Het recht op opstand

Screenshot_1

(Door: “bozeoudeman”)

De Franse dictator laat al maandenlang iedere zaterdag op zijn volk schieten, de Griekse politieke terroristen doen nu hetzelfde. In plaats van dat deze ‘bestuurders’ voor de belangen van eigen volk kiezen, blijven deze nieuwe fascisten consequent de kant kiezen van met name islamitische kolonisten. 

Als commentaar bij een stuk over opvang voor weer honderden ‘asielzoekers’ in de expo-hal Leeuwarden vroeg ik mij af of een staatsgreep niet op z’n plaats is als politici blijven doorgaan met slaafs buigen en bevoorrechten van vreemden en zo dus ook kiezen voor een vreemde mogendheid ten koste van eigen bevolking.

Is een staatsgreep momenteel eigenlijk niet gerechtvaardigd om onze democratie te beschermen tegen de voortwoekerende misdadige vorm van nieuw fascisme, voordat dit ons via een aanhoudende stroom van illegalen et cetera uiteindelijk totale vernietiging brengt van welvaart en al het goede dat nu nog bestaat?

Is het buiten werking stellen van ‘ons’ parlement en het wellicht ook onmiddellijk vastzetten van vele politieke Antifa-criminelen, parasiterende collaborateurs en land-verraderlijke ambtenaren, journalisten, politici, et cetera en het subiet uitzetten van alle vijandige islam-kolonisten en profiterende illegalen niet de enige manier om te voorkomen dat straks de koning van Marokko onze koning is?!

Of, wat ook kan, dat we straks zijn ingelijfd als slaafse provincie van het door Merkel gewenste EU Vierde Rijk? Of leven onder de knoet van Turkije? In alle gevallen lijkt mij een staatsgreep gerechtvaardigd om zo onze democratie, economie, vrijheden en beschaving te beschermen en te redden.

En hieruit komt nog een vraag voort: hebben eigenlijk sommige politici en een elite van bureaucraten en technocraten niet een soort ‘stille’ staatsgreep gepleegd door niet langer uit te voeren wat zij dienen uit te voeren, namelijk het beschermen van hun burgerbevolking om zo de manier van leven van hun burgers en hun veiligheid te garanderen? Hebben niet sommige politici (velen) aan één stuk door het volk bedrogen en is dat niet reden genoeg om met hen weg te sturen? Verkiezingen werken niet, omdat zij die frauderen?

Met andere woorden, is er in het geval als burgers in opstand komen eigenlijk niet eens sprake van een staatsgreep door burgers, maar van een contra staatsgreep om de eerdere stiekeme staatsgreep van een verraderlijke elite van met name politici te corrigeren, als burgers via een opstand de staatsvorm terug wensen te brengen naar wat deze was voordat deze verraderlijke politieke elite een staatsgreep tegen het volk en democratie pleegde?!

Is er nog wel sprake van een vorm van democratie als sommige, vaak prominente, politici krijsen dat ‘het volk moet doen wat zij als bestuurselite stellen dat er moet gebeuren’, of wanneer zij zelfs hun bevolking chanteren met het dreigen met oorlog als men als volk het anders wenst dan de desbetreffende politicus, die hiermee overduidelijk maakt geen democraat maar een dictator te zijn?!

Het antwoord op mijn eerdere vraag lijkt mij nu gegeven door ook de Griekse oproerpolitie, en dit zou in Nederland exact zo gebeuren, die als huurlingen van de staat zoals ik hen al vaker heb genoemd direct paraat staan om te schieten op eigen bevolking, in het belang van een vreemd volk dat als indringers Europa binnendringt met als doel Europa als bezetters over te nemen, en indien nodig om dat doel te bereiken bereid zijn om de Europese volkeren uit te roeien.

Europeanen vechten straks met Europeanen! Dit dreigt de toekomst te worden vanwege een zeer geniepig en valshartig opererende met name Saoedische versie van islam! De eerste tekenen zijn er al in Frankrijk, in Italië, nu ook in Griekenland. Tekenen die overal in de wereld zichtbaar zijn. En helaas voor de democratie en de burgerbevolking hebben veel huurlingen van de staat geen probleem om te schieten op eigen volk!

