Jörg Meuthen: De Merkel-CDU onderwerpt zichzelf aan de erfgenamen van Honecker

Screenshot_347

Adenauer en Kohl draaien zich om in hun graf. Merkel-CDU onderwerpt zichzelf aan Honecker´s erfgenamen.

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, de CDU bevindt zich middenin chaosdagen – het nieuwste dieptepunt van een lange serie verkiezingsmislukkingen: een desastreuze 11,2% in Hamburg, behaald twee dagen na de toezegging van de CDU-Thüringen om zich onderwerpend aan te bieden aan de meermaals van naam veranderde SED.

politikstube

Schuldig aan de chaos is in de allereerste plaats Merkel, want zij heeft het grote erfgoed van de CDU verloren – ze heeft van deze ooit zo trotse partij een inhoudsloos, pseudo-conservatief omhulsel gemaakt, opdat dit omhulsel naar alle kanten open, ofwel coalitie-gereed zou moeten zijn.

Deze partij heeft uiteindelijk volkomen passief mee aangezien hoe één enkele, diep socialistisch beïnvloede vrouw van het conservatieve vlaggenschip van het Duitse partijenlandschap een schip vol gaten maakte, dat langzaam maar zeker dreigt te zinken.

De beslissende vraag voor het overleven van de CDU is echter: waarom zouden conservatieve kiezers met het oog op de inmiddels onverholen gekonkel met de hernoemde SED hun kruisje nog bij de CDU moeten zetten?

Want precies dat gebeurt nu namelijk in Thüringen: men is het er daar in achterkamertjes over eens geworden om de postcommunistische Ramelow weer in het ambt te heffen – en om het woord “coalitie” of “minderheidsregering” te vermijden, noemt men dit onbeschrijfelijk gedrag nu “verbindend met elkaar”, “project georiënteerde samenwerking” of zelfs “stabiliteitspact”.

Een pact, dat de buitensluiting van onze democratisch gekozen burgerpartij moet cementeren!

Om deze buitensluiting te bereiken, is men nu bij de CDU serieus bereid om deze voor honderden moorden aan de Berlijnse Muur medeverantwoordelijke partij regeringsverantwoordelijkheid in Thüringen te geven. Dat is niet alleen enorm stuitend, dat is zwaar verraad aan de eigen kiezers.

Een verraad, waarbij de fractie van de CDU-Thüringen zich overigens nadrukkelijk beroept op de (nog) voorzitter Kramp-Karrenbauer – van haar is sindsdien wat betreft SED-ondersteuning alleen nog maar schreeuwend stilzwijgen te horen, net zoals van Merkel zelf.

Een zwijgen van Merkel, dat heel duidelijk als instemming beoordeeld moet worden – dat ze anders kan, heeft ze immers in Zuid-Afrika voldoende bewezen (“De verkiezing moet ongedaan gemaakt worden”).

Deze van haar kern ontdane Merkel-Karrenbauer-CDU stoort zich er zelfs dus niet meer aan om met Bodo Ramelow een man tot minister-president te kiezen die tot op de dag van vandaag weigert om de onrechtstaat DDR als datgene te benoemen wat hij vanaf het begin was: namelijk een ONRECHTSTAAT.

En wat voor eentje – een onrechtstaat, waarin andersdenkenden erge en ergste straffen moeten ondergaan, zoals jarenlange gevangenisstraf onder deels mensen vernietigende omstandigheden in de Stasi-gevangenis. Ter herinnering voor deze doodgravers van de CDU hier citaten uit twee artikelen over de folteringen die men daar op de gevangenen uitvoerde:

“De beruchte ´Stasi-bak´ werd gevreesd vanwege de harde en mensen-verachtende omstandigheden. Bijzonder dramatisch: de gevangenen waren volledig uitgeleverd aan de willekeur van hun opzichters. Zo moesten ze o.a. isoleercel en deels folteringen over zich heen laten gaan.”

www.welt.de

“Een beproefd middel was een strikte isolering in kerkercellen. Desoriëntatie, slaaponthouding, bedreigingen en vernederingen behoorden eveneens tot de zogenaamde ´operatieve afbraakstrategieën´. […] Als een gevangene niet wilde praten, werd opdracht gegeven tot een arrest in een folter-cel. In zogenaamde watercellen moesten de gevangenen in enkel-hoog koud water staan.”

www.stern.de

Mensen willekeurig folteren, “afbreken” en in cellen met deels enkel-hoog koud water ziek maken zonder daarbij zelf zichtbaar vuile handen te maken – wat een verschrikkelijk, ja bijna psychopathisch gedachtegoed van deze linkse dictatuur wordt hier duidelijk.

Exact dit moorddadige regime werd politiek door de SED gewild en verantwoord, tientallen jaren lang vormgegeven door Honecker en zijn Stasi-beul Mielke. Aan exact deze partij wil de CDU zich nu met haar kruiperige “stabiliteitspact” onderwerpen – Adenauer en Kohl draaien zich gegarandeerd om in hun graf – ja, ze roteren zelfs.

