Worden we vervangen?

Screenshot_284

(Door: H. Numan)

Iedere week komen er rond de 700 vluchtelingen naar Nederland. Dat zijn per jaar 36.400 vluchtelingen. Met andere woorden: dat is een kleine stad, ongeveer ter grootte van Wageningen. Ieder jaar weer. Keer op keer. De minister-president die de meeste buitenlanders naar Nederland haalde haalt is niet Jan de Quaay, maar Mark Rutte. Voorstanders vinden dat geen enkel probleem. We hebben nu “open grenzen”, dat moet zo snel mogelijk geen grenzen worden. Tegenstanders komen zo langzamerhand tot de conclusie dat we vervangen worden. De gewone Nederlander moet vervangen worden door iets anders. Wat precies, geen idee. Zoals het er naar uitziet, wordt dat een kalifaat Nederland. Niet aan het einde van de eeuw, maar waarschijnlijk aan het eind van dit decennium.

Laten we beginnen met de zeer omstreden vraag:  worden we vervangen? Objectief gezien is het antwoord nee. Er is geen officieel beleid om zoveel mogelijk mohammedaanse jongemannen te importeren. Dat is gewoon “toeval”. Een samenloop van mislukte plannen in het verleden, gekoppeld aan krankzinnige plannen voor de toekomst. Elk ander antwoord komt pijnlijk dicht in de buurt van samenzweringstheorieën, en daar geloof ik niet in. Met goede redenen.

Een samenzwering geheimhouden is vrijwel onmogelijk. Er zijn altijd wel een paar mensen die zich om wat voor reden dan ook gepasseerd voelen en wraak willen. Dus die gaan klokken luiden bij de media. Om dat geheim te kunnen houden, moeten alle media betrokken zijn in de samenzwering. Dat is nogal vergezocht. Er moet een netwerk van informanten rondlopen met een aantal zware jongens om te voorkomen dat er klokken geluid worden. Er mogen geen fouten gemaakt worden en op de een of andere manier weten de samenzweerders altijd te voorkomen dat mensen anoniem of postuum de klok gaan luiden. Dat is theoretisch mogelijk in een kleine samenzwering, zeg onder de 100 personen. Maar bij de echte samenzweringstheorieën zijn vele honderden zo niet duizenden mensen betrokken. Die allemaal in de gaten gehouden moeten worden. En hun familie. En hun vrienden en kennissen. En hun advocaten en notarissen. En alle servers op het Internet. Het is nogal simpel om een site met alle informatie op te zetten die opeens live gaat. Zelfs de NSA is niet in staat om zoiets te voorkomen (wikileaks). Als er één organisatie gericht is op totale geheimhouding, dan is het de NSA.

Worden we vervangen? Ja, praktisch gesproken lijkt het er wel op. Maar het is geen samenzwering. Het is veel erger, het is ongeschreven beleid. Regeringen vinden het ongelofelijk vervelend om toe te moeten geven dat ze iets fout gedaan hebben. We hebben meer dan genoeg schandalen in Nederland die dat onomstotelijk aantonen. Daarbij wordt weinig geschuwd om de zaak onder de pet te houden. Vaak lukt dat, maar zelden zonder kleerscheuren. Samenzweringen om schandalen onder de pet te houden zijn bijna allemaal in de openbaarheid gekomen. Dat er niets mee gedaan wordt, is een ander verhaal.

De staat heeft vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden om te procederen. Hij betaalt de rekening toch niet, dat doet u. Dus een veel gebruikte methode is net zolang procederen tot de tegenstander het opgeeft. De tweede methode zijn de media. Tenminste de helft van alle omroepen zijn regelrecht staatsomroepen: onze publieke omroepen. Die worden met overheidsgeld (uw geld!) betaald en preken dus het woord van de gulle gever. De ergste is uiteraard de NOS, maar de overige omroepen zijn bijna net zo erg. Een leuk voorbeeld is WNL, die ging starten als “de luis in de pels van Hilversum”. Ze koos er voor (of werd geadviseerd) om  publieke omroep te worden en ging direct voor het grote geld. WNL is nu een van de vele spreekbuizen van de overheid. Heel goedkoop, het kostte de overheid niet meer dan een paar Ferrari’s. Dat is klein bier voor een regering.

Worden we vervangen? Ja, ik denk het wel. Waarom? Omdat regeringen niets van fouten gemaakt in het verleden willen weten. Hoelang heeft het geduurd voordat de regering haar excuses aanbood aan de Molukkers? Of aan onze soldaten die in Indië gevochten hebben tegen de Japanners? Vele generaties later, en dan nog minimaal en schoorvoetend.

