Politie kan taken niet meer normaal uitvoeren door enorme groei aan criminaliteit! “Mensen die bescherming nodig hebben, kunnen we niet altijd bescherming geven”

Screenshot_308

(Door: Bart Reijmerink)

Het aantal mensen dat bedreigd wordt, getuige is of om een andere reden politiebescherming nodig heeft, komt er vandaag achter dat er slecht nieuws staat te wachten. De politie heeft met de enorme groei van criminaliteit niet de mankracht om de bescherming te bieden die nodig is. Dit betekent dat er dus wel degelijk mensen gevaar kunnen lopen in de toekomst!

De mensen die bescherming van onze politie nodig hebben zou zijn verdrievoudigd aldus het OM. De afgelopen jaren is het aantal enorm gestegen, wat natuurlijk de nodige vragen met zich mee brengt.

Lees verder>>>
DDS
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politie kan taken niet meer normaal uitvoeren door enorme groei aan criminaliteit! “Mensen die bescherming nodig hebben, kunnen we niet altijd bescherming geven”

 1. Lady zegt:

  Heel triest, dat onze Politie mensen zo ge(mis-)bruikt worden en ‘overspannen raken’, omdat men NIETS tegen Migranten mogen ondernemen en alles met de ‘mantel der liefde’ moeten behandelen, terwijl zij zich met ‘gevaar voor eigen leven’ inzetten.
  Er is totaal geen Respect bij ‘veel’ Moslims, zoals ook was te zien op TV tijdens verhoor met het Hoofd van een Moskee in Utrecht! De toonzetting van deze persoon sprak voor zich en was ongehoord en respectloos voor het Nederlandse gezag, zoals hij bevestigde door zijn relaas af te sluiten met de ‘opmerking’ Poppenkast. Elke Nederlander had hiervoor een reprimande gehad wegens belediging van het HOF!
  Ook heb ik met belangstelling geluisterd of er gesproken werd over ‘afdracht van vermogens- belasting’, wat de normale gang van zaken is in Nederland bij een ‘schenking (!) van 1,5 miljoen euro voor een Moskee ( waar Nederlanders niet welkom zijn)!
  Is er een ‘angst-cultuur’ aan het ontstaan bij de Overheid en het Gerechtshof?

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De politie is niet opgewassen tegen de huidige geïmporteerde criminaliteit. Ze zijn niet opgeleid om zware criminaliteit en terreur afkomstig uit bananenrepublieken op te lossen. Bevoegdheden versoepelen zullen het probleem deels oplossen. Slaan, een grote bek of weglopen voor de politie mag wat mij betreft per direct opgelost worden met een kopschot. En een tekort bij de politie kan opgelost worden door al dat buitenlandse spul daar weg te halen. Het weerhoudt echte Nederlanders ervan om bij de politie te willen werken.

  Like

  • Harry zegt:

   Het tuig uit dat soort landen is nou eenmaal veel groter tuig dan ons “eigen” gajes .
   Daar zijn ze niet tegen opgewassen , de dienders .
   De “ normale “ agent is dan ook een laag opgeleide sufferd , die ze een pet en een uniform gegeven hebben en een aantal regeltjes geleerd hebben .
   Als ze een “ lastige “ situatie tegenkomen mogen ze zelf niks ondernemen , moeten ze een superieur bellen om te vragen wat ze moeten en mogen doen en wat ze moeten zeggen .

   We kunnen dagelijks op tv zien , met wat voor zwart en islamitisch gajes we te maken hebben .
   Dat is natuurlijk niet politiek correct ,
   maar wat kan er tegen een objectieve observatie zijn ?

   Geliked door 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  De roverheid oogst wat het gezaaid heeft.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Maar de grenzen moeten open blijven, want iedereen binnen de EU mag in elk EU-land werken.
  Dat betekent voor Nederland dat er ook allerlei gespuis binnenkomt wat niet komt werken, maar proletarisch komt winkelen. Roversbendes dus.
  Dat de veiligheid van onze burgers gevaar loopt, kan een kind nog bedenken. Maar een immigratiestop instellen? Vergeet het maar. Gelukszoekers (die zich hier niet kunnen vestigen, maar ons soms letterlijk naar het leven staan) uitzetten? Geen denken aan.

