Door de deelstaat Sachsen gesubsidieerd: kinderen van kinderdagverblijven moeten naar Arabische liedjes luisteren

Screenshot_360

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf de komende herfst dienen kinderen in kinderdagverblijven sprookjes en liedjes in de Arabische taal te horen te krijgen. De deelstaat Sachsen subsidieert de daarvoor verantwoordelijke vereniging “Vertelruimte” met € 17.000,- belastinggeld.

journalistenwatch

De vereniging “Vertelruimte” uit Dresden heeft het zichzelf tot taak gemaakt om kinderen van kinderdagverblijven in Görlitz en Bautzen “kennis te laten maken” met de Arabische taal. Vanaf komende herfst worden in kinderdagverblijven, die zich aangemeld hebben voor het project, de kleintjes dan met Arabische liedjes en sprookjes – voorgedragen in de Arabische taal – overspoeld. De verantwoordelijken van de in 2016 opgerichte vereniging motiveren volgens de “Bild-Zeitung” hun betrokkenheid als volgt: “De jongens en meisjes dienen de andere taal niet als vreemd waar te nemen. We richten ons op Duitse kinderen, maar ook op kinderen met een migratieachtergrond, die dan hun vertrouwde klanken horen.”

De deelstaat Sachsen subsidieert het “vertelproject” dit jaar met een vette € 17.000,- belastinggeld. Daar bovenop is er nog € 6000,- van de cultuurruimte Oberlausitz-Niederschlesien. Oh ja: de deelname van de kinderen in de aan het project deelnemende kinderdagverblijven is verplicht.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse joden, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Door de deelstaat Sachsen gesubsidieerd: kinderen van kinderdagverblijven moeten naar Arabische liedjes luisteren

 1. hans zegt:

  Nou daar komt natuurlijk zeer spoedig een dag dat er mensen zijn die deze rare linkse
  vega-kwezels met die rare jambrillen en punkjurkjes ABKNALLEN HE!!
  VERPLICHT!? Wil zo`n SAU dat mij weleens zien zeggen MOORD!

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Misschien een idee om Arabische kinderen kennis te laten maken met de Duitse taal? Of is dit nu weer een brug te ver. Straks spreken en schrijven zij Duits en dan kan je je natuurlijk niet meer verstoppen achter ikke niete begrijpe.

  Geliked door 2 people

 3. Helena zegt:

  Naast het verplichte moskeebezoek via de scholen in ‘ons gave’ land zal dit hier ook wel verplicht worden gesteld. We lopen nu (nog) achter maar de broodnodige ‘vertelruimtes’ zullen door de ongelimiteerde stroom ‘kansenpareltjes’ uit duizend – en – een – nacht met spoed worden op ge-eist!

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  En het gaat MAAR DOOR!

  WIJ ZITTEN HIER IN HET WESTEN!
  Rot toch op met die islamaangelegenheden.
  HET ZIJN GEEN SPROOKJES VAN 1001 NACHT!

  Geliked door 3 people

 5. Goedschiks of kwaadschiks, Het Gepeupel zal bij de lurven (met geweld dus!) genomen worden om de ‘Misdaad van de Eeuw’ te accepteren en als Voldongen Feit / ‘Zegen voor de Mensheid’ te accepteren! Vermenging van culturen is heel normaal en ook van alle tijden, maar deze geforceerde vermenging / verdunning is rampzalig! We merken / voelen het elke dag meer!! Opdat de Misdadigers hun verdoende loon niet zullen ontlopen!!

  Geliked door 2 people

 6. karton zegt:

  “Geforceerde vermenging/verdunning is rampzalig”.
  Probeer maar eens een geit met een aap te kruizen……lukt niet; nou ja, óóít is ’t één keer gelukt en toen ontstonden de islamieten die daarna als konijnen gingen fokken, en nog steeds doen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Gaan ze daar namelijk nog sprookjes van 1001 nacht vertellen waarin er verhalen voorkwamen waarin vrouwen vaak de mannen te slim af waren? Die kinderen zullen ongetwijfeld NIET gaan geloven dat ze een grot van Ali Baba en de 40 rovers vinden, Sinbad de Zeeman met de rozenvogel Rok en zo kan ik nog wel even doorgaan! Daarbij is het onmogelijk om alle 80 miljoen Duitsers de arabische taal te leren omdat die vrijwel onverstaanbaar is!
  Ik hoop dus dat dit hele dwaze en stupide plan van de deelstaat Saksen op een gigantische puinhoop gaat uitlopen want die lui zijn nog zwaarder gehersenspoeld dan wat ze die kinderen aandoen!

  Like

 8. Svalbard zegt:

  Verstandige Duitse ouders halen hun kinderen daar weg!

  Like

 9. Frans zegt:

  Gaat echt te ver als je verhuisd naar een ander land moet je de taal leren van dat land en en niet de inwoners jouw taal laten spreken ik woon momenteel in America ik krijg niemand zover Nederlands te spreken en overal waar ik woonde hetzelfde je spreekt hun taal en dat is it

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s