Het plan om gastarbeiders het land binnen te halen, is faliekant mislukt. Maar die mislukking is des te erger geworden, omdat de oplossing absurd was: hun families over laten komen en staatsburgerschap geven. Dat is overigens de standaardoplossing voor alle problemen, en de meest gebruikte door links. Je geeft toe dat je een vergissing hebt begaan (kost niks) en gaat dan vrolijk door met waar je gebleven bent. Meestal een graadje erger.

De meeste Europese regeringen hebben toegegeven dat migratie destijds volkomen verkeerd is ingeschat en gaan gewoon door met volkomen verkeerd inschatten. Deels omdat het institutioneel is (alle regeringen doen het) en deels omdat een heel sterk links blok die mislukte immigratie wil uitbreiden, omdat zij er wel bij vaart. Dat is super korte termijn denken. Hoe win ik de komende verkiezingen? Dat je de daarop volgende verkiezingen automatisch verliest, doet er niet toe. Als je nu maar wint. Na de verkiezingen, ach. Dat is zo ver weg …

Ik heb enkel naar één kant gekeken van dit verhaal. Er zijn meer kanten. Namelijk de politieke en religieuze kant. De politiek is in haar algemeenheid enorm verschoven naar links. Dat is de reden waarom de destijds grote middenpartijen VVD, PvdA en CDA allemaal flink gekrompen zijn. De partijen willen jong en progressief zijn, maar hun electoraat absoluut niet. Het CDA en de PvdA hebben al hun welverdiende pak slaag gekregen, de VVD gaat dat in de komende verkiezingen krijgen. Dat gat op rechts wordt nu opgevuld door de PVV en in mindere mate het FvD. Net als in de economie geldt dat waar vraag is, aanbod komt. Dat is onvermijdelijk.

Links is bezig om quitte of dubbel te spelen. Die strategie werkte prima in het verleden, dus waarom nu niet meer? Grotendeels omdat haar electoraat het veel te ver vindt gaan. De PvdA heeft dat enigszins begrepen, en gaat daarom niet in een links front werken met haar concurrenten. De andere linkse partijen weten donders goed dat een links front voor hen prima werkt (alles wat extremer is dan de PvdA is er razend enthousiast over) en het decimeert gelijkertijd de PvdA. Beter kan niet!

Dat u er enkel schade en heel wat overlast van ondervindt, is geen enkel probleem voor de politiek, zowel links als gematigd links. Dat ziet u bijvoorbeeld bij klimaat drammen. U wordt van goedkoop gas afgehaald om gedwongen tegen zeer hoge kosten een warmtepomp aan te schaffen, of bejaarden krijgen een deken om niet te bevriezen, en het opbeurende advies om een offertje voor het milieu te maken. Ik heb zo het vermoeden dat de thermostaat bij de directie toch op turbo staat …

Gematigd links verdient zich een slag in de rondte aan de migratie. Op het hoogste en best betalende niveau moet er beleid gemaakt worden, en wetten geschreven. Er is een complete industrie opgezet. Ik noem die industrie parasitair. Het is namelijk een industrie die volledig door belasting betaald wordt en geen enkel economisch resultaat heeft. Er moeten asielcentra gebouwd en bemand worden. Dat is grote omzet voor de bouwindustrie. Die centra moeten van voedsel voorzien worden, bewaakt worden, er zijn advocaten, psychologen, begeleiders en nog veel meer nodig. Werk op alle niveaus, van portier tot en met minister. Maar het is parasitair. De hele samenleving schiet er niets mee op, maar moet alles wel betalen.

Ik garandeer u dat links direct gaat schreeuwen dat er een enorme economische crisis komt als Wilders premier wordt en alle asielcentra gaat sluiten. Alle portiers, leveranciers, begeleiders en advocaten gaan onmiddellijk op de barricaden om hun inkomen zeker te stellen.

De laatste groep is religieus. Niet christelijk of joods, alhoewel linkse christenen en Joden graag meewerken aan hun eigen ondergang. Het domste dat wij Europeanen ooit gedaan hebben, is ongelimiteerd mohammedaanse gastarbeiders binnenhalen, en daarna stemrecht geven. De zure vruchten beginnen we nu te plukken. Denk aan Denk.

