Hypocriete Nederlandse betweterigheid!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Claudia Zantman)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

56 reacties op Hypocriete Nederlandse betweterigheid!

 1. Ministertje Bruins geef ik al heel lang het voordeel van…. Bovenstaande uitspraak van hem getuigd niet bepaald van kennis van zaken! Maar zo’n Stoethaspel past natuurlijk prima bij Het ZOOTJE van Lulletje Rozenwater! Éééééééééhhhhhhhhhhhhh……

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  Er was toch ooit een Nederlandse politicus die het volgende zei:”Héél Europa loopt uit [ naar NL ! ], om te zien hoe goed wij ’t doen.”
  Hij bedoelde de jaar in, jaar uit duurder wordende zorg.
  Wie dat was,………… Pechtold.
  Een leugenaar cum suis Ruttel.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Ik hoorde gisteravond, (26 febr.) nog iemand op tv zeggen : “Nederland hoort bij de beste drie landen v.w.b. het onder controle hebben van een eventuele corona-uitbarsting”.
   De gehele z.g. “elite” blijkt tot de club van Viespeuk Pechtold en Rutte-kut te behoren; liegen en bedriegen is ’t enige dat ze tot in de finesses beheersen, verder stelt die hele zooi NIKS voor.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Keek laatst op i-net naar een world health ranking list… we staan op de 17e plaats of zo en saillant detail na Portugal en nog wat EU landen Duitsland stond en daar verbaasde ik me over , nog lager. Als je dat afzet tegen de hoogste van Europa,,,, AFZET ZORG PREMIE, dan is het toch niet te rijmen dat deze klootzakken hiermee wegkomen.
   Gelukkig horen we van Fleur Agema wat ze nog meer doen met ons Zorggeld, behalve het hier en daar in hun zakken steken, Klimaatmaatregelen van betalen en natuurlijk zakgeld voor onze statushouders… krijgt u ook net als ik braakneigingen van die naam. En daarom hebben we steeds minder en minder medicijnen en zullen steeds meer mensen hier creperen ook zonder Coronavirus . Ik ben nergens bang voor nogal stoïcijns ook over de dood maar de angst slaat me om het hart, bij de gedachte dat onze Tandpastasmile-Teflon- dictator nog een kabinet zou kunnen formeren.Die man was het ergste wat nederland de afgelopen 100 jaar in de politiek is overkomen we hadden nog beter een militaire coup kunnen hebben dan deze zogenaamd ik- lach- en- ik- laat- je -doodbloeden-demo(n)cratie..

   Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Tsja, er zijn inmiddels geen mondkapjes meer te krijgen….óf alleen nog tegen woekerprijzen.
  Maar op t journaal lieten ze weten dat mondkapjes tóch geen bescherming geven……terwijl men in alle gebieden met besmettingsgevallen met mondkapjes rondloopt.
  Wie is er nou gek hier???
  Trouwens als je het vermoeden hebt dat je het coronavirus hebt opgelopen, dan mag je niet naar de huisarts gaan omdat je in de wachtkamer iedereen kan aansteken. Je moet dus gaan bellen naar de praktijk…je moet het maar weten.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Het mondkapje als wapen tegen het coronavirus? Dat is eigenlijk zinloos
   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-mondkapje-als-wapen-tegen-het-coronavirus-dat-is-eigenlijk-zinloos~b7181f82/

   Overigens, wie graag een wil hebben kan nog altijd bij Gamma, Karwei of een andere doehetzelfmarkt terecht

   Like

   • Lucky zegt:

    Een simpel stofmaskertje werkt niet goed, een masker met filter werkt beter.
    Ik had ze maar meteen besteld toen er sprake was van een uitbraak en heb er extra filters bij besteld. Leek me toch handig om in huis te hebben voor het geval dát.
    De groothandel die professionele medische spullen verkoopt heeft al een tijdje geen mondkapjes meer op voorraad, die bestelling laat al weken op zich wachten.
    We hebben ook flessen voor oppervlakte reiniging besteld, die zijn wél aangekomen.