Dit zal uiteindelijk zonder twijfel gaan leiden tot contra-geweld en dus burgeroorlog. Dit is enkel in Europa nog te vermijden als er iemand opstaat in Europa die het fascisme van de EU en de krankzinnigheid van Merkel stopt. Egyptische politie en leger wensten in eerste instantie niet op eigen volk te schieten, de Europese politie- en legermacht schijnt daar geen probleem mee te (zullen) hebben, zoals veel politiemensen dat in WO-II ook niet hadden.

Waar blijft een Europese Trump? Wanneer is/wordt genoeg, genoeg? Genoeg terreur! Genoeg dwingelandij! Genoeg leugens! Genoeg moorden! Genoeg verkrachtingen! Genoeg berovingen! Genoeg geweld! Genoeg dictaten! Genoeg schooiers die als ‘bestuurders’ hun zakken zitten te vullen ten koste van het volk!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het recht op opstand

 1. Tja Boze.
  Die Europese Trump is er al alleen zit hij helaas in Hongarije.
  Het is ook een man van Hongarije first en daarom wordt hij op dezelfde manier gedemoniseerd als Trump.

  Geliked door 6 people

 2. karton zegt:

  Wij, de bevolking, hebben geen RECHT op opstand maar de PLICHT tot opstand.
  Willen wij onze kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen enz. nog recht in de ogen durven kijken.
  Onze “leiders” roepen en blèren doorlopend, betreffende het milieu, dat we dat moeten redden voor onze kinderen, kleinkinderen enz. Maar over ons eigen land hebben zij het nóóit. Vreemd eigenlijk………de massa-migratie van vooral islamitische parasieten die proberen ons te kolonialiseren kunnen ongelimiteerd blijven komen teneinde ons land + bevolking te vernietigen terwijl “den Haag” zich druk maakt over klimaat-verandering, een beetje stikstof, CO2-uitstoot en meer van die onzin.
  Om ons én ons landje niet te laten vernietigen door de fascisten die zéggen ons te besturen, is een opstand méér dan welkom maar ook nodig !
  Ik wacht op ’t eerste sein !!!!!

  Geliked door 6 people

 3. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp niet dat ‘onze leiders’ ongestraft hoogverraad mogen plegen.

  https://www.noorlandjuristen.nl/Strafrecht/Misdrijven/LandverraadEnHoogverraad/index.htm

  Landverrader

  Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand. Een voorbeeld is (…) of een staatshoofd dat voor een vijand op de vlucht slaat en zijn land aan deze vijand overlaat.

  Aan wie doet die laatste zin me nu denken?
  ‘Oranje bóóóven!’

  Geliked door 8 people

  • vangie1206j zegt:

   TISTOCHWAT deze Rutte bende heeft gewoon schijt aan de NL. bevolking en willen ons niet beschermen wat hun eerste taak is.
   Daarom moeten wij al hun tegen ons gestelde wetten verwerpen en ons gaan bewapenen.
   Om 2 redenen 1 om ons zelf te beschermen tegen deze moslim invasie en 2 door deze Rutte bende die ons heeft overgeleverd aan de vijand.
   Ook de politie is onze vijand geworden dus daar hoeven we ook niet meer op re rekenen.
   Wij moeten nu eens ons gezonde verstand gaan gebruiken en afrekenen met dit tuig en wel heel snel anders zijn we aan de goden ik bedoel alah overgeleverd.

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Sleep ze voor een Neurenberg 2 volkstribunaal !! Ze schijnen vergeten te zijn wie hun riante salaris betalen !

