Marine Le Pen: “Ik maak grote kans president van de Republiek te worden”

Screenshot_339

(Door: Jacques Guillemain – Vertaling: “delamontagne”)

Zo drukte Marine Le Pen zich uit in het RTL-programma “Grand-Jury” afgelopen zondag 23 februari. Zij verklaarde tegelijkertijd dat zij zich dan terug zou trekken als voorzitster van haar Partij “Rassemblement National” (RN) om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap voor alle Fransen. Het is toch duidelijk dat het rampzalig beleid van Emmanuel Macron niet in staat is om de Fransen te beschermen tegen de ongewilde immigratie, de islamisering in het algemeen en de overweldigende onveiligheid.

Bij dit alles komt de staatsschuld die aan ’t exploderen is en 100% van het bnp overschrijdt. Macron liegt aan de lopende band en volgt een globalistische politiek en een desastreus immigratiebeleid. De Fransen hebben uiteindelijk begrepen dat men nu moet stoppen met het ultraliberalisme, de oneerlijke concurrentie, de massa-immigratie, de onveiligheid, de laksheid, het “wat-maakt-‘t-uit”!, de “ONS-SOORT-MENSEN” gedachte van de elite, de internationale financiering. Dat alles moet anders en ik denk dat velen er nu klaar voor zijn om met een andere politiek aan te vangen, een totaal andere dan die van Emmanuel Macron.

Ze keurt de hervorming van de pensioenen af. Ze vreest een “passage en force à coup de 49-3 [ =  het aannemen van een wet zonder parlementaire goedkeuring ] en wil in tegendeel een referendum. De financiering voor een pensioen bij 60 jaar kan worden gevonden door de sociale fraude aan te pakken en de 500.000 buitenlandse werknemers die geen bijdrage leveren aan de Franse belastingen te verbieden. Het is de werkgelegenheid die de tekorten van het pensioenfonds moet goedmaken. En wat dat “nep-plan” van het staatshoofd tegen het islamitische separatisme betreft, dit is een  grootsheid van hypocrisie, een groot bedrog. Niets van dat alles is mogelijk indien men de grenzen niet sluit en ons niet laten onderwerpen door een overheersend islamisme. De sociale structuur is grotendeels in handen van de islamisten.

U wilt precies weten hoe ik er over denk? Ik vind dat zij niet genoeg om de Fransen geven om op te staan en hen te beschermen tegen de verschrikkelijke gevaren van de islam en de verdere ontwikkeling van het islamitisch fundamentalisme in ons land.

Ze veroordeelt de tegenstrijdigheden van Macron, die beweert dat hij de buitenlandse financiering van de bouw van moskeeën zal verbieden en dat terwijl die van Mulhouse en Le Havre grotendeels werden betaald door Qatar. En hoeveel anderen ? In feite zal Macron tevreden zijn als men de buitenlandse fondsen kan beheren zonder deze verder te gaan verbieden. Uiteindelijk zal hij de buitenlandse financiering willen gaan legaliseren.

En wat moet je zeggen van een president die doet alsof hij niet aan de politieke islam zal toegeven en in Mulhouse tegenover een totaal gesluierde vrouw kwam te staan, terwijl de wet dit verbiedt. Dat is toch een teken van de totale onderwerping van het Elysée:

Screenshot_340

Wat het Corona-virus betreft stelt Marine een goeie vraag:”Waarom gaan de vluchten komende uit China naar Frankrijk gewoon door, terwijl de crisis de vormen aanneemt van een grote pandemie? Wat heeft ’t voor zin om Fransen die terugkeren uit China in quarantaine te zetten, terwijl ondertussen Chinese maatschappijen hun passagiers zonder enige controle laten gaan?”

En als je dan hoort dat de vrij gevestigde artsen geen persoonlijke beschermende uitrusting hebben, geen maskers, noch brillen of wegwerphemden. Antwoord van het ministerie van Gezondheidszaken: “Gebruik de uitrustingen van de griep H1N1 uit 2009!” Spul dat allang verouderd is. Ondertussen stuurt de EU 55 ton beschermend materiaal naar China !

Zij spreekt zich uit tegen de rituele slacht [ halal slacht ]…. Ze betreurt de sluiting van de centrale van Fessenheim, een onverantwoordelijke beslissing, een ecologisch schandaal, terwijl de  atoomcentrale geen CO2 uitstoot en de duizenden windmolens de omgeving vernietigen.