Net zoals de NSDAP na de oorlog vanzelfsprekend werd verboden, had men na de omwenteling ook de SED moeten ontbinden, haar vermogen moeten confisqueren en deze diep mensen-vijandige partij voorgoed hebben moeten verbieden.

Het was een grote fout dit niet te doen – in plaats daarvan heeft men het toegelaten dat deze partij inclusief haar vermogen kon voortbestaan en meermaals een andere naam kon aannemen om zichzelf schoon te wassen van de bloedige schandvlek van de tot 1989 door haar te verantwoorden dictatuur.

En ook anderszins kan er geen sprake zijn van een echte loutering van deze partij: op dit moment worden zegge en schrijve zeven (!) openlijk extremistische structuren in deze partij door de Binnenlandse Veiligheidsdienst in de gaten gehouden, waaronder bijvoorbeeld het al meer dan 1000 leden tellende “Antikapitalistisch Links”. Dit eist een “fundamentele systeemwisseling” evenals een “breuk met de kapitalistische eigendomsstructuren”.

Elke geïnteresseerde kan dit (helaas achter betaalmuur) artikel uit de “Welt” worden aanbevolen, dat de huidige extremistische structuren van de hernoemde SED uitvoerig belicht – tot en met de thematiek dat er enkele politici van deze partij zijn, die als bruggenhoofd fungeren tot in de gewelddadige links-extreme scene.

www.welt.de

Dat is dus het milieu, waarin de Merkel-CDU zich als voormalige partij van de sociale markteconomie en de hereniging vanaf nu graag zou willen ravotten. Dan is het niet verwonderlijk dat ene mevrouw Kipping het geluk van de opvolger van de SED nauwelijks kan bevatten en op Twitter over het einde van de “buitensluiting van linkse ideeën” jubelde.

Binnenkort mag ze jubelen, omdat haar postcommunist Ramelow door een van haar kern ontdane, zowel substantie- als ruggengraatloze CDU weer als minister-president op de troon wordt geheven.

Maar het jubelen zal de verzamelde socialistische eenheidspartij CDUSPDGRÜNE weldra vergaan: onze conservatieve burgerpartij zal de kiezers dan namelijk op niet mis te verstane wijze duidelijk maken  waarvoor de CDU tegenwoordig werkelijk staat.

En weet maar, beste CDU´ers, nu jullie je zo´n zorgen maken om jullie goed betaalde baantjes: we zullen onze uiterste best doen.

Tijd voor de neergang van de SED-ondersteuners. Tijd voor burgerlijke politiek in plaats van links totalitarisme. Tijd voor de AfD.

www.welt.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, collaboratie, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Jörg Meuthen: De Merkel-CDU onderwerpt zichzelf aan de erfgenamen van Honecker

 1. J.A. Kapteyn zegt:

  Inderdaad, Adenauer en Kohl draaien zich om in hun graf. De CDU heeft zich totaal van de christelijke conservatieve kiezer vervreemd door te gaan samen te werken met de misdadadige SED-nakomelingen. Het kan niet anders of de fatsoenlijke Duitse kiezer gaat de AfD vinden. Hopelijk massaal en op korte termijn.

  Like

 2. andre zegt:

  Als ik ervan uit ga dat deze geschiedenis klopt en dat zal wel. Dan zie je dus iedere keer dezelfde gezichten en dus ook hetzelfde gedachtegoed oppoppen onder een andere naam om op de oude voet verder te gaan. Henk Sneevliet en Trotski zijn hiermee begonnen als revolutionairs maar hebben een spoor van lijken getrokken die het Corona virus nooit gaat halen. In NL hebben we Hans van Baalen die dit kunstje voor de VVD heeft geflikt zowel buiten de EU als in de EU denk hierbij aan Ukraine samen met Guy Verhofstadt en iedere keer poppen ze weer op met hun zelfde gedachtegoed. Of kijk naar mark Rutte met zn 2 petten als EU man en als premier van NL maar dan wel met zn schijnheilige hoofd in Bruxxel zitten met een goed boek en een appeltje om niets zogenaamd toe te geven voor extra geld aan de EU. WO1, WO2, de EU het is hetzelfde clubje psychopaten en mensen doorzien het nu.

  Like

 3. het is niet voor niets dat stemmen door ministers in de EU anoniem plaatsvindt : anders zouden de kiezers de bizarre feiten kunnen waarnemen

  Like

 4. J.A. Kapteyn zegt:

  Mensen doorzien het inderdaad. Dankzij internet en sociale media wordt duidelijk wat vroeger verborgen bleef. De heersende elite vindt daarom dat de onbeperkte toegang tot kennis via deze media ingeperkt moet worden. Ze zijn dan ook hard bezig om te proberen alle vrijheid hierop te beïnvloeden c.q. te beknotten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s