    Like

  • Lucky zegt:

   Ondertussen in Italië
   Mamma mia, er is geen pasta meer in de supermarkt…..zelfs bij het begin van WO2 was er niet zo’n paniek.

   Like

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Klopt, ik hoorde het ook een zéér “deskundig” iemand zeggen.
   Een verdacht geval moet op de fiets naar de GGD of de GGD komt naar verdachte’s huis.
   Maar áls je op de fiets gaat dan moet je het stuur niet aanraken i.v.m. besmettingsgevaar, dus met losse handen én ’t virus, op de fiets, naar de GGD.
   Nederland fietst weer eens voorop !!!!!

   Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Natuurlijk bieden mondkapjes geen bescherming tegen virussen. De mondkapjes zijn meer voor bescherming voor andere mensen als je het al hebt. Je bent pas beschermd als je een geheel afsluitbaar pak en masker op hebt en die stofmaskers ook de FFp3 bieden géén bescherming. Sluiten niet 100 procent af. Bovendien zittten mensen er met hun jatten weer aan en dragen ze die dingen dagenlang. Belachelijk in 1 woord. Virussen zijn super super klein en dringen overal door.

   Mensenmassa´s vermijden indien mogelijk(sommigen zijn afhankelijkvan OV) afstand houden desnoods 1e klas gaan zitten indien mogelijk en en opletten van je gezicht af te blijven en na het boodschappen doen de boel op zn plaats leggen en dan heel goed de handen wassen en eventueel de deurkrukken goed schoonmaken. Boodschappen even een halve dag laten liggen. Meer kun je niet doen, Punt. Angst heeft geen mens nog baat bij gehad. Heeft totaal geen nut.

   Like

   • Lucky zegt:

    Dat ligt natuurlijk ook aan wat voor een bescherming je draagt en hoe of hoelang je het gebruikt.
    Maar ik zou liever in de bus of trein zitten mét, dan zonder bescherming als er in de buurt corona heerst.

    Like

  • Ik zal het je nog sterker vertellen Lucky.
   Als je dan toch slachtoffer moet worden van het corona virus kun je het beter morgen op lopen dan over een half jaar.
   Dat klinkt misschien gek maar op dit moment is er nog plaats in ziekenhuizen, maar mocht het zijn dat het hier ook door zet zal er nergens geen plaats meer zijn en zul je worden opgesloten in je eigen huis zonder dat er verder iemand naar je om kan kijken omdat er een groot tekort aan artsen zal zijn.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Je moet ook oren en ogen afdekken alle slijmvliezen zijn vatbaar voor dit virus, je zou het beste met een soort condoom kunnen rondlopen al wordt ademen dan wel wat moeilijk.
   Ze verkopen in die prepperzaken zo’n masker met een kap die over je voorhoofd en ogen valt dus misschien is dat wat . De enige maskers die tegen virussen werken die zijn nu niet te krijgen als je interesse hebt, ik heb er een link van, die zijn voorzien van een laagje zilver en koper. Als je en masker koopt die je kunt wassen dan zou je hem zelf kunnen impregneren met colloidaat zilver en colloidaal koper dat is ook een optie maar dan geldt nog de andere regels voor als je een masker gebruikt en eigenlijk bij de voordeur liefst met handschoenen afdoen, ergens buiten bewaren ophangen meterkast of zo handschoen uitdoen. Virussen overleven een tijdje op gladde oppervlakten dus liefst geen jas met gladde oppervlakte of een spray erover heen chloor is niet zo, dan kun je nog beter een echte rood koperen kan daar een paar dagen water in laten en dan ook nog een fikse scheut azijn erin en wat afwasmiddel . Azijn tast de proteïne mantel om het virus aan. De desinfectie gels werken dacht ik alleen voor bacteriën en zijn zeer slecht voor je lever, i kid you not, Ik heb zelf een oplossing gemaakt, heb ik altijd bij me met bakingsoda . dr bronner neutrale zeep fikse scheut van en wat straffe etherische oliën; tijm, citroen, tea tree , lavendel en lemongrass. Door de bakingsoda en de zeep krijg je een soort glijdende werking waardoor je echt je handen goed schoon kunt maken met een doekje afvegen erna. het geheel zit in een spuitfles dus je kunt ook onder je nagels mee spuiten voor de zekerheid. Mocht je denken etherische oliën meiden ding dan moet ik je vertellen, dat tijdens de pest in Parijs er 4 broers waren die de huizen van pestslachtoffers plunderden , ze zwoeren bij een mengsel van 4 etherische oliën, dat mengsel noemt men tot de dag van heden, de four thievesmix . De roers hadden het overleefd, dus dat mengsel moet wat gedaan hebben..