Ze beëindigt haar betoog  door te zeggen dat de RN maar een zielige partij is, het slachtoffer van het Franse kiesstelsel. De eerste partij van Frankrijk heeft slechts 6 afgevaardigden!

Men kan dan wel enkele kanttekeningen plaatsen bij alles wat zij zegt, maar op elke vraag geeft zij een oprecht antwoord, vriendelijk en met een uitdrukking die haar liefde voor Frankrijk en de Fransen bevestigt. Zij is een van de weinige politieke figuren die heel erg van hun land houden.

Dit is toch wel een grote tegenstelling met die machiavelliaanse  oplichters zoals Macron, die er slechts op uit is om herbenoemd te worden en voor zijn globalistische ideeën opkomt en dat met de grootst mogelijke minachting voor het Franse volk. Macron is de doodgraver van de natie en van onze identiteit.

Het is toch duidelijk dat de herverkiezing van Macron, die al 3 jaar aan één stuk door liegt en het Franse volk verraadt in de overtuiging dat zoals het nu is veranderd moet worden en dat de natiebevolking moet worden verdund in het grote WERELDDORP dat het moet worden. Dit zou de totale vernietiging van Frankrijk worden, het Frankrijk waar wij van houden…

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Jacques Guillemain.

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme, Rassemblement National. Bookmark de permalink .

15 reacties op Marine Le Pen: “Ik maak grote kans president van de Republiek te worden”

 1. Dr. Heinz zegt:

  Het zou eens tijd worden, dat we die linkse multiculti zooi de macht gaan afpakken!!!
  Die waanzin heeft veel en véél te lang geduurd!!

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Hele goede voornemens. Punt is alleen dat een hele laag linkse lui baat hebben bij hoe het nu gaat. Dat draait ook Marie le Pen niet zomaar om. Daar zijn meer krachten voor nodig dan alleen een nieuwe presidente. Wilders zou met hetzelfde probleem zitten. Kijk alleen al naar de rechtersr/politie hier, die geconditioneerd zijn naar het belang van de elite en ga zo maar door. In Amerika kan de nieuwe president alle werknemers van de oude president ontslaan en nieuwe aanstellen. Dat scheelt al een stuk. Hier en in Frankrijk kan dat niet. Lijkt met woorden makkelijker dan het in werkelijkheid is.

  Geliked door 3 people

 3. Jules van Rooyen zegt:

  “Macron is de doodgraver van de natie en onze identiteit.” Dat geldt ook voor .:. Rutte, .:. Ollengren en evenveel, of zelfs nog veel meer, voor .:. Merkel, om het maar te laten bij het Noord-Westen in Europa. We worden geregeerd door mondialisten, om volk en natie te vernietigen, tevens groene communisten om onze eigendommen te stelen. Zij zijn allen vrijmetselaars, de meest destructieve sekte in de wereld en zij worden omringd door vrijmetselaars in de regeringen. Als het allemaal leden van Ajax zouden zijn, of allemaal gereformeerd of katholiek, dan zou de wereld te klein zijn van verontwaardiging. Maar nu, tegenover de vrijmetselaar sekte, blijven NL reacties uit. In België en in Frankrijk weet het publiek beter wat er op het spel staat. De vrijmetselarij sekte staat daar in slechte reuk, subversief, en boezemt angst in bij velen, door het geheime karakter ! Want, wie weet, is de baas ook lid !

  Geliked door 2 people

 4. flo zegt:

  Ik gun het haar, de franse bevolking en eigenlijk geheel europa van harte dat zij president wordt.

  Geliked door 2 people

 5. J.A. Kapteyn zegt:

  De mentaliteitsverandering die momenteel onder de volken van heel Europa gaande is, namelijk weg met de politiek van Brussel, minder immigratie, minder islam, natiestaten terug en respect voor de nationale culturen, zou met de verkiezing van Marine le Pen een enorme boost krijgen. Laten we de Fransen daarom veel wijsheid toewensen. Wanneer zijn die presidentsverkiezingen eigenlijk ?

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Dat zou het beste zijn wat Frankrijk kan overkomen !!

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Beste Marine wij hebben u nodig in Brussel op de stoel die momenteel bezet wordt door die Waalse geschoren kletskop.
  Wij steunen elke partij die de grenzen wil sluiten, stemrecht voor vreemdelingen zal schrappen, islam zal verbieden en barbaren wil terugsturen, de keuze is dus beperkt tot PVV, VB, FN, AfD, FPÖ, enz., als die nu eens ėėn partij zouden maken over heel Europa dan is dat snel gefikst want de meerderjeid in Europa eist meer veiligheid en vooral geen geweld wat met die massa vreemdelingen onbestaande is geworden.

