Het gevaar van vaccinaties, 5G en Crowd controle!

Screenshot_314

(Door: “Elise Nijmegen”)

Niet gevaccineerde kinderen zijn volgens Dr. Berthout gezonder dan kinderen die wel gevaccineerd zijn. Kinderarts Dr. Tony Bark zegt dat “sommige kinderen sterven door vaccins”. Ook Dr. Lawrence Palevski deelt die mening. Dr. Philip Incao beweert dat “een schokkende 31% van de kinderen een chronische ziekte heeft” in 1999, maar vanaf 2011 was dat 54%. Nu wordt het percentage conservatief geschat op 70%.

Dit, terwijl het vaccinatieschema steeds hoger wordt en de opname door het vaccin hoog is. Het aanbevolen vaccinatieschema is nu 72 dosissen tot 18 jaar! Een Duitse studie heeft aangetoond dat gevaccineerde kinderen tot 5 keer zoveel ziektes en aandoeningen hebben vergeleken met diezelfde leeftijdsgroep die niet gevaccineerd is. In onderstaand artikel nog veel meer doctoren en feiten over vaccinaties…
https://brightfuture83.wordpress.com

Staatssecretaris Mona Keijzer legt het verband uit tussen 5G en “Crowd control”. Volgens Dr. Horton gaat Crowd control vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten en legt in de video uit waarom 5G een bedekt wapensysteem is dat dodelijk kan zijn.
https://jdreport.com

Nog een interessant artikel over het Corona-virus en de link met 5G. Wuhan was één van de teststeden voor de uitrol van 5G, en ging daar op 31 oktober van start. 2 maanden voordat het Corona-virus uitbrak. Ondertussen hebben veel wetenschappelijke documenten over de gezondheidseffecten van 5G geverifieerd dat het griepachtige symptomen veroorzaakt. 5G is op vele plaatsen in vele landen al verboden, laat onderstaand artikel weten, omdat veel mensen in de hele wereld het gevaar van 5G inzien en terecht in protest komen.

5G is, zo laat ook onderstaand artikel weten, is een militaire technologie die wordt gebruikt op het slagveld en die nu wordt “ingezet” in het civiele rijk. Het is een gefaseerd arraywapen dat wordt verkocht en vermomd als primair een communicatiesysteem, het verspreidt menigten door energie op hen af te vuren, wat onmiddellijke en intense pijn veroorzaakt, waaronder een gevoel van een brandende huid.

Talloze wetenschappers hebben gewaarschuwd voor de gevaarlijke gezondheidseffecten van 5G, waaronder: verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugentekorten en nog veel meer….
www.davidicke.com

Er is een nieuw EU-plan. Ze wil een pan-Europees netwerk van databases voor gezichtsherkenning. De Europese politie heeft al lang toegang tot vingerafdruk- en DNA-databases in de 27 landen van de EU en in bepaalde zaken ook in de Verenigde Staten. De onderzoeker kan misschien binnenkort dus ook kijken in een netwerk van databases met gezichten van mensen, die zich over heel Europa en de VS uitstrekken.
www.worldunity.me

Onderstaand lang en zeer interessant artikel stelt de vraag of het Corona-virus eigenlijk niet een magnetron-ziekte is…
www.radiationdangers.com

Een Zweeds historicus zegt dat de ontkenning van iemands cultuur een “gênante zelfhaat” is. Hij zegt, naar aanleiding van de nieuwste commercial van SAS, dat SAS niet heeft begrepen wat de geschiedenis van een land is. SAS zegt namelijk in de reclame dat er niets unieks Scandinavisch of Zweeds bestaat…
https://voiceofeurope.com

De bevindingen over de Rotherham islamitische pedofilie verkrachting-bendes worden niet openlijk gepubliceerd, omdat, zo zegt “Home Office”, het niet in het algemeen belang is… De regering weigert officieel om de gegevens openbaar te maken. De “commotie ”is ontstaan nadat “The independent” onthulde dat bijna 19.000 vermoedelijke slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen door lokale autoriteiten in slechts één jaar werden geïdentificeerd, wat leidde tot hernieuwde oproepen voor “preventie-inspanningen”.
www.independent.co.uk

Onze kinderen zijn door de opgelegde politieke correctheid in gevaar, in onderstaande video legt Paul Rimmer uit hoe kwetsbare misbruikte kinderen niet de hulp kregen die ze nodig hadden, omdat bepaalde mensen zich afzijdig wensten te houden, en hij zegt dat de politie de kinderen verraden heeft.
https://youtu.be

In Duitsland loopt het, net zoals in andere door immigranten overspoelde landen, uit de hand. Dat zegt László Foldi, Hongaars kolonel en voormalig inlichtingenofficier van het Hongaarse ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij zegt dat er een verborgen burgeroorlog woedt, omdat de Duitsers zich beschermen in reactie op jihadistische aanvallen.

