VIDEO: Hoe de Britse politie [islamitische!] kinderverkrachters beschermt


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Hoe de Britse politie [islamitische!] kinderverkrachters beschermt

 1. Steven zegt:

  Mag hopen dat het EIGEN volk straks achter de daders aan gaan en het politiebureau over slaat. Dat is het enige wat je straks overal in Europa nog kan doen om gerechtigheid te halen.
  Tegenwoordig wordt JIJ als slachtoffer gecriminaliseerd en waar je de GORE moed vandaan haalt om als blanke hiertegen aangifte te doen.
  Ze hebben overal in Europe alleen nog maar compassie voor buitenlanders en laten het eigen volk massaal in de steek. Maar dat heeft denk ik te maken met AGENDA 2030 die men aan het uitvoeren is…..EIGEN VOLK WEG!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De politie blijkt daar de grootste vijand van de autochtone Britse bevolking !!

  Like

 3. M. zegt:

  Als je een eerloos stuk ellende bent met een uniform aan dan bescherm je dit soort monsters zodat deze monsters nog meer kinderen kunnen verkrachten.
  Zieke lui in en in ziek.

  Liked by 4 people

 4. BigLJohn zegt:

  De Engelse politie toont zich solidair met de aanstaande bezetter, net zoals bij ons in 40 – 45. Op zo’n manier krijg je er een extra vijand bij. Verzet is op zo’n manier bijna onmogelijk geworden. Islamitische verkrachters die jonge meisjes verkrachten maar hun gang laten gaan, gruwelijker kan al haast niet meer. De politie is je beste vriend, ook daar van de moslims uiteraard.

  Like

  • In gedachten had Ik ongeveer hetzelfde John.
   In 40/45 was de politie en met name de recherche actief bezig om Joden onderduikers en verzetsmensen tegen contante vergoeding.
   Hier zie je zo ongeveer hetzelfde en geloof me maar dit is niet alleen in Groot Brittannie van toepassing maar im bijna of misschien alle west Europese landen.

   Liked by 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  De Britten hebben ook al voor de komst van de Islaminvasie op alle mogelijke manieren pedo’s uit de wind gehouden, zowel van de opsporingskant uit als de juridische kant . Ik weet het want ben ooit eens betrokken geraakt bij een juridische procedure ivm een drugsmokkelaffaire van een kennis haar familielid en heb een poosje de advocaat in Engeland geholpen met het verzamelen van materiaal hier, dit vanwege mijn juridische kennis en kennis van de taal. Dan raak je aan de praat en die man vertelde mij dus, dat pedo’s veel lagere straffen krijgen dan iemand die een beetje wiet bij zich heeft en dat dat stelselmatig, jaar in jaar uit gebeurde, ondanks de weerzin van de maatschappij hierover.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s