   Like

 4. Harry22 zegt:

  Dat komt omdat Nederland een gaaf land is.
  Of…..

  Geliked door 3 people

 5. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk; ‘Gaat u maar rustig slapen.’
  Waar kennen we dat ook alweer van?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Tistochwat.
   De woorden komen mij ook bekend voor. Werd dat niet gezegd nadat de z.g. Kon.familie al was gevlucht ? De toestand is nu exact hetzelfde : het virus in Nederland en de Kon.familie in ’t buitenland (Lech).

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Zag bij WNL gistermorgen een VVD tweede kamerlid , die mij verder totaal onbekend was verklaren , dat “we” helemaal voorbereid zijn , want de huisartsen letten goed op en een of andere instantie was er ook mee bezig .
   IK dacht nog , : ” is het dan zo simpel ” ?
   Wat kan ons nog gebeuren ?

   Politici zijn alleen maar lui die tamelijk goed kunnen lullen ,
   maar meer dan gelul is het niet !

   De PVV-ers uitgezonderd , dan .
   Als Fleur wat zegt over dit onderwerp , snijdt het altijd WEL hout !

   Dus WEG met die totaal incapabele Rutte kliek !

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Harry22 en Tistochwat, Nederland is een bijzonder en heel gaaf land en we kunnen steeds weer rustig gaan slapen natuurlijk, “zij” waken over ons met al hun “liefde” en kennis van zaken en, en en, en…

   Geliked door 2 people

 6. Albert zegt:

  De Nederlandse overheid liegt zo consequent, dat je er weer op kan bouwen.
  Gewoon alles 180 graden omdraaien en je zit het dichts op de waarheid.
  Op die manier is de nl-overheid toch nog een betrouwbare nieuwsbron.

  Geliked door 3 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Loop me daar al een paar dagen over op te winden, in het buitenland worden hele regio’s van de buitenwereld afgesloten, cruiseschepen zwerven rond omdat ze nergens mogen aanleggen en ga zo maar door.
  En in Nederland komen 39 mensen terug uit besmet gebied en niemand weet waar ze zijn, niet gecontroleerd of bekeken, nog niet eens een gesprek over wat wel of niet te doen en waar ze zijn?
  Kweenie !!
  Dan ben je toch wel erg laks !
  Nou ja de tijd zal het leren.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Struis vogel politiek ,wat ze niet zien dat is er niet we krijgen er hier ook mee te maken hoor het stopt niet opeens bij de grens
   Ik was gisteren bij de apotheek voor een zak vol medicijnen en vroeg als het Corona hier komt hebben jullie mondkapjes? Ze zei nee en is ook niet te bestellen
   Ze mogen ze wel eens gratis verspreiden in dit onwijs leuke land krijgen we eens wat terug van onze belasting centen

   Geliked door 2 people

 8. Nemesis zegt:

  Oh ja, het o zo betrouwbare RIVM, daar kan ik liedjes van zingen.

  Geliked door 4 people

 9. Richard zegt:

  Nou, met 9,9 miljoen chronisch zieke mensen in Nederland, maak je borst maar nat!
  Want het schijnt dat zeer jonge, oude en zieke mensen de grootste kans hebben om aan corona te bezwijken.
  Zit het mee, of tegen, (ligt eraan hoe je het bekijkt), dan gaan we terug naar de jaren 50 met een bevolking van rond de 6 miljoen.
  Toevallig heb ik er nog twee in de koelkast staan. Die maak ik vannacht nog de man. proost!

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Wij hebben alle dijken opgehoogd, dus wat kan er mis gaan?

