Exit Rutte-III, de EU en de VN!

Screenshot_356

(Door: “Elise Nijmegen”)

President Trump zegt geheel terecht dat de immigratiepolitiek van de EU één grote schande is en dat het waanzin is om zoveel mensen uit andere culturen naar Europa te halen en dat we onze cultuur zullen verliezen. Elk weldenkend mens met gezond verstand ziet dat het krankzinnig is…
www.anonymousnews.ru

Groot-Brittannië  heeft ook moeite met de dictatoriale manier waarop de EU zich presenteert en heeft geen andere keus dan zich keihard opstellen.
www.telegraph.co.uk

De EU wil een nieuw, minder intelligent, ras creëren; iets dat er, als je blijft mixen, op de langere termijn voor zal zorgen dat het blanke ras uiteindelijk het onderspit zal delven. Elk ras is uniek en waardevol, zeker ook het blanke ras, maar sommige mensen in Canada denken daar anders over.  In Kitchener in Canada zijn posters opgehangen die laten weten dat “blanke levens niet belangrijk zijn”.
https://nationalfile.com

De geloofwaardigheid van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens is aan diggelen, nadat is aangetoond dat er links bestaan tussen de rechters en Soros. Een studie van het Europees Centrum voor rechtvaardigheid in Straatsburg heeft verschillende belangenconflicten aan het licht gebracht tussen bijna een kwart van de rechters en NGO’s, die worden gefinancierd, net zoals een groot deel van de Europarlementariërs, door George Soros. Human Rights Watch heeft bijvoorbeeld sinds 2010 £ 100 miljoen ontvangen van Soros zijn “Open Society Foundation”. U kunt in het artikel het volledige rapport van de studie downloaden.

Persoonlijk denk ik dat alle politici en organisaties die gefinancierd worden door de “Open Society Foundation” van Soros een bedreiging zijn voor onze democratie. We zouden, net zoals Hongarije heeft gedaan, een verbod op de OSF van Soros moeten leggen.
www.rt.com

Net zoals de geloofwaardigheid van de VN weg is, zegt Malcolm Roberts, Senator voor Queensland, Australië terecht: “De hele ´klimaat-krankzinnigheid´ die de VN de wereld oplegt, is nergens op gebaseerd, er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat de mens iets te maken heeft met de zogenaamde ´opwarming van de aarde´. Een opwarming die niet eens bestaat!!!”
https://youtu.be

De WHO heeft nu, volgens onderstaand artikel, samen met Bill Gates, die het overgrote deel van de mensheid vanwege “duurzaamheid” wil reduceren, een vaccin ontwikkeld voor het Corona-virus… Vergeet niet, de medische industrie heeft niets aan gezonde mensen…
https://lisahaven.news

Als u wilt dat onze kinderen veilig zijn, vrij zijn en kunnen opgroeien tot mooie, empathische, sociale, trotse en nationalistisch ingestelde Nederlanders, dan is het noodzakelijk dat Nederland zijn lidmaatschappen aan democratie hatende instituten zoals de VN en de EU opzegt!!! Dit kabinet mag opdoeken en het wordt tijd dat de democratie in Nederland weer terugkeert en dat kan alleen als we een kabinet hebben dat wel luistert naar de Nederlandse bevolking, bij voorkeur bestaande uit PVV en FVD, die geen slaven zijn van een VN-ideologie en niet meegaan in het krankzinnige “klimaatbeleid” dat afkomt van Agenda 21 van de VN.
https://ejbron.wordpress.com

Laten we ons als ontevreden Nederlanders met elkaar verbinden, samen staan we sterker en kunnen we in protest gaan bij gemeentes, organisaties, de regering, instituten en anderen zonder gezond verstand die dingen promoten die niet onderbouwd kunnen worden en geenszins duurzaam zijn en/of zelfs een gevaar opleveren voor de volksgezondheid! Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Exit Rutte-III, de EU en de VN!

 1. LUCIA zegt:

  Helemaal mee eens Elise m.n. je laatste punt!!!

  Like

 2. Hier de VERRIJKING / OMVOLKING in al zijn SCHOONHEID!!! Wat gun ik …………..(zelf invullen) ook een FIJN intermezzo met zo’n gast! Getver, wat een afgegleden zooi is het geworden! Gisteravond ‘OV’ weer eens bekeken nav. een misdrijf hier in de buurt. Vreselijk, wat een KUTLAND is dit geworden!

