VIDEO Jensen: “Sluit corrupte NPO”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NPO. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Sluit corrupte NPO”

 1. Lady zegt:

  Fijn hoor, deze strijdlustigheid tegen het ‘onrecht’ dat hier plaatsvind.
  De Nederlanders zijn NIET Rascistisch
  De Nederlanders zijn juist heel behulpzaam en gaan uit van het goede van de mens, totdat het tegendeel bewezen wordt.
  De Nederlanders komen in opstand als blijkt dat er ‘misbruik’ wordt gemaakt van hun goedheid.
  De Nederlanders laten zich niet intimideren of uit hun eigen land verdrijven.
  De Nederlanders zijn onaangenaam verrast dat er door bepaalde groeperingen die willen integreren geen Respect is voor de Nederlandse Burgers; de Nederlandse Rechtstaat; de Nederlandse omgangsvormen.
  Waarom willen deze groeperingen zich in Nederland vestigen?
  In hun eigen land, kunnen zij alle voor hun belangrijke regels toepassen en hanteren. Deze regels kunnen zij NIET aan de Nederlanders opleggen.
  De Huidige Nederlandse Regering is Nederland aan het vergeven, staat verdeeldheid toe cq moedigt dit aan en durft niet tegen de Migranten te zeggen: jullie zijn van harte welkom, dit is een lijstje van de Nederlandse Normen en Waarden en Omgangsvormen.
  Indien u zich hier niet mee kunt verenigen of aan kunt passen, kunnen wij u helaas geen toekomst bieden in Nederland, aangezien u te kennen geeft er niets voor te voelen om te integreren
  Integendeel, u tracht haat en verdeeldheid te zaaien, door Nederlanders ‘slecht’ af te schilderen en dit te onderrichten aan uw kinderen.
  Wij Nederlanders bedanken u voor uw interesse, maar nee, dit gaat niet lukken en wij zijn niet geïnteresseerd Tot ziens, het gaat u goed 🙋‍♀️💐

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Vanaf 19:00

  Nee, Jensen, GEEN ‘INCEST’, maar ‘INTEELT’!
  Maak jezelf alsjeblieft niet belachelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  Ik ben een groot fan van Jensen.
  Wel vind ik dat hij veel reclame maakt voor Baudet en hem maar weinig hoort over dhr Wilders.
  Of ligt dat aan mij ?

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Ik luister ook veel naar Jensen en ik hoor hem ook over Wilders, het is wel zo dat Baudet meer in de publieke sfeer treedt dan Geert , door omstandigheden ons allen bekend . Hoe dan ook Tineke, ik weet zeker dat deze 2 partijen qua kiezersgrootte en waarin ze geloven tot mekaar veroordeeld zijn in positieve zin en ik hoop ook, dat ze gaan samenwerken, kunnen volgens mij mooie dingen uit voort komen. Allebei hebben ze hier en daar schoonheidsfoutjes en wie niet maar het zijn beide partijen, die eerlijk zijn en geen anoniem achterdeurtjesgeld accepteren en dat hebben ze beiden ook bewezen. Wat ook belangrijk is, het is is onze enige keus anders is Nederland voorgoed verloren en dan kunnen we zoveel dingen gedag zeggen, ons land is al zo verschrikkelijk kapot gemaakt . Ik liep omdat het moest, 2 maanden geleden ongeveer, in de binnenstad van Amsterdam een stad waar ik zoveel liefde voor voelde is helemaal kapot gemaakt . Op een X-moment in de buurt van de Dam hield ik het niet meer, echt lopen huilen, ik voelde echt pijn in mijn borst, wat is die stad kapotgemaakt zeg, ze ligt erbij ons mooie Amsterdam als een markt na sluitingstijd vol troep en ondanks al die drommen mensen (die niks om haar geven sorry maar toeristen zijn soms net verkrachters) is er een gevoel van verlatenheid, alsof de stad om zichzelf huilt. Dat alles dankzij jarenlang betaald en onbetaald wegkijken, de lafste dikst betaalde baan van een heleboel politici ….wegkijken en actief naaien van de eigen bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  VPRO maakt nieuwe extreem linkse zomergasten bekend

  Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer wordt dit jaar één van de zes Zomergasten. Dat maakte de VPRO vrijdagavond bekend. In het tv-programma, vanaf zondag 19 juli op NPO 2, ontvangt presentatrice Janine Abbring verder minister Carola Schouten, rapper Typhoon, strafadvocaat Inez Weski, viroloog Jaap Goudsmit en actrice Nazmiye Oral.
  ….
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/07/03/dit-zijn-de-zes-zomergasten-van-2020-a4004994

  Alle wieder zum Kotzen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s