Aan Mark Rutte

Screenshot_2

(Door: Jan Dijkgraaf)

Uw gebrek aan ballen kan net het verschil maken tussen leven en dood…

Beste meneer Rutte,

De maximumsnelheid voor hulpdiensten in Nederland wordt binnenkort verlaagd. Waar ambulances met zwaailichten nu met 170 kilometer per uur over de snelweg naar het ziekenhuis mogen om te proberen een mensenleven te redden, wordt dat vanaf 16 maart 140 kilometer per uur.

Het gevolg van de verlaging van de maximumsnelheid vanwege dat stikstofgejank. Hulpdiensten mogen maximaal 40 kilometer harder dan de maximumsnelheid, dus als die op snelwegen van 130 naar 100 gaat, gaat die van hulpdiensten van 170 naar 140.

Dat kan net het verschil maken tussen leven en dood.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Bureaucratie, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aan Mark Rutte

 1. karton zegt:

  Een mensenleven meer of minder maakt Rutte helemaal niks uit.

  Liked by 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  De Jesse Klaver vegan wijven gaan gillend vagina hoedjes van schuurpapier vouwen als ze dit lezen.

  Trump al zijn hele leven zweert bij een dieet van McDonald’s-hamburgers, Diet Coke, patat, doorbakken steaks, gefrituurde kip en vanille-ijs en desondanks volgens de arts die hem testte voor hij president werd in uitstekende gezondheid verkeert.

  Liked by 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Nu nog even de snelheid van die ziekenhuis-helikopters flink omlaag brengen en de catastrofe is compleet. Het aantal verkeersdoden zal weer omhoog gaan want die verzonnen stikstofproblemen gaan immers boven een mensenleven. Ook zal het langzamer rijdende (snel)verkeer een extra rem gaan vormen voor de hulpdiensten. Naast de burgerbevolking moesten de boeren en vissers er al aan geloven. Dit alles ter ere van de Mammon die in Brussel zetelt en die er naar streeft ons land en onze cultuur te vernietigen. Rutte, de uitvoerder van dit misdaadsyndicaat in Brussel, zal daar wel eventjes voor gaan zorgen….

  Liked by 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Bestuurders van voorrangsvoertuigen moeten zelf mogen bepalen hoe snel ze rijden, al was het met 200 km per uur!

  Zak toch tot aan je kruin in de stront, Rutte, met je smerige nichtenstreken!
  LEUGENAAR!

  Liked by 3 people

 5. Rensk. zegt:

  Die smalle kleine ogen van Rutte doen me aan iemand denken. Ogen waar geen ziel in zit. De briefjes van Jan raken Rutte niet, want Rutte heeft een onontwikkeld empatisch vermogen. Niks raakt Rutte. Enkel als zn macht taant van zn VVD dan raakt het hem. Net als bij een narcist.

  Liked by 3 people

 6. Kan die TRONIE van Trutte niet meer zien. Vreselijk, RAMP van de Eeuw! Een heel land VERKLOOT!

  Liked by 2 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar het is ook behoorlijk absurd dat ze met die dingen dus 170 km mochten.
  Heb 40 jaar mijn groot rijbewijs gehad voor alle categorieën en kan meedelen dat als je met zo’n busje 170 km gaat knallen dan ben je levensmoe, zodra je met het stuur moet corrigeren dan kun je het schudden, ook als je keer wat harder moet remmen (omdat er bijvoorbeeld iemand voor je niet in de gaten heeft dat er iets met zo’n gang eraan komt) dan is het toch maar te hopen dat de chauffeur een stevige hand heeft want zodra je corrigeert kun je het vergeten.
  Die dingen zijn niet ontworpen om met die snelheid te rijden, vergeet niet dat hij door alle apparatuur aan boord al behoorlijk zwaar geladen is.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zit trouwens net te rekenen en ik maakte een foutje, ik heb 50 jaar mijn groot rijbewijs gehad.