  Like

 3. Geert Wilders of een andere Patriot zou eens de aflevering van ‘Opsporing Verzocht’ van 25/2 moeten vertonen in de 2e(slaap)Kamer!! Kunnen de Oetlullen (misdadigers!) ter plekke eens zien wat ze allemaal aangericht hebben in ONS LANDJE! Hele volksstammen durven amper nog de deur uit, kijken angstvallig om zich heen op straat. Geert!!!!!!!!!!, wrijf ze het in het Laffe Smoelwerken!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Gienekehado (vh.enz. enz.)
   “Hele volksstammen durven amper de deur uit”.
   Hoorde juist gisteren van enkele inwoners van Hoogeveen, de plaatst waar “overlast veroorzakende asielzoekers verblijven” dat zij amper alléén de deur uit durven en ’s avonds helemaal niet meer. Er is hen beloofd door de “overheid” dat die verziekte asielzoekers alléén onder toezicht hun verblijfplaats mochten verlaten om even buiten de poort te verblijven. Dat “buiten de poort verblijven” gaat nog steeds door maar wél ZONDER toezicht, dus dat asiel zoekende schorem loopt gewoon op eigen houtje door Hoogeveen, houdt zich veelal op bij pin-automaten én in winkels. Mensen durven bijna niet meer te binnen uit angst voor een overval, winkels worden gedeeltelijk geplunderd; Hoogeveen is één grote ellende geworden door toedoen van dat buitenlandse geteisem !!

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Karton@ zoals u schrijft dat dit asiel schorem uitgaat ZONDER toezicht dan zou ik mij bewapenen en persoonlijk met dat schorem afrekenen.
    Dat kan omdat de overheid zijn plichten schromelijk verzaakt en heeft zij geen recht meer van spreken en al helemaal niet meer van handelen.
    Ik ben nog van de tijd ((OOG OM OOG EN TAND OM TAND)).

    Like

   • karton zegt:

    @ vangie1206j.
    Ook ik ben vóór “oog om oog tand om tand” ; is niks mis mee !
    Dat deed de NL-regering ook bij de treinkapingen in Drenthe, zij beantwoordden geweervuur met geweervuur en………..’t hielp !!!!!!
    Het principe van oog om oog enz. is de enige remedie tegen dat “gevluchte” schorem.

    Like

   • Lot zegt:

    Vangie1206j;
    Ergens op het platteland via een klein weggetje naar een haventje met ligplaatsen voor de boten, werd een boerderij omgezet tot coa 30 jaar geleden, allemaal zwarte afrikanen. Ze zaten er amper 3 weken en in dat weekend waren van bijna alle auto’s de ruiten ingegooid. Met een bus zijn de afrikanen allemaal binnen een week opgehaald, en hopelijk het land uitgeloodst. Maar de mensen kunnen fluiten naar hun geld vergoeding. En wij maar geld dragen. En een auto repareren is duur.

    Like

 4. Lucky zegt:

  Eyeopener?
  https://tpo.nl/2020/02/26/erdal-balci-imam-suhayb-salam-is-het-topje-van-de-salafistische-ijsberg-zie-diyanet/

  Erdal Balci – Imam Suhayb Salam is het topje van de islamitische ijsberg, zie Diyanet
  ‘Diyanet is het bewijs van failliet hedendaagse ijdele Europese hoop dat islam hervormd kan worden’

  De parlementaire mini-enquête over de ongewenste buitenlandse beïnvloeding van islamitische instellingen in Nederland werd zodanig door het gedrag en de uitlatingen van Imam Suhayb Salam gekaapt dat belangrijkere zaken ondergesneeuwd zijn geraakt. Terwijl Nederland zich met de mond vol tanden verbaast over de arrogantie en de strijdvaardigheid van salafisten als imam Salam, wordt gemakshalve aangenomen

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  The Netherlands First !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Elvi zegt:

  Wil even zeggen dat ik je artikelen, en de links daarin ter onderbouwing, heel erg waardeer!

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  De EU bedient zich van een soort afvalligenwet, net als de ‘vrede’ zich daarvan bediend.
  Een afvalligwet geschreven of ongeschreven die het heel vervelend maakt voor mensen die weg willen bij de EU of de ‘vrede.’
  Geen zakken geld meer voor EU landen die het voor de eigen bevolking opnemen en geen aardigheid meer uit de gemeenschap maar vijandigheid als men de vrede de rug keert.
  De EU mag niet bekritiseert worden en heeft dus heeft geen zelfreflectie en drukt gewoon alles door de strot en de ‘vrede’ mag niet bekritiseert worden en kan dus ook niet aan zelfreflectie doen dus dan maar door de strot drukken.

  Als je als Nederlander weet dat je landgenoten per duizenden het land uitvluchten en dat er geen Nederlanders bijgekomen zijn in de afgelopen jaren dat ons land tot een algehele bende is gemaakt weet je ook dat de Nederlanders niet de schuldigen zijn aan deze algehele bende die men maar niet wil benoemen.
  Men demoniseert liever elk zinnig geluid als extreem om het gezond verstand weer te kunnen buiten sluiten in de politiek.
  Zoals men eerder al deed.

