Tweet van de Europese Commissie . . .

Screenshot_3

Europa en Afrika zijn natuurlijke partners. De Von der Leyen-Commissie gaat naar Addis Abeba, Ethiopië, voor de 10 commissie-commissie ontmoeting tussen de EU en de Afrikaanse Unie om te discussiëren over groei, banen, groene transitie, digitale zaken, vrede, veiligheid en bestuur en mobiliteit en migratie. #EUAfrika #SamenSterker.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Europese Commissie, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van de Europese Commissie . . .

 1. Monalisa zegt:

  Samen naar de klote.

  Geliked door 6 people

 2. andre zegt:

  Hier dan een tweet terug! Alles met kennis en of passie voor ondernemen gooit de handdoek in de ring bij de EU. Maar ook de AU is aan het zuiveren. Al het vulles de EU in en daarna gaan ze bouwen. De EU is de strontput van de wereld aan het worden.

  Geliked door 5 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het resultaat van die ontmoetingen zal zijn dat er een, door Brussel voorgeschreven, massale invasie vanuit Afrika komt. Allemaal universitair geschoolden, die ons werelddeel op een ongekende manier zullen verrijken. Om dat allemaal te kunnen bekostigen zullen we een beroep kunnen doen op de paus, of zo. En om ruimte voor die verrijkers te maken zullen onze bejaarden verplicht moeten euthanaseren. Gelukkig hebben wij Mark Rutte, die voor de gelegenheid een ijzersterke ruggengraat zal tonen. IJzersterk in het verdedigen van de dictatoriale bende in Brussel, dat dan ook wel weer.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 4. Harry zegt:

  Engeland is een natuurlijke partner .
  Maar die wordt door de EU bedreigd met strafheffingen en dergelijke .
  Dankzij de tyfusmentaliteit van de EU van Merkel .
  Nazi-naweeën , zeg maar .

  De Afrikanen zijn dat toch echt niet , een natuurlijke partner .

  WIJ HEBBEN NIKS GEMEEN MET DIE BAVIANENCLUB IN AFRIKA !
  Hélemaal niks !
  De kleur , de mentaliteit , de werklust , de criminele inslag , ÁLLES IS ÁNDERS !

  Ergo , hou Engeland te vriend !

  Impeach die Von der Leyen .
  Stapelgek , die muts !

  OM ALLE WAANZIN IN WORDING TE OMZEILEN : NEXIT !

  Wij doen regelmatig zaken met Engeland , dat gaat sinds de Brexit gewoon ongehinderd door !
  Na een NEXIT zou dat nog heel erg kunnen verbeteren .

  Geliked door 9 people

 5. BigLJohn zegt:

  Als of wij Europeanen zitten te wachten op al die criminele islamieten, klaplopers en verkrachters. Ze zijn veelal analfabeet (waar het bedrijfsleven geen enkele behoefte aan heeft) en willen zich niet aanpassen aan onze cultuur, maar dringen de islam aan ons op. En toch moet en zal compleet Afrika naar Europa overgebracht worden. Voor ons en onze cultuur zal op onze geboortegrond geen plaats meer zijn. We zijn al enige tijd al een vreemde geworden in eigen land, een realiteit die steeds grotere proporties zal aannemen.

  Geliked door 5 people

 6. Rensk. zegt:

  Nou de elite van EU en de elite van Afrika hebben wel wat gemeen. Allebei zwaar corrupt. Daarom vallen ze elkaar in de armen. Kots wat zijn we afgegleden. Soms krijg ik het bloedheet als ik denk aan de toekomst van kleine kinderen. Triest en probeer het snel van me af te zetten.

  Geliked door 3 people

 7. Lucky zegt:

  Hoezo n-EU-traal…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/schokkend-tientallen-europese-rechters-blijken-onderdeel-te-zijn-van-radicaal-linkse-actieclubjes/

  Schokkend: tientallen Europese rechters blijken onderdeel te zijn van radicaal-linkse actieclubjes

  Lekker hoor. Het hoogste rechtscollege van heel Europa blijkt volgepakt te zitten met rechters die óók actief zijn voor links-activistische organisaties. Een schokkende onthulling.

  De onafhankelijke rechtspraak in heel Europa staat onder druk, zo kunnen we opmaken uit een angstaanjagend artikel dat Elsevier gisteren publiceerde. Tientallen Europese rechters hebben banden met linkse ngo’s zoals de Open Society Foundation van George Soros, of Amnesty International. Dat moet het rechtse opinieweekblad concluderen:

  “Zeker 22 rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in Straatsburg hebben banden met niet-overheidsorganisaties. Het gaat om ngo’s als Open Society, het Helsinki-comité en Amnesty International, die zaken voor diezelfde rechters brengen, schrijft Jelte Wiersma

  In de Nederlandse politiek is het overigens nog doodstil over de onthulling. Behalve dan bij Thierry Baudet, die het schokkende Elsevier-stuk laat lezen aan zijn volgers

  Geliked door 4 people

 8. Frits van den Abeele zegt:

  Wie gaat die grootheidswaanzin van de EU doen stoppen, of zijn ze allemaal levensmoe geworden ?

  Geliked door 3 people

 9. Dat ze naar Addis Abbeba gaat doet bij mij toch mijn wantrouwig zenuw opspelen.
  De Chinese belangen in Etheopië zijn de grootste in Afrika dus vraag Ik me af wat zij daar gaat doen.
  feitelijk heeft China zo’n schuldenberg gecreëerd dat Etheopië de dienst uitgemaakt wordt door de Chinezen.

  Geliked door 2 people

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Ik mag het eigenlijk niet zeggen en zeker als vrouw maar ik hoop dat ze daar op de een of andere vreemde manier daar de weg kwijtraakt met hooguit 1 bodyguard en ook zo’n leuk groepje jongeren tegenkomt z.a. zo vaak gebeurd in zweden en duitsland met jonge meiden, misschien dat ze dan anders gaat piepen.

  Geliked door 3 people

 12. MGeer zegt:

  Hoe denken ze dat te realiseren…een bevolking die van europa droomt ..het hand van Afrika staat al jaren hol

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s