Migranten verschenen in grote steden en om dit te voorkomen heeft de Duitse regering besloten om de massa’s op te splitsen en waren ze plotseling ook in kleine steden en dorpen, iets wat de bewoners daarvan haar steeds meer kwalijk begint te nemen aangezien deze mensen andere normen en waarden hebben en dat voor veel problemen zorgt. Politici nemen geen verantwoording, schreeuwen “terrorist” alleen bij een actie van rechts en vergeven aanslagen door migranten. Verder beschouwen ze de “volgelingen van de normaliteit”, zoals die was voor de immigranteninvasie, als radicalen, extremisten, fascisten en racisten…
www.epochtimes.de

In Nijmegen slapen daklozen op het kerkhof en zelfs onder grafstenen, zo laat onderstaand artikel weten. Daklozen die er steeds meer zullen zijn, aangezien er nog steeds honderden mensen per week uit niet-westerse landen komen en er geen opvangplaatsen én geen huizen zijn.
https://jdreport.com

Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan Hongarije, dat een minister-president heeft die achter zijn bevolking staat en vecht voor het behoud van Hongarije en de Hongaren en zijn land veilig houdt voor de immigranteninvasie gefinancierd door het belastinggeld van de hardwerkende Europeaan en door Soros, door sommigen ook wel een financiële terrorist genoemd.
https://youtu.be

Dit is ons land, het land van de Nederlanders, en iedereen die hierheen komt zou zich mijns inziens moeten aanpassen. Ons en onze geschiedenis, cultuur, wetten, normen, waarden, tradities en de vrijheid van meningsuiting moeten accepteren en respecteren en diegenen die dat niet kunnen of willen, mogen van mij per direct vertrekken naar een ander land.

Dit incapabele kabinet, dat mijns inziens de veiligheid en de volksgezondheid van de Nederlandse bevolking in de waagschaal stelt, geen enkele actie onderneemt om de situatie te verbeteren en doorgaat met het beleid dat afkomt van Agenda 21, de zogenaamde “duurzaamheidsagenda’ van de Verenigde Naties, mag van mij per direct ontbonden worden, aangezien het beleid dat uit Den Haag komt al jaren niets oplevert voor de gewone normale Nederlanders en ons land in een financiële teloorgang heeft gebracht.

Door:
“Elise Nijmegen“
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het gevaar van vaccinaties, 5G en Crowd controle!

 1. Cathja zegt:

  Even over het vaccinatieprogramma voor kinderen.

  D66 en enkele andere partijen ter linker zijde vinden het terecht dat kinderen op een kinderdagverblijf geweigerd mogen worden als zij niet gevaccineerd zijn.
  Waarom?
  Als ouders bang zijn dat de niet gevaccineerde kinderen hun oogappeltjes zullen besmetten, dan toont dat toch aan dat een vaccin totaal niets doet? Als het vaccin goed zou werken, zou het onmogelijk moeten zijn dat hun kinderen ziek worden.
  Als…..een vaccin goed zou werken….
  Maar vaccins werken niet waarvoor die rommel bedoeld is, maar om de farmacie in het zadel te houden. De farmaceutische industrie groeit en bloeit, en niet omdat hun ‘medicijnen’ zo goed werken. Dat willen ze liever niet, zodat ze je weer iets anders kunnen aanbieden, wat ook niet werkt.

  Ik ben van mening dat je JUIST door te vaccineren het hele menselijke immuunsysteem kapot maakt. Nooit eerder waren er zoveel rare kwalen en waren en zoveel kinderen met bijvoorbeeld ADHD als tegenwoordig. Talloze kinderen worden aangemeld bij Jeugdzorg….

  Ik ben geboren in 1953. Ik ben NIET gevaccineerd. In mijn jeugd kwamen al die verontrustende kwalen (ook bij kinderen) niet voor. Toch iets om over na te denken.

  P.s.: ook onze dieren zijn niet ingeënt, en kerngezond!