  In de geen leugen geen geld en roem politiek is geen verandering te verwachten ten goede van het volk.
  Tenzij die hele bende gaat opkrassen die ons land in opdracht naar de verdommenis heeft gebracht en elk zinnig geluid demoniseert in hun eigen media spreekbuis.
  En ons met een potloodje bezig houd voor de vorm.

  Alleen saamhorigheid kan het tij keren maar dan zal men moeten ophouden met ruzie maken onderling met mensen die geen gevaar voor hun leven zijn.
  Niemand van welke kerk, kroeg, geloof, of ongeloof stond hier iemand naar het leven dus we moeten de dingen wel in het juiste perspectief blijven zien.

  We weten allemaal wat de oorzaak is en als ik wat boeken laat drukken waarin opgeroepen word tegen beloning de oorzaak om te brengen waar je die maar kan vinden en nog wat kazernes neerzet in het land om de oproep wat te verstevigen en vers te houden dan weet de oorzaak het zelf ook ineens.

  De leugen mag niet bekritiseert worden dus van de leugen hoeft u geen zelfreflectie te verwachten maar alleen een wijzende vinger.
  Bij gebrek aan zelfreflectie blijft alleen het wijzen naar rechts en het demoniseren van rechts als zijnde extreem nog over om de linkse leugen omhoog te houden.

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Vrijheid is de belangrijkste valuta, regelrecht uit “De schatkist van de bovenkamer”.

  Jongens de rat heeft
  geen kleur, geen benul
  van links of rechts
  De rat en zijn partij
  zijn handelaars
  in fake problemen en
  nep-oplossingen
  terwijl ze hun zakken
  vullen op uw kosten

  deeltje hier, deeltje daar
  moreel verval
  bovenal

  Iedere keer wordt een
  op modellen gebaseerde
  crisis gecreëerd door
  de u vraagt wij draaien
  wetenschappers
  om de handen schoon te houden
  worden pooierende rechters
  ingeschakeld
  variant op de rijdende rechter,
  een pooier verkoopt u iets
  als een soort tussen persoon
  da’s precies
  de functie van de rechters
  hier
  tussenpersonen van de Archons

  Via hun, de Archons, no
  glory no reign linker
  duistere arm
  worden kiezers *daarvoor
  afgestraft door zotte dansjes
  en leuzen met spelfouten
  spijbelende
  domme tieners hysterisch
  bang gemaakt en niet
  gehinderd door teveel kennis
  erin stinkend
  Weer een zoveelste chantage
  middel en dan komt er ook
  nog een voorgesouffleerde
  versie van een jongeren
  parlement
  dus dat dictaat staat
  u ook nog te wachten.

  Chantage is het politieke
  scheermes van de globalisten
  op de keel van hen die dit
  gebeuren laten. Hun
  diepste wens
  nadat ze u in volledige
  chaos gedompeld hebben
  is dat u hen vraagt
  om het op te lossen
  omdat u rust wil
  en dat gaan ze u geven
  wel
  op hun voorwaarden
  het zal u een hoop geld
  kosten, dat was u al
  gewend, geregeerd door dieven,
  weet u amper beter
  maar wat belangrijker is
  het gaat u uw
  vrijheid
  het beetje wat u nog over
  heeft, het beetje waaraan
  nog niet geknaagd is,
  kosten.

  Eph 6: 12 For we do not wrestle against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the cosmic powers over this present darkness, against the spiritual forces of evil in the heavenly places.

  Zie ook de gnostische Nag Hammadi teksten hierover (De Archons), de bewoordingen zijn ietwat anders maar het komt op hetzelfde neer.
  We werden gewaarschuwd en er zitten meerdere lagen in deze waarschuwing. Ik heb getracht de bovenste, meest zichtbare te duiden in mijn gedicht maar er zijn nog meer lagen.
  Ik heb bewust een gedicht gemaakt wat van alle kanten schuurt, geen mooie loopjes heeft… niet lekker op de tong ligt als je hem leest.. dat heb ik bewust gedaan… want de waarheid schuurt en heeft geen mooie loopjes!!