  Liked by 1 persoon

 9. JANNIE KEIJZER zegt:

  RUTTEN MOET NODIG AFGEZET WORDEN, HIJ ZAL TREITEREN WAAR HIJ DAT KAN, EN BESEFT NIET HOE HIJ ZICH ZELF EN HET HELE NEDERLANDSE VOLK HIER MEE NAAR BENEDEN HAALT.HIJ HOUDT ER OOK RARE GEWOONTES OP NA, B.V.DOOR TE VERTELLEN, DAT ZIJ ELKAAR SAMEN IN HET TORENTJE AF HEBBEN GETROKKEN. EEN GROTE SCHANDE VOOR HET HELE LAND. DIT GAAT TE VER. RUTTE MOET OP, YOU TUBE MAAR EENS NAAR DE BUITENLUCHT, GAAN KIJKEN MET PAUL SCHEFFER EN RODERICK VELO,DAN WEET HIJ ECHT ZEKER, WAT ZIJN FOUTEN ZIJN.EN NOU EENS OPHOUDEN MET DAT GETREITER.

  Liked by 2 people

 10. karton zegt:

  Hopelijk heeft Rutte-kut binnenkort een ambulance nodig die hem, wegens een lekke zeurzak, van Den Haag naar Groningen moet overbrengen. Of zou deze minne figuur voor zichzelf een uitzondering hebben gemaakt ? (nét als bij de opvang van “vluchtelingen’ in de Juliana-kazerne nabij z’n eigen hut, zodat er géén kanspareltjes in zijn buurt kwamen ?)
  Rutte : je bent minderwaardig mens, egoïstisch, narcistisch, non-empathisch, leugenachtig, konten-likkerig, eigenlijk een héél zielig, klein “mannetje”, die het aankijken nog niet waard is.

  Liked by 3 people

 11. Lenie F zegt:

  Belachelijk en op provinciale wegen nog minder, brandweer ambulance en politie moeten ontzien worden en zeker waar het hier om mensen leven gaat.lenie

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   …….als die broeder met zijn ambulance niet vol plankgas had gereden op een twee baans provinciale weg, midden door, met aan beide kanten niet meer en anders dan 50 cm gras en dan schuin diep afvallend talud,ja dan……!

   Liked by 1 persoon

 12. karton zegt:

  Ik vraag me af of deze z.g. max.snelheid voor hulpdiensten zoals politie en ambulance, óók geldt voor bijv. een observatie- en/of arrestatieteam. Meestal worden deze opgeroepen bij buitengewoon zéér dringende zaken, z.g. haastklussen, of moeten deze diensten ook op kruipsnelheid naar een overval, ontvoering, opgeblazen pinautomaat enz. ?
  Hopelijk is er binnen erg korte tijd één persoon in Den Haag die eens probeert normaal te denken, zoals héél veel burgers ook al doen.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Het overschreiden van die snelheid mag alleen bij een moslim die in zijn vinger gesneden heeft……..en……Uw gebrek aan ballen kan net het verschil maken tussen leven en dood… de hamvraag is….heeft hij wel ballen ?

  Like

 14. karton zegt:

  Gisteren kwamen twee mensen om ’t leven bij een aanrijding nabij Zevenaar, het waren deelnemers aan een plofkraak in Emmerich, Duitsland. Omdat dit soort gebeurtenissen plm.
  altijd worden gepleegd door Marokkanen, ga ik er gemakshalve maar vanuit dat de omgekomenen tot die zooi behoorden. Wát hebben die Marokkaanse criminelen toch geluk gehad zeg, vanaf 1 maart, morgen dus, mogen ze niet sneller als 100 km/u rijden op snelwegen ! Nu reden ze veel harder want van de auto (Audi) en henzelf was weinig meer te herkennen. Wát een mazzel-pikkies, want nu kunnen ze helaas niet meer bekeurd worden door onze Dappere Dodo’s , de politie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s