  Geliked door 4 people

  • Kees zegt:

   @ Cathja: Helemaal mee eens. Het is heel tegenstrijdig dat niet gevaccineerde kinderen geweigerd mogen worden, omdat ze een gevaar zouden zijn voor kinderen die wel gevaccineerd zijn.
   Heel die vaccin-industrie stinkt aan alle kanten. En volgens de “deskundigen” zijn vaccins veilig… Lees maar eens: https://stichtingvaccinvrij.nl/zijn-vaccins-veilig/

   Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Kees, die kinderen zouden geweigerd moeten worden omdat ze een gevaar zijn voor de kleine kinderen en baby’s die nog niet al de inentingen hebben gehad vanwege hun leeftijd.
    Ze zijn geen direct gevaar voor de kinderen die al gevaccineerd zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Het is inderdaad ondermijning van het immuunsysteem.

   De kassa moet gevuld worden en het liefst door iedereen en verplicht en wie dat niet wil is een gevaar voor de kassa en dus voor de volksgezondheid.
   De open grenzen zijn geen enkel probleem voor de volksgezondheid
   en de massa’s mensen die niet gevaccineerd zijn ook niet, want die hebben geen geld.

   Als de halve wereld wat ons land binnen komt geen probleem is of gevaar waarom de eigen bevolking dan wel ?
   Daar zou iedereen eens goed over moeten nadenken.

   Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    Heel juist M want in deze pandemie heeft nog niemand (zat ik gisteravond ook aan te denken) het erover gehad op indoctinatiekanalen 1.2 en 3, dat we wellicht *even pas op de plaats moeten maken met het binnenhalen van allerlei mensen. Gelukkig zijn er nog meer mensen wakker en intelligent genoeg om dit soort spelletjes in te zien, soms wordt je moedeloos van de dagelijkse domheid om je heen.
    * liefst voorgoed natuurlijk en met retourzending van de afgelopen 4 jaar.

    Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Zo denk ik er ook over Cathja.
   Mijn kinderen zijn wel ingeënt,ik dacht toen dat het verplicht was,en er was geen internet.
   Tegenwoordig heeft een heel groot deel van de jeugd al auto immuunziekten waar je vroeger nooit over hoorde.
   Zolang de farmamaffia niet transparant is hierover vind ik het heel terecht om kritisch te zijn.
   Het gaat wel om je kinderen en kleinkinderen.

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tegelijkertijd komt polio niet of nauwelijks meer voor en ook mazelen hoor je nog maar zelden van.
    Kritisch zijn is goed en in het geval van de farmaceutische industrie mag daar zelfs wel een schepje bovenop maar een mens moet wel oppassen dat hij/zij niet ineens overal spoken ziet.

    Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ik ben van 1950 en heb alle denkbare vaccinaties gehad, gewoon van school uit, je ging met de hele klas naar een locatie waar de injecties gegeven werden, ik kan me niet herinneren dat er leerlingen waren die niet meegingen.
   Dat ADHD niet voorkwam dat komt omdat men er vroeger genoegen mee nam dat het ene kind drukker is dan het andere, dat er middelen tegen kwamen was dan ook te danken aan ouders die lopen te zeuren dat er iets mis is met hun kind.
   U vraagt en wij draaien.
   Intussen komt een ernstige ziekte als polio nog nauwelijks voor. En dat geeft toch te denken !
   Nee vaccinaties geven geen 100% bescherming maar het verkleint het risico aanzienlijk en dan moet je toch al gauw denken aan 95% of meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Inderdaad Tijl, adhd, add, autisme, asperger etc zijn aandoeningen die vroeger ook bestonden maar nog geen etiketje hadden.
    Kinderen werden destijds gewoon bijv moeilijk opvoedbaar, contact gestoord, zonderling, onhandelbaar, opstandig etc genoemd.

    Like

   • leo1 zegt:

    ja, luck, die ADHD en moeilijk opvoedbare en opstandige kinderen van vroeger hadden geen etiketje nodig.
    Die hadden gewoon namen als Pietje Bel en Dik Trom

    Like

 2. M. zegt:

  Gezonde kinderen zijn geen handel en dat niet gevaccineerde kinderen gezondere kinderen zijn weten ze zelf maar al te goed vandaar dat ze zo gedemoniseerd worden net zoals het gezond verstand want dat staat de handel in de weg.
  Ze geven geen moer om kinderen.

  Geliked door 4 people

  • Lucky zegt:

   Zou het kunnen dat niet gevaccineerde kinderen gezond blijven omdat de omgeving wél gevaccineerd is en er dus geen direct gevaar voor ze is, want er is geen ziektehaard?
   Wanneer ze in een gebied zouden komen waar géén vaccinaties zijn, óf met iemand in contact zouden komen die uit zo’n gebied komt, zouden ze direct gevaar lopen.
   Hoe zou het anders gelukt zijn om in Nederland veel gevaarlijke ziektes uit te roeien, die in andere werelddelen nog veelvuldig voorkomen?