Vraag aan een Marokkaan of Turk met een Nederlands paspoort of hij zich Nederlander voelt. Het antwoord is overweldigend “nee, absoluut niet”. Elke enquête geeft schrikbarende resultaten. De overgrote meerderheid voelt zich Marokkaan of Turk, en mohammedaan. Niet Nederlander. Ze willen strenge segregatie tussen mannen en vrouwen. Heiligschennis moet zwaar gestraft worden. Ze willen zo snel mogelijk sharia recht. Allemaal zaken die als het echte Nederlanders zou betreffen direct tot verregaande maatregelen leiden. De overheid weet het. De politiek weet het. Maar ze willen en durven er niets tegen te doen. Het ergste is dat juiste de jongere generaties veel chauvinistischer zijn dan hun grootouders en religieus veel intoleranter.

De lachende derde zijn de meest extremistische mohammedanen. Er zijn duidelijke relaties tussen zware criminaliteit en hun religie. Het is geen enkel (religieus) probleem om blanke meisjes massaal te verkrachten of drugs te verkopen. Zolang je het niet met gelovigen doet is het prima. Doe je het toch met gelovigen, dan zo discreet mogelijk, a.u.b. Als je jezelf opblaast, word je automatisch martelaar en zijn al je zonden vergeven. Dat is best een redelijk alternatief als je een dik strafblad hebt en dreigt voor lang ingesloten te worden. Maakt u zich geen zorgen over bewapende mohammedanen in ons land. Dat zijn ze allang en hun logistiek is prima in orde.

Er wordt nu een compleet toneelspel gespeeld in de Kamer. Iedereen zegt wat iedereen allang wist, en er gaat niets gebeuren.  Er zijn teveel belangrijke mensen die er aan verdienen. Als u onmiddellijk een aanmaning van de belasting krijgt als uw opgave € 100 te laag is, weet men donders goed dat de vele miljoenen nodig voor moskeeën niet uit de lucht komen vallen. Die worden opgepompt in Arabië. Een deel daarvan wordt gebruikt om de autoriteiten om te kopen. Een andere verklaring is voor mij niet mogelijk. Een mohammedaanse gemeenschap van 20 man in Lulleradeel heeft opeens 50 miljoen om de grootste moskee van Europa te bouwen? Kom nou toch.

De belangrijkste vragen zijn inmiddels al beantwoord. Wat is belangrijker? Vrijheid van meningsuiting, of vrijheid van religie? Vrijheid van en voor religie dus. Wij zien vrijheid van religie als het recht om je religie te belijden zonder anderen overlast te bezorgen. Voor mohammedanen is vrijheid van religie hun door Allah gegeven recht om hun religie onverkort en volledig te belijden. Dus inclusief sharia, steniging en een ereplaats voor mohammedanen. Iets anders is voor hen niet acceptabel, hooguit als opstapje. Vrijheid van religie is hun geit uit Mekka Paard van Troje. Ze geven niets toe, want ze hoeven niets toe te geven. Waarom zouden ze?

Onze beschaving staat op het punt kopje onder te gaan door kortzichtigheid, eigen belang  en onbegrip. We doen er niets tegen, omdat het moeilijk is en offers gaat kosten. Daarom gaan we gewoon door met de andere kant op kijken. Het resultaat is net als in de jaren 30: gigantische offers in de jaren 40.

Het enige lichtpuntje – dat kan wel eens de koplamp van de aankomende sneltrein zijn – is dat er steeds meer mensen door beginnen te krijgen dat wij Europeanen vervangen worden. Nu is het zaak om er wat aan te doen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Worden we vervangen?

 1. Jan zegt:

  De Grieken zien de bui hangen en treden in het voetspoor van Orban: €2000 voor het maken van een baby

  ‘It’s national preservation’: Greece offers baby bonus to boost birthrate
  €180m-a-year scheme launched in response to projections of ageing and shrinking population
  ….
  Athens’ centre-right government has been galvanised into action on the back of projections that Greece’s population of 10.7 million could shrink by a third in the next three decades unless declining birthrates are reversed.
  ….
  https://www.theguardian.com/world/2020/feb/04/its-national-preservation-greece-offers-baby-bonus-to-boost-birthrate

  Like

 2. flo zegt:

  Hier valt niets aan toe te voegen, de harde realiteit die ons ook héél hard en bloedig zal raken in alles.

  Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  Zeker weten en we kunnen er niks tegen doen tenzij een burgeroorlog losbarst die de boel schoonveegt van ongewenste asielzoekers en linkse politici.

