Opvang voor honderden asielzoekers in expo-hal Leeuwarden

Screenshot_345

LEEUWARDEN – Leeuwarden krijgt in de Friezenhal (foto) van het WTC Expo een tijdelijke opvang voor 500 tot 600 asielzoekers. De gemeente heeft ingestemd met een verzoek hiertoe van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Het gaat om tijdelijke opvang voor nieuwe asielzoekers die nu een eerste aanvraag indienen. Het is de bedoeling dat zij vervolgens doorstromen naar reguliere opvang. De extra opvang is nodig, omdat de instroom van asielzoekers hoger is dan verwacht en omdat de afhandeling van een deel van de asielverzoeken langer duurt dan de vastgestelde termijn. Ook zorgt de krapte op de woningmarkt voor vertraging in de afhandeling van asieldossiers.

Lees verder>>>
(h/t “Monalisa”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Opvang voor honderden asielzoekers in expo-hal Leeuwarden

 1. Tistochwat zegt:

  Er komt werkelijk geen eind aan…
  Wanneer is vol nu eens écht vol?

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   In u Friesland kan nog wel wat bij laten we zeggen 500.000 man??

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Monalisa 25 februari 2020 om 21:19

    Zeg, doe me een lol, heer Mona!
    Ik zie in het noorden al veel te veel sinistere kopvodden.
    Steenkoud krijg ik het ervan.
    Die ‘sfeer’… BAH!

    Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @Monalisa. Nee! In de mooie provincie Friesland is geen plaats voor deze berg afval uit islamitische landen en Afrika. Friesland is OP DE EERSTE PLAATS voor de Friezen. Pas op de tweede plaats voor andere Nederlanders (of aanverwanten) die daarheen kwamen wonen en zich goed hebben ingeburgerd. Buitenstaanders die vaak Friesland bezoeken, begrijpen dat deze provincie is de laatste Nederlandse paradijs waar mensen kunnen met plezier leven, wonen en werken. Niemand heeft het recht (ook de regering, EU, VN en globalistische BILDERBERG/NWO geldwampiers) de boel daar in een jungle of Savannah te veranderen. Moordenaars, jihadisten en hobby verkrachters van vrouwen en kinderen zijn in Friesland niet welkom.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Blijkbaar bent u nog nooit in Leeuwarden geweest ik kan u delen laten zien waar u niet wilt komen in die stad, er zitten er genoeg, ik kom nog wel veel voor het werk van mijn zoon in Leeuwarden

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat Het CDA van Leeuwarden is ook niet te vertrouwen in die hal kunnen heel wat mensen, uit verveling krijgen ze schaatsles op die ijsbaan die er naast ligt en ze leren kaatsen. 😂😂😂😂

    Like

  • Yvonne zegt:

   Dat woord kennen ze in Den Haag niet
   Ze blijven ons land vol proppen, de mensen maken vaak ruzie met elkaar ergernis op de wegen enz
   Ik ben het spuugzat , Corona komt ook al om de hoek kijken 20 km van Nederland inmiddels

   Geliked door 2 people

  • David zegt:

   Als we allemaal op mekaars tenen staan te trappen

   Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Volgens de deskundigen zijn van die vluchtelingen, ruim 97% economische profiteurs!!
  Ze worden ook wel economische parasieten genoemd!!
  Dit is géén opvang, dit is omvolking!!!
  De autochtonen moeten wegwezen, oprotten……..
  Willen wij dit nog wel???

  Stem FvD en PVV!!!

  Geliked door 2 people

  • Mary zegt:

   Ik zou PVV doen wel eens het stemgedrag van FvD gezien als er een anti Islam motie werd ingediend?, altijd tegen!!!!!!! (het overgrote merendeel van die parasieten zijn toch echt Islamieten).

   Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Een burgemeester van het CDA kant zegt genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Gut wat een ellende ze kunnen niet gelijk doorstromen naar hun gratischhh woning plus inrichting plus natuurlijk die “nieuwe” fietsen maar gelukkig kunnen ze wel al gelijk ook gratischhhh direct hun gebit laten reviseren gebruik maken van ziekenhuis zorg, huisartsen, apothekers etc.etc., de hele mikmak waarvoor u per maand vermogens betaald en steeds meer want ja dat geld voor die steeds hogere instroom moet wel ergens vandaan komen he dat gaat echt niet van die 1,4 miljard winst die de zorgverzekeraars maakte het afgelopen jaar………en Rutte heeft overal voor getekend dus betalen gaat U……misschien toch PVV stemmen?

  Geliked door 5 people

 5. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat het pand zo ver af gebroken is zodat het helemaal gerenoveerd moet worden.
  We kennen dat van ie gasten die een nieuw huis kregen en een paar maanden later achter lieten maar dan totaal uitgewoond en onbewoonbaar.
  Leeuwarden denkt de hoofdprijs gescoord te hebben maar de rekening komt achteraf.
  Zou het kunnen zijn dat de rekening achteraf betaald mag worden door de belastingbetaler.
  Antwoord , zekers te weten

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Niet door de belasting Henk, ze verhogen de ozb die de de pan uit loopt.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Laat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gewoon zelf maar alle schade uit hun eigen portemonnee betalen die dat soort parasieten zal aanrichten! als ze trouwens het lef hebben pom te vragen of ik dat uitschot liefdevol wil opvangen dan adviseer ik ze gewoon hen allemaal op te nemen in hun eigen huis!
   Het is namelijk niet de bedoeling dat je van hen alleen maar de lusten wilt en de lasten ongevraagd overlaat aan een ander!

   Geliked door 2 people

 6. Kuu zegt:

  Afhandeling duurt te lang? De trucendoos is weer open natuurlijk, en Nederland begrijpt het weer niet: hoe kaaaaan dat noooouuuu?

