Perfecte opwinding: Identitaire Beweging loopt mee in carnavalsoptocht

Screenshot_318

(Vertaling: E.J. Bron)

Sachsen/Bautzen/Schirgiswalde – De schok zit diep: in de carnavalsoptocht in Schirgiswalde in de Duitse deelstaat Sachsen hebben blijkbaar ook activisten van de Identitaire Beweging meegelopen. Verkleed als Spartanen presenteerden zij op hun schilden hun geel-zwarte symbool (foto).

journalistenwatch

“We hebben niet de mogelijkheid om iedereen die zich aanmeldt voor onze optocht politiek door te lichten en te ondervragen”, jammert op dit moment Torsten Büttner, vicepresident van de carnavalsclub van Schirgiswalde. Men zou van tevoren niets van “deze mensen” geweten hebben, daarom zou bij het opstellen van de optocht ook het symbool niet zijn opgevallen, verklaart Büttner onderdanig tegenover de MDR. Bij de groep zou het volgens informatie van de carnavalsclub om mensen uit de regio Bautzen gaan, die zich voor de optocht niet als vereniging, maar als carnaval-fans met een afbeelding uit de Griekse mythologie aangemeld zouden hebben, zegt de MDR verder.

De districtscommissaris van Bautzen, Michael Harig (CDU), is eveneens diep geschokt. Hijzelf was weliswaar aanwezig bij de optocht, maar zou de mannen vanwege zijn eigen deelname niet gezien hebben. Mocht het echter om Identitaire activisten zijn gegaan, dan zou dat “zeer scherp veroordeeld moeten worden”, aldus de CDU-man. “Die hele Identitaire Beweging is verachtelijk en niet toe te staan bij openbare manifestaties zoals carnavalsoptochten. Die hebben daar überhaupt niets te zoeken”, zegt de CDU-politicus verder.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, burgermoed, christendemocraten, demoniseren, Duitsland, Identitaire Beweging, Linkse christenen, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Perfecte opwinding: Identitaire Beweging loopt mee in carnavalsoptocht

 1. Ow.
  Als Ik het goed begrijp zou Michael Harig het liefst de Identitairen uit het openbare leven willen verwijderen.
  Het zou misschien beter zijn om de eikel zelf te verwijderen want voorlopig is de identitaire beweging nog steeds geen verboden club en dus toegestaan zijn ondanks dat hij ze liever niet ziet.
  Deze zak van de CDU zien ze ook niet overal even graag maar wordt ook niet buiten gesloten.
  Het zou misschien eens langzaam tijd worden om dit soort huichelaars links en rechts eens gaan te verbieden.
  Daarbij kan Ik me niet herinneren dat Carnaval ook maar iets uit te staan zou hebben met politiek, maar des te meer met het uitdragen van het absurde

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Is natuurlijk in de ogen van de deugers erger dan een bewoner van Duitsland met paspoort sinds (een paar jaar?), die bewust op kinderen inrijdt. Mijn god wat ben je dan een laffe hond. We krijgen steeds meer mensen, die het absoluut niet kunnen hebben als andere mensen ergens plezier in hebben. Dat moet en zal kapot gemaakt worden. Ook mensen, die vrouwen als dienares beschouwen en kinderen hebben om te gebruiken voor eigen doelen. Echte liefde komt bij die mensen mondjesmaat voor.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Blijkt toch een autochtone duitser te zijn in tegenstelling wat ik als eerste dacht. Zo gewend raak ik kennelijk al aan het idee dat de aanslagen en inrijden op mensen uit de Islamitische hoek komen. Hoewel kennelijk wel blijkt: voorbeeld doet volgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Het was blijkbaar GEEN Duitsers die zich normaal, tijdens de Duitse carnavalsoptochten, had verkleed als monster, nar, heks, dier etc. om daar op meisjes te gaan jagen die hij in confetti-baden had gestopt, in draaimolens ging ronddraaien, tijdelijk hun schoenen pikte of de meisjes over zijn schouder ging dragen!

   Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Carnaval is toch(nu heet het verkleedfeest) een feest voor iedereen?
  Dijkhoff van de VVD gooit zich hier ook in het feestgedruis.
  Wellicht vermomd als leugendetector.
  Hoe zit het inmiddels met de VVMU in Germany?

  Geliked door 2 people

 5. Rene zegt:

  Prachtig hulde

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen, aanslag carnavalsoptocht!

  https://tpo.nl/2020/02/24/auto-rijdt-in-op-carnavalsoptocht-duitsland-tientallen-gewonden/

  Aanslag – Auto rijdt opzettelijk in op carnavalsoptocht Duitsland – Tientallen gewonden
  Chauffeur aangehouden – Zou met name kinderen in het vizier hebben gehad

  In het Duitse Volkmarsen zijn tientallen gewonden gevallen toen een bestuurder met zijn personenauto inreed op een carnavalsoptocht. Dat meldt Bild. De man zou hard hebben gereden en langs een afzetting in de richting van de optocht zijn gegaan. Hij is volgens Duitse media gearresteerd. De Frankfurter Rundschau meldt dat de verdachte met name feestvierende kinderen in het vizier zou hebben gehad.

  Volkmarsen is een plaats in het noorden van de deelstaat Hessen, circa 140 kilometer ten noorden van Frankfurt. Volgens ooggetuigen liggen veel gewonden op straat onder wie ook kinderen. In Hessen was vlakbij Frankfurt minder dan een week geleden een racistische aanslag. De dader schoot tien mensen dood voor hij zelfmoord pleegde

  Like

 7. Lucky zegt:

  Wéér een aanslag door een geestelijk gestoorde verwarde man!

  https://www.geenstijl.nl/5152070/weet-iemand-of-kozp-een-duitse-afdeling-heeft/

  POLIZEI: ‘Auto reed expres op carnavalspubliek in’, slachtofferscore opgelopen tot boven de dertig

  Het ongeluk (als het dat was) gebeurde tijdens de Rosenmontagszug, een carnavalsoptocht dus. Een grijze Mercedes reed zeker dertig meter het publiek in, waardoor minimaal tien gewonden zijn gevallen, waaronder kinderen. Op dit moment doet de Polizei van het plaatsje tussen Bielefeld en Kassen (maps) nog geen nadere uitspraken, maar de bestuurder is aangehouden. Een ooggetuige verklaart wel dat de bestuurder extra snelheid maakte.

  Dader zou de 29-jarige Maurice P. zijn. “Nach RTL-Informationen wurde er in eine psychiatrische Klinik gebracht.” Volgens een omstander leek het erop dat de dader onder de drugs zat. “Straks sta ik in

  Like

 8. Qvic zegt:

  Door alle (nationale) feesten politiek getint te maken, proberen de linkse landverraders ieder geluid en/of handeling die in hun zienswijze niet hun ideologie spreekt, te demoniseren en uit te sluiten. Terwijl zij zelf alles en iedereen schofferen en bedreigen met of zonder (extreem) geweld. Omdat zij echt denken dat zij alles beter weten. Terwijl zij niet beseffen dat zij eigenlijk de domste zijn, want zij hebben niet het vermogen om te leren van hun eigen fouten. Daarom blijven zij telkens de zelfde fouten maken, keer op keer. Maar verwachten wel dat er telkens wel een andere uitkomst komt. Zij zijn ook de ideale mensen die zich zeer makkelijk omkoopbaar zijn, want zij denken allemaal in hun eigen voordeel. Zij verraden met gemak hun eigen familie, als zij er zelf beter van denken te worden. Met dit soort mensen win je geen oorlog, je wordt verraden, omdat zij juist heulen met de vijand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s