  Geliked door 3 people

 11. Tom zegt:

  Denemarken mag je ook rood maken:

  https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/live-eerste-besmetting-in-denemarken-vs-en-zuid-korea-blazen-militaire-oefeningen-af~ab743448/

  Nederland is een veilige baken… 🙂

  Wel een goede reden om nu de grenzen te sluiten.

  Like

 12. henk verhoef zegt:

  ja – jantje kaas is erg goed in zwamverhalen en van kijk mijn eens de beste zijn

  Onderwijs/zorg/pensioenen /ov /infrastructuur en noem maar op= alles is beste en tppie
  Maar hoeveel criminaliteit er is – dat weet men niet– dat kan men zelfs niet op een goed papiertje krijgen
  Oh sociale stelsel is ook beste– vooral via toeslagen en inkomsten uit de NARCO misdaad staat kan Mo met een amsterstanse basisschool opleiding zelfs een bmw bezitten en sugardaddy zijn van een groenlinks wit studentje Ene jan scheffer zei eens — in gelul kan je niet wonen
  moet je eens naar de illegalen in amstrerstan kijken– het is zelfs gratis

  Wat zijn we goed he
  oh wie dat betaalt– jan de slimme hoogopgeleide stemmer

  Like

 13. Lucky zegt:

  Iets anders, lijk te koop….
  https://www.ad.nl/binnenland/tientallen-nederlanders-willen-lichaam-doneren-aan-bedrijf-in-vs-goedkoop-alternatief-voor-uitvaart~a368b69d/

  Tientallen Nederlanders willen lichaam doneren aan bedrijf in VS: goedkoop alternatief voor uitvaart
  Tientallen Nederlanders hebben zich bij een commercieel Amerikaans bedrijf gemeld voor donatie van hun lichaam na hun dood. Het zou een goedkoop alternatief vormen voor een uitvaart, maar wat er exact met de lichamen gebeurt, is nog onduidelijk. Dat meldt Nieuwsuur.

  Het bedrijf, RISE Labs, is een zogeheten body broker en verhandelt lichaamsdelen van overleden personen die hun lichaam na de dood beschikbaar hebben gesteld aan de wetenschap. RISE Labs prijst donatie aan als een ‘goedkoop alternatief voor een uitvaart’. In Nederland zijn inmiddels vier lichamen gedoneerd. Die werden opgeslagen op Schiphol en elders ontleed. De lichaamsdelen zijn opgeslagen of doorverkocht.

  Like

 14. Peter zegt:

  Als de zwakke eerst gaan zoals gezegd,zijn we in een klap van onze regering af .

  Like

 15. Astrid zegt:

  Ben vanochtend begonnen met hamsteren, voornamelijk grote blikken met diverse groenten en blikjes met houdbare smeerpatés en vis. De vriezer ligt ook vol. Mondkapjes [PPP2] had ik nog van de bouwmarkt vanwege mijn hobby. Ik overweeg om naar de Cariben ‘op vakantie’ te gaan, maar dan wel op het moment dat ik de laatste vlucht die kant op te pakken heb en dat ik dan daar maanden [liever nog jaren] gestrand zal zijn, omdat er voorlopig geen vluchten meer naar Europa zullen zijn. Als je dan toch ergens vast moet zitten, dan liever daarginder dan in troosteloos en nat NL. Vaste maandlasten worden automatisch afgeschreven. Ik wilde altijd al op een gegeven moment NL verlaten, misschien is dit een goed moment? Zijn er meer mensen hier met dergelijke plannen, of die reeds die kant op vertrokken zijn? Sta altijd open voor nuttige tips.