  Geliked door 3 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Als er van hogerhand geen veranderingen gaan plaatsvinden zullen bloedbaden zoals in Myanmar het gevolg zijn. En dat geldt niet alleen voor Nederland.

  Geliked door 2 people

 5. Jade zegt:

  Het wrange van de zaak is, dat we gedwongen
  worden om onze eigen ondergang te betalen…
  Maar geniet nog even, dankzij de evacuaties en
  wanbeleid hebben we een Corona uitbraak in Italië.
  Weldra overal??? De hoge heren zullen in hun handen
  wrijven. Al onze pensioenen steken ze in de zak.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/23/73-per-cent-of-swedish-population-growth-driven-by-mass-migration/

  73 Per Cent of Swedish Population Growth Driven By Mass Migration

  The Swedish population increased by nearly 100,000 in 2019 according to Statistics Sweden, with 73 per cent of the growth coming from mass migration.

  A total of 97,404 people were added to the Swedish population, more of whom were men (53,376) than women (44,028). The figures were announced by Statistics Sweden in a press release this week
  Sweden is a country with a population of only a little over ten million, but has seen massive population growth over the last decade of over one million people, with the largest year of growth occurring during the height of the migrant crisis in 2016.

  While Syrians were the largest single nationality of immigrants in 2016 at 32 per cent of all non-Swedish immigrants, they have now declined to just five per cent of all immigrants in 2019, with Indians and Afghani nationals now having a higher share of immigrant arrivals.

  Pakistani migrants arriving in Sweden saw the largest growth at 24.7 per cent, followed by Eritreans.

  Nl
  73 procent van de Zweedse bevolkingsgroei aangedreven door massamigratie

  De Zweedse bevolking groeide met bijna 100.000 in 2019 volgens Statistics Sweden, met 73 procent van de groei afkomstig van massamigratie.

  In totaal werden 97.404 mensen aan de Zweedse bevolking toegevoegd, van wie meer mannen (53.376) dan vrouwen (44.028). De cijfers werden deze week bekendgemaakt door Statistics Sweden in een persbericht
  Zweden is een land met een bevolking van slechts iets meer dan tien miljoen, maar heeft de afgelopen tien jaar een enorme bevolkingsgroei gekend, met het grootste groeijaar tijdens het hoogtepunt van de migratiecrisis in 2016.

  Hoewel Syriërs in 2016 de grootste nationaliteit van immigranten waren met 32 ​​procent van alle niet-Zweedse immigranten, zijn ze nu gedaald tot slechts vijf procent van alle immigranten in 2019, terwijl Indiërs en Afghaanse staatsburgers nu een hoger aandeel immigranten hebben .

  Pakistaanse migranten die in Zweden aankwamen, zagen de grootste groei met 24,7 procent, gevolgd door Eritreeërs.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/23/migrants-vastly-overrepresented-in-norway-crime-stats/

  Migrants Vastly Overrepresented in Norway Crime Stats

  Figures from Statistics Norway show that migrants are vastly overrepresented in crimes, with younger migrants especially involved in violent crime and abuse in Oslo.

  The figures were highlighted by Progressive Party members Sylvi Listhaug and Jon Helgheim, who revealed that young immigrant men from Somalia commit violent crime at a rate of 419 per 1,000 compared to 34 per 1,000 for native Norwegians
  The pair refute claims to the contrary made by NGOs, researchers, and others, stating that statistics in Norway, Denmark, and Sweden show that migrants are far overrepresented in violent crime even when factors such as gender, age, social status, and employment status are taken into consideration, Verdens Gang reports.

  “The reason we are criticised is that it is troublesome for politicians, activists, researchers, and commentators to be awakened by unpleasant facts when they have intensely tried to close both eyes and ears long enough,” the pair wrote

  Nl
  Migranten sterk oververtegenwoordigd in misdaadstatistieken in Noorwegen

  Uit cijfers van Statistics Norway blijkt dat migranten sterk oververtegenwoordigd zijn in misdaden, waarbij jongere migranten vooral betrokken zijn bij gewelddadige misdaad en misbruik in Oslo.

  De cijfers werden benadrukt door leden van de progressieve partij Sylvi Listhaug en Jon Helgheim, die onthulden dat jonge immigranten uit Somalië geweld plegen met een snelheid van 419 per 1.000 vergeleken met 34 per 1.000 voor autochtone Noren
  Het tweetal weerlegt beweringen van NGO’s, onderzoekers en anderen die het tegendeel beweren, en beweren dat statistieken in Noorwegen, Denemarken en Zweden aantonen dat migranten veel oververtegenwoordigd zijn in gewelddadige criminaliteit, zelfs wanneer factoren zoals geslacht, leeftijd, sociale status en arbeidsstatus in aanmerking worden genomen, meldt Verdens Gang.