   Geliked door 1 persoon

   • Lucie zegt:

    Dit is als oorzaak vanwege de hygiëne die destijds steeds meer bekend werd.
    Toen waren de ziektes al vrij snel uitgeroeid.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Dan zou bijv een nieuw vaccin tegen corona overbodig zijn, want niemand raakt besmet omdat we zijn tegenwoordig hygiënischer zijn?
    Kijk maar eens hoe snel de verspreiding gaat, of krijgen alleen onhygiënische mensen die ziekte?

    Like

 3. M. zegt:

  5 G op de mensen loslaten terwijl er nul munten zijn uitgegeven om de schadelijkheid voor de mensen te onderzoeken is super extreem slecht.
  Geen onderzoek nodig, want ook daar weten ze het antwoord al op vandaar dat er geen enkele euro of dollar is uitgegeven om onderzoek te doen waar ze het antwoord al op weten.
  Superschadelijk en levensgevaarlijk.

  10 Miljoen chronisch zieke mensen en 1 op de 3 met kanker en een totaal verzwakte bevolking laat wel zien hoe gezond 4G al was.
  WIFI werd eerder gebruikt om mensen ziek te maken met kanker en om de vijand te verzwakken maar waarom zou u zich erin verdiepen als u gemasseerd kan worden met zachte linkse leugens op elk kanaal van uw tv?

  Geliked door 4 people

 4. Hovawart zegt:

  Al die ouderen die op advies van een huisarts beginnen met bloedverdunners, anti-cholesterolpillen, een jaarlijks antigriepprikje, en een ongekende rits bijwerkingen waar ook weer medicijnen voor worden voorgeschreven………waardoor men een medicijnvergiftiging oploopt en dikwijls een een TIA of CVA oploopt……..de farmaceutische industrie is één van de grootste industrieën ter wereld, en de patiënten in de Pays-Bah zijn bijzonder goed-gedocumenteerde proefkonijnen………zegt u maar waarom Nederlanders gemiddeld vier keer meer betalen voor medicatie dan in de omringende landen, en waarom de apotheken telkens een ander merk pillen voorschrijven,……..?
  De vergrijzing elimineren en er dik geld aan verdienen.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Bloedverdunners omdat als ze een hersenbloeding krijgen de schade lekker groot is en meestal fataal.
   Anti Cholesterol pillen om het cholesterol welke boven 50 jaar stijgt om ziekte tegen te gaan, om mensen ziek te maken en klant te laten blijven.
   Griepprikken die het personeel niet wil omdat ze er ziek van worden.
   Griepprik word hier aangeprezen en in andere landen word er voor gewaarschuwd door regeringen om ze niet te nemen.
   Geprivatiseerde smeerlapperij waar geen mens gezond van word.

   Geliked door 2 people

 5. H. Numan zegt:

  Ongelofelijk. Zoveel onzin in 1 artikel. We kunnen beter met bloedzuigers werken en tamtams.

  Geliked door 4 people

 6. Pingback: De wappies zijn weer roerig | E.J. Bron

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Nederland voor de Nederlanders zeggen mensen. Vervolgens zeggen ze: Grenzen dicht. Geen immigranten er meer bij.
  Blijft het daarbij? Nee. Het kan zo namelijk niet doorgaan. Meer dan 500 moskeeën in Nederland. Ze worden ook wel haathutten genoemd. En terecht want in die ‘hutten’ wordt een ideologie (onder het mom van een godsdienst) verkondigd die ons uiteindelijk wil overheersen en zelfs uitroeien.
  We hebben de verkeerde mensen in ons land binnen gelaten. En steeds meer mensen gaan zich dat bewust worden.
  Ja, zeggen mensen die onvoldoende nadenken, er zijn ook goede moslims, gematigde moslims. Dat lijkt zo maar het klopt niet. Er zijn geen verschillende stromingen in de islam, zoals we bij het Christendom zien met veel denominaties. Er is maar één islam en die handelt zoals in de koran voorgeschreven. Daar staat op meer dan één plaats: Dood de joden, dood de christenen en dood de ongelovigen. Dat is erg direct en niet voor velerlei uitleg vatbaar. We hebben onze eigen moordenaars binnengelaten.
  Hoogtijd om de koppen bij elkaar te steken en zeggen dat moet anders. Al die ‘nekafsnijders’ het land uit. Terug naar de landen van herkomst van henzelf of van hun voorouders. Dat klinkt radicaal maar is het enige wat ons te doen staat. UIT LIJFSBEHOUD !!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s