  Like

 16. bobzelf zegt:

  NOU ZIT IK NET DE KRANT TE LEZEN , WHAHAHAAHAH
  UW SOROS , HARINGINPAK NIEUWS ,,STUK VUIL ,,,,

  en daar wordt een italiaanse viroloog aan het woord gelaten , die dag en nacht
  nu bezig is
  EN DIE GEEFT DE VOLGENDE TEKST EVEN MEE :

  DE MENSEN DIE WERKELIJK STERVEN AAN HET CORONA VIRUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ZIJN OP DE VINGERS VAN1 HAND TE TELLEN !!!
  EN DAN HOUDT JE NOG VINGERS OVER OOK ,

  WAT EN WIE ER PROBLEMEN HEEFT OF KRIJGT ZIJN MEEST OUDERE MENSEN
  DIE al heel ziek zijn dan wel waren

  Op de vraag hoe lang dit virus doorgaat: ,,Ik denk niet dat we volgende week niet meer over het coronavirus praten.
  In Italië hebben we maar erg weinig mensen die ziek zijn van alleen het coronavirus, die zijn op de helft van één hand te tellen.
  De anderen zijn patiënten met een afweersysteem dat al was aangetast door andere ziektes en die vanzelfsprekend ook complicaties zouden hebben gekregen van een gewone griep.
  De paar mensen die zijn overleden hadden kanker in een vergevorderd stadium of waren al levensgevaarlijk ziek.
  Eén ding moeten we niet vergeten, en dat is handen wassen. Het toilet is één deur verder.”

  Een hand geven, vraagt de Repubblica-journalist zich af. ,,Ja natuurlijk, we wassen ze toch weer.” Een mondkapje draagt ze niet. ,,Die doen we op als we de tests uitvoeren en in de omgang met geïnfecteerde patiënten, maar voor de rest kun je nog beter een carnavalsmasker dragen.”

  ik denk dat dit voorlopig mijn waarheid is

  HET IS GLOEIENDE GLOEIENDE TOCH GEEN OORLOG !!

  NOU HOORDE IK DAT BLOK , DIE HERSENLOZE , LANGE PAARDENLUL , die daar ook voor studeert ,,,
  zich niet lekker voelde , whahahaaha GRIEPIE, DOOIE LUL ??
  dus ?
  met een beetje mazzzel ,
  hij is ook in de 2e kamer geweest ,,,,

  ZIJN ONZE 125 landverraders + fvd ook gelijk van deze planeet af , ?????

  allemaal zwakke snuivers, AIDS FIGUREN EN MOCRO HOMO’S , EN SLIKKERS en slechte eters zonder conditie

  DUS CORONA KOM ER MAAR IN HOOR

  OME BOB

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 27 februari 2020 om 12:55

   DUS CORONA KOM ER MAAR IN HOOR

   O ja, dat gaat zéker gebeuren. Het virus klopt al op de deur.
   Enne, mooi toch, dat die nutteloze, dure, lastige ouwe knarren het eerst de kraaienmars blazen? Opgeruimd staat immers netjes?
   Zo houdt de ‘elite’ geld over om de mohammedaanse bezetter te verwennen. 👿

   Geliked door 1 persoon

 17. J.Th. Neuteboom zegt:

  Wel raar dat staatshoofden, regeringspersonen etc. nog niet een is besmet. Die komen ook overal (snoep reisjes) maar mankeren niets?? Hebben die dan al wel een tegenmiddel gekregen?. Het feit is dat er teveel mensen op de wereld zijn, en zo dun je het aardig uit. Onze regering is volkomen onbetrouwbaar, getuige het gemak van dit virus. En hebben ze ooit niet zolang geleden teveel vaccins besteld die zo weg gegooit konden worden. Het stinkt aan alle kanten. Zal maar helemaal niet beginnen over de aow,ers. Ideaal virus zou ik bijna zeggen.

  Geliked door 3 people

 18. Astrid zegt:

  Ik bedoelde in mijn vorige plempsel hierboven natuurlijk het “FFP2-masker” van de bouwmarkt.

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Dan is er verder nog de vraag……………..: “Hoeverre kunnen we de instanties/media nog vertrouwen”.

  Coronavirus outbreak is 52 TIMES worse in one Chinese province than officials admit as local authorities seek to hide the true number of people infected, report claims

  dailymail.co.uk

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8047793/Coronavirus-outbreak-52-TIMES-worse-one-Chinese-province-officials-admit-report-claims.html

  Geliked door 2 people

 20. leo1 zegt:

  In Holland gebeurt alles 40 jaar later ! ……… toch ??