  Links schreeuwt: “bouw huizen”. Linksen willen het liefst alles wat hier binnen loopt, hier houden.
  D66 heeft ‘gave plannen’ voor Nederland in petto: “haal mensen veilig uit Eritrea en Ethiopië, geef ze een werkvergunning/verblijfsvergunning voor 4 jaar, en daarna ‘moeten’ ze terug”.
  Hoeveel van de laatst genoemden zitten werkeloos ‘thuis’?

  En juist die figuren begeven zich zeer vaak op het criminele pad. Het worden er alleen maar meer, hoe langer de grenzen wagenwijd openstaan.

  Is het vreemd dat de politie er geen gat meer in ziet om ons te beveiligen?

  Like

 5. Jan zegt:

  One of the EU’s top politicians saying that there is no connection between mass-immigration to Europe from Africa and the Middle East and increased sexual violence against women.

  Apparently, statistics from all EU states are wrong

  The 2015 NYE in #Cologne was a coincidence?🤔🤔

  Geliked door 2 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Het politiek/justitieel systeem van NL wordt van buitenaf door financiële lasten ondergraven. De hoeveelheid soorten aangiftes die niet meer worden aangenomen….ach wat. Maar nu de politiebeveiliging van personen volstrekt in het gedrang komt, moet de burger maar eens zeer ernstig nadenken over wat de Staat als handhaver heeft te bieden aan hen.
  Colijn: Gaat u rustig slapen. Evenwel is het geen oorlogstijd maar wordt intern financieel beslecht.

  Like

 7. Openheid DADERPROFIEL nu!!! Wedden dat de politie 80% van de tijd met de gevolgen van De Omvolking in de weer is! Het is mij al tig jaar duidelijk waarom dit landje, heel West-Europa, per dag verder achteruitkaggeld! Over een paar jaar schijnt er een tekort te zijn van 10.000 agenten! Nou, dat zullen we gaan merken / VOELEN! Het totale failliet van BV Nederland!
  Vanmiddag in de deelstaat Hessen;
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/meerdere-gewonden-doordat-automobilist-op-duitse-carnavalsparade-inrijdt/ar-BB10kqBN?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 8. Mary zegt:

  Joh hoe kan dat nu verdrievoudigd, nu Rutte en Co haalt ze binnen dus die lossen dat zo op natuurlijk (vooral mondeling voor de verkiezingen)………..of nee die lossen niets op die creëren alleen het probleem, zien dan vervolgens geen probleem en creëren nog meer. Geld is er niet dat gaat allemaal in de bodemloze EU pot en dat zal ook zo blijven, de PVV wil al sinds 2006 meer politie op straat dus als je het veiliger wil hebben stem vooral PVV de PVV die de grenzen gesloten wil zien uit de EU zodat we net zoals Engeland straks zelf bepalen wie er in komt want met de oeverloze uitnodigingen van Rutte en Co zullen we altijd een chronisch tekort aan bescherming houden nietwaar?

  Like

 9. De steekpartijen zijn niet meer bij te houden. Zelfs hartje “winter”‘ steekt men er ‘omdat het kan’ ongegeneerd op los! Je zult als KAALGEPLUKTE NEDERLANDER maar in zo’n VERRIJKTE buurt een koophuis hebben. Nou ja, mss kun je met de huidige woningnood er nog een kapitaaltje mee scoren.Wegwezen!
  https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/25-steekpartijen/31383-meerdere-steekpartijen-in-de-relationele-sfeer

  Like

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit lees ik echter niet in de jaarlijkse verslagen van de politie. Wellicht is dat omdat er massaal geseponeerd/gefraudeerd/ontkend wordt ?

  Like

 11. M. zegt:

  We hebben het niet meer onder controle en meer van dat gejank achteraf, maar rechts is gek en extreem toch ?
  En maar helpen demoniseren van de mensen met gezond verstand die hier voor gewaarschuwd hebben.
  Het eigen volk is er niet bijgekomen in ons land want die vluchten weg dus die kunnen het niet veroorzaakt hebben dus die zijn voor niets gedemoniseerd en voor racist uitgemaakt.
  1+1 is nog steeds gewoon 2.

  Een excuus is wel op de plaats in de leugenmedia naar alle mensen toe die gedemoniseerd werden omdat ze deze criminele bende niet van hun land wilde maken en voor racist uitgemaakt werden omdat ze die criminele bende niet van hun land wilde maken.

  Gaat men in de politiek met bijgaande leugenmedia nu ook even tegen het volk vertellen dat ze overgeleverd zijn aan de criminelen die men zelf niet meer aankan en dat ze voor hun eigen veiligheid mogen gaan zorgen zonder genaaid te worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s