  * daarvoor; dat u niet op hen, de duistere linker arm gestemd hebt.
  De leugen is nooit mooi maar de leugen ontmantelen via het woord, daar kan enige schoonheid in zitten.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152117/inducktrinatie-kom-aan-hee/

  EU misleidt kinderen met Donald Duck Special

  If it looks like EU-propaganda, swims like EU-propganda and quacks like EU-propaganda, it probably is EU-propaganda

  Maar nu blijkt de Donald Duck óók al vol te staan met Brusselse propaganda. De Donald Duck Europa Special is namelijk aangepast op verzoek van de Europese Commissie. Uw kinderen mogen niet lezen dat burgers uit de Snavel Unie geld moeten betalen aan de afvalverwerkingsfabriek van Dagobert Duck, want “burger en geld betalen aan de EU ligt helaas heel erg gevoelig”. Nogal logisch dat dat heel erg gevoelig ligt, als het geld dat burgers aan de EU betalen wordt gebruikt om Donald Ducks vol te schrijven. Ondertussen zet de Europese Unie, bekend van de strijd tegen nepnieuws, dus zelf sluikreclame gericht op minderjarige kinderen in.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Grote verdwijntruc….
  https://www.geenstijl.nl/5152116/welja-23-miljoen-arbeidsmigranten-foetsie/

  Welja. 2,3 miljoen arbeidsmigranten FOETSIE

  Het gaat om buitenlanders die zich sinds 2014 hebben gemeld bij de Registratie niet-Ingezetenen (RNI). Ze hebben een burgerservicenummer (bsn) gekregen, dat ze nodig hebben om salaris te ontvangen. Bij inschrijving hoeven zij geen woonadres op te geven.

  En nu zijn ze kwijt. Alle 2,3 miljoen. Is toch raar? Gewoon foetsie? Hoe kan dat nou? Verdwenen. Alle 2,3 miljoen. Dat is een stad zo groot als…. heel Qatar. Moet toch opvallen? 2,3 miljoen mensen, ergens in een bos, of in een weiland? Maar nee. Niets noppes nakkes. Zitten ze in oude kolenmijn ofzo? Of op een Geheime Akker in Flevoland? Een Verborgen Tomatenkas in het Westland? Iemand moet ze toch gezien hebben? Hebben we soms toch een extra waddeneiland? Hallo Nederland. Help ff mee zoeken. Danku.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/een-warm-bad-na-de-demonisering-baudet-over-enorme-populariteit-fvd-events/

  ‘Een warm bad na de demonisering’ — Baudet over ENORME populariteit FVD-events

  Woensdagavond maakte Forum voor Democratie bekend dat er drie (nieuwe) evenementen gehouden zullen worden: in Eindhoven, in Leeuwarden en een speciale ledendag in de Tweede Kamer. In slechts een half uur tijd kreeg de partij maar liefst 500 reserveringen. Intussen staat de teller op zo’n 1.000 aanmeldingen van geïnteresseerden. Het zijn cijfers waar de andere partijen alleen maar van kunnen dromen. En ja, dat komt ongetwijfeld deels door de demonisering van Baudet door de linkse pers. FVD-leden en -kiezers hebben de buik vol van alle verdachtmakingen en stemmen met de voeten. Verdachtmakingen, overigens, waarvan Baudet DDS vertelt dat ze hem “in alle facetten” van zijn bestaan raken

  Like

 12. Lucky zegt:

  Kinderindoctrinatie!
  https://tpook.nl/2020/02/27/kinderindoctrinatiewacth-europese-commissie-drong-aan-op-donald-duck-propaganda-editie-met-zo-positief-mogelijk-beeld-van-eu/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Kinderindoctrinatiewacth: ‘Europese Commissie drong aan op Donald Duck-propaganda-editie met ‘zo positief mogelijk beeld van EU’

  “De Europese Commissie heeft bij Sanoma een speciale Europa-uitgave van Donald Duck laten maken. Vrijgegeven e-mails laten zien dat de Commissie aandrong op een zo positief mogelijk beeld van de EU. Mogelijk werden Nederlandse reclameregels geschonden.

  Waar gaat dit over?

  In november 2019 ontvingen alle abonnees van het Donald Duck Weekblad een Europa-special. Die editie was geproduceerd in opdracht van de Europese Commissie.

  De vertegenwoordiging van de Commissie in Den Haag heeft nauwgezette aanwijzingen gegeven om ‘gevoelige’ kwesties zoveel mogelijk te vermijden, zoals geld betalen aan de EU.

  Waarom moet ik dit lezen?

  De special is betaald uit de Europese kas, die ook door Nederlandse belastingbetalers wordt gevuld.

  Mogelijk zijn de regels voor adverteerders, die de stichting Reclame Code namens het Nederlandse bedrijfsleven heeft opgesteld, geschonden.

  Hoe heeft Follow the Money dit onderzocht?

  Follow the Money heeft via een Europees Wob-verzoek de e-mails tussen de Commissie en Sanoma, de uitgever van Donald Duck, opgevraagd. Ook spraken we met enkele deskundigen. Uiteraard zijn ook de strips in kwestie grondig gelezen.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s