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Juist eerst dat proberen, opstand zal bloedig neergeslagen worden, zie ook het verhaal over een opgericht Eurogendfor (door nederland, italie, Portugal , Frankrijk en ik dacht Duitsland) ,Ze kunnen je gevangennemen en zelf berechten, doodstraf incluis, juridisch kunnen ze de nationale wetten omzeilen. Dus mijn idee probeer het eerst juridisch, gaat behoorlijk wat tijd overheen overigens . Nog een mogelijkheid, we moeten er iets op vinden, dat alle PVVérs en FVDérs hun stem nadat ze het hokje ingevuld hebben vastleggen met hun mobiel (screenshot) en dat allemaal daarna, naar de partij toesturen zodat ze niet met die stemmen kunnen knoeien als we nog wat meer partijen daar warm voor maken, dan zou het nog mooier zijn, de marge om dan te rotzooien met stemmen wordt dan een stuk minder.

   Geliked door 2 people

 5. Tara Veerman zegt:

  Wat een goed logo.
  Kan ik die ergens kopen ?

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik voel met je mee, Bozeoudeman! Maar… In Nederland is een verbod op wapenbezit door burgers. Wij kunnen slechts gewapend met hooivorken en dorsvlegels naar Het Binnenhof. We zijn dus afhankelijk van de legerleiding om ons van het politieke vuil te verlossen. Maar als er wel eens een hoge militair in een praatshow verschijnt, blijkt die net zo subversief te zijn als de “boven ons geplaatsten” in Den Haag. Daar moeten we het dus niet van hebben. Wie zo’n (contra)revolutie uit zou moeten voeren is mij een raadsel. Ik weet wel dat als er een oproep gedaan zou worden om tot gewelddadig verzet te komen, ik de eerste ben die zich aanmeldt. Het schoftentuig in Den Haag, in het bijzonder in het Torentje, moet, desnoods met geweld, weggejaagd worden. En dan sturen we gelijk het zootje zogenaamde Oranjes mee. Beroepsparasieten dat ze zijn!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 7 people

  • vangie1206j zegt:

   We kunnen om te beginnen volgend jaar met dit schorem af te rekenen met nu eens goed te stemmen.
   Als ik lees met peilingen van M. De Hond dat de VVD nog altijd de grootste partij is wat zijn die NEDERLANDERS dan toch voor een lapzwansen.
   Ze willen absoluut naar de verdommenis.

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Ik doe mee, ben erbij, kan misschien niet alles wat anderen wel kunnen, maar ik kan wel veel en andere dingen.

   Wie zoiets zou kunnen uitvoeren? We kunnen onze Ome Vladi Bob vragen, samen met zijn harten dame.

   Geliked door 3 people

 7. Jules Vismale zegt:

  De EU-klootzakken in Brussel zijn gewoon een mix van fascisten en communisten daar dezen allebei als doel hadden een Verenigd Europa te wekken! De fascisten daarentegen sloten juist anderen en buitenstaanders uit terwijl de communisten juist buitenstaanders omarmen en hun eigen volk steeds laten creperen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Het recht op paddo’s!
  Vastzitten in een tijdlus?

