“Joden die op het FvD stemmen zijn niet goed snik”

Screenshot_353

(Door: R.T.)

Het geboortejaar van schrijfster Natasha Gerson geeft antwoord op de vraag waarom zij een afkeer had tegen wijlen Pim Fortuyn en nu tegen de PVV en het Forum voor Democratie. Haar generatiegenoten zijn typerend voor mensen die vanaf hun kinderjaren werden gehersenspoeld door linkse ideologie. Net als in de DDR begon het al vanaf de eerste dag op de kleuterschool en via kinderprogramma’s op tv. De producten van deze linkse opvoeding willen de huidige realiteit in Europa en Nederland niet inzien en zeker niet accepteren; al zijn ze nog zo goed ontwikkeld en hoog opgeleid. Zij trivialiseren realiteit die voorkomt in programma’s als “Opsporing Verzocht”, waarin brute aanvallen op willekeurige mensen dagelijks voorkomen. Zij slaan de  steeds grimmiger wordende angstcultuur waarin Nederlanders moeten leren “Wie is hier de baas!” in de wind… En dat is niet de autochtone bevolking.

Haar stelling: “Joden die op het FvD stemmen zijn niet goed snik” laat zien hoe fout haar redenering is. Als zij een bende Jodenhaters pur sang zoekt, dan vindt zij die bij haar linkse vriendjes – en niet bij de PVV en het Forum voor Democratie. Linkse Gutmenschen zijn “wolven in schaapskleren”. Zij gebruiken hun anti-Joodse sentimenten als argumentatie tegen Israël. Hun einddoel is precies hetzelfde als van hun protegés: de Palestijnen. Israël moet van de wereldkaart worden geveegd en haar bewoners verdelgd. Deze ambities hebben de PVV en het FvD niet. Hier zijn enkele “parels” van haar argumenten:

“Wat moeten jullie dan met de FvD? Vraag het een FvD’er en hun buzzwoorden (‘het kartel’, ‘omvolking’) en hysterische jij-bakken (GroenLinks = Volkert van der G.! D66 = doodsspuiters!) vliegen je om de oren. Dus willen jullie ook stemmen op een partij die beweert dat de bevolkingssamenstelling van Europa én Nederland op slinkse wijze verdund wordt? Waarbij de blanke/boreale/Germaanse cultuur moedwillig ingekleurd wordt door een complot van een wortelloze kosmopolitische elite die het niet uitmaakt als democratieën om zeep geholpen worden omdat het henzelf niet raakt”.

https://jonet.nl

Door:
R.T.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Forum voor Democratie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse joden, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Pim Fortuyn, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Joden die op het FvD stemmen zijn niet goed snik”

 1. LUCIA zegt:

  Dat mens is zelf niet goed snik , de PVV en FvD zijn de enige 2 partijen die het grote moslim probleem willen aanpakken en uit welke hoek komen de anti-semitische aanvallen… toch echt niet bij Fvd en PVV vandaan , deze mevrouw is blijkbaar onbekend met het gezegde; “The enemy of my enemy is my friend”.

  Geliked door 5 people

 2. Monalisa zegt:

  Nee je moet op de PvdA stemme

  Like

 3. droevige mof zegt:

  De enige partij die zich er duidelijk voor inzet dat er geen jodenhaters en jodenvernietigers meer in het land komen, is de AfD. Maar de Zentralrat der Juden is fel tegen de AfD en steunt Merkel. Met zulke vrienden heeft men geen behoefte meer aan vijanden.

