over het werkcollege volgens RTL dat men aan de agenten in opleiding een “gedifferentieerd en divers beeld van Afrika” zou willen laten zien. Zodoende zou men dan ook vooroordelen kunnen identificeren en deze “overwinnen”.

De “Dag van de interculturele competentie” zou er bovendien aan moeten bijdragen begrip op te bouwen. Dit zou bijvoorbeeld gebeuren wanneer de deelnemers van de migranten zouden kunnen horen “wat zij op de vlucht meegemaakt en op zich genomen hebben”. Het zwaartepunt van het onderzoek van Bobineau is het “koloniale racisme”, dat volgens hem onder andere in het zogenaamde “Racial Profiling” door agenten tot uiting zou komen.

Bron:
www.tagesstimme.com
Door: Joshua Hahn

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Overheid, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Interculturele scholing moet bij politieagenten begrip voor Afrikanen bevorderen

 1. BigLJohn zegt:

  Ze kunnen beter een cursus gaan volgen om de Duitse bevolking beter te leren begrijpen, want daarmee zou al een deel van het islam-probleem opgelost worden. Er is geen enkele behoefte aan Afrikaans denkende agenten, daarmede zullen de spanningen in Duitsland nog veel verder oplopen. In dit opzicht was Anders Breivik heus de eerste niet en ook niet de laatste ! Ook in Duitsland begint het te borrelen, getuige die aanslag op die Turken. Geen verwarde man overigens, dat is voorbehouden aan islamieten, maar een witte…..en vul zelf maar verder in.

  Liked by 1 persoon

 2. Steven zegt:

  begrip op te bouwen……wat zij op de vlucht meegemaakt en op zich genomen hebben……koloniale racisme het zogenaamde “Racial Profiling” dat door agenten tot uiting zou komen…..

  Man man man… echt weer een LINKSE actie om politieagenten weer eens duidelijk te maken dat je al heel snel met “etnisch profileren” bezig bent. Met andere woorden, je zou je dus als agent moeten verplaatsen waarom zo’n buitenlander tot zijn actie of daad is gekomen en rekening moeten houden dat hij “is gevlucht voor zijn leven”, andere denkwijze heeft ten opzichte van het blanke volk, en eigenlijk hiermee zijn daden ook min of meer maar moet goedkeuren.
  Neejjjj…. je zou je als blanke agent dood moeten schamen om een Afrikaan aan te moeten houden, want je bent dan al snel bezig met “Racial Profiling”. En dat komt vast en zeker allemaal door het “koloniale racisme”.
  Dus agentje bedenk je maar twee keer voordat je een Afrikaan oppakt die net iemands dochter onvrijwillig een beurt heeft gegeven. Want dat is misschien in Afrika gewoon, en daar moeten we hier rekening mee houden.

  Like

 3. siemx zegt:

  Het is natuurlijk broodnodig om te leren hoe je met achterlijke barbaren om moet gaan, als je gewend was aan keurig opgevoede Duitsers. Arme politieagenten!

  Like

 4. Trucker zegt:

  “rollenspellen” laat deze … euh … hoe blijf ik beleefd… onzin over mijn tong rollen en proef een smerige multikulle islamofieel smaak op mijn tong en dat is echt het laatste wat ik wil.
  Rollenspel gaan ze dan ook de islamieten(negers) verkrachtingen laten uitvoeren is toch één van de favoriete ontspanningen ban een (neger)islamiet.
  Gaan ze in dat rollenspel de realiteit nabootsen peins ik dat ze niet veel kandidaten gaan hebben want de islamieten neger cultuur staat bol van testosteron.
  “intercultureel” is echt een woord waar ik geen millimeter of nanoseconde iets wat dan ook positief in herken.
  OPROTTEN als er een “rollenspel” nodig is of intercultureel geneuzel betekend dat die SOORTEN niet in onze Vrije Westerse Wereld horen, nu niet NOOIT niet.
  Het geld voor deze smeerlapperij is terug ten nadele van de behoeftige Duitser die aan de voedselbank mag aanschuiven, of de verwarming lager moet zetten of de kinderen geen fatsoenlijk eten kan kopen en al helemaal niet moet denken om eens kadootjes (voor welke gelegenheid dan ook) te kunnen kopen.
  Merkel wijf de GROOTSTE naoorlogse misdadigerster OOIT, kan het niet genoeg herhalen met in haar kielzog kontlikkende ruggegraatloze kruipdieren

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Duidelijk de weg kwijt daar in Duitsland

  Like

 6. Harry zegt:

  Wat een waanzin !
  Die negers zijn van huis uit gewend te liegen , dat het gedrukt staat .
  Een zwarte rechercheur zei eens dat ze blijven liegen bij een verhoor , totdat ze zó moe worden van hun eigen leugens , dat ze uiteindelijk de waarheid , of een deel daarvan , vertellen .
  Al die vluchtverhalen zal ook bullshit zijn .
  Als ze langdurig ruzie met iemand hebben , is hun enige remedie , de andere vermoorden , zo lossen ze in Afrika hun geschillen op .
  Als je ze hier aanspreekt op iets verkeerds , dan zetten ze meteen een hele grote bek op , die dan ook met geen mogelijkheid meer dicht gaat !
  Ze kunnen het niet helpen , zo zijn ze gebakken .
  En aangebrand .

  Wie denkt dat je die lui met een gesprek kunt normaliseren is geschuffeld !
  Ga maar eens drie maanden naar Nigeria , dan kom je gillend terug , als je niet héél stevig in je schoenen staat .
  Een IQ van tussen de zeventig en tachtig , met alleen de inzet om iemand’s geld te jatten , linksom of rechtsom .
  Zélfs moorden is een optie voor hen om hun doel te bereiken .
  Zelfs al kunnen ze van de opbrengst maar één dag leven .
  Ze denken niet verder , kunnen ze ook helemaal niet .
  En dat waren nog niet eens moslims !

  Nee , een gesprekje zal helpen !

  Liked by 1 persoon

 7. Aegolius cs zegt:

  Als uitnodigend gastland met de politie zich meer verdiepen op welke wijze zij het hen naar wettelijke te handhaven maatstaven (…) kunnen helpen of begeleiden.
  Tenslotte betreft het goed geëquipeerde werknemers voor de economie.
  Wir schaffen das.

  Like

 8. Jackholland zegt:

  Een dag naar de Apenheul om gedrag bavianen en rifapen te bestuderen , werkt zeer verhelderend om het gedrag van de import neger een beetje te begrijpen. Neuqen vreten vechten luieren . Wie houdt al die rotapen onder de knoet? De grootste sterkste meest intimiderende alfaaap . Wie halen wij westerlingen weg in Libië Irak en andere apenlanden ? De heersende alfa apen Saddam Hussein en overigen. Wat wordt het dan ? Een grote pleuris bende. Sommige apen ontsnappen naar Europa waar de leiders geen echte dominerende alfaapen zijn ,wat ook niet nodig is voor de autochtone bevolking. De negert en aanverwante woestijnapen kunnen hier niet mee omgaan en gaan rellen kloten enz . Zij gedijen alleen een beetje als ze onder zware repressie staan van een grote dominante alfaaap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s