  Er is gisteravond iets vreemds gebeurd dat ik niet logisch kan verklaren. Ik begin met te zeggen dat ik, terwijl ik gefascineerd ben door het bovennatuurlijke, ook een geharde scepticus ben. Dit gebeurde terwijl mijn vrouw en ik naar huis liepen van het huis van onze vriend, twee stadsblokken verderop. De straat waar we wonen heeft een groot park dat zich uitstrekt over vier of vijf blokken tegenover de vele rijen Nederlandse, bruinstenen herenhuizen. Elk gebouw heeft een trappenhuis dat tot aan de stoep reikt. Mijn vrouw en ik lopen dus aan de kant van het gebouw, een beetje babbelend maar vooral gericht op het thuiskomen, want we hebben allebei heel erg moeten plassen. Op een gegeven moment keert ze zich naar me toe en zegt, “alles blijft zich opnieuw instellen.” Ik lach en neem aan dat ze verwijst naar het feit dat de appartementen aan onze linkerkant allemaal erg op elkaar lijken, dus ik maak een grapje dat, “dit moet zijn wat de hel is, blazen op het punt om te barsten, maar het maakt niet uit hoe snel je loopt je zal nooit de badkamer te bereiken! Ze lacht op een manier dat ik kan zeggen dat ze me vernedert, maar de blik op haar gezicht maakt zich zorgen. Ik concentreer me wat meer op onze omgeving en dan merk ik dat ze geen grapje maakte; hoe ver we ook gelopen hebben, we lijken nergens te komen. Zelfs het beschrijven van dit is moeilijk omdat ik nog steeds niet helemaal zeker weet wat er gebeurde – het voelde alsof we achterbleven in een videogame. Ik kan me alles precies zo herinneren als het was: afval dat zich rond een boom aan de rechterkant opstapelde, een oranje verkeerskegel naast een stel witte en bruine trappen, een witte auto die aan de rechterkant werd geparkeerd. Aanvankelijk geloofde ik het niet en ik nam aan dat het inderdaad een trucje was van de oogluik die werd gecreëerd door de gelijkenis van de gebouwen aan de linkerkant. Ik bleef de situatie belichten en maakte grapjes over hoe we voor altijd vastzaten in dit moment; dat al onze herinneringen niet echt waren en dat de toekomst nooit zou komen. Dit is eigenlijk een grap die ik vaak maak, maar zelfs als ik het hardop zeg, krijg ik het gevoel dat het misschien wel de waarheid is. Mijn vrouw probeerde ook lichthartig te blijven, maar ik kon zien dat ze gek werd. Ik besloot dat ik zou proberen te stoppen met lopen in de hoop de lus te verbreken, maar vond dat ik mijn benen niet onder controle kon houden. We moesten immers nog steeds plassen en dat was een hele motivatie om door te gaan; het voelde alsof ik geen controle had over de situatie. Eindelijk, na wat minstens een half uur of meer aanvoelde, begonnen we uit de cyclus te breken. Zelfs toen voelde het nog alsof we langs drie huizen liepen en er dan een terug sprongen. Ik herinner me dat we eindelijk ons gebouw konden zien en dat het, ondanks het feit dat we waren gaan joggen, nog steeds een minuut of vijf duurde om de trap te bereiken. De hele ervaring voelde zo surrealistisch aan en hoe vaak ik er ook doorheen loop in mijn hoofd, het heeft alleen minder zin. De wandeling had maximaal vijf minuten moeten duren, en minder zelfs vanwege de snelheid waarmee we ons bewegen. Ik heb al eerder gelezen over tijdsverschillen, maar ik ben altijd sceptisch geweest. Nu weet ik niet wat ik moet geloven.

  Dit was een verhaal wat ik onlangs tegenkwam, het lijkt me een goed voorbeeld van de matrix waarin we vertoeven, ooit ook verbeeld door Esher!

  Truste landgenoten.

  Geliked door 1 persoon

 9. oudmarinier zegt:

  @Bozeoudeman , u heeft 100% gelijk. Er (zou) idd een geweldadige volksopstand moeten komen. Waarbij , de politiek-verhevenen , de oranjes en alles wat deze idioten steunt , in welk opzicht dan ook en al die Allahu Akbars , er uit knikkeren. Ik zou het echter WEL goed plannen… en zeker ivm die “oranjes” …hun gehele bezit , financieel alsook onroerend goed enz enz enz , in beslag nemen door “het VOLK” …en daarna , deze onwettige zgn “Koninklijke familie” eruit pleuren .

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Dat eruit pleuren zal best nog wel gaan, gezien ze banger zijn als wezels, dat hebben we al gezien bij die 4 mei viering.
   Maar hun bezit in beslag nemen??? Dat zal heel moeilijk worden, je denkt toch zeker niet dat ze het onder hun matrassen hebben liggen, dat is allang en compleet buiten gaats gebracht,

   Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Zoon Frans Timmermans voert letterlijk papa’s vernietigende agenda uit.

  Like

 11. Ep zegt:

  Helemaal mee eens hoe kunnen we dit doen laten we iedereen duidelijk maken dat VVD CDA GL D66 ons land hebben verraden Turkije gaat de volgende oorlog veroorzaken Erdogan is een Hitler kloon

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Welwillende, goedgelovigen zien al uit naar de komende verkiezingen. Dat zal geen oplossing brengen want zoals door velen op deze blog al gezegd: De stomme idioten in Nederland zullen toch weer op de verkeerde partijen stemmen.
  We hopen allemaal op een regering van Geert en Thiery maar vergeet dat maar. Valse hoop.
  Dus zal er toch een echte revolutie, opstand of wat voor naam het krijgt, nodig zijn.
  Wie organiseert het? Wie zorgt voor voldoende proppeschieters?
  Nee, niet achterover leunen. Nu is de tijd.