  Geliked door 7 people

 4. koosv8 zegt:

  Ga je aansluiten bij de Trump Haters. In een paar jaar tijd heeft hij de mensen weer een vooruitzicht gegeven. En durven ook voor hun mening uit te komen. Er lopen ook veel mensen over naar de republikeinen, en terecht. Als men ziet dat wat er wordt gezegd, ook daadwerkelijk in grote lijnen ook gebeurt. Als Rutte zo’n vent was dan was hij op handen gedragen nu. Maar die tijd heeft hij gehad !
  LINKS HELPT U EN UW GEZIN NAAR DE RATSMEDEE, DUS STEM PVV OF FVD!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Qvic zegt:

  Bij die linkse wordt het narcisme constant gevoed, deze mensen worden ook wel eens woorddenkers genoemd. Alles volgens de regels willen doen. Hierdoor blinken zij uit in het schriftelijke en woordelijke onderwijs. Hierdoor kloppen zich zelf op de borst van dat zij hoger opgeleid zijn, maar dat zegt niets over hun E.Q. of I.Q.
  Hierdoor wordt juist hun übermensch gevoel gevoed van hun narcisme. Maar bij bijna alle praktische opdrachten maken zij een puinhoop van. Want zij kunnen namelijk niet iets beredeneren van waarom, hoe, wanneer, wat e.d., zij denken niet in oplossingen en mogelijkheden maar enkel volgens de voorgeschreven regeltjes. Door telkens hun ideologie als de beste ter wereld neer te zetten. Daardoor zijn de linkse, maar ook alle moslims gaan geloven dat zij daadwerkelijk de beste zijn in alles op deze wereld. Dit wordt dan ook vanaf de geboorte met de paplepel ingegeven. Dan kun je als andersdenkende niet (meer) door dringen in hun denkpatroon/zienswijze, dan heeft een discussie totaal geen zin. Waar de andersdenkende voor alle mogelijke reële oplossingen of mogelijkheden openstaan in de gemeenschap. Staan de linkse en de islam enkel open voor hun eigen ideologie en de rest doet niet ter zake. Want als je hun ideologie niet accepteert als de hoogste vorm van het leven, dan ben jij een vijand van hun ideologie en dan moet je als andersdenkende maar accepteren dat zij de lakens uitdelen hoe jij moet gaan leven naar hun maatstaven en dat zij alle controle over jou hebben. Zo ook dat zij kunnen bepalen of jij mag leven of niet. Zij vinden dat de andersdenkende daar te dom voor zijn, om het zelf te kunnen bepalen hoe zij willen leven. Zij kunnen dat ook maar niet begrijpen van waarom de politieke partijen PVV en FvD steeds meer aanhang krijgen. Zij zitten vast in hun eigen zienswijze en daarom zullen zij nooit van hun eigen fouten iets leren. Daarom blijven zij telkens de zelfde fouten maken, zonder dat zij het zelf beseffen. Dat is dan ook de redenen van waarom zij nooit eens toegeven dat zij fout zaten. Maar wel constant door gaan met hun drammerige thema’s dat zij het in alles beter denken te weten, dan wie dan ook.

  Geliked door 2 people

 6. Zou mij niks verbazen als dit mens zichzelf verneukt, behebt is met het Stockholmsyndroom! Mss (woont) is ze wel heel kwetsbaar en is ze bang voor een raketje door de brievenbus, of nog erger. Je moet tegenwoordig wel levensmoe-zijn of 24/7 beveiliging hebben om publiekelijk politiekgevoelige uitspraken te doen. Om het nog een beetje leuk te hebben kiest men er dan maar voor om met de vijand te heulen, zichzelf geweld aan te doen. ‘Kopje thee, meneer Imam Suhayb Salam??’

