Agressieve migranten: Deze beelden zullen de mainstream media u nooit laten zien!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-parlementariër Johannes Huber heeft gisteren een video gedeeld op zijn Facebook-pagina die binnen een mum van tijd enorm verbreid werd op het sociale netwerk. En die beelden laat zien die de staatsomroep en de mainstream media ons heel bewust al jarenlang onthouden.

philosophia perennis

De video draagt de titel: “Vluchtelingen-bestorming in Bosnië”. En verder: “Aan de Kroatisch-Bosnische grens: agressieve migranten willen allemaal naar Duitsland.”

Verder wordt Irfan Peci geciteerd: “Hier zien jullie nu enkele van deze vreedzame vluchtelingen, die eerder lijken op een meute ´islamistische´ strijders dan op zielige, bescherming behoevende vluchtelingen. Ze lopen hier, bewapend met stokken, agressief dominant door de straten en schreeuwen daarbij ´Allah Akbar´  en andere islamitische leuzen (…).”

Steeds opnieuw strijdlustige “Allahu Akbar”-kreten

De beelden en de opnames van de video zijn uitermate informatief als het gaat om de (vaak islamitische gemotiveerde) gewelddadigheid van bepaalde migrantengroepen. De video bestaat echter uit een verzameling verschillende opnames van verschillende locaties op bepaalde tijden. De meeste scènes zijn niet actueel, goed herkenbaar aan het seizoen (zomer), waarin de beelden werden opgenomen.

Wat desondanks juist is: de Duitse mainstream media onthouden ons al jarenlang zulke beelden. En desondanks behoren ze onafscheidelijk tot het totale complex van de zogenaamde vluchtelingencrisis.

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Agressieve migranten: Deze beelden zullen de mainstream media u nooit laten zien!

 1. flo zegt:

  Er is maar 1 oplossing, roei het moslim schuim uit…..

  Geliked door 3 people

  • Moslims kun je niet uitroeien, hooguit tegenhouden. Het TUIG dat ONS LANDJE in de uitverkoop heeft gedaan, zodoende naar de filistijnen heeft geholpen, daar moeten we van af, ASAP! De OMVOLKING van de laatste decennia is DÉ CATASTROFE van de Eeuw, met als LAF excuus de vergrijzing. Merkel, Macron, Rutte en hun Kontenlikkers hebben W-Europa GESLOOPT! Voor het gerecht met die misdadigers!

   Geliked door 4 people

   • LUCIA zegt:

    Meid ik kan je niet liken want zit niet op social media maar ik ben het voor 200% met je eens!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Voor het gerecht? En er ook nog voor betalen daarna? De valbijl lijkt me een gerechtere straf. Overigens in de EU wat ze dus presenteren als zijnde de EU grondwet, is de doodstraf weer ingevoerd, dus…….!!!

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Uitroeien is niet nodig buiten de deur houden natuurlijk wel. Als het niet anders kan bij een confrontatie is een knieschot voldoende. Dat is de taal die ze verstaan en waarop ze reageren met tijdelijk minder agressie. Maar Europese “mannen” met een knotje die angst hebben om klimaatverandering en een bakfiets vol biologisch dynamisch gevoede kids naar school brengen zjn voor deze wariors een peuleschil.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Als ik “bakfiets” lees moet ik onwillekeurig denken aan de echte bakfiets jaren 50′ en eerder…….
    Niet iedereen had een bedrijfs-auto en veel ging met de bakfiets……

    Hier twee “verbindings-ambtenaren van de PTT op weg naar adres om een telephone-aansluiting te realiseren.
    Tentje opzetten, straat open graven en de kabel zoeken om kabeltje aan te sluiten…………

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik zou haast wensen dat dit tuig elkaar met het coronavirus besmetten opdat ze hierdoor zullen worden afgestoten in Europa!

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @Jules Vismale. Zij komen hierheen met zakken vol microben, bacteriën en virussen van alle soorten en maten. Maar ze gaan niet dood!. Behalve schurft verzamelen ze – net als postzegelverzamelaars – de smerigste soorten SOA, Hepatitis A,B en C en alle vormen van TBC enz. Dus, de Corona zal ze ook niet vloeren. Paar keer Allah-u-Akbar roepen, en ze zijn weer zo gezond als een vis. Klaar om iedereen die niet van Allah houdt, te vermoorden. Met andere woorden: iedereen die ze niet op zijn of haar terrein wil hebben, moet wat agressievere middelen gebruiken.
    Bij deze ook nieuws van de NWO-geldvampiers, sectie YouTube. De video is eraf gehaald omdat HUN COMMUNITY heeft besloten dat de video is niet geschikt voor de kijkers. Dat is begrijpelijk! “Hun Community” bestaat uit wezens voor wie geld is God. Zulke video’s staan hun grote project genaamd de Kalergi-Plan in de weg.