  Like

 13. M. zegt:

  Ik verwonder mij er iedere keer over, dat in een land waar de vijand geknuffeld word en de eigen burgers genaaid worden op schaal van hoogverraad men er nog op vertrouwd op dat er eerlijke verkiezingen zijn met een eerlijke uitslag.

  Kijk eens hoe ze het volk onderling verdeeld houden en ruzie laten maken omdat ze denken dat de andere mede landgenoten allemaal op de ondergang blijven stemmen.
  Hou jij ze arm, hou ik ze verdeeld.
  Elke dag kafferen ze elkaar uit en weten ze zogenaamd te vertellen waar mensen op stemmen.
  Zelfs de mensen die het meest slachtoffer zijn en het eerst slachtoffers zullen gaan worden beschuldigt men ook nog dat ze hun eigen ellende staan uit te nodigen.
  Alsof ze nog niet ellende genoeg hebben worden ze door hun eigen volk ook nog verraden omdat men in een totaal corrupt en verziekte politiek en media nog wel gelooft dat er eerlijke verkiezingen zijn waarbij iedereen braaf op de ondergang blijft stemmen.
  Alsof zij de grens open houden en deze ellende naar ons land halen.

  Dat de tweede wereldoorlog op herhaling is met het hetzelfde verraad van de bevolking en overheid hoef je deze mensen niet te vertellen.
  Mensen die zichzelf moeten beveiligen met geweren rond de poort weten als geen ander wat er gaande is.
  En zullen daar zeker niet meer van willen.
  Men mekkert ook nog even dat ze de schuld zijn dat er oorlog komt omdat men te stom is om het kaf van het koren te kunnen scheiden en men te stom is om te kunnen bedenken dat er geen oorlog komt door mensen die niet mogen doden van hun God.

  Is toch iets vreselijks zo’n God waar de mensen niet van mogen doden en geen valse goden mogen aanhangen waar ze wel van mogen en zelfs moeten doden ?Of niet?
  Is toch vreselijk zo’n God die de samenleving vredig hield en waardoor u ’s avonds gewoon op straat kon lopen zonder ergens voor te vrezen? Of niet?
  Is toch vreselijk zo’n God die wil dat je goed bent voor je buurman en dat je elkaar niet belazerd en zware straffen geeft voor het laten creperen van hulpbehoevende mensen als je in staat bent om ze te helpen?
  Is toch vreselijk zo’n God die zegt dat je beter een molensteen om je nek kan hangen en jezelf kan laten afzakken in de zee als je de kinderen tot zonde brengt of er ongepast aan zit?

  Wie God verlaat heeft smart op smart te vrezen ….smart genoeg zou ik zeggen.
  U heeft zelfs al een smart Phone.
  Gemaakt om de massa te vernietigen. Hoe toepasselijk.

  Alleen mensen die niet nadenken laten de waardes van God uit hun samenleving verwijderen want zelfs als men niet zou geloven in God zijn de waardes en geboden nog altijd de beste leidraad voor een gezonde en vredige samenleving.
  zoals we die hadden.
  Maar wie wil dat nou nog tegenwoordig?
  De smart van vandaag de dag is toch allemaal veel beter?

  Ik heb persoonlijk niet zoveel tegen mensen die geloven dat ze van God op hun lazer krijgen, zoals niemand ze op hun lazer kan geven, als ze een medemens vermoorden.
  Dat motiveert om het niet te doen en dat is een motivatie waar deze wereld een chronisch tekort aan heeft.

  Ik heb persoonlijk meer tegen mensen die in een god geloven die ze vooral beloond als ze de mensen vermoorden die niet mogen moorden en tegen mensen die daar mee lopen te slijmen of het helpen faciliteren.
  U ziet wat dat brengt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s