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Gienekehado. Als ik de woorden van dit linkse griet lees, krijg stuipen over mijn lijf.
   Neem bijvoorbeeld het volgende: “Als deze politieke trend zich doorzet en Nederland weer een soevereine natiestaat wordt door een Nexit of door het imploderen van de EU vanwege FvD-achtige invloeden in alle lidstaten, zal niets anders dan die verdragen een totalitair bewind in de weg staan”. Natasha Gerson vraagt zich niet af waarom mag Nederland niet een soevereine natiestaat zijn? Dat waren wij tot de invoering van de Euro. Toen waren wij gelukkige mensen in ons eigen land en wij LEEFDEN NIET IN EEN DICTATUUR. De EU is juist bezig onze vrijheid van meningsuiting en pers te beknibbelen. De EU heeft onze wetgeving kapot gemaakt en onze grens wijd opengezet voor invasie van Jihad, schurft, alle exemplaren van SOA en smerige ziekten, zware criminaliteit, rebellen moordenaars met liters bloed onder hun nagels, kinderverkrachters enz. Zo te zien is de EU een dictatoriaal regime die ons op slinkse wijze heeft bezet. En dat, dankzij haar linkse verraderlijke Quisling vriendjes.
   Welke verdragen ons leven zouden reden? Natasha Gerson neigt te vergeten dat de macht over deze verdragen ligt in handen van zwaar corrupte politici uit Derde Wereldlanden voor wie mensenrechten is een vies woord. Barbara Lerner Spectre is een kwalijk persoon met wazig ideeën over multiculti. Dat zonder te begrijpen dat de mensen die zij in bescherming neemt, zijn juist de mensen die uit religieuze overweging ons willen afmaken. Dat moeten ze van hun god die een gedrag vertoont van een maffiabaas. Helaas de Coudenhoven-Kalergi plan is echt. De ontvolking van Europa is al op volle gang. Voor de wortelloze kosmopolitische elite is de wereld verdeeld in Herenvolk (dus zij) en in loon- en creditslaven. Europa is na de Tweede Wereldoorlog haar eigen weg gegaan en werd geen duplicaat van de VS. Dat kost de NWO geldvampiers veel geld (die ze niet kunnen verdienen). Daarom werken ze aan het project die de Europeanen zal vervangen door domme mensen met laag IQ die niet voor zichzelf kunnen zorgen, dus makkelijk in de hand te houden.

   Geliked door 1 persoon

 7. Het Valse Rooie Wijf, Hedy ‘d Ancona, noemde onlangs de PVV en FvD als de aanstichters van homo/vrouwenhaat!! Gelukkig loopt ze al tegen de 100 en gaat ze als NITWIT de boeken in. Vals Rood Kreng dat je bent!

  Geliked door 4 people

 8. ronjaspers zegt:

  Ik hou van de joden en israel.Helaas heb je ook slechte joden,deze joden noemen ze J.I.N. jood in naam.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   “Weg met ons”-Joden . . .

   Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @ronjaspers en @EJ Bron. Ze zijn Joden die levensgevaarlijk zijn voor andere Joden die niets met ze gemeen hebben, behalve hun etnische afkomst. De meeste Europese Joden zijn niet belijdend en vaak kennen ze niet de Joodse traditie. Dus, er blijft enkel de etniciteit over. Gelukkig hebben de Israëliërs niets met personages als Natasha Gerson en Barbara Lerner Spectre te maken. Men moet hopen dat de Amerikaanse Joodse leden van de NWO-geldvampiersclub Israël niet in hun tengels krijgen. Er is te veel voor het land gevochten met bloed, zweet en tranen.

    Like

  • Harry zegt:

   Helaas is de cohesie zwaar ondermaats bij de Joden .
   Het stikt van de foute Joden .
   Helaas , want ze gaan het nog zwaar genoeg krijgen met een groeiend aantal steeds gevaarlijker wordende geitenneukers om hen heen .
   Ik kan me niet voorstellen dat ze dat niet snappen .

   En zo’n Mark de Hond , wat bezielt zo’n figuur ?
   Mijn respect heeft ie – voor zover aanwezig – TOTAAL VERSPEELD !
   Helaas zijn sommige dingen erfelijk ………..
   Zie de Asschers !

   Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  Ik ga niet googelen op dat vrouwmens maar het zou me niet verbazen als ze past in het rijtje Judenratten zoals de Zuckerbergs en consoorten die hun eigen volk misprijzen (understatement).
  Antisemieten zitten er in elke partij omdat Jodenhaat niet iets collectief is maar individueel wordt bedreven.
  In “mijn” partij (het Vlaams Belang) zitten er (meer als éne), maar ze huizen net zo goed bij het midden veld (lees de mainstream partijen die als vanouds de macht uitmaken) als in de linkse tot extreem linkse “clubjes”.
  Ook in Vlaanderen hanteren de overheids-partijen (in feite ALLE partijen zonder onderscheid) dat “extreem-rechts”( bedoelen ze natuurlijk het Vlaams Belang mee) antisemieten zijn, hoe vaak dat gesuggereerd werd ben ik al lang de tel vergeten).
  Gewoon een kijken over de grens waar de schoft Corbyn één van de meest notoire antisemieten is in Groot Britagne.
  De regering in Vlaanderen’s aanhangsel belgie loopt zich de sloffen van onder hun kont (de vorige premier Michel is nogthans een Jood) om het de islamieten gemakkelijk te maken in elke facet van de maatschappij.
  Daartoe behoord ook limietloze “asiel” aanvragen door islamieten invaders en dan vergeet ik nog de voorkeurs behandeling voor de palestijnen gekoppeld daaraan de haat tegen de Israëliërs.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Trucker. Michel is wel een Waalse hufter, maar geen Jood. Zijn volle naam is: Charles Yves Jean Ghislaine Michel. Volgens de combinatie van zijn lange rij namen is hij een goede katholiek. Men kan wel vragen waarom hebben zijn ouders de naam Ghislaine aan zijn doopnamen gevoegd? Verwachten ze een homo?

   Like

 10. Rensk. zegt:

  FvD heeft nog niets aan daden gedaan. Je kunt ze dus nog niet pakken op foute regeerakkoorden en wetten en foute beslissingen wat het land betreft Het kabinet wel. En die laatste doet niet anders dan chaos scheppen. 1 grote chaos komt er op ons af vanwege inmense domheid Die domme vrouw hierboven mag eerst naar haarzelf kijken. Wat ze zegt is ze zelf en zeer waarschijnlijk binnen afzienbare tijd met haar kop door de helft. Dom wief zeggen we hier.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg zijn een aantal van de meest bloeddorstigste (linkse) tirannen van de 20ste eeuw: Vladimir Lenin, Leon Trotski, Jozef Stalin en zelfs Adolf Hitler feitelijk genoeg na WO I door Pruisische generaals zoals Paul von Hindenburg en Erich Ludendorff aan de macht geholpen!
  Die twee laatsten waren trouwens ook uit op Lebensraum in het oosten en wilden daarbij ook miljoenen Russen en niet-Russen laten omkomen hoewel zij nauwelijks beseften wat deze vier opgenoemde monsters gingen aanrichten en dat was (zoals dat thans met de gehate islam het geval is) blijkbaar NIET hun bedoeling geweest!

  Geliked door 1 persoon

 12. Marc zegt:

  Ik begrijp niet zo goed hoe je het feit omvolking kan ontkennen: de bewijzen zijn voor iedereen, elke dag en overal te zien.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Marc.Ontvolking,de satansche globalistische elite willen een N.W.O. maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Ron Jaspers. Kan iemand voorstellen hoe gelukkig is de geldvampiers club van BILDERBERG/NWO met het uitbreken van de Corona virus in Europa? Hun geluk kan niet op. Deze gasten hebben nu een actiekaart aan de muur van hun werkkamer, en zij houden dagelijks het aantal slachtoffers in de EU. Bij goede resultaten (zo veel mogelijk doden) openen ze een fles Dom Perignon Rosé Gold. De Corona is voor hen een geschenk uit de hemel. Ze weten dat de Kalergi-plan loopt niet enkel op schema, maar het wordt door de pandemie bespoedigd.