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Leeuwarden is een geweldige stad. Een van de weinige overgebleven steden in Nederland waar men zich veilig, geborgen een goed voelt. Men weet ook dat Friesland is een provincie met de minste niet westerse allochtonen cq. asielzoekers. Dus het leefklimaat daar is not niet besmet. Mensen uit de Randstad kunnen zich niet voorstellen dat zo’n Nederland nog bestaat. Helaas, is Leeuwarden van oudsher een tamelijk linkse stad, en de bewoners zijn niet gewend aan de “Opsporings Verzocht mentaliteit” die nu over de rest van Nederland heerst. Burgemeester Sybrand Buma (CDA) en zijn bende linkse slangen kunnen de bevolking van Leeuwarden voor gekke Henkie laten spelen, en de berg gevaarlijke afval uit islamitische landen en Afrika in hun stad herbergen. Als de plannen van de COA doorgaan, zullen de bewoners van Leeuwarden en omgeving heel snel moeten leren leven met criminelen, moordenaars, verkrachters en jihadisten. Burgemeester Buma en zijn slangen zouden zich “niet thuis” melden.

  Geliked door 2 people

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Weet u wat triest is?
  Die ellenlange wachtlijsten op een overspannen woningmarkt waardoor jonggehuwden vele vele jaren langer op hun woning moeten wachten.
  Een hypotheek ziet er onder de huidige regels niet in en een huurhuis duurt om en nabij de 10 jaar.
  Heeft u een kind m/v ?
  Schrijf hem/haar vast in voor een huurhuis, begin maar gelijk vanaf de geboorte, misschien dat hij/zij tegen de tijd dat een relatie in zicht komt een kans op een huis.

  Geliked door 2 people

 9. boorzalf zegt:

  En zijn ze al gecontroleerd op het corona virus?
  Succes Leeuwarden.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Boorzalf. Nee! Natuurlijk niet. Een van hun taken is juist de Corona en andere ziekten hierheen te brengen als een onderdeel van de Kalergi-Plan. De Corona wordt door de globalistische BILDERBERG/NWO als een meevaller beschouwd. De ontvolking van Europa is niet enkel op schema, maar zal sneller gaan dan verwacht.

   Geliked door 2 people

  • Kuu zegt:

   We gaan hier toch niet etnisch profileren, haha?

   Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Even een naar Rutte’s ideeën stuk rood vlees in de arena!
  Is een staatsgreep momenteel eigenlijk niet gerechtvaardigd om onze democratie te beschermen tegen het voortwoekerende, misdadige nieuwe fascisme, voordat dit ons via een aanhoudende stroom van illegalen et cetera totale vernietiging brengt? Is het buiten werking stellen van ‘ons’ Parlement en het wellicht ook onmiddellijk vastzetten van duizenden politieke Antifa criminelen, parasiterende collaborateurs en land verraderlijke ambtenaren, journalisten, politici, et cetera en het subiet uitzetten van vijandige islam kolonisten en profiterende illegalen niet de enige manier om te voorkomen dat straks de koning van Marokko onze koning is. Of, wat ook kan, dat we straks zijn ingelijfd als slaafse provincie van het door Merkel gewenste EU Vierde Rijk? In beide gevallen lijkt mij een staatsgreep gerechtvaardigd om zo onze democratie, economie, vrijheden en beschaving te beschermen. Wie heeft staatsrechtelijke info hierover?

  Geliked door 4 people

 11. Oh, dat is nog een een UPGRADE voor Ljouwert, AANJAGER voor de economie!!! GefeliciTAART burgemeestertje Omvolking!

  Geliked door 1 persoon

  • Reken maar dat er best wel weerstand is, ook in de gemeenteraad of bij de bm zelf. Maar ook hier is het weer TEGEN-denken, VOOR-zeggen! Met hypocrisie en LAFHEID zijn we hier ten onder gegaan met z’n allen! Hopelijk krijgen ze de LAFHEID als een boemerang terug in hun laffe smoelwerken!

   Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @Gienekehado. De burgemeester van Ljouwert en zijn slangencollege van wethouders en raadsleden weten donders goed dat ze het niet gemakkelijk zouden krijgen. Ze hebben te maken met eigenwijze, nukkige en vooral koppige bevolking. Op het moment dat de burgers van Ljouwert en omgeving problemen krijgen met de nieuwe aanwinst, zijn ze moeilijk in de hand te houden. Vraag dat aan de jongens van KOZP die niet verder gingen dan Joure, en de boeren die massaal naar Den Haag trokken (en nog steeds).

    Geliked door 1 persoon

 12. bozeoudeman zegt:

  Nog een vraagje erachteraan.
  Hebben eigenlijk politici en elite niet een soort ‘stille’ staatsgreep gepleegd door niet langer uit te voeren wat zij dienen uit te voeren: het beschermen van hun burgers en zo de manier van leven van hun burgers te garanderen. Met andere woorden, is er in dat geval er eigenlijk geen sprake van een staatsgreep door burgers als die de staatsvorm terug wensen te brengen naar wat deze was voordat verraderlijke politici hun staatsgreep pleegden?

  Geliked door 2 people

 13. Ik kan dit stuk niet openen. De openingszin voorspelt niet veel goeds! Mss kan iemand dit wel openen en dit hier plaatsen. Het zal toch niet zo zijn dat dit stuk VULLES vroegtijdig weer op straat komt! Je verbaast je ook nergens meer over in dit Kutland!
  https://www.dvhn.nl/groningen/Hoger-beroep-Korrewegschutter-kan-Azim-A.-de-dagen-gaan-aftellen-25394156.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s