  “De reden waarom we worden bekritiseerd is dat het lastig is voor politici, activisten, onderzoekers en commentatoren om te worden gewekt door onaangename feiten wanneer ze intensief hebben geprobeerd om beide ogen en oren lang genoeg te sluiten,” schreef het tweetal

  Geliked door 1 persoon

 8. n.a.denker zegt:

  Voor iedereen die het nog niet door heeft,in deze video kijk je het BEEST in z’n bek

  Geliked door 3 people

 9. Hovawart zegt:

  Gezien de opvallende stijging van het aantal misdrijven waarbij men messen en vuurwapens gebruikt, met explosieven het contante geld achterna zit. De overname van de sociale huurwoningmarkt door uitkeringsgerechtigde Hollandse haakneuzen en Buitenlandse booskijkers, die zelfs door geen enkel thuisland meer terugnemen willen worden. Het asociale rijgedrag en de toenemende agressie in het verkeer, de leegstand in winkelstraten waar autochtone winkeliers verzocht worden te vertrekken door ontmoedigend beleid van veelal NederTurkse gemeenteambtenaren of verdwaalde handgranaten bij de winkelvoordeur, die ook plotsklaps kogelgaten vertoont. De achteruitgang van hele wijken waar bewoners moeten wijken en zelfs vluchten voor de nachtelijke overlast en vernielingen (autobranden)(leeggeroofde bedrijfswagens) of hun kinderen dagelijks naar scholen in de verre omgeving te moeten brengen, verdreven van hun school door de oververtegenwoordiging van laaggeletterden, die alles mogen bepalen op school, zelfs het ondermijnen van het onderwijsniveau, en waar alles maar moet kunnen en mogen, behalve als je eerlijk en oprecht bent, ijverig en leergierig, en waar je je kinderen Géén Bijles mag geven omdat ze dan later betere kansen krijgen in het leven, ten opzichte van domme en luie uitvreters die hun jeugd liever besteden aan drugs. Waar het dragen van wapens als volkstraditie geen strobreed in de weg worden gelegd………Nederlanders zijn wel eens zo ijdel te denken: “Mij overkomt het nooit!” Maar net wanneer je het niet verwacht, gebeurt het dan toch, je woont tenslotte in de progressieve Pays-Bah, het socialistische afvoerputje van Europa.

  Geliked door 3 people

 10. Saskia Dubbeldam zegt:

  Oei, het einde van dit decennium is al aan het eind van 2020 dus dan is er geen tijd meer. Blij dat ik in een islamvrije zone woon.

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/bizar-buitenhof-presentatrice-verspreidt-nepnieuws-over-wat-thierry-baudet-zou-hebben-gezegd-baudet-onmiddellijke-rectificatie-of-we-stappen-naar-de-rechter/

  Bizar! Buitenhof-presentatrice verspreidt nepnieuws over wat Thierry Baudet zou hebben gezegd! Baudet: ‘ONMIDDELLIJKE rectificatie of we stappen naar de rechter!

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  ….Iedere week komen er rond de 700 vluchtelingen naar Nederland. Dat zijn per jaar 36.400 vluchtelingen.…Jaarlijks komen er minimaal 88.000 binnen, volgens het onbetrouwbare en naar de pijpen van Den Haag dansende CBS. https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/01/voor-derde-jaar-op-rij-100-duizend-inwoners-erbij. Dat gat op rechts wordt nu opgevuld door de PVV en in mindere mate het FvD…Bij de volgende verkiezingen verwacht ik een grote FVD en een verkleinde PVV….als Wilders premier wordt…Ik verwacht dat eerder voor Baudet. Voor de rest een prima stuk van u mijnheer H. Numan.

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah worden binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeanen.Dit alles is een onderdeel van de N.W.O. agenda,90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, dat is waar,……. op reclames ziet men telkens meer en meer. ‘kroeskoppen ‘verschijnen, ( ookziet men de naam UNILEVER ( BILDERBERGER- lid?) verschijnen, d.w.z. zelfstandige bedrijven overgenomen? ETHOS, DA- drogisterij( en) en hoevelen al : in de voedingssector. ?! ………eerst kapotconcurreren, met aanbiedingen, : o.a. eentje. met welbekend. schrille stem, en?…….wie volgt? ALDI. soms?!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s