    Geliked door 1 persoon

 13. peervaneynthoven zegt:

  Ik raad Joodse mensen aan het advies van Natasha Gerson volledig te negeren en zich het volgende goed te realiseren: het land dat 6.000.000 joodse doden op zijn geweten heeft, laat decennia later via Bundeskanzlerin Merkel ongelimiteerde aantallen van uw ergste vijanden binnen die u en uw volk volgens hun ideologie liever vandaag als morgen willen vernietigen. Weet u welke partijen sinds de “Wilkommen Politiek” de regering in dat land vormen en welke politieke stroming die volgen? Zeker niet rechts! Als Mevrouw Gerson nog niet door heeft wie uw vijanden zijn en meedoet aan de demonisering van partijen die het juist voor de joodse gemeenschap opnemen, hoop ik dat u het wel doorheeft. Mevrouw Gerson is met dit advies zelf niet goed bij haar hoofd. Schrijfster of niet!

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @peervaneynthoven. Natasha Gerson kan met haar gehersenspoelde kop niet begrijpen dat de vijanden voor wie ze zo veel medelijden heeft, zijn van plan al spoedig een TOTALE KRIEG in Europa te beginnen. Jozef Göbbels vroeg aan zijn toehoorders in 1943 “Wollt Ihr den Totalen Krieg?” https://www.youtube.com/watch?v=md6lbxsF6J0 Dat hoeft men de “leuke gekleurde Derde Wereld vrienden van Natasha” niet te vragen. Hun god Allah verplicht ze iedereen af te slachten die niet van hem is gediend. Dat geldt niet enkel voor Joden, maar ook voor christenen, boeddhisten, Taoïsten, Humanisten enz. Geestelijk gezonde politieke leiders doen, natuurlijk, er alles aan om hun volk te verdedigen en het moordlustige schurftige gespuis uit verre landen buiten de deur te houden; desgewenst door een loop van een geweer. Maar zij pleit juist voor politieke partijen die het gevaar voor hun volk niet willen inzien. Net als de psychopate over de grens die de deur juist openzet voor een tsunami van miljoenen vijanden.

   Geliked door 1 persoon

 14. M. zegt:

  Iedereen die op FVD stemt wil zich graag laten verdelen. zodat de tegenstanders die uw land graag overnemen en zich niet laten verdelen zich in de politiek kunnen nestelen.
  De waarheid zit al jaren gevangen in beveiliging en word het niet eens tijd om de waarheid te bevrijden in plaats van vreemd te gaan met elke mooi boy die langs komt en u naar het mondje praat om u te verdelen?

  Het zal wel weer zo’n gekochte mening zijn op een voorverwarmd podium.
  Blijf lekker op je ondergang stemmen anders ben je niet goed snik is de boodschap.
  De waanzin recht in je gezicht.

  Men heeft met de verkiezingen in aantocht weer een legertje leugenaars geformeerd om elk gezond geluid te demoniseren of niet goed snik te verklaren.
  Hoewel veel politici na zijn dood hebben toegegeven dat Pim gelijk had word er weer het zelfde smerige spelletje gespeeld tegen de mensen waarvan ze weten dat ze gewoon gelijk hebben.
  Iets wat ze eerder zelf toegegeven hebben.

  De media word weer misbruikt van uw geld om alle ellende die links veroorzaakt heeft in de schoenen, van wat men wegzet als extreem rechts maar in werkelijkheid gewoon gezond verstand is, te schuiven.
  Gezond verstand is al gauw extreem voor iedere leugenaar.
  Van de waarheid word een leugenaar al gauw ongemakkelijk en als je niets hebt om je goedkope leugens te staven dan blijft alleen nog schelden en demoniseren van de waarheid over.
  Een leugenaar kan namelijk geen enkele zinnig discussie aan zonder het gelijk te verliezen aan de waarheid.
  Dus moet de waarheid bestreden worden met alle middelen men kan immers niet toegeven dat men gewoon ordinair het volk verraden heeft en een gigantische bende van ons land hebben gemaakt met hun linkse leugens en het mooi praten van alles wat lelijk is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s