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Wie de kinderen in zijn zak heeft heeft de toekomst. Geen zee gaat te hoog de EU propaganda aan de man vrouw transgender en het zal niet waar zijn het kind te brengen
  https://www.geenstijl.nl/5152117/inducktrinatie-kom-aan-hee/

  Geliked door 1 persoon

 22. Lucky zegt:

  Alles is racisme…
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/02/27/china-blames-xenophobia-and-white-supremacist-racism-for-coronavirus-fears/

  China Blames ‘Xenophobia’ and ‘White Supremacist Racism’ for Coronavirus Fears

  Chinese state media continued their efforts this week to mitigate political damage from the coronavirus epidemic by claiming Western concerns about the spread of the disease, and complaints about China’s lack of transparency, are founded in “xenophobia” and “white supremacist racism” reminiscent of the “Yellow Peril” hysteria of the late 19th Century.

  “The U.S. travel restrictions on China and criticism of China’s quarantine strategy to contain the COVID-19 have been seen as a racist politicization of the epidemic,” China’s state-run Global Times declared on Wednesday, without demonstrating that anyone other than themselves sees the situation that way.

  Nl
  China geeft ‘Xenophobia’ en ‘White Supremacist Racism’ de schuld van de angst voor Coronavirus

  Chinese staatsmedia bleven deze week hun inspanningen voortzetten om politieke schade door de coronavirus-epidemie te verminderen door westerse zorgen te claimen over de verspreiding van de ziekte, en klachten over het gebrek aan transparantie in China, zijn gegrond in ‘xenofobie’ en ‘wit supremacistisch racisme’ dat doet denken aan de “Yellow Peril” hysterie van de late 19e eeuw.

  “De Amerikaanse reisbeperkingen voor China en de kritiek op de quarantainestrategie van China om de COVID-19 te beheersen, zijn gezien als een racistische politisering van de epidemie,” verklaarde de door de staat gerunde Global Times van China op woensdag, zonder aan te tonen dat iemand anders dan zij de situatie op die manier.

  Like

 23. sweetheart zegt:

  geloven de mensen nou echt dat er geen 1 in nederland met de corona virus rondloopt,?? ha ha

  Geliked door 2 people

 24. Aegolius cs zegt:

  Of topic maar voor menigeen belangrijk:
  UMC Utrecht komt met primeur: MRI-scan in 5 in plaats van 25 minuten
  https://www.nu.nl/binnenland/6033716/umc-utrecht-komt-met-primeur-mri-scan-in-5-in-plaats-van-25-minuten.html?redirect=1

  Like

 25. Kees zegt:

  Het RIVM dat is toch zoiets als Rijks Instituut voor Volks Misleiding?
  Alles wat dat instituut zegt, kun je dus negeren.

  Geliked door 2 people

 26. Jean zegt:

  In Nederland en België komen ze stilaan terug uit vakantie en maandag zitten ze in school te knuffelen en doen alsof ze nog nooit gehoord hebben over het coronavirus. Ik hou mijn hart vast want ik verwacht veel ellende met al die vreemdelingen die van de thuislanden komen waar ze nooit gehoord hebben van hygiëne……

  Geliked door 2 people

 27. Jan zegt:

  Hoe de corruptie en de incompetentie van de WHO de gezondheid in de wereld heeft bedreigd

  Geliked door 2 people

 28. delamontagne zegt:

  Tedros Adhanom Ghebreyesus was Minister voor Gezondheidszorg in Ethiopië.
  Toen er in het zuiden van ’t land dodelijke cholera epidemiën uitbraken ( tot 3 -maal ! ) heeft hij dit voor de buitenwereld verborgen gehouden om de reputatie van Ethiopië niet te schaden.
  / /
  De directeur general, deze Ethiopiër dus, is een Marxist en nu belast met de coördinatie om de wereld tegen het corona-virus te beschermen !

  BRON: ( Franstalig, maar ik heb ook in Engels ergens gezien, kan niet terugvinden ))

  https://www.dreuz.info/2020/02/26/coronavirus-quand-le-directeur-general-de-loms-dissimulait-des-epidemies-mortelles/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s