  Geliked door 2 people

 8. Harry zegt:

  “ Het is toch duidelijk dat de herverkiezing van Macron , die al 3 jaar aan één stuk door liegt “,
  …etc ,…………..
  verrek , wij hebben ook zo’n doorgedraaide beroepsleugenaar als president !
  Waar kweken ze dergelijke smeerlappen , die met een stalen gezicht hun eigen volk bedonderen , beliegen en bestelen ?
  Komen die uit de NWO broedmachine ?
  Hoe zou de moeder van RUTTE zich voelen om zo’n aartsleugenaar gebaard te hebben ?
  Een duivel via i.v.f. ingebracht ?
  Een beetje net als de moeder van hitler , als die er al een had ?

  Moeders zijn vaak trots op wat ze geproduceerd hebben , al is het nog zulk groot tuig .
  Maar ook voor hen zullen er toch wel grenzen zijn ?

  Geliked door 4 people

 9. Mary zegt:

  Dat zou fantastisch zijn voor de Fransen, ik ben niet zo’n fan van die eeuwige chauvinistische houding van de Fransen (hoezo niet de hele wereld spreekt Frans, al jaren een failliet land, met natuurlijk een Macron die voor schuldenverdeling is, of wij het maar weer even gaan betalen) maar waar ik dan wel respect voor heb is dat het Franse volk zich zo heeft laten zien, weekend na weekend zijn ze, met alle risico’s van dien, massaal de straat op gegaan om voor hun zaken te vechten!!!!. Nu nog kiezen…… de vorige keer hebben ze Macron in het zadel geholpen ipv Marine le Pen…….daarvoor, als minister van Economie, werkte hij toen al voor de belangen van grote bedrijven en de privé belangen……….

  Like

 10. Trucker zegt:

  Meisje Marine zal de enige tegenkandidaat zijn van de “man” die met zijn moeder is getrouwd (die tevens geilt op islamieten negers hun snikkel).
  Het kan ook een verjaardagscadeautje van zijn moeder geweest zijn, misschien dat ze haar zoontje (die gruwrt van Franse nationalisme) wou belonen met homo neger islamieten op het Elysée te laten dansen en welke andere smeerlapperij dan ook.
  Wat een smerig goor vies ventje dat is valt met geen pen te beschrijven, formaat postkaart en is GODVERDOMME president van La République kunnen worden, zal ik nooit begrijpen.
  Meisje Marine zal het moeilijk gemaakt worden want naast die rechtop lopende drol is er tot hiertoe geen enkele kandidaat die naast hem kan staan dus weet ik nu al dat de mainstream met alle Franse RATTEN uit alle hoeken en gaten gaan kruipen en een herhaling van 2017 gaan uitvoeren:
  lees het FN (nu RN) en Marine LE Pen uittekenen als de nachtmerrie voor Frankrijk.
  Wetende dat er ook in Frankrijk miljoenen Zombies leven naast de rechtop lopende ratten geef ik haar weinig kans, de mainstream media is oppermachtig in de eu.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Punt is natuurlijk wel dat, gesteld dat als le Pen inderdaad presidente wordt, ze wel de puinhopen van Macron erft.
  Macron heeft met de botte bijl geprobeerd de pensioenen te hervormen, daar zijn de Fransen massaal tegen in opstand gekomen en dat blijft, ook als er een ander komt, door sluimeren.
  Wie er ook als president komt, het pensioenstelsel zoals Frankrijk dat nu heeft zal op de helling moeten, en ook de pensioenleeftijd van 60 jaar zal niet houdbaar blijven.
  De onrust die Macron heeft gecreëerd zal niet snel gaan liggen, elke verandering zal op verzet kunnen rekenen terwijl die onvermijdelijk wel noodzakelijk zal zijn.
  Het is ook in Europees verband niet uit te leggen dat in Nederland de leeftijd van 65 verder wordt opgevoerd terwijl in Frankrijk de ophoging boven de zestig jaar niet eens bespreekbaar is.

  Like

 12. Peter zegt:

  Het gaat er niet om wat de mensen stemmen ,die ze tellen bepalen de uitslag,Macron , blijft gewoon via bedrog zitten,en zorgt voor verdere afbraak van ons eens zo mooie land .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s