De vraag blijft me achtervolgen. . .

Screenshot_319

(Door: “bozeoudeman”)

“Hard times are coming”, dankzij de ‘filantroop’ de ‘heer’ Soros. En dankzij de eerste zwarte president van de Verenigde Staten, de ‘vredesengel’ Obama. En natuurlijk niet te vergeten ‘mamma’ Merkel, het gedrocht zonder verstand. Zware tijden breken niet aan, zware tijden zijn er al: Europa wordt overspoeld met gelukzoekers uit Afrika, godsdienstwaanzinnigen uit Azië, het Midden-Oosten en eveneens dat Afrika. De waanzin regeert en iedereen met verstand moet zijn ‘bek houden’! Iedereen met verstand is een racist, een nazi, een emotie-arm stuk randdebiel.

Veel jongeren zonder enig inzicht schreeuwen wat de rest van de wereld moet doen, en die rest van de wereld knielt braaf voor gestoorde pubers als Greta, een geestelijk ziek kind dat door haar ouders als goudmijn wordt geëxploiteerd.

Zonder enige restrictie vindt een volksverhuizing plaats die de volksverhuizing uit 400 tot een grappige vakantie maakt. Maar wie van onze, met name jeugd, opgevoed met het Van Kemenade pretpakketonderwijs heeft nog kennis van die volksverhuizing tussen de 4e en de 6e eeuw?

Ook toen was er sprake van wat we nu een milieuprobleem noemen. Ook toen was er sprake van wat men nu ook weer barbaren kan noemen, die onder andere ook toen gelokt door de rijkdommen van het verzwakte Romeinse Rijk door het op instorten staande Romeinse Rijk trokken om te plunderen en roven.

Wie, oh wie heeft daar vandaag de dag nog over gehoord in ons ‘geweldige’ onderwijssysteem, waar men amper de taal nog beheerst noch leert en niet langer zonder computer rekenen kan. Een van de vele zegeningen van Nieuw Links en D66 dwazen die alles anders wensten te doen en het kind met het badwater weggooiden.

De totale instorting van een soort beschaving die men democratie noemt, staat voor de deur en niemand van de grote bestuurders schijnt dit ook maar iets te kunnen schelen. In plaats daarvan staan sommigen te krijsen ‘hoe mooi alles straks wordt’! Onder het juk van totale terreur? Nou nee dank u!

Een andere idioot krijst dat we het gaan “schaffen”, terwijl de gek zelf niet eens weet wat er dan “geschafft” moet worden. Een andere geestelijk gestoorde nar weet zeker dat hij de reïncarnatie van de laatste Zonnekoning van Frankrijk is en loopt met een soort verlopen surrogaat Brigitte Bardot door ‘zijn land’ te stappen en droomt zijn grote droom.

Weer een andere gek staat op barricades te schreeuwen dat iedereen moet doen wat hij wil dat iedereen doet, dat is democratie, zo brult hij, en als we het niet doen, dan dreigt hij iedereen met OORLOG, deze mislukte Napoleon uit Limburg.

Maar gelukkig hebben we nog één rots in de branding, die lachend stelt dat we alles gewoon moeten weglachen: alle rampspoed, alle moordpartijen, de toenemende terreur, de eveneens toenemende aanslagen en de straks onmenselijke onderdrukking door vele tientallen miljoenen hierheen gehaalde godsdienstfanatici.

Dit in combinatie met ziektes uit Afrika als Ebola en straks, via de alsmaar doorgaande volksverhuizing, ook Corona. Wat een leuk klinkende naam trouwens voor een virus dat straks wellicht tientallen miljoenen mensen het leven dreigt te gaan kosten. Hoe komt het toch dat ik denk dat de deuren van alle gekkenhuizen openstaan?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op De vraag blijft me achtervolgen. . .

 1. Tineke zegt:

  De gekkenhuizen staan inderdaad open,maar de gekken die erin horen te zitten blijven buiten schot !

  Liked by 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Automobilist rijdt ‘bewust’ in op carnavalsstoet Duitsland.
  Waarschijnlijk geen Duitser, anders hadden we de naam en een foto al gehad. Er zijn ook geen mobiele telefoon video’s op YouTube, natuurlijk vanwege de gegevensbescherming. Laten we afwachten en kijken, de nieuwe Duitse Tatort serie. “Angela fahr den Wagen vor.”

  https://www.ad.nl/buitenland/automobilist-rijdt-bewust-in-op-carnavalsstoet-duitsland-30-gewonden-zeven-ernstig-ook-kinderen~a9eb9666/

  Liked by 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Off topic: coronavirus
  In China werden proefdieren uit laboratorium als vlees verkocht!