    Like

 2. karton zegt:

  Wat in Duitsland niet a.d. openbaarheid wordt prijsgegeven, wordt óók in Nederland niet vertoond.
  Óók hier vinden geweld-excessen mét én tussen de “gevluchte kanspareltjes” plaats, op straat, in A.Z.C’s maar óók in winkels. Vraag de winkeliers in Ter Apel. In Hoogeveen durven inwoners niet alleen ’s avonds de straat op vanwege het “gevluchte geteisem”dat vrij in-en uit loopt in/uit het A.Z.C. aldaar in de voormalige gevangenis “de Grittenborg”, hoewel “den Haag” heeft beloofd dat die gasten alleen onder begeleiding buiten de poort mogen komen. Maar ja……….wat zijn Haagse beloften waard ?

  Geliked door 6 people

  • guusvelraeds zegt:

   Volgens de mainstream zijn deze video’s een compilatie van incidenten met weinig nieuwswaarde. De discussie of duizenden incidenten op weekbasis in Europa wijst op een nieuwe werkelijkheid gaan ze niet aan want dat is haatzaaien en een hele bevolkingsgroep wegzetten. Gelukkig worden in Amsterdam nu cursussen hoe voorkom ik ethnisch profileren gegeven want het moet natuurlijk wel allemaal verbindend blijven. In maart volgend jaar weten we meer over de mening van het volk. Voor de mening van het volk werd de NPO uitgevonden.

   Geliked door 1 persoon

  • Het Vulles in Den Haag gaat over lijken! Fortuyn, Van Gogh, Wiersum en talloze andere Nederlanders zijn (in)direct slachtoffer van eerder genoemd VULLES! Excuses zoals na 75 jaar WO2, zullen er nooit komen. Bovengenoemd VULLES hebben hun eigen vaderland verraden en overgedragen aan de Satan!

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Totaal NIETS.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah die met miljoenen tegelijk europa worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Hoeveel bloed zal door Europa stromen, hangt helemaal af van de Europese autochtone bevolking. Het leger, veiligheidsdiensten en politie zijn nog steeds in de hand van de autochtone bevolking. Natuurlijk zijn de Allah-Akbars, net als bij ISIS, van plan die boel hier af te slachten. Het is ook overduidelijk dat de EU vijandig staat tegen de Europese bevolking en de natiestaat. De EU is opgericht als de Hauptkommandatur van de Globalistische BILDERBERG/NWO. Het gespuis en Jihadisten uit islamitische landen en Afrika, hebben dezelfde taak als de Ukraiïniers, Slowaken en lieden uit de Baltische Staten tijdens de Tweede-Wereldoorlog. Zij moeten het smerige werk doen voor BILDRBERG/NWO bij het ontvolken van Europa. Hetzelfde zal ook gelden voor de moderne Waffen-SS eenheden van Ursula von den Leyen. Hoe dan ook, hoe eerder de autochtone bevolking ontwaakt, des te kleiner is de kans dat de boel onder de voeten van de islam zal worden getrapt. Als de oorlog werkelijk zal uitbreken, zal de nieuwe ondergrondse niet alleen vechten. Strijdkrachten uit Oost Europa zouden deel aan de strijd nemen. Dat deden de Polen al twee keer. De eerste keer bij de Poorten van Wenen (1683) en in de Tweede Wereldoorlog.

   Geliked door 2 people

 4. Johandederde zegt:

  En nog zullen ze blijven stemmen op de vvd pvda d66 gl sp, want een meerderhied van FvD en PVV zal er nooit komen zolang de stlle meerderheid niet gaat stemmen. m.a.w. Nederland verdiend deze regering. En dan hebben we nog de meelopers zoals CU CDA die gluiperig verkondigen wij zijn er voor onze landbouwsector, deze regering doet aan deportatie om alle burgers uit die sector te verbannen naar andere landen ookal krijg je centen mee het is dwang.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Carnaval in Keulen, mijn thuisstad. En weer werden jongeren die op straat aan het feesten waren aangevallen en in elkaar geslagen door mensen met een “migratieachtergrond”. De daders (350-500 mensen) waren niet verkleed en hadden ook geen probleem om herkend te worden. Ze hebben niets te vrezen, het komt goed met hen. Mutti Merkel en Mutti Reker (de Halsema van Keulen) hebben niets gezien. “Wir haben es nicht gewusst.” De incidenten worden gewoonweg genegeerd. Waarom hebben de migranten toegeslagen? Waarschijnlijk religieus-etnische redenen: Ongelovigen, op een ooit christelijk feest, die bovendien alcohol drinken. Ze voelen zich geprovoceerd en willen hun cultuur met geweld opleggen.
  De in elkaar geslagen jongeren hebben hopelijk begrepen dat hun sympathie voor Groen Links pijn kan doen.
  https://19vierundachtzig.com/2020/02/27/die-verschwiegenen-hetzjagden-von-koeln-500-migranten-jagen-deutsche/

  Geliked door 3 people

 6. M. zegt:

  Is dit nou die vrede waar onze linkse waanzinnigen, politici en media het steeds over hebben?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s