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/02/24/expert-chinese-scientists-sell-lab-animals-meat-black-market/

  Expert: Chinese Scientists Sell Lab Animals as Meat on the Black Market

  Population Research Institute President Steven W. Mosher wrote at the New York Post on Saturday that China’s coronavirus epidemic could have been unleashed by researchers who sold laboratory animals to the notorious “wet markets” of Wuhan for extra cash.

  Mosher is not the first skeptic of Beijing’s official coronavirus narrative to note the presence of an advanced microbiology lab near Wuhan, the city where the epidemic originated. Since the early days of the crisis, theories have suggested everything from the lab accidentally releasing the virus to speculation that the virus might have been deliberately designed as a biological weapon

  The novel twist to Mosher’s theory is that Chinese lab technicians have an unfortunate history of selling experimental animals to vendors such as the ones that ply their trade in Wuhan’s wet market:

  Instead of properly disposing of infected animals by cremation, as the law requires, they sell them on the side to make a little extra cash. Or, in some cases, a lot of extra cash. One Beijing researcher, now in jail, made a million dollars selling his monkeys and rats on the live animal market, where they eventually wound up in someone’s stomach.

  Also fueling suspicions about SARS-CoV-2’s origins is the series of increasingly lame excuses offered by the Chinese authorities as people began to sicken and die.

  They first blamed a seafood market not far from the Institute of Virology, even though the first documented cases of Covid-19 (the illness caused by SARS-CoV-2) involved people who had never set foot there. Then they pointed to snakes, bats and even a cute little scaly anteater called a pangolin as the source of the virus.

  I don’t buy any of this. It turns out that snakes don’t carry coronaviruses and that bats aren’t sold at a seafood market. Neither, for that matter, are pangolins, an endangered species valued for their scales as much as for their meat.

  The evidence points to SARS-CoV-2 research being carried out at the Wuhan Institute of Virology. The virus may have been carried out of the lab by an infected worker or crossed over into humans when they unknowingly dined on a lab animal. Whatever the vector, Beijing authorities are now clearly scrambling to correct the serious problems with the way their labs handle deadly pathogens.

  Nl
  Expert: Chinese wetenschappers verkopen proefdieren als vlees op de zwarte markt

  Voorzitter van het Population Research Institute, Steven W. Mosher, schreef zaterdag in de New York Post dat de coronavirus-epidemie in China mogelijk was losgelaten door onderzoekers die proefdieren aan de beruchte “natte markten” van Wuhan verkochten voor extra geld.

  Mosher is niet de eerste scepticus van het officiële coronavirusverhaal van Beijing die de aanwezigheid van een geavanceerd microbiologisch laboratorium in de buurt van Wuhan, de stad waar de epidemie is ontstaan, heeft opgemerkt. Sinds de begindagen van de crisis hebben theorieën gesuggereerd dat alles uit het laboratorium per ongeluk het virus vrijliet tot speculatie dat het virus misschien opzettelijk is ontworpen als een biologisch wapen

  De nieuwe wending aan de theorie van Mosher is dat Chinese laboratoriumtechnici een ongelukkige geschiedenis hebben van het verkopen van experimentele dieren aan leveranciers zoals degenen die hun handel drijven in de natte markt van Wuhan:

  In plaats van besmette dieren op de juiste manier te verwijderen door middel van crematie, verkopen ze ze volgens de wet aan de zijkant om wat extra geld te verdienen. Of, in sommige gevallen, veel extra geld. Een onderzoeker uit Beijing, die nu in de gevangenis zit, verdiende een miljoen dollar met de verkoop van zijn apen en ratten op de markt voor levende dieren, waar ze uiteindelijk in iemands maag terechtkwamen.

  Ook wakkeren vermoedens over de oorsprong van SARS-CoV-2 de reeks van steeds saaierere excuses aan die door de Chinese autoriteiten werden aangeboden toen mensen ziek werden en stierven.

  Ze beschuldigden eerst een vismarkt niet ver van het Instituut voor Virologie, hoewel de eerste gedocumenteerde gevallen van Covid-19 (de ziekte veroorzaakt door SARS-CoV-2) betrekking hadden op mensen die daar nog nooit een voet hadden gezet. Vervolgens wezen ze op slangen, vleermuizen en zelfs een schattig klein geschubd miereneter genaamd een pangolin als de bron van het virus.

  Ik koop hier niets van. Het blijkt dat slangen geen coronavirussen dragen en dat vleermuizen niet worden verkocht op een vismarkt. Overigens zijn pangolines ook geen bedreigde diersoort die evenveel wordt gewaardeerd om hun schubben als om hun vlees.

  Het bewijs wijst erop dat SARS-CoV-2-onderzoek wordt uitgevoerd aan het Wuhan Institute of Virology. Het virus kan door een besmette werknemer uit het laboratorium zijn gebracht of op mensen zijn overgestoken toen ze onbewust op een proefdier dineerden. Wat de vector ook is, de autoriteiten in Beijing proberen nu duidelijk de ernstige problemen met de manier waarop hun laboratoria dodelijke ziekteverwekkers verwerken, te verhelpen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Lucky , ik denk dat ze middels diverse wegen trachten een groot voedseltekort te veroorzaken ik heb al e.e.a. gelezen een groot tarwe gebied verloren door iets met water /overstroming /heftige regenval precies staat het me niet meer bij tweede was een zeer groot gebied in Amerika waar normaal ook tarwe verbouwd werd dit keer niet beplant en de schrijver van het stuk vond het vreemd. Kijk ze willen m.n mensen na hun 40e zoveel mogelijk weg hebben/dood door whatever reason , ze zijn voornamelijk geinteresseerd in jongeren in de meest productieve tijd van hun leven. De ouderen moeten gewoon weg van de genocide-bunch. En nu een pandemie, dat was kanker ook ( v.n.l. gefabriceerd om ouderen te treffen) al lang maar goed… nu het coronavirus duidelijk gefabriceerd voor maximale impact, heeft ook ontzettend grote economische implicaties en zal tot allerlei tekorten leiden ( heb me binnen dit kader afgevraagd is dit misschien ook een scenario om robotten als workforce te lanceren, z.g. omdat de bevolking binnen moet blijven) dit is geen toeval maar duidelijk geënsceneerd . Je kan me veel vertellen maar er moet al iets ertegen zijn dit soort bio-wapens worden simultaan ontwikkeld met een middel ertegen. je wilt de tegenstander doden en niet je eigen mensen . Als je z.a. bepaalde zieke geesten de mensheid als een probleem ziet die je actief op wilt ruimen en je hebt de financiële middelen ertoe dan gebeuren dit soort wuhan uitbraken . De 1% zal hoe dan ook hieraan verdienen terwijl we creperen, leve de domheid!!! Honger maakt mensen zeer makkelijk manipuleerbaar . We denken altijd aan oorlogen met wapens en bombardementen… het is al lang oorlog en de wapens zijn veranderd .

   Like

 4. In ieder geval wat betreft dat Corona.
  Zoals bekend drink Ik elke avond mijn pint en soms pak Ik er een Corona bij.
  Ik moet zeggen dat Ik er niet ziek van word hoewel Ik ’s morgens nog wel eens wat koppijn kan hebben maar de dood verwacht Ik er voorlopig niet van.
  Het sterftecijfer ligt tussen de 3 en 10 %
  Mocht het zijn dat Ik van mijn Corona ga overlijden nodig Ik de hele Bronfamilie uit om op mijn begrafenis te komen en mijn laatste Corona’s op te komen drinken.
  Luitjes het is Carnaval

  Liked by 2 people

  • Tineke zegt:

   Laten we het niet hopen Henk,maar als het ooit zover mag komen,kom ik (als IK er dan nog ben) een bakkie bier mee doen.
   Ik vraag gewoon of Harry me op komt halen met zijn snelle bak !
   EN DAT BELOOF IK !

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 24 februari 2020 om 21:42

    Ik vraag gewoon of Harry me op komt halen met zijn snelle bak !

    Vraag dan meteen of hij een stukje omrijdt om mij op te halen?
    Dan neem ik het stuur van hem over. Ik heb altijd al graag een keer het asfalt van de weg willen trekken. 😛
    Harry en ik hebben er trouwens al een keer een ritje in gemaakt. Harry is zó handig met zijn pookje, heerlijk gewoon!

    Liked by 1 persoon

 5. reageerbuis zegt:

  De “Grote” Volksverhuizing van rond 400 was een schijntje vergeleken met wat er nu plaatsheeft. De immigrerende Franken, Longobarden, Goten, Vandalen, enz. pasten zich aan en werden christen. Islamieten zijn veroveraars en rusten niet totdat zij de macht hebben en